maszmi 08.08.12, 21:27 Dziewczyny pomóżcie, zrobiłam sobie sama brwi henną i mam pofarbowaną skórę, co robić????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akle2 Re: Help - za mocna henna 08.08.12, 21:34 Było wcześniej posmarować skórę dookoła oczu tłustym kremem. Teraz nic nie zrobisz, musisz przeczekać (przemywając co jakiś czas na zmianę wodą z mydłem) aż naskórek się odnowi. Za 3-4 dni nie powinno być śladu. Swoją drogą dziwna moda. Stary, wysuszony tusz do rzęs nadaje się do tych rzeczy dużo bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: Help - za mocna henna 08.08.12, 22:09 Jeśli masz w domu papierosy,to wypal jednego lub pozwól mu się wypalić.Zmocz starą szczoteczkę do zębów,utaplaj ją w popiele i przecieraj brwi.Potem oczywiście przemyj wodą. Wiem,że brzmi dziwnie,ale pomaga :). Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: Help - za mocna henna 08.08.12, 22:11 A na noc posmaruj brwi tłustym kremem.Grubo! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Help - za mocna henna 08.08.12, 22:12 O kurde, myślałam, że ten wątek założył Minasz. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a ja przeczytałam "hiena" 08.08.12, 22:29 ale dlaczego minasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: a ja przeczytałam "hiena" 09.08.12, 00:58 dlatego, ze czasami mamy z nim tu ge-henne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Help - za mocna henna 09.08.12, 10:16 oj tam wielkie mi haloooo :)) ja jak wracam od fryzjerki po farbowaniu włosów to tez mam pofarbowana skórę i schodzi po 2 myciach ze skóry więc ....może zrób piling ? albo posmaruj kremem złuszczającym powinno zejść :)) zresztą następnym razem albo idz do kosmetyczki albo nie rób henny tylko używaj kredki , lub cienia aby przyciemnić brwi Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 Re: Help - za mocna henna 09.08.12, 23:30 heh może ja chodze do tej co Ty ;)) próbuję to zmywac po powrocie do domu spirytusem salicynowym. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Help - za mocna henna 09.08.12, 21:13 dzięki kobitki za wsparcie, chciałam dobrze, a wyszło jak wyszło,ale wpierw szorowałam a potem posmarowałam grubo kremem i już jest ok - dzięki jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
mimose Re: Help - za mocna henna 09.08.12, 23:28 Przecieraj kwasem salicylowym, ale mocno. Możesz podrażnić skórę, ale schodzi - wiem po sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś