Dodaj do ulubionych

Bylam z facetem...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:42
Bylam z facetem, ktorego jak sie okazalo mogla miec prawie kazda, pisze
prawie w nadziei ze faktycznie prawie a nie kazda . Jak sie okazalo ja bylam
ta oficjalna ale bylo mnostwo nieoficjalnych... troche boli ale bardzej
wkurza... Jebaka wstretny.... Najgorsze ze im w tym pomagamy i choc wiemy, ze
dany facet sie z kims spotyka i tak dajemy mu dupy i tak... zamkniete kolo...
Tak tak ktos powie "zycie moja droga"... niestety wiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: alpepe Re: Bylam z facetem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:46
      bo w życiu trzeba być twardym nie miętkim! A w przyszłosci bardziej szanuj
      swoją d..., pozdrawiam!
    • Gość: hehe.he Re: Bylam z facetem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:48
      nastepnym razem zapodaj mu 'krecenie wora' - uratujesz kilka błon za co
      feministyczny swiat bedzie ci dozgonnie wdzieczny:)
    • Gość: kika Re: Bylam z facetem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 21:48
      Ehhhh.... szkoda gadać. Każdego faceta może mieć prawie każda bo faceci są
      łatwi. Nie mają zasad moralnych. Tylko że jak facet się puszcza na prawo i lewo
      to jest Cassanova a jak kobieta to jest k..... Nie ma co się przejmować
      Pozdrawiam ;(
      • hehe.he Re: Bylam z facetem... 06.07.04, 22:02
        no ja sobie wypraszam takie impertynencje

poza tym to sie logiki nie trzyma bo skoro faceci są wszyscy tacy łatwi to
        niby z kim to robią (bo chyba nie wszyscy miedzy sobą)?
        • mallina Re: Bylam z facetem... 06.07.04, 22:04
          latwi z latwymi, latwe z latwymi
          a pozostali to single szukajacy;-)))
        • Gość: kika Re: Bylam z facetem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:20
          Nie chciałam nikogo urazić :) (Nawet jeśli wygląda to troszkę inaczej to nie
          był to atak)
          Natomiast z kim to robią? Faceci potrafią tak pięknie kłamać...niestety. Robią
          to z kobietami które, albo uwierzyły w piękne słówka albo z łatwymi albo z
          naiwnymi albo z głupimi. Wachlarz wyboru jest szeroki.

P.S. Może niektórzy robią to między sobą. W to nie wnikam

Pozdrawiam i przepraszam każdego kto poczuł się urażony. Jednak tezę swoją
          nadal podtrzymuję
          • Gość: st Re: Bylam z facetem... IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.04, 23:17
            Niekoniecznie.
            To znaczy sa rozne modele - ja jestem z tych, ktorzy maja pewne zasady i sie od
            ladnych paru lat ich dobrze trzymam, bez najmniejszego uchybienia.

Ale tez nie potepiam takich, ktorym raz, czy dwa zdazylo sie je zlamac
            (zwlaszcza, gdy braklo doswiadczenia, aby nie dopuszczac do pewnych sytuacji),
            ale generalnie trzeba sie starac i do pewnych sytuacji wogole nie dopuszczac
            (alkohol + prywatnosc w szczegolnosci), bo pozniej to juz faktycznie kontroli
            nie ma prawie zadnej.

Raczej wydaje mi sie, ze nie mialas do facetow szczescia, albo celujesz w
            niewlasciwym typie.
    • Gość: Rocco masz racje wasza to wina .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:13
      i na pocieszenie napisze , ze wielu jest takich :)))))))
    • mobypussy Re: Bylam z facetem... 06.07.04, 22:24
      a ja bym wiecej nie dala komuś kto sie za plecami spotyka z innymi.
      honor trzeba miec. i ten honor chyba strzelilby go w pysk tak zeby pamietal...
      mam nadzieje ze taka sztuka mi sie nie przytrafi, choc chyba nic mnie juz nie
      zaskoczy... :/
      • polak_alkoholik honor to masz miedzy nogami po stosunku 08.07.04, 09:29
        mobypussy napisała:

> a ja bym wiecej nie dala komuś kto sie za plecami spotyka z innymi.
        > honor trzeba miec. i ten honor chyba strzelilby go w pysk tak zeby pamietal...
        > mam nadzieje ze taka sztuka mi sie nie przytrafi, choc chyba nic mnie juz nie
        > zaskoczy... :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka