Gość: basturk IP: 80.51.254.* 13.04.04, 20:28 UE za 17 dni, a zarazem wielkie otwarcie piramidy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexior Re: UE za 17 dni 13.04.04, 23:09 Co denerwujace, niektórzy Polacy dopiero wtedy nazwą się Europejczykami:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: UE za 17 dni 16.04.04, 11:42 radexior napisał: > Co denerwujace, niektórzy Polacy dopiero wtedy nazwą się Europejczykami:-/ Niektórzy chyba nawet wtedy nie. LPR pieprzy trzy po trzy i z imieniem Boga na ustach łże jak z nut :( Odpowiedz Link Zgłoś
basturk 14 dni... 16.04.04, 17:21 ehhh cóż.. oni juz tacy są... lepperysci tez za unią nie przedpadają a śmietanka samoobrony najwiecej z niej skorzysta (oficjalnei nie przepadają ale oficjalnie juz sobie liczą kasę) patrz kilkusethektarowe gospodarstwa i dopłaty (za hektar od ok 50 "ojro" do nawet jak dobrze pamiętam 400 "ojro" dziwi mnie tropche bierna postawa rolników.. nie wiem czy wniosków o dotacje nie skłądaja ze strachu przed dokumentami etc czy niewiedzy czy co innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: 14 dni... 17.04.04, 12:04 basturk napisał: > lepperysci tez za unią nie przedpadają Ale przynajmniej Boga w to nie mieszają. > dziwi mnie tropche bierna postawa rolników.. > nie wiem czy wniosków o dotacje nie skłądaja ze strachu przed dokumentami > etc czy niewiedzy czy co innego.. Wydaje mi się, że to wynika z braku informacji (niewiedzy). Przcież do pomocy w wypełnianiu papierków mają specjalnie powołane ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: 14 dni... 17.04.04, 12:52 salo napisał: > basturk napisał: > > > lepperysci tez za unią nie przepadają > > Ale przynajmniej Boga w to nie mieszają. ot dobrze powiedział > > dziwi mnie tropche bierna postawa rolników.. > > nie wiem czy wniosków o dotacje nie skłądaja ze strachu przed dokumentami > > > etc czy niewiedzy czy co innego.. > > Wydaje mi się, że to wynika z braku informacji (niewiedzy). Przcież do pomocy w wypełnianiu papierków mają specjalnie powołane ekipy. zgadza się, ale swoją drogą takie agencje są w kazdyj powiecie jezeli nie w gminie.. zapewne wszyscy słyszeli o dopłatach wiec tez w ramach swojej ciekawosci (wszak chodzi o ich pieniądze) powinnni tam zajrzec.. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: 14 dni... 17.04.04, 16:00 > salo napisał: > basturk napisał: > > dziwi mnie tropche bierna postawa rolników.. > > nie wiem czy wniosków o dotacje nie skłądaja ze strachu przed dokumentami > > > etc czy niewiedzy czy co innego.. > > Wydaje mi się, że to wynika z braku informacji (niewiedzy). Przcież do pomocy w > > wypełnianiu papierków mają specjalnie powołane ekipy. Nie wiem jak to wyglada, ale mam nadzieje, ze takie ekipy dzialaja w terenie i obskakuja wszystkie wioski z domku do domku. Gorzej jesli siedza przed kompami w biurach i odaja sie pogaduszkom na GG ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Do bigosu nam się czapiają! 17.04.04, 22:54 Onet informuję, a ja krzyczę: BEZ BIGOSU NIE WCHODZIMY! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Do bigosu nam się czapiają! 17.04.04, 22:56 do czeskiej potrawy nie pamietam jakiej tez sie doczepili!!! ehhh nie długo bedą jajka z pieczatkami i wymiaroqe marchewki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dni pozostało 8 IP: 62.111.159.* 22.04.04, 20:57 Czy będą jakieś obchody tego czegoś ;) w Tychach???? Koncercik, jarmark, lody za darmochę....?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: dni pozostało 8 IP: 80.51.254.* 22.04.04, 21:07 ma byc coś takiego pod piramidą.. radex ja tez mam gęsią skórke i podwyższny poziom.. cukru ;D Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: dni pozostało 8 22.04.04, 21:09 Gość portalu: basturk napisał(a): > > radex ja tez mam gęsią skórke i podwyższny poziom.. cukru ;D Tiebia zawod Witalij Kliczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: dni pozostało 8 IP: 80.51.254.* 22.04.04, 21:13 radexior napisał: > Gość portalu: basturk napisał(a): > > radex ja tez mam gęsią skórke i podwyższny poziom.. cukru ;D > Tiebia zawod Witalij Kliczko? niet. mnie niet zawod witalij kliczko -mnie wsie zowód cholera ;DD Odpowiedz Link Zgłoś