Dodaj do ulubionych

Ramona Sipowicz

13.06.12, 18:34
Tak się nazywa pies Kory.
Czy Wasze psy i koty też nazywają się Szczepan Karczoch albo Jadwiga Ziółkiewicz?
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 18:41
      Nie, mam po prostu Sonię.
    • six_a Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 18:44
      ciekawe, czy panieńskie czy po mężu.
      • eat.clitoristwood Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:12
        six_a napisała:
        > ciekawe, czy panieńskie czy po mężu.

Sipowicz, oprócz Ramony, nazywa się też friend Kory, takoż chyba prawie po mężu.
        • six_a Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:16
          no w sumie chyba lepiej być mężem ramony niż ojcem. ale pogratulować wypada w każdym ciężkim przypadku.
    • georgia241 Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 18:49
      Mój nazywa się Żbik Kapitan. A przynajmniej na takie nazwisko dostajemy paczki z marihuaną.
    • stephanie.plum Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 18:51
      oczywiście.
      ja znam takie psy: Filon Birnbaum oraz Morus Kolanko.
      kot jest Rysiek Lewandowski (zbieżność nazwisk z piłkarzem przypadkowa).
      • josef_to_ja Birnbaum jak to brzmi iście ży... no rzymsko! 13.06.12, 20:28
        ;)
    • samuela_vimes [...] 13.06.12, 19:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • samuela_vimes [...] 13.06.12, 19:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • moonogamistka Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 19:18
      Ja tam lubie, jak ludzie szanuje inne byty:-)
      Moj kot to normalnie krolowa w domu, a pies tez szanowan ;-)
      I owszem, czlonek rodziny:-) Rownorzedny;-)
      • jamesonwhiskey Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 19:42
        jak bym mial psa to bym go nazwal ojcec tadeusz
        • moonogamistka Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:15
          Moja sucz sie nadobniej wabi:D
          • moonogamistka Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:17
            Czy moge tu zaznaczyc, ze kazdy watek o Ally jest kasowany?
            Bez wzgledu na moje poglady dosc nie styczne z jej, ale liczy sie fakt cenzury?
            Nawet jej stroju i kiecek na Euro?
            • przeciez.wiem Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:27
              A dziwi Cię to? Czytałaś kiedyś tego jej blogusia? Ale tak dokładnie..., poświęciłaś się? Ja tak, wczoraj. Przecież to obrzydliwa rasistka i homofob. Ktoś taki w ogóle powinien zniknąć w necie, umrzeć przez zignorowanie. Okropna baba.

Ad rem... Mój pies - Everest V. - ma rodziców, dziadków i pradziadków z imieniem i nazwiskiem :). Wszystko udokumentowane :D.
            • eat.clitoristwood Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:28
              moonogamistka napisała:
              > Czy moge tu zaznaczyc, ze kazdy watek o Ally jest kasowany? (...)

Osobiście uważam, że dostarczanie tej chorej osobie powodów do orgazmu jest niepotrzebne.
              Na pewno bywa na sali psychiatra, który dopasowałby odpowiednią jednostkę chorobową, definiującą się kompulsywną autokreacją, nerwowym obwieszczaniu się całemu światu w poszukiwaniu potwierdzenia własnej egzystencji. To taki trollizm ekstremalny. Więc nie karmić a zdechnie.
              • przeciez.wiem Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:38
                O to, to, to!
              • best.yjka Re: Ramona Sipowicz 14.06.12, 09:43
                100% racji.
              • magnusg Ten opis idealnie 14.06.12, 10:38
                pasuje do Palikota.Skrajny narcyzm z patologicznym parciem na szklo wlasnie w celu potwierdzenia rzekomej slusznosci swojej egzystencji.
              • n.michal Re: Ramona Sipowicz 15.06.12, 12:58
                niekoniecznie, a jesli uzywa ona autokreacji jako narzedzia do propagoawani swojego zdania na niektore tematy?
                narazie wydaje sie byc swiadoma, skuteczna i konsekwentna w tym co robi.
            • six_a Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:29
              a ile potrzebujesz wątków z alusiom? 5, 10, 15?
              nosz kurdę, temat był aktualny wczoraj.
              forum.gazeta.pl/forum/w,16,136595370,136595706,Re_Oni_mnie_wykoncza.html
        • raduch Re: Ramona Sipowicz 14.06.12, 20:36
          jamesonwhiskey napisał:

> jak bym mial psa to bym go nazwal ojcec tadeusz

A jakby był dobrym tropicielem to Ojciec Mateusz? ;)
      • josef_to_ja Szkoda, że pani Kora nie szanuje Śp. M.Kaczyńskiej 13.06.12, 20:25
        ...
        • p_estka1 Re: Szkoda, że pani Kora nie szanuje Śp. M.Kaczyń 15.06.12, 18:42
          Mówicie o tej pani zsiadającej w wyborczym komitecie honorowym pana prezydenta? Odbierającej z jego rąk wysokie odznaczenia państwowe? Sankcjonującej udziałem inaugurację Ruchu Palikota? Autorka paskudztwa na jego blogu? Najlepiej zorientowana osoba w sprawie katastrofy smoleńskiej wskazująca winnych? Wyśmiewająca się z piosenki patriotycznej na polsacie? To co oni teraz z tym fantem zrobią? Taki zonk!

