Dodaj do ulubionych

dawne miłości a facebook

13.08.12, 11:32
Koleżanka podzieliła się ze mną tematem iż do grona znajomych zaprosiła swojego byłego z którym romansowała będąc UK. Nadmieniam iż wtedy jak obecnie jest mężatką, była zdziwiona że kiedy jej facet się o tym dowiedział (o fejsie o romansie też wiedział zresztą ona o jego romansie też) to zastrzegł iż nie chce do tego wracać i odejdzie od niej. Obecnie mają 2 dzieci, natomiast romansiki 7 lat temu.
Obserwuj wątek
    • six_a Re: dawne miłości a facebook 13.08.12, 11:35
      let's fejs it:
      gupi rodzice, gupie dzieci.
      • alpepe Re: dawne miłości a facebook 13.08.12, 11:41
        six_a, czy ja mam zwidy? Toć to taki wątek już tu był?!
        • six_a Re: dawne miłości a facebook 13.08.12, 11:42
          a jakiego nie było? :) wszystkie tematy już były.
          • alpepe Re: dawne miłości a facebook 13.08.12, 11:45
            nię nię! Ten wątek. Nicka nie pamiętam, ale tekst był ten sam, nie taki sam!
            • six_a Re: dawne miłości a facebook 13.08.12, 11:49
              no był, był :)
              • kochanic.a.francuza Re: dawne miłości a facebook 17.08.12, 13:16
                Siksa nie wyrabia juz z mnozeniem tematow:)
    • wez_sie idiotka, bo 13.08.12, 11:46
      mogla se w ustawieniach prywatnosci na fb ustawic tak, zeby maz sie o niczym nie dowiedzial (o romansie sprzed 7 lad tesz)
    • long.live.revolution Re: dawne miłości a facebook 13.08.12, 11:53
      > Nadmieniam iż wtedy jak obecnie jest mężatką, była zdziwiona że kiedy jej facet się o tym
      > dowiedział (o fejsie o romansie też wiedział zresztą ona o jego romansie też) to zastrzegł iż
      > nie chce do tego wracać i odejdzie od niej.

Niech mi teraz ktoś powie, po przeczytaniu tego bełkotu, „iż” z systemem edukacji jest wszystko w porządku. Wymyśliłem sobie, tak? cierpię na urojenia?

A Tobie, koleżanko, też UK zaszkodziło czy masz tak fabrycznie?
      • takajednakropka Re: dawne miłości a facebook 23.08.12, 13:44

> A Tobie, koleżanko, też UK zaszkodziło czy masz tak fabrycznie?
        >
        Ha ha ha
        Ubawiłam się. :D
    • kitek_maly Re: dawne miłości a facebook 13.08.12, 12:02
      Po pierwsze - i co? Jakaś puenta będzie czy nie?
      Po drugie - co za bełkot... INTERPUNKCJA!
      • alpepe Re: dawne miłości a facebook 13.08.12, 12:14
        chodzi o to, że mamy kolektywnie zbesztać rogacza za jego resztki honoru.
    • headvig a jakie jest pytanie? 13.08.12, 12:40
      nie ma to jak żyć życiem innych ludzi.
    • ursyda Re: dawne miłości a facebook 13.08.12, 13:25
      "Nadmieniam iż wtedy jak obecnie jest mężatką, była zdziwiona że kiedy jej facet się o tym dowiedział"
      Redaktorka GW. Na bank.
    • sabrilla Re: dawne miłości a facebook 14.08.12, 21:59
      Czy w języku polskim chodzi o to, że:
      Pani jest mężatką, i jako mężatka miała romans na obczyźnie. Jej mąż także miał skok w bok (czy lokalnie, czy także poza granicami Polski nie wiadomo). Pan dowiedział się o romansie, co nieco zaskoczyło panią. Dodam od siebie, że to bardzo nietaktowne ze strony męża. Jakże to tak? Dowiedzieć się o romansie i dać wyraz swojemu niezadowoleniu?
      Niezależnie od zaskoczenia pani ma w gronie przyjaciół na FB osobnika, który panu przyprawiał rogi. Panu rzecz się nie podoba i takiego stanu rzeczy wyraźnie sobie nie życzy.
      I co my forumowicze o tym sądzimy?
      Czy tak?
    • akle2 Re: dawne miłości a facebook 16.08.12, 00:50
      No i co?
    • 5th_element Re: dawne miłości a facebook 16.08.12, 10:02
      arrabessca56 napisała:

> Koleżanka podzieliła się ze mną tematem

czym sie podzieliła? Może wiadomością? Może opowiedziała historię?

>iż do grona znajomych zaprosiła swojego
      > byłego z którym romansowała będąc UK.

Iż rządzi. Pomijam zjadanie wyrazów.

>Nadmieniam iż wtedy jak obecnie jest męż
      > atką,

Konstrukcja trąci gęsiareczką granatem od pługa oderwaną.
      Kolejne iż zmusza mnie do wymiotów. W j.polskim po określeniu czasu "wtedy" za boga nie mozna dać czasownika w czasie teraźniejszym, bo wychodzi morderczy bełkot.

>była zdziwiona że kiedy jej facet się o tym dowiedział

dziabniesz czasem jakiś przecinek? Bo czyrtac sie nie da

>(o fejsie o romans
      > ie też wiedział zresztą ona o jego romansie też)

"o fejsie o romansie" - zejdz z "fejsa", porozmawiaj z kimś, słuchaj, czytaj, bo Ciebie się czytać nie da.

>to zastrzegł iż nie chce do te
      > go wracać i odejdzie od niej. Obecnie mają 2 dzieci, natomiast romansiki 7 lat
      > temu.

biedne, biedne dzieci.

• reniatoja jak to czytam to mi d.upa opada do kolan 16.08.12, 11:40

Weszłam sobiena forum po długiej nieobecności, przegladam wyrywkowo zawartość.

Internet jest fajny, daje duże możliwości, jednak czytając takie wątki, jak ten, zaczynam uważać, że podobnie jak transport lotniczy stracił swój prestiż po wprowadzeniu tanich lotów, tak Internet powinien pozostać domeną elity intelektualnej i ekonomicznej. Dostęp do niego wszelkiej maści barachła ludzkiego powoduje, ze można zacząć sądzić, iż poziom intelektu przecietnego Polaka oscyluje w granicach prezentowanego przez takie właśnie jednostki jak ty, twoje kolezanki i ich kochankowie z fejsa, inne panienki roztrząsające za plecami koleżanki, czy oni se poradzą z drugim dzieckiem. Ludzi bez kręgosłupów, bez ambicji, wtórnych analfabetów, osobników znajdujących się w stałym procesie regresu intelektualnego, grzebiących w cudzych komplikacjach życiowych, których jedynym hobby jest zaspokajanie pierwotnych popędów.

A to nieprawda. Polacy są fantastycznym narodem. Wielu Polaków. I oni powinni pozostać przy klawiaturach, reszta myć kible i szyby na skrzyżowaniach. Każdy powinien robić to, w czym jest najlepszy.
      • takajednakropka Re: jak to czytam to mi d.upa opada do kolan 23.08.12, 13:46
        reniatoja napisała:

>
        > A to nieprawda. Polacy są fantastycznym narodem. Wielu Polaków. I oni powinni p
        > ozostać przy klawiaturach, reszta myć kible i szyby na skrzyżowaniach. Każdy po
        > winien robić to, w czym jest najlepszy.

To ja chyba za dużo tu bywam, bo już jakiś czas temu zgubiło mnie się podobne myślenie.
        Albo nie to czytam, co trzeba.
    • 5th_element [...] 16.08.12, 11:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka