Dodaj do ulubionych

HUBERT WAGNER NIE ŻYJE!!!!!

IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 13.03.02, 14:09
wy tu o majtakch, figach, penisach.....a odszedł Wielki Trener!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo Re: HUBERT WAGNER NIE ŻYJE!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 14:20
      Z całym szacunkiem dla zmarłego (też wiadomość mną wstrząsnęła), to nie to
      forum, i na dodatek bardzo niestosownie napisany tekst. Nie ośmieszaj się w tak
      przykrej chwili.
      • Gość: Gucwa Re: HUBERT WAGNER NIE ŻYJE!!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 13.03.02, 15:08
        kazde forum jest dobre, żeby trochę ludzi sciągnąć na ziemię....smierć zbiera
        żniwo, nie znamy ani dnia ani godziny...
        • bukowski27 gucwa daj spokoj. idz sciagac ludzi gdzie indziej. 13.03.02, 15:12
          to naprawde nie miejsce na czczenie pamieci o hubercie wagnerze. i na pewno nie
          w prezentowany przez ciebie sposob.
          • Gość: Gucwa Re: gucwa daj spokoj. idz sciagac ludzi gdzie indziej. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 13.03.02, 15:46
            znicza nie zapalę bo i jak....ale jakaś chwila zadumy nad śmiercią chyba
            każdemu by się przydała... chociaż czego można isę spodziewać po bywalcach tego
            forum...
            • aise_ daj spokój człowieku 13.03.02, 15:57
              nie wiem co masz do bywalców tego forum, ale skoro Ci sie nie podobają to idź
              sobie gdzieś indziej.
              • Gość: Gucwa Re: daj spokój człowieku IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 13.03.02, 17:32
                generalnie nic nie mam, ale czytając niektóre posty, to nie wiadomo kto
                właściwie siedzi na tym forum....

ogólnie wszystkich sympatycznie pozdrawiam!
                • agick Re: daj spokój człowieku 13.03.02, 17:35
                  Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> generalnie nic nie mam, ale czytając niektóre posty, to nie wiadomo kto
                  > właściwie siedzi na tym forum....
                  >
                  > ogólnie wszystkich sympatycznie pozdrawiam!

Lepiej późno niż wcale....:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka