eat.clitoristwood 10.11.12, 17:34 na sweter drutowany. Tylko proszę mnie nie odsyłać na specjalistyczne fora i gugle. Sweter ma mieć niebanalny, wrabiany wzór, najlepiej rozrysowany w schemaciku. Dziękuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 17:37 w tym będziesz wrobiony na zawsze prosz:) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 17:42 six_a napisała: > w tym będziesz wrobiony na zawsze > prosz:) Dziękuję, ale ma być to prezent dla szwagierki a robiła będzie moja żona. I prośba jest raczej poważna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 17:51 eeee, to trzeba było tak od razu. i że na damski i wogle. są takie pisemka o robieniu na drutach i tam są wzorki rozrysowane. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 17:56 six_a napisała: > eeee (...) Tyle to i ja wiem. ;P Nie chce mi się inwestować kilku godzin albo nawet dni w poszukiwania a żona jest prawie kompletnie adygitalna. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 18:02 Może ptaka jakiego wydziergajcie? O, takiego np.: Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 18:21 nieeee no, w kioskach z gazetami, od groma tego macie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 18:16 A co to jest wzór wrabiany? To jest cały sweter robiony jakimś specyficznym sposobem, czy jakiś motyw na nim? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 18:20 real_mayer napisała: > A co to jest wzór wrabiany? To jest cały sweter robiony jakimś specyficznym spo > sobem, czy jakiś motyw na nim? Z tego, co zrozumiałem, motyw, może być też wielokrotny. Tukany tudzież "hornbile" aczkolwiek bardzo dekoracyjne, raczej odpadają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 20:34 Alez bardzo prosze! Oto link do druciarni ze spora iloscia sciegow i innych roznosci. druciarnia.wordpress.com/wzory-na-drutach/ Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 21:17 marguy napisała: > Alez bardzo prosze! > Oto link do druciarni ze spora iloscia sciegow i innych roznosci. > > rel="nofollow">druciarnia.wordpress.com/wzory-na-drutach/ Dzięki. A mogłabyś mi jeszcze na tej stronie pokazać jeden chociaż wzór swetra z wrabianym motywem? Nie mam pojęcia, gdzie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 23:00 Dobra ze mnie kobieta wiec podrzucam link do wzorow. www.garnstudio.com/lang/pl/cataloguesoverview.php?type=1 Wystarczy kliknac na okladke, otworza sie modele swetrow, pod kazdym trzeba kliknac na opis i mozna zaczynac. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 23:24 marguy napisała: (...) Dzięki, padam do nóżek. Ale kliknij za mnie, w jeden z wrabianym wzorem chociaż, proszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 23:43 moze tutaj cos znajdziesz, schematy na samym dole sa: abc_robotek_na_drutach.republika.pl/str/sploty_kolor_wzory.html Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wzór wrabiany potrzebny 10.11.12, 23:47 konwalia55 napisała: > moze tutaj cos znajdziesz, schematy na samym dole sa: > rel="nofollow">abc_robotek_na_drutach.republika.pl/str/sploty_kolor_wzory.html Dzięki, tam już byłem. Wzory raczej dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Wzór wrabiany potrzebny 11.11.12, 00:14 Zaszaleje i wstawie kilka linkow ;) www.garnstudio.com/lang/pl/pattern.php?id=5692&lang=pl www.garnstudio.com/lang/pl/pattern.php?id=5748&lang=pl www.garnstudio.com/lang/pl/pattern.php?id=5461&lang=pl www.garnstudio.com/lang/pl/pattern.php?id=5288&lang=pl www.garnstudio.com/lang/pl/pattern.php?id=5138&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Wzór wrabiany potrzebny 11.11.12, 21:18 Wrabiany przeca ma być, czyli taki: www.garnstudio.com/lang/pl/search.php Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Wzór wrabiany potrzebny 11.11.12, 21:21 Ups, coś ten link nie działa. Na stronie garnstudio.com należy zaznaczyć język polski (lub inny jeśli się posiada :)), po czym w polach wyboru zaznaczyć odpowiednie, np. pattern: nordic oraz "sweter" w polu wyszukiwania i otrzyma się wszystkie wzory swetrów z wrabianym wzorem, np. taki: Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wzór wrabiany potrzebny 11.11.12, 21:43 Dzięki, tutaj chyba coś znajdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Wzór wrabiany potrzebny 11.11.12, 21:51 Piękny jest ten biały sweter! Mam nowe hobby, zaczynam od szalików i rękawiczek;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wzór wrabiany potrzebny 11.11.12, 21:44 Rzeczywiście, wczoraj byłem trochę przymulony, dzięki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Wzór wrabiany potrzebny 11.11.12, 21:58 na karb przymulenia spisze olanie wzorow norweskich ;P takie piekne...ech... Odpowiedz Link Zgłoś