eat.clitoristwood 08.01.13, 12:21 Właśnie sobie czytam kryminał niejakiej pani Spindlerowej i co kilka stron odbija mi się analizami stanu świadomości bohaterów w związku "ze związkiem". Chyba za często tu bywam. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Syndrom FK 08.01.13, 12:41 Gorzej będzie jak w ten sam sposób zaczniesz analizować swój stan świadomości i stan osób bliskich - w związku ze związkem... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Syndrom FK 08.01.13, 13:16 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Gorzej będzie jak w ten sam sposób zaczniesz analizować swój stan świadomości i > stan osób bliskich - w związku ze związkem... Chyba niejasno się wysłowiłem, Erica analizuje a mnie mdli to analizowanie. Kiedyś bym tego nie zauważył, dzisiaj mam alergię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Syndrom FK 08.01.13, 15:45 a ile lat czytujesz forum? może czas na detoks? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Syndrom FK 08.01.13, 17:16 ja jestem po odwyku od fk - wróciłam, ale.... wiem już, że poza forum jest życie !!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Syndrom FK 08.01.13, 17:29 Trzeba było mnie spytać, to bym ci od razu powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Syndrom FK 08.01.13, 20:02 hahaha zapamiętam i przy następnej okazji wiem już gdzie uderzyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Syndrom FK 09.01.13, 12:51 ooo to jak powrót do domu po długiej podróży :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Syndrom FK 09.01.13, 10:10 "...i nagle uzmysłowił sobie, że ją kocha..." To moja ostatnia książka pani Spindlerowej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Syndrom FK 12.01.13, 08:12 obsesja związkowa, to kawał cholery. to trzeba mieć z bańki. Odpowiedz Link Zgłoś