prowokatormysli 16.12.12, 13:13 Pomoże? Oszukiwałem, zdradzałem, kłamstwo pokrywałem kłamstwem... Jestem złym, i muszę z tym żyć:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazkavita Re: spowiedź 16.12.12, 18:35 Nie jestes zły, nie musisz ztym żyć, możesz dac tej osobie do zrozumienia, ze nie wszystko to co mówiłes było prawda .Możesz od teraz mówic tylko prawdę , a o niewygodnych rzeczach milczeć. Myślę, że warto powiedziec prawdę , ale trzeba uważac żeby kogoś przy tej okazji nie skrzywdzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
prowokatormysli Re: spowiedź 16.12.12, 21:12 Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
grazkavita Re: spowiedź 17.12.12, 10:51 Bóg by ci powiedział: dziecko kochane to co chcesz udźwignąc jest za wielkie zostaw to mnie, pozwól mi zamieszkac w tobie , a udźwigniesz wszystko, bo ja ci pomoge, bo będę tobą, wpuść mnie więc do swego serca, a będzie wszystko dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: spowiedź IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.12, 13:13 Wow,grażka-piękne!:)i akuratne na dylematy duchowe przedświąteczne.Skąd to?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grazkavita Re: spowiedź 17.12.12, 22:18 "Modlitwa i czyn " Quoista Wydaje mi się , że to dobry podręcznik duchowości człowieka, choć oparty na doktrynie chrześcijańskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Nie przejmuj sie. 18.12.12, 01:29 Inni nie odrozniaja nawet prawdy od klamstwa. w sumie jestes przyzwoitym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś