wez_sie 26.07.12, 09:34 no wlasnie. od dawna wiadomo, ze to od nas samych zalezy to, jak inni beda nas odbierac. wiec dlaczego drogie panie, robicie tak, jak ponizej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_pink Re: prawda o was 26.07.12, 09:38 A ja się oduczyłam tego i jestem z tego dumna. Znaczy oczywiście nadal narzekam na wygląd do kumpel, nadal jak ktoś mnie pyta jak wyglądam to opisuje krytycznie dość...ale na znakomitą większość komplementów już odpowiadam "dziękuję" z miłym uśmiechem :D Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: prawda o was 28.07.12, 13:41 przeciez ona rzeczywiscie jest gruba? dlaczego on ja oszukuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: prawda o was 26.07.12, 09:44 > no wlasnie. od dawna wiadomo, ze to od nas samych zalezy to, jak inni beda nas > odbierac. > wiec dlaczego drogie panie, robicie tak, jak ponizej? A jak ktoś pisze na forum, że jest ładny i szczupły to ponoć jest to podejrzane. Więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: prawda o was 26.07.12, 09:46 a jak to sie wiaze z komplementami otrzymywanymi w swiecie realnym? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: prawda o was 26.07.12, 09:51 Chyba analogicznie, co? "od nas samych zalezy to, jak inni beda nas odbierac." Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: prawda o was 28.07.12, 22:18 A jak ktoś pisze na forum, że jest ładny i szczupły to ponoć jest to podejrzane. Więc o co chodzi? no wlasnie,o osochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: prawda o was 26.07.12, 09:53 Metaforycznie ujmując: Gdy mówię Ci,że jestem najlepszy,myślisz że się przechwalam,gdy mówię że najlepszy nie jestem-wiesz że kłamię.. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: prawda o was 26.07.12, 10:00 japier... przesz tu nie chodzi o kreowanie swojego wizerunku poprzez opowiadanie o sobie, jaki to jestem och i ach. nie wiem, napij sie moze kawy, czy cos... albo z baranka... Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: prawda o was 27.07.12, 23:57 Chłopie, weź zrób coś z tą skaczącą lalą bo razi w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: prawda o was 28.07.12, 13:42 nic nie zrozumialam wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Metaforycznie ujmując: > Gdy mówię Ci,że jestem najlepszy,myślisz że się przechwalam,gdy mówię że najlep > szy nie jestem-wiesz że kłamię.. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: prawda o was 26.07.12, 10:05 mi to sie w ogole we łbie pomerdało panie z lekim brzuszkiem bardziej mnie kreca niz te bez cóż to objaw starosci - jak dociagne do 40ki to młode balerony beda mi sie pewnie podobac a jeszcze nie tak dawno tylko chudziny z piegami- jakis koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: prawda o was 26.07.12, 10:12 Myślę, że podłożem jest abstynencja seksualna. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: errata 26.07.12, 10:28 no to zarejestruj sie na jakims portalu randkowym i zaraz bedziesz mial chetna na r...nko ;) ja bym tak zrobil, ale jestem jeszcze za mlody i inaczej rozladowuje napiecie seksualne Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: errata 26.07.12, 10:40 a co bedzie jak wpadne na zone przeciez mamy pewnie wspólne hobby takie sytuacje wszak sie zdarzaja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: errata 26.07.12, 10:44 tylko nie pisz o tym hobby na forum, bo polowa znajomych, ktora czyta to przeczyta dowie sie, ze zakladasz profil na randkach i podpucuje cie zonie :P Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: prawda o was 28.07.12, 08:26 ja tam żyję w oparach absurdu i samozachwytu niezależnie od moich rozmiarów, tak mi się porobiło, młody, pewnie ze starości;) ale wyjaśnij, dlaczego piszesz "drogie panie"? już ci każą płacić, biedaku? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: prawda o was 28.07.12, 09:56 Na ogół przekonanie o tym, że jest się grubym (choć obiektywnie tak nie jest) bierze się z otoczenia. Wystarczy, że powie to jedna bezmyślna lub złośliwa osoba i niektórzy w to wierzą. Jak sobie przypomną byłego z czasów liceum... Brr... Czułam się ze sobą dobrze, a ten co chwilę sugerował żebym coś zmieniła (bo Ania to ma...), choć jednocześnie mnie podziwiał (podobałam mu się podobno). Paranoja... Na jakiś czas zaczęłam myśleć, że faktycznie wszystko jest we mnie nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: prawda o was 28.07.12, 14:47 Krytyczne uwagi w takim wieku, maja sile razenia. Takiemu krytykancikowi trzeba zawsze powiedziec cos o jego fiutki: ze za maly, za duzy, za gruby, chudy czy zylasty, moze kolor skrytykowac, cokolwiek. I jest grzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek To dopiero kosmos.. 28.07.12, 21:21 > no wlasnie. od dawna wiadomo, ze to od nas samych zalezy to, jak inni beda nas > odbierac. > wiec dlaczego drogie panie, robicie tak, jak ponizej? Ja znam taka co robi dokladnie odwrotnie.. tzn wazy wiecej ode mnie (a nizsza o 30 cm), i mowi "patrz jaka jestem piekna" (wysylajac swoje fotki) To dopiero kosmos.. Odpowiedz Link Zgłoś