Jozef, pozdrawiam:)
          • josef_to_ja Re: Szkoda, że pani Kora nie szanuje Śp. M.Kaczyń 15.06.12, 18:49
            Dziękuję i wzajemnie :)
            Również pozdrawiam :)
    • maggpie Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 19:46
      Kiedy mieliśmy jeszcze psa, to też miał dokument z naszym rodowym nazwiskiem :):)
      • moonogamistka Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:20
        Alleluja:-)
      • p.aulinka Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:21
        Nie, ale jak wykupywałam recepty dla kotów (w ludzkiej aptece) to miałam na nich napisane:
        Pimpek Iksiński i Mimi Iksińska :)
        • bonnie79 Re: Ramona Sipowicz 17.06.12, 22:27
          Dokładnie tak to wygląda - recepty dla mojego psiaka wypisywane sa imiennie Paavo Iksiński. W klinice dla zwierząt jego zdjęcia rentgenowskie są opatrozne jego imieniem i moim nazwiskiem :)
    • berta-death Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 20:28
      Oczywiście, chomik nazywa się Grzegorz Andrzej Kowalski a rybka Janusz Michał Kowalski. W słoiku mieszka małżeństwo patyczaków, Bożena i Krzysztof Nowakowie. Oni jako jedyni z rodziny mają inne nazwisko i to do nich adresowane są paczki z narkotykami.
      • maggpie Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 23:21
        berta-death napisała:

> Oczywiście, chomik nazywa się Grzegorz Andrzej Kowalski a rybka Janusz Michał K
        > owalski. W słoiku mieszka małżeństwo patyczaków, Bożena i Krzysztof Nowakowie.
        > Oni jako jedyni z rodziny mają inne nazwisko i to do nich adresowane są paczki
        > z narkotykami.

Śmiej sie, śmiej. Ale ja np. miałam rybke, bojownika, o imieniu Mietek na cześć wojowniczego wujka z dalszej rodziny i białą myszke Sunie, choć tak mówiłam i mówie do jednej z młodszych sióstr.
        • georgia241 Re: Ramona Sipowicz 14.06.12, 08:21
          A za co siostrę nazywasz sunią? Ruję ma czy co?
          --------------------------------------------------------------------
          Oczywiście to powyżej to ironia!
          • maggpie Re: Ramona Sipowicz 14.06.12, 15:16
            georgia241 napisała:

> A za co siostrę nazywasz sunią? Ruję ma czy co?
            > --------------------------------------------------------------------

A co sie tak ęteresujesz?
    • kbjsht Re: Ramona Sipowicz 13.06.12, 21:56
      a ciekawe ,czy jak ją woła na spacerze to używa ramony, czy drze 'sipowicz,cho no tu'..
    • koham.mihnika.copyright Axl i Hendrix (prawdziwe) 13.06.12, 23:18

• stella25b Re: Axl i Hendrix (prawdziwe) 14.06.12, 09:18
        Moj sp. pies zwal sie "Mug" bo mogl byc rasowy a nie byl.
        Kotke przez pierwsze dni nazywalismy "Nanga Parbat", dopoki nie okazalo sie, ze to kocur. Glupio wiec bylo zmieniac zwierzakowi imie na "Everest lub K2". Nazwalismy go poprostu Filemon. Jedynie dla naszych niemieckich sasiadow imie brzmialo dosc egzotycznie i nigdy nie pamietali, jak sie ten nasz kot nazywa i wolali na niego "Pokemon"- zeby utrzymac sie w klimacie.
        A maryche to sami hodujemy pod folia i paczek z poczty nie musimy odbierac.
    • wredny-typek Re: Ramona Sipowicz 14.06.12, 10:12
      Ładnie się nazywa
      nasze psy mają własne nazwiska i pseudonimy artystyczne
    • magnusg Bez nazwiska trudno by bylo 14.06.12, 10:43
      paczuszki z dragami na psa adresowac.To pewnie jedyny powod tego ewenementu.
    • lopi123 Re: Ramona Sipowicz 14.06.12, 12:09
      Babci Korze Maryśka wyżarła mózg. Śpiewa już też słabo. Szkoda, bo kiedyś fajna babka była.
      Niektóre jak Ostrowska, czy Kwietniewska pozostały normalne.
    • akle2 Re: Ramona Sipowicz 14.06.12, 17:19
      Skoro nazywa się Sipowicz, to jest raczej psem jej konkubenta. W przeciwnym razie byłaby R. Jackowska.
      A dziś Ramona miała oczy zasłonięte czarnym paskiem. :P
    • fomica Re: Ramona Sipowicz 14.06.12, 17:23
      Mój królik ma ludzkie imię. Ale nie żadna tam Zosia czy Marysia, tylko fajniejsze, zagraniczne :)
      • eat.clitoristwood Re: Ramona Sipowicz 14.06.12, 19:42
        fomica napisał:
        > Mój królik ma ludzkie imię. Ale nie żadna tam Zosia czy Marysia, tylko fajniejs
        > ze, zagraniczne :)

Niech zgadnę, Dolores Wyczych.
    • modlesiezawas Re: Ramona Sipowicz 15.06.12, 19:42
      wiem ze kora ma psa ale rze ma na imje ramona?
      od kiedy to psy noszo nazwiska?
      dowody osobiste tesz majo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka