gr.eenka 31.12.12, 14:00 macie jakieś plan na nowy rok ? nie na 1 stycznia tylko na cały przyszły rok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie2 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 14:03 mamy, ale jeśli się nie zrealizują to świat się nie zawali :) poza tym są to plany uzależnione od wielu czynników na które mój wpływ jest ograniczony Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 14:19 jan_hus_na_stosie2 napisał: > mamy, ale jeśli się nie zrealizują to świat się nie zawali :) > poza tym są to plany uzależnione od wielu czynników na które mój wpływ jest ogr > aniczony a ja własciwie to bym nie chciała wygrać w lotto no bo co ja bym robiła gdybym miała tyle pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
rb2012 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 14:12 Zycie nauczyło mnie tego że nie warto planować z dużym wyprzedzeniem. Na wiele rzeczy nie mamy wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 14:18 owszem nie mamy jednak brakuje mi takiego celu do ktorego miałabym dojść bo w tym dochodzeniu to nie cel jest fajny ale sama droga powinnam skupić się na środkach materialnych i np zarobić na mieszkanie . Odpowiedz Link Zgłoś
rb2012 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 14:20 w takim razie mój cel to zmiana mieszkania na większe :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 14:45 nie mam...... może jakieś ekstremalne nowe doznania erotyczne....ale zobacze na ile mi zdrowie pozwoli...... Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Plany na nowy rok 04.01.13, 15:16 Też "50 twarzy Greya" czytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 14:58 > macie jakieś plan na nowy rok ? Takie jak co roku: być lepszym pracownikiem, więcej czytać, zerwać z forum, chodzić regularnie na siłownię, szlifować angielski, pić mniej coli, nie zarywać nocy, skompletować garderobę, nie wydawać kasy na pierdoły,… Oczywiście będzie jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 17:33 Ja mam trochę podobnie, trochę odwrotnie. Np. chciałabym być gorszą pracownicą - może nawet chciałabym, żeby mnie zwolnili. Wtedy musiałabym się ogarnąć. A poza tym, czytać więcej, uprawiać więcej sportu, zerwać z forum, nie wydawać kasy na pierdoły, szlifować niemiecki. Coli nie piję. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 18:25 > Np. chciałabym być gorszą pracownicą - może nawet chciałabym, żeby mnie zwolnili. > Wtedy musiałabym się ogarnąć. No ja w poprzedniej pracy też już w pewnym momencie chciałem, żeby mnie zwolnili, ale się nie doczekałem, i w końcu musiałem odejść sam. Teraz żałuję tylko, że nie zrobiłem tego wcześniej. Odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 18:02 Dzięki za zrozumienie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 15:08 1. wrzucić na luz 2. rzucić palenie Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 15:11 > 2. rzucić palenie Ty palisz!? o.0 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 15:14 krytyk-systemu-edukacji napisał: > > Ty palisz!? o.0 Taaaak. Od 3 lat mniej więcej. A czo? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 15:29 > Taaaak. Od 3 lat mniej więcej. A czo? Nie wiem właściwie. Sam się teraz dziwie swojemu zdziwieniu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 16:01 krytyk-systemu-edukacji napisał: > Nie wiem właściwie. Sam się teraz dziwie swojemu zdziwieniu. ;) W sumie powinnam przywyknąć - ludzie zawsze reagują zdziwieniem na to, że jestem nałogową palaczką :D Nie wiedziałam tylko, że w sieci również uchodzę za osobę, do której to nie pasuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 16:25 > Nie wiedziałam tylko, że w sieci również uchodzę za osobę, > do której to nie pasuje :P Nie wiem, może po prostu stereotypowo nie pasuje to do młodych kobiet. Z drugiej strony zdaje się, że obecnie to właśnie w tej grupie odnotowuje się największy wzrost konsumpcji tytuniu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Plany na nowy rok 04.01.13, 15:18 dziewczyna_rzeznika napisała: > 1. wrzucić na luz > 2. rzucić palenie raz dwa trzy - nie pal Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 15:15 Tak: 1. Wyremontować sypialnię. 2. "Podszlifować " angielski do poziomu: mocno zaawansowany z jednoczesnym ogarnięciem na poziomie podstawowym języka niemieckiego. (mam na to kilka miesięcy) 3. Znaleźć ujście dla swoich pisarskich zapędów poprzez założenie interesującego bloga. 4. Zrobienie pierwszego kroku do podróży swych marzeń którym jest rejs luksusowym statkiem po Karaibach. 