bukowski27 wasia jak to gdzie? 15.03.02, 10:23 w puszczy bialozwierzanskiej.. maja tam tez bobry, borsuki, losie i jelenie... a takze tereny podmokle i torfowiska... co ty maialas z geografii??? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia to gdzie? 15.03.02, 10:27 bukowski27 napisał(a): > w puszczy bialozwierzanskiej.. maja tam tez bobry, borsuki, losie i jelenie... > a takze tereny podmokle i torfowiska... co ty maialas z geografii??? A, Białozwierza... tak myślałam... Co do geografii, to zawsze biologię wolałam - fizjologia jest git :-))) blondina Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czyli katowałaś się ? :)) 15.03.02, 10:41 a co poza tym słychać? Jung z Freudem rozbawiali Cię do łez? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia miło było, tylko... 15.03.02, 10:50 ... jeden pan uświadomił mi, że profesorka Nerwosolka pamiętam, tylko bez Lorda Hokusa Pokusa, a przecież czytałam "Podróż smokiem Diplodokiem..." Freud na pewno wytłumaczyłby to jakąś traumą a czasu dziecieństwa, ja nie po prostu nie wiem... pzdr, wasia PS - poza tym, na froncie psychoanalitycznym bez zmian ;-))) w. kwik napisał(a): > a co poza tym słychać? Jung z Freudem rozbawiali Cię do łez? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ witojcie 15.03.02, 11:13 ale bez radosnych podskoków dzisiaj bo mam doła:(((( wszystko jest do d..[ocenzurowano] Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aise 15.03.02, 11:15 aise_ napisał(a): > ale bez radosnych podskoków dzisiaj bo mam doła:(((( > > wszystko jest do d..[ocenzurowano] ale słowo na d. jest jak najbardziej wskazane :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ kwisiu 15.03.02, 11:19 ja to jezdem ta... no... jak jej tam... dama bagienna czy cuś w tym sensie, i takich brzydkich to ja nie używam, bo tfu tfu tfu a zresztą, co mi tam... wszystko jest do .....d..d..d..DUPY! (uff, powiedziałam to...) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aiseeeeeeeeeeee 15.03.02, 11:21 a ja myślałam, że brzydkie słowa to: praca, obowiązek, zadania służbowe itp. ale człowiek (?) całe życie się uczy przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Aj tse tse nie lataj jak Ewa z migreną 15.03.02, 12:26 kwik napisał(a): > a ja myślałam, że brzydkie słowa to: praca, obowiązek, zadania służbowe itp. > ale człowiek (?) całe życie się uczy przecież... inne brzydkie słowa w plugawym zagajniku gnój kupa śmiechu i balast? Jest też galeria węgierska Kutas Gallery Cipo - obuwie i inne możnaby szukać i szukać... aise głowa do hory ~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witamy neona 15.03.02, 12:42 jak tam najświeższe wieści z ulicy Wiązów Elektrycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise_ dzięks neon:) IP: 217.67.196.* 15.03.02, 12:58 jakoś lepiej juz - chociaż nie perfektamente jeszcze minie jak wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
neona Kwili 15.03.02, 13:03 kwiku sie wie sie pisze sie siorbie sie żyje bagienko mnie inspiruje mimo że bardziej lubię patrzeć w oczy zamiast w czcionki Odpowiedz Link Zgłoś
kwik eKwilibrystyka słowna 15.03.02, 13:16 neona napisał(a): > sie wie mało > sie pisze czasami > sie siorbie bywa > sie żyje notorycznie > bagienko mnie inspiruje > mimo że bardziej lubię > > patrzeć w oczy zamiast w czcionki czy te oczy mogą kłamać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
neona Wykwiki słowne 15.03.02, 13:19 kwik napisał(a): > czy te oczy mogą kłamać? :) czy te oczy mogą kłapać? mogą patrzysz w oczy a tu ci z kieszzeni wyjmują banknoty albo ktoś cię ściska w tłoku napierając na pęcherz Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Rozkwitłe słonie 15.03.02, 13:29 neona napisał(a): mam ręce w kieszeniach a kieszenie jak ocean powoli spadam i unoszę się > albo ktoś cię ściska w tłoku > napierając na pęcherz pozdrawiam i ściskam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
neona Mokra robota 15.03.02, 13:34 nie ma tłoku foremniacy gdzieś sobie paszli zostaliśmy ty ja i zlewozmywak kto dziś myje pomyje? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Lewe oko cyborga 15.03.02, 13:38 neona napisał(a): > nie ma tłoku > foremniacy gdzieś sobie paszli > > zostaliśmy ty ja > i zlewozmywak > > kto dziś myje > pomyje? jak to kto? Marysia! a sprząta kto nabałaganił w rozgardiaszu z daszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
neona Maryśka Ryśka 15.03.02, 14:14 miałem kiedyś taką Marysię wziąłem ja za sprzątaczkę a to była dziewczyna z pobliskiej wsi kiedy nocowaliśmy w gajówce ale że Marysia poczucie humoru miała to wybaczała i wybaczała Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Piwne rozmowy dziwne 15.03.02, 14:21 Marysia o kocim spojrzeniu rysich rysach na Rysach rysikiem rymuje rozprawki z kimś Odpowiedz Link Zgłoś
neona Musachi Mija Motłoch 15.03.02, 14:33 kwik napisał(a): > Marysia o kocim spojrzeniu > rysich rysach > na Rysach > rysikiem > rymuje > rozprawki > z kimś śpisz ze słownikiem? a może nie śpisz wcale? Barbarello Beladonno - Banita grasujący bez grasicy fuj Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Gdzie to bagno??? n/txt 15.03.02, 11:32 Z okazji powrotu Ziiiiiiiiimy przebiśniegi dla Pań od Kwika (o o) (o o o) (o o) I I I @ I I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio waska wstanka IP: 194.181.183.* 15.03.02, 11:35 gdzie ty ze bywasz kobieto(?)? zes gucia odlogiem zostawila i nawet w leb nie strzelisz nie mowiac juz o rozlicznych i roztesknionych czesciach guciowego odwloku. a o su to nawet nie wspomne bo mi sie piana toczy wprost na klawiature. piatek dzisiaj, co pijemy i gdzie pijemy? dawno smy sie nie umawiali incognito, co? gucio Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gitek... 15.03.02, 11:51 ten zapytajnik, co nie. to dotyczy: a) gdzie bywasz? czy b) kobieto czy moze c) inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gitek... IP: 194.181.183.* 15.03.02, 12:12 bucias, przeciez to proste jak sznurek w kieszeni. ten pytajnik co w nawiasach to do "kobieto" (wszak wasia sie jeszcze nie samookreslila plciowo a jej s/m wybryki wyraznie zalatuja drug queen) a ten drugi po nawiasie do do calego zdania, czyli gdzie byla wasia jak jej nie bylo. (narrator: gustavo amor latino zanotowal cos w tomie 3 dziela "tanczacy z pytajnikami" i calkiem spokojnie wypil 3 kawe). bukowski27 napisał(a): > ten zapytajnik, co nie. to dotyczy: a) gdzie bywasz? czy b) kobieto czy moze c) > > inne. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a nie... nooo... teraz to wszytsko jasne... 15.03.02, 12:16 zreeszta potwierdza to moje przy[puszczenia... no bo zobacz... wasia nie ma pojeci ao geografii... ja mialem piatke z geografii.. w technikum tez... a ona nie ma pojecia... z tego jasno dla mnie wynika ze wasia jest s/m... z tolernacja na bi... powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia wszytsko jasne??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:31 bukowski27 napisał(a): > zreeszta potwierdza to moje przy[puszczenia... no bo zobacz... wasia nie ma > pojeci ao geografii... ja mialem piatke z geografii.. w technikum tez... a ona > nie ma pojecia... z tego jasno dla mnie wynika ze wasia jest s/m... z > tolernacja na bi... powaznie... Mnie zawsze języki pasjonowały i literatura, w tym literatura S/M, co znaczy, że jestem s/m z tolerancją na oral... nie do końca poważnie... no i "jestem kobietą" - jak to juz ktoś ujął... blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: a nie... nooo... teraz to wszytsko jasne... IP: 194.181.183.* 15.03.02, 12:36 a racz jecze zwrocic swoja najjasniejsza uwage moj ty bukosiu, ze wasia przyznala sie publicznie do treningow na forum sport. jesli do tej informacji dodam tez nastepna... otoz kiedys, ukrywajac sie na wspomnianym forum pod zmienionym nickiem (arnold s.), zdarzylo mi sie zaczytac w arcyciekawej dyskusji na temat czolowych prawoskrzydlowych trzeciej ligi san marino. i wyobraz sobie przyjacielu, ze tam jedna z aktywniejszych uczestnikow owej dysputy byla niejaka "wasia". pozostawiam to bez komentarza jake, ze reszta jest milczeniem. bukowski27 napisał(a): > zreeszta potwierdza to moje przy[puszczenia... no bo zobacz... wasia nie ma > pojeci ao geografii... ja mialem piatke z geografii.. w technikum tez... a ona > nie ma pojecia... z tego jasno dla mnie wynika ze wasia jest s/m... z > tolernacja na bi... powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Prawoskrzydłowi... 15.03.02, 12:52 Jeśli pijesz do rozmowy na temat Beckhama i podglądactwa, to ja tego nie pisałam... ;-)))) blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Prawoskrzydłowi... IP: 194.181.183.* 15.03.02, 12:57 ta nie pisalas... gupio ci teraz, ze tylko ci figo migo :) w glowie wasia napisał(a): > Jeśli pijesz do rozmowy na temat Beckhama i podglądactwa, to ja tego nie > pisałam... ;-)))) > > > blondina Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Prawoskrzydłowi... 15.03.02, 12:58 Gość portalu: gucio napisał(a): > ta nie pisalas... gupio ci teraz, ze tylko ci figo migo :) w glowie Figo to ja akurat nie lubię, tylko Hyypię, ale on nie jest prawoskrzydłowym... blondie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio smatri charles! IP: 194.181.183.* 15.03.02, 13:14 a nie mowilem? g wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > ta nie pisalas... gupio ci teraz, ze tylko ci figo migo :) w glowie > > Figo to ja akurat nie lubię, tylko Hyypię, ale on nie jest prawoskrzydłowym... > > blondie Odpowiedz Link Zgłoś
wasia GUCIO?? 15.03.02, 13:16 Gość portalu: gucio napisał(a): > a nie mowilem? > g Na co ma patrzeć i co mówiłeś??? blondie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Re: gitek... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 12:32 bukowski27 napisał(a): > ten zapytajnik, co nie. to dotyczy: a) gdzie bywasz? czy b) kobieto czy moze c) > > inne. Proszę zaznaczyć odpowiedź (C) ;-))) blondina Odpowiedz Link Zgłoś