martinsam1 26.01.13, 11:03 do jakiego wieku facet szansę złowić partnerkę do jakiego wieku facet jest interesujący dla kobiet jako ewentualny partner albo to nie wiek decyduje a np budowa ciała muskularnnośc bycie zadbanym, gruby portfel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:16 martinsam1 napisał(a): > do jakiego wieku facet szansę złowić partnerkę - nie ma ścisłej granicy wiekowej > do jakiego wieku facet jest interesujący dla kobiet jako ewentualny partner - plus 10 lat w gorę w stosunku do wieku kobiety > albo to nie wiek decyduje a np budowa ciała muskularnnośc bycie zadbanym, gruby portfel? - szeroko pojęta atrakcyjność ( muskulatura nie - jak dla mnie, zasobność portfela też nie jest dla większości kobiet ważna) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 17:39 > > albo to nie wiek decyduje a np budowa ciała muskularnnośc bycie zadbanym > , gruby portfel? - szeroko pojęta atrakcyjność ( muskulatura nie - jak dla mni > e, zasobność portfela też nie jest dla większości kobiet ważna) Powiedz to bezrobotnym facetom.. ;) Wiekszosc/wszyscy bezrobotnych facetow jakich znam nie ma dziewczyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 21:47 miałam na myśli to, że "wypchany portfel" nie czyni mężczyznę atrakcyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
brown_aurelia Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:17 dla mnie do 35 roku życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:20 cholera mam 36 rok zycia nie mam szans :( hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:22 od każdej reguły są wyjątki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 on czy ona? Albowiem, nie znacie dnia ani godziny 27.01.13, 02:15 www.smh.com.au/lifestyle/aussies-flame-20130126-2ddgy.html tak a propos roznicy wieku i wagi/urody. No, ale chalupke to ma galanta. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:21 Jedno z wielu głupich pytań:) Nie można na nie odpowiedzieć inaczej niż: to zależy:) Od jakich kobiet i jaki facet. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:24 do każdego wieku... z facetami jest inaczej. Mam znajomego który skonczył 65 lat i jego partnerki mają maksymalnie 30... i NAPRAWDĘ nie chodzi o portfel :) Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 13:56 Poczkej... jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o... :D Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:24 Zależy jaki facet i jaka facetka :P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:26 bierz przykład ze śp. łapickiego. czyli gdzieś tak do osiemdziesiątki. potem może być nieco trudniej. ale tylko nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:46 > czyli gdzieś tak do osiemdziesiątki. uffff :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:48 79 i załapałeś się? :) gratki:) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 11:26 Jest tak, jak z podatkami. Bez ograniczenia wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Szansa jest zawsze... 26.01.13, 11:29 ...pod warunkiem,że jesteś atrakcyjny w pojęciu tym konkretnym dla tej hmm konkretnej.. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na masz rację Szeptuchu :) 27.01.13, 11:42 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > > ...pod warunkiem,że jesteś atrakcyjny w pojęciu tym konkretnym dla tej hmm konk > retnej.. najważniejsze kiedy znajdzie się osobę,która jest nikim dla świata a dla Ciebie nim całym... Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: masz rację Szeptuchu :) 27.01.13, 11:46 napisałaś to jak Szekspir i Goethe razem wzięci:) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 12:04 Nie rozumiem obiekcji. Jeśli masz 60 lat, to zawsze jakaś słodka 55-latka się Tobą zainteresuje. Jeśli chciałbyś małolatę, to faktycznie musiałbyś stanąć na swoim portfelu, a i to nie dawałoby gwarancji, czy nie zawadzisz rogami o futrynę. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 12:11 Zależy od kobiety i tyle. Dla dwudziestki facio 60 lat musiałby mieć chyba bardzo wypasiony portfel, bo czym innym mógłby ją skusić? Ale dla pani 50 lat taki pan może być jak najbardziej ponętny. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 12:46 ...bo czym innym mógłby ją skusić? doswiadczeniem :)) kiedyś starsze Rosjanki zdobywały młodych chłopców wspomnieniami o Leninie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 12:13 Facet na pewno do późniejszego niż kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 12:26 jeden ma szanse do trzydziestki, a drugi do pięćdziesiątki. to zależy od prężności i rzutkości. Odpowiedz Link Zgłoś
ivi42 Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 12:32 a znacie to mezczyzna to jak dobre wino......im starsze tym lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 12:50 Tak, jedno z głupszych powiedzonek. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 12:30 Może sprecyzuj jeszcze, o jaki przedział wiekowy kobiet Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 15:27 przedział wiekowy 18-35 czyli kobiety w wieku mistyczno produkcyjnym niestety wolę młode ciało wiem jestems pieprzonym sexistą jak wiekszośc facetow (maenner sind schweine - faceci to swinie) np. lotar Mateus pilkarz i dieter bohlen z modern talking mimo 50 lat mają młode laski koło dwudziestki analizowano kochano Matuesa i stwierdzono że są do siebie podobne wygladem i rasą podobnie kochanki bohlena Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 16:23 Nie ma sprawy, ja też zdecydowanie wolę młode ciało :) Co do wymienionych panów, to weź jednak pod uwagę, że to są gwiazdy z potężną kasą. No i jednak trzymają się trochę lepiej niż przeciętny pięćdziesięciolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 13:03 dla mnie max. 25. ;) przy założeniu smukłej i muskularnej zarazem budowy ciała i spełnianiu paru innych wymogów. portfel mnie nie interesuje kompletnie. najwyzej będę płacić młodym męskim dziwkom w przyszłości, jesli przez najbliższe 20 lat nie zmienie poglądów na dopuszczalny wiek faceta. ale ja jestem raczej nietypową kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 15:20 jesteś sexistowska dyskryminujesz ze względu na wiek Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 16:26 dyskryminacja ze wzgledu na wiek to raczej ageizm :P Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 13:09 Dobre sanatorium, super zabawa i wiek nie ma znaczenia co do znalezienia partnerki :D Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 16:57 Znam 45-latków, którzy wyglądają świetnie, są zadbani, mogą kobietom zaimponować inteligencją, wiedzą, ambicjami i ci nawet na 20-tki polują z powodzeniem. A jak facet nie ma wiele do zaoferowania, to i w wieku 25 będzie miał problem... Generalnie jeśli mężczyzna o siebie dba i ma coś mądrego do powiedzenia, to spokojnie do 50-tki może być na tzw. rynku (chociaż wtedy na 18-tki raczej liczyć nie powinien) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais jeden taki skończył już 30 i nadal ma :-) 26.01.13, 17:01 to kwestia wrażenia, jakie się wywiera bleblanie na pierwszej randce o tym, że dama ma koniecznie nosić płaszcze świecące jak wiadomo co, zmniejsza twoje szanse, u mnie akurat o 100% Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 Re: jeden taki skończył już 30 i nadal ma :-) 26.01.13, 17:05 maitresse.d.un.francais napisała: > to kwestia wrażenia, jakie się wywiera > > bleblanie na pierwszej randce o tym, że dama ma koniecznie nosić płaszcze świec > ące jak wiadomo co, zmniejsza twoje szanse, u mnie akurat o 100% no popatrz, a ja specjalnie kupiłam świecącą sie kurtkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: jeden taki skończył już 30 i nadal ma :-) 26.01.13, 17:34 maitresse.d.un.francais napisała: > to kwestia wrażenia, jakie się wywiera > > bleblanie na pierwszej randce o tym, że dama ma koniecznie nosić płaszcze świec > ące jak wiadomo co, zmniejsza twoje szanse, u mnie akurat o 100% taki glupi to ja nie jestem żeby na 1 randce o tym mówić co do psychologii to chyba znam więcej niż podstawy ps. np taka laska jak włosko niemiecka piosenkarka ma 43 lata i wyglada atrakcyjnie - rosanna rocci -podoba mi się szczególnie jak tanczy na stole www.youtube.com/watch?v=gH4naYEr8SU lub prezenterka Uta Bresan Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais co nas to obchodzi i co to obchodzi te panie? 26.01.13, 17:39 > co do psychologii to chyba znam więcej niż podstawy no? a co mianowicie wiesz? > ps. np taka laska jak włosko niemiecka piosenkarka ma 43 lata i wyglada atrakcyjnie - rosanna rocci -podoba mi się szczególnie jak tanczy na stole www.youtube.com/watch?v=gH4naYEr8SU > lub prezenterka Uta Bresan Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: co nas to obchodzi i co to obchodzi te panie? 26.01.13, 17:48 co wiem ? no więcej niż podstawy Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: co nas to obchodzi i co to obchodzi te panie? 26.01.13, 18:02 martinsam1 napisał(a): > co wiem ? > no więcej niż podstawy to już mówiłeś jakie zagadnienia należą do podstaw, a jakie - spoza zakresu podstaw - opanowałeś? bo mam wrażenie, że kumpel ci powiedział "laski biorą się na psychologię" i mamy efekty, a tak naprawdę wiesz o niej tyle, że nie dotyczy psa :-P Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: co nas to obchodzi i co to obchodzi te panie? 26.01.13, 18:07 oj to za dużo by to tu pisać na jakie zagadnienia? behawioralne empatia ukryte obawy emocje potrzeby zawarte w komunikacie mówionym itp Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 18:27 Mam przed 40 i czesto mnie to nurtuje. Przyznam, ze sam jestem zdziwiony ale takie ok 20 czesto rzuca okiem i sie usmiechna do mnie, ale watpie by cos mialo wyjsc na powazne (w szczegolnosci malzenstwo). W tym przypadku mysle, ze ok 10 lat roznicy to maks, wiec moj celownik to 30 wzwyz, co oznacza: - dosc waski wybor, bo towarzystwo mocno przebrane - nie chce brzmiec butnie, ale wybor nie tylko mniejszy liczbowo, ale i przez to wezszy asortyment - ewentualnie zostaje rynek wtorny, ale to potencjalne klopoty (np dzieci) - w tym wieku juz sie jest malo romantycznym, a bardziej kalkulacja, a ja jestem dosc zdezorganizowany zyciowo i niestabilne zycie prowadze, wiec to odstraszy wiekszosc zapewne Wiec pewnie zostane juz sam. Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago bez limitów ;) 26.01.13, 21:18 Ja prawie 40, a i 18stki jeszcze mną zainteresowane. Choć nauczony doświadczeniem to tylko do łózka takie brałem, jak na związek to jednak za smarkate. Młodszych ostatnio nie szukałem. :P Kasy nie mam, muskulatury specjalnej też nie jestem. Ale fakt faktem, naszukać się takich co nie lecą na kasę to się porządnie trzeba, zwłaszcza panie po 30-stce które mają ciśnienie na dziecko – czyli by facet je utrzymywał – w ich wyobrażeniu. ;) A mój dziadunio po 90-tce (wdowiec) i babki rwie, więc się da! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a te babki dziadunia to w jakim wieku? 26.01.13, 21:23 Starsze od niego? Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: a te babki dziadunia to w jakim wieku? 26.01.13, 21:40 maitresse.d.un.francais napisała: > Starsze od niego? racze 17-tki tzn 71-tki :D Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: a te babki dziadunia to w jakim wieku? 26.01.13, 23:08 maitresse.d.un.francais napisała: > Starsze od niego? Jakieś tam emerytki, ja tam nie mam pojęcia skąd on je wytrzaskuje. :D A jesteś zainteresowana dziaduniem że tak pytasz? ;> p.s. Kurczę, odpowiedź sama mnie naszła – wytrzaskuje je z FK! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: bez limitów ;) 26.01.13, 23:08 xolaptop napisał: > mocne pozdro. dla dziadunia :D W imieniu dziadunia – dzięki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: bez limitów ;) 26.01.13, 21:37 fiigo-fago napisał: > Ja prawie 40, a i 18stki jeszcze mną zainteresowane. Choć nauczony doświadczeni > em to tylko do łózka takie brałem, jak na związek to jednak za smarkate. Młodsz > ych ostatnio nie szukałem. :P Kasy nie mam, muskulatury specjalnej też nie jest > em. > Ale fakt faktem, naszukać się takich co nie lecą na kasę to się porządnie trzeb > a, zwłaszcza panie po 30-stce które mają ciśnienie na dziecko – czyli by > facet je utrzymywał – w ich wyobrażeniu. ;) > > A mój dziadunio po 90-tce (wdowiec) i babki rwie, więc się da! ;)))) > Skoro tak mowisz, moze warto potencjal przekuc w fakty, choc ja niesmialy jestem dosc, ale skoro spogladaja czy zaczepiaja mnie to moze szansa jest na jakies mlodsze kto wie, moge podrywac 'na artyste ktory jeszcze nie zaslynal' albo na 'artyste niezaleznego ktory gardzi komercja' ale to chyba bardziej zadziala na dziewczyny alternatywne, a moze jak ten kiedys w TV bohater ktory ponoc wyrywal na to, ze ma guza mozgu i niebawem zejdzie (na litosc, ale troche poraha) Mnie sie zawsze wydawalo, ze ktos lat 35 czy 40 dla 20 to staruch, bo ja tak na to patrzylm jak mialem sam 20, ale widac nie kazdy ta patrzy, choc wielu pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: bez limitów ;) 26.01.13, 23:14 kropidlo5 napisał: > Mnie sie zawsze wydawalo, ze ktos lat 35 czy 40 dla 20 to staruch, bo ja tak na > to patrzylm jak mialem sam 20, ale widac nie kazdy ta patrzy, choc wielu pewni > e tak. A kto Ci każe być na wstępie całkiem szczery? :> Ja tam podrywając małolaty zaniżałem swój wiek, bo metryczka jednak część ich odstrasza. Dopiero gdy Cię lepiej poznają to możesz spokojnie powiedzieć prawdę. Pamiętaj że na wojnie i w miłości wszystkie metody dozwolone! ;))) P.s. i już lepiej na tego niespełnionego artystę niż na raka mózgu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: bez limitów ;) 27.01.13, 11:34 kropidło a czy ty nie możesz sobie ustwic ze trzech oddanych sponsorowanek. ani cie to bardzo nie będzie kosztowało, poużwasz sobie, mamie przedstawiać nie będziesz musiał. same plusy. a sponsorowanki to na pewno na wiek nie patrzą. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: bez limitów ;) 27.01.13, 02:49 > Ale fakt faktem, naszukać się takich co nie lecą na kasę to się porządnie trzeb > a, zwłaszcza panie po 30-stce które mają ciśnienie na dziecko – czyli by > facet je utrzymywał – w ich wyobrażeniu. ;) Kolejny raz czytam podobne wywody i tak sie zastanawiam - w jakim srodowisku wy sie, kuzwa, obracacie? Ja nic podobnego wokol siebie nie obserwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: bez limitów ;) 27.01.13, 09:41 w jakim środowisku sie obracamy? w takim gdzie kasa i sex są najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: bez limitów ;) 27.01.13, 13:24 fuzja.jadrowa napisała: > Kolejny raz czytam podobne wywody i tak sie zastanawiam - w jakim srodowisku wy > sie, kuzwa, obracacie? Ja nic podobnego wokol siebie nie obserwuje. A to chyba niezależne jest to od środowiska, ot taka jest generalnie kobieca natura, a większość kobiet z naturą nie walczy. ;) Swego czasu zrobiłem sobie taki „przegląd” po kobietach (wiek 18 - 30+) - szukając partnerki, umawiając się z kilkudziesięcioma, z pewnego portalu randkowego. I owszem, zdecydowana większość była zainteresowana, ale po bliższym poznaniu stwierdzałem że na partnerki się nie nadają. Więc albo kończyło się w fazie przytulano-całowanej (z tymi które mi się podobały oczywiście), albo na jedno/kilku razowym łóżku, albo kilka zostało na dłużej "przyjaciółkami z korzyściami". ;) Jak ktoś lubi ciągle nowe kobiety, to niemal raj na ziemi. ;))) Ja tam jednak wolę trwały związek. :P Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 21:42 Odpowiedź jest prosta - jeśli facet nie jest zdziadziały w wyglądzie i zachowaniu to do późnego wieku będzie atrakcyjny :) Zdziadzieć można w wieku 20+ a można nie zdziadzieć nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 26.01.13, 22:31 > do jakiego wieku facet jest interesujący dla kobiet jako ewentualny partner > albo to nie wiek decyduje a np budowa ciała muskularnnośc bycie zadbanym, gruby > portfel? Obawiam się, że „albo”. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 27.01.13, 13:46 zapamiętaj sobie raz na zawsze, dziad ma co najwyżej szansę słuchać i być posłuszny, a to i tak za dużo tych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Do jakiego wieku facet ma szansę? 27.01.13, 14:42 w każdym wieku. Człowiek musi sobą coś reprezentować by być interesującym dla drugiego. Z resztą co ja Ci tu będe pisać wszystko zależy od kobiety. Dla mnie wystarczy facet ze stabilną pracą, ale co do charakteru jestem naprawdę bardzo wymagająca. Odpowiedz Link Zgłoś