absolutnie_jezyna Re: Perfumy 25.08.12, 19:42 Na co dzień do pracy C.K.Klein Sheer Beauty, Contradiction, na wieczory Lolita Lempicka fioletowa, czasami DKNY zielone jabłko, Nina Ricci "Ricci ricci" obłędny flakonik z wiśniową wstążeczką, Nina Ricci Premier Jour do pracy. Lubię perfumy i poluję na coś nowego zwykle w okresie jesienno-zimowym, uwielbiam dobre zapachy na szalikach, apaszkach, płaszczach. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-l Re: Perfumy 26.08.12, 11:06 Fioletowa Lempicka i Ricci Ricci to takie zapachy, które jednocześnie podobają mi się i nie podobają, zależy od nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Yatagan 25.08.12, 21:10 Yatagan Carona - zapach męski, ale go kocham. Niestety od dłuższego czasu nie do zdobycia w lokalnych perfumeriach :-( Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Z pamięci... 26.08.12, 18:00 aktualnie na stanie: - Paco Rabanne 1 Million - Terre d'Hermes - Tokyo by Kenzo - Davidoff Cool Water - Ralph Lauren Romance - Chanel Platinum Egoiste - Gucci Pour Homme - jakieś Zegna, które mi się znudziły - Very Valentino Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Perfumy 26.08.12, 18:11 od zawsze, na zawsze. a tak naprawdę od 12 lat bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Perfumy 26.08.12, 21:21 mialam z takich tylko fioletowe i szalu nie bylo, zdawalo mi sie ze w ogole ich nie czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Perfumy 26.08.12, 21:47 perfumy, których nie czujesz na sobie, są najlepiej dobrane do Twojej skóry Odpowiedz Link Zgłoś
sid-l Re: Perfumy 04.09.12, 18:34 Angelowi nie uległam, ale skusiłam się na Innocenta. Sama słodycz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Naprzemiennie: 04.09.12, 18:53 Cashmere Mist DK Vol de nuit - Guerlain Shalimar edt - Guerlain Niki de Saint Phalle Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Naprzemiennie: 04.09.12, 20:31 Z takich nowszych zapachów to spodobało mi się różowe jabłuszko DKNY(fresh blossom czy jakoś tak). Jak nigdy za tymi jabłkami nie przepadałam,tak to jest bardzo ładne- świeży zapach idealny na lato. Ostatnio używałam głównie "212 VIP" Caroliny Herrery - fajny zapach,ale jednak trochę rozczarowuje:nie rozwija się jakoś mocno na skórze, średnio trwały. Podoba mi się niesamowcie "Midnight rose" Tresora.Bardzo charakterystyczny zapach,ale chyba trochę zbyt mocny. Nie wiem na ile jest popularny,ale jesli jest, to na długie lata. Widziałam nowego Bossa z Gwyneth Paltrow- może być,ale nie kupiłabym.Zaciekawiły mnie nowe perfumy D&G,ale jeszcze nie dawali testerów :/ Odpowiedz Link Zgłoś