maly.jasio 18.01.13, 09:47 nie czuje sie z tym dobrze... Co zrobic, gdy klopoty to moja specjalnosc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazkavita Re: Nie mam zadnych problemow... i wcale 18.01.13, 10:23 Ty nie masz , ale inni mają, może byś pomógł, a po za tym nic Cię tak na prawdę nie wkurza? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio nosz, kutwa, robie co mogie... 18.01.13, 11:30 grazkavita napisała: ale inni mają, może byś pomógł, - nosz , kutwa, robie co mogie: forum.gazeta.pl/forum/w,1193,140189590,140206834,sa_ja_tu_pocieszam_spolecznie_.html a po za tym nic Cię tak na prawdę nie wkurza? - NIC. nawet moja Slubna , nie. Chociaz bardzo sie stara. Odpowiedz Link Zgłoś
grazkavita Re: nosz, kutwa, robie co mogie... 20.01.13, 22:53 Jasiu, a miej ty trochę lepszą perspektywę czasowa i pomyśl sobie co ty będziesz chciał robic w wakacje, za rok za 5 lat, na emeryturze. Puść wodzę fantazji i pomyśl o tym co ty byś chciał w życiu dokonać...Co byś chciał aby powiedzieli o tobie na twoim pogrzebie? Co byś zrobił gdybyś wygrał kilka milionów w totka? Po za tym sory , ale nasze rady to nie to co rozmowa w cztery oczy i pomoc czynna. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: nosz, kutwa, robie co mogie... 21.01.13, 10:56 grazkavita napisała: Jasiu, a miej ty trochę lepszą perspektywę czasowa i pomyśl sobie co ty będziesz chciał robic w wakacje, - to co zawsze, Aniele, przyjemnie sie byczyc - zatem nie ma o czym myslec :) Puść wodzę fantazji i pomyśl o tym co ty byś chciał w życiu dokonać... - nic. wszystko co chcialem, jusz dokonalem: dom , dzieci, zasadzone drzewka, publikacje naukowe etc... Co byś chciał, aby powiedzieli o tobie na twoim pogrzebie? - lata mi to i powiewa. Co byś zrobił gdybyś wygrał kilka milionów w totka? - gdy wygram, to ci poviem :) Sama vidzisz, ze pocieszam tu spolecznie. tylko WYZALANCY nie pocieszenia oczekuja. a TAPETY do wyzalan - jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
grazkavita Re: nosz, kutwa, robie co mogie... 21.01.13, 13:17 Nie potrzebujesz mi mówić, chcę abyś powiedział sobie....Np. dlaczego nie chcesz byc w jakimś tam sensie nieśmiertelny i nic po sobie nie zostawic, bo jeśli na twoim pogrzebie nic nie powiedza i nie będą chcieli pamiętac to co po Tobie beztroski Jasiu zostanie? Mam nadzieje , że nie byłam nudna? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: nosz, kutwa, robie co mogie... 22.01.13, 16:41 grazkavita napisała: chcę abyś powiedział sobie.... nie czuje takiej potrzeby, Aniele :) Np. dlaczego nie chces z byc w jakimś tam sensie nieśmiertelny i nic po sobie nie zostawic, bo jeśli na twoim pogrzebie nic nie powiedza i nie będą chcieli pamiętac, to co po Tobie beztroski Jasiu zostanie? - zostanie to, co bylo przede mna :) Mam nadzieje , że nie byłam nudna? - wstrzymie sie od odpowiedzi. przez kurtuazje :) Odpowiedz Link Zgłoś
grazkavita Re: nosz, kutwa, robie co mogie... 22.01.13, 21:06 Mam wrażenie, że co bym nie napisała to i tak będzie nie tak, poczekaj , poczekaj, życie lubi zaskakiwać i wbrew wszystkiemu już wkrótce przestaniesz się nudzić...Chciałabym tylko żeby przeszkoda na drodze była dla ciebie lekkim treningiem , a nie walka o ...Życzę ciekawego Nowego Roku i oby był lepszy od poprzedniego.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio alesz to nie tak... :) 23.01.13, 13:37 grazkavita napisała: > Mam wrażenie, że co bym nie napisała to i tak będzie nie tak, alesz... ani tak, ani siak... Chciałabym tylko żeby przeszkoda na drodze była dla ciebie lekkim treningiem , - dziekuje, codziennie jezdze roverem, a przeszkody to omijam, bo nie lubie latac detek :) Życzę ciekawego Nowego Roku i oby był lepszy od poprzedniego.... dziekuje, wystarczy, ze bedzie taki sam :) Odpowiedz Link Zgłoś