5. Zakup drukarki. to są te realne plany, inne są z roku na rok odwlekane bo niekoniecznie zależą TYLKO ode mnie wiec szkoda pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 12:47 ten rejs to chcesz razem z dorocznym zjazdo-rejsem motocyklistow czy nie? tak na chyba 3500 pasazerow ich jest wtedy 2500 i nie sa grzeczni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 17:30 Podróż statkiem? Przecież to polega głównie na wielokrotnym przebieraniu się w ciągu doby i nieustannym obżeraniu. Jachtem po Karaibach, to rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 15:26 ciastko_z_kota napisała: > zdrowieć. a to akurat jest mało zależne od postanowień noworocznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 15:38 tak, kilka planów jest. Przede wszystkim zmiana pracy na lepszą:) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 15:55 oczywiscie jeden konkretny plan zmiana pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 17:53 a co z obecną jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 umowic sie z sixa na kawe, lubie sporty extremalne 31.12.12, 15:58 i z Cofcia na powazna rozmowe o zyciu. Najserdeczniejsze zyczenia z miasta po tamtej stronie daty. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: umowic sie z sixa na kawe, lubie sporty extre 31.12.12, 16:13 > umowic sie z sixa na kawe Zaproś ją, na pewno się zgodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na wszystkiego dobrego Copy :) 31.12.12, 16:24 mam nadzieję,że Twoje marzenia się spełnią..czego z całego serca Ci życzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 16:36 Nie zajmować się pierdołami, uregulować sprawy majątkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 17:27 zadbac o zdrowie, mniej stresować się w pracy, pozwiedzać nasz piękny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 18:29 zawsze mam jakies plany ale bez stopera w reku do ich realizacji podchodze ;) i nie planuje 'z okazji nowego roku', bo nie widze specjalnej potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 18:42 Yhy, zostać imperatoremm galaktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 22:19 Dotrwać do 1 marca a potem pilnować, żeby młody dożył świąt BN xD.... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 22:37 tak, zadbam o spełnienie andrzejkowej wróżby :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 22:41 a co to była za wróżba? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 22:44 no bo chyba Ci powiem :) dla jasności odczytał ją mój syn więc powinna być miarodajna :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 22:52 czyli co, nie powiesz? szkoda :/ tak czy inaczej życzę spełnienia jeśli to coś dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 22:55 ano nie powiem :) jak sie spełni to moze :P Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 22:58 taaa...jak co roku... odchudzic sie ze 5 kg :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 23:12 przestanę czytać forum, tracic czas i złudzenia i Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 23:19 Nie przestawaj czytać forum, życie bez złudzeń będzie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 23:26 Jeśli ktoś nie ma czasu czytać, jak ja przez ostatnie miesiące, to nie czyta, ale żeby aż przez cały rok albo dłużej? W tym roku od pojutrze znowu nie będę miał czasu, jednak zadbam o kilka spraw i znowu znajdę czas na czytanie. Polecam takie kompromisowe rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 23:31 :) kompromisy to moja specjalnosc cos stracic by co zyskac Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 23:32 Ale to, że dzisiaj siedzisz przed kompem zamiast się gdzieś bawić, akurat nie jest zyskownym kompromisem. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Plany na nowy rok 31.12.12, 23:38 wszystkiego dobrego we nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 11:10 Gdyby następnego dnia rano ktoś powiedział tak: "Stiopa! Jeżeli natychmiast nie wstaniesz, zostaniesz rozstrzelany!" - Stiopa odpowiedziałby słabym, ledwie dosłyszalnym głosem: "Rozstrzeliwujcie mnie, róbcie ze mną, co chcecie, za nic nie wstanę". Cóż tu mówić o wstawaniu - Stiopie wydawało się, że nawet oczu nie zdoła otworzyć, a jeżeli tylko spróbuje zrobić coś podobnego, potworna błyskawica rozwali mu głową na kawałki. W głowie tej kołysał się olbrzymi dzwon, pod powiekami przepływały brązowe plamy z ognistozieloną obwódką. Na domiar wszystkiego Stiopę mdliło, przy czym wydawało mu się, że mdłości te wiążą się w jakiś sposób z natrętnymi dźwiękami patefonu. Otóż doszło kolejne postanowienie noworoczne: nie brać do ust alkoholu, alkohol jest najwyraźniej nie dla mnie. Obudziłem się ze strupem na głowie (która zresztą i bez tego mi pęka), sadzą na twarzy – i bez bladego choćby pojęcia, w jakich okolicznościach się obu nabawiłem. :/ Pamiętam, że omal nie wdałem się w bójkę na dworcu z jakimiś obywatelami, a pozostałe przebłyski są zbyt żenujące, by je tu opisywać. Wstałem jako pierwszy z towarzystwa… miejmy nadzieję, że nie zrobiłem wczoraj czegoś naprawdę głupiego. :( Do siego, towarzysze użytkownicy! Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 11:26 A ja wczoraj miałam wrażenie, że może słyszę Cię w nocnym autobusie - jakiś gostek darł się, że przerwał studia informatyczne, że w Pl - cytuję - "studiujesz i ch...a z tego masz". A poza tym moje plany: - nie dać się zwolnić z roboty i polepszyć swoją sytuację zawodową - jak najwięcej grać i występować (i dokończyć materiał na płytę :P) - zrealizować przynajmniej jeden z moich celów podróżniczych - poznawać nowych fajnych ludzi i nie zakończyć żadnej dotychczasowej znajomości, bo fajne są :) - przeczytać zaległe książki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mojemieszkanie24 Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 11:36 1. dziecko 2. kupić: łóżko, szafę, pralkę - stare są i ich żywot dobiegł końca 3. jechać na wycieczkę 4. zadbać o zdrowie tj. więcej ruchu i zdrowego odżywiania Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Plany na nowy rok 04.01.13, 15:20 Dla dobra nas wszystkich postanów sobie opanować drzewko, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 11:42 > A ja wczoraj miałam wrażenie, że może słyszę Cię w nocnym autobusie - jakiś gostek > darł się, że przerwał studia informatyczne, że w Pl - cytuję - "studiujesz > i ch...a z tego masz". Mógłbym się pod tym zawołaniem podpisać, jednak nie przypominam sobie, żebym wczoraj jechał autobusem. Z drugiej strony w ogóle nie pamiętam, jak znalazłem się w domu, więc wszystko jest możliwe. W każdym razie darłem się publicznie na pewno, to pamiętam. Boże słodki, co za wstyd. :/ > - przeczytać zaległe książki :) Oj tak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 12:03 tak, to dobre postanowienie noworoczne- nie pić alkoholu. nie bede , słowo harcerza Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 12:07 > tak, to dobre postanowienie noworoczne- nie pić alkoholu. Niech mnie Ręka Boska broni, żebym sięgnął po alkohol. Mowy nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 12:16 > ciii, nie tak głośno A co? Tobie też głowa pęka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 15:23 tajemnica służbowa Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: Plany na nowy rok 01.01.13, 20:58 - ograniczyć palenie - pić więcej wody i zdecydowanie mniej alkoholu - zrobić generalny porządek w szafach, pawlaczach, piwnicy, na balkonie itp., i bez zastanowienia pozbyć się wszystkich rzeczy, które są zepsute, lub widzę je na oczy po raz pierwszy od kilku lat, nie wiem co to jest, skąd to mam, do czego służy i co w ogóle robi w moim lokalu. - spłacić wszystkie długi - do końca stycznia załatwić wszystkie sprawy, które od wielu tygodni/miesięcy znajdują się na liście 'do zrobienia' i co tydzień są przepisywane na nową listę 'do zrobienia' - ogólnie przestać się opierniczać, i nie robić więcej list jw., tylko załatwiać sprawy na bieżąco. - mniej netu, więcej książek Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: Plany na nowy rok 02.01.13, 19:53 1. nie robić sobie krzywdy. 2. nikogo nie zamordować, choćby mnie nie wiem jak wku...ał 3. nie kląć. 4. używać kremu z filtrem co najmniej 30, cały rok. choć w sumie chronienie się przed słońcem podpada pod nierobienie sobie krzywdy... Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Plany na nowy rok 04.01.13, 14:57 Chciałam zabrać się za siebie pod względem braków zdrowotnych i ciupasem musiałam, bo sytuacja mnie do tego zobligowała. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Plany na nowy rok 04.01.13, 15:21 Dokładnie takie, jak na każdy rok: opanowywać świat! Odpowiedz Link Zgłoś
9zaza Re: Plany na nowy rok 23.01.13, 00:52 uwolnić się od pseudo znajomości, konczacych sie na cukrowanych smsach typu musimy sie koniecznie spotkać a jakbys czegos potrzebował jestem na zawołanie i a jak dzwonilam zeby pogadać i umówic się to nie odbieraja telefonu, nie oddzwaniają, i tak do przypadkowego spotkania za pól roku i kolejnych tzn tych samych deklaracji:) po co mi tacy pseudo znajomi Odpowiedz Link Zgłoś