tanebo 28.01.13, 20:06 Czy takie reklamy na kobiety działają? Poszłybyście na badanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekreativa Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 20:16 Ha, ha , ha! Jestem na TAK! Dzięki, tanebo :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 20:21 w życiu a nigdy!!!Oni maja wydepilowana większa część ciała niż ja...!!!!!żaden z nich mnie nie zachęcił! Tobie może pociekło...ale nie mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 20:27 nie działa i nie poszłabym na badanie PS dziwni ci faceci wolę "zwyczajnych" ziomków a reklama nuuuuudna Odpowiedz Link Zgłoś
damajah Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 20:57 Tacy wypielęgnowani lalusie nie są dla mnie pociągający ani szczególnie męscy. A badania (samobadanie i USG) i tak robię bo się boję nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 21:20 Widzialam. :) Pomysl na reklame oraz sam app - bdb. Panowie za bardzo przypakowani, jak na moj gust. Isaac wyglada najbardziej naturalnie z nich wszystkich. I przypomina mi troche pewnego brytyjskiego komika, Joela Dommetta: www.youtube.com/watch?v=h_yKDJpICvM Niestety do dzis nie wiem, na ile Joel jest dobry w tym, co robi - rzadko go slucham, ogladam raczej. :D Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 21:20 O, nie przypuszczałem, że Potworski grywa w reklamówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Panowie ładni 28.01.13, 21:25 nie wiem, co w nich lalusiowatego. Natomiast panowie macający się po klacie groteskowi, a kiwający na widzkę paluchem - nachalni. Dalej nie oglądałam, bo mnie zniesmaczyło macanie się po klacie i przyklejanie na niej karteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Panowie ładni 28.01.13, 21:32 Dlaczego groteskowi? To nie wiesz że mężczyzna też może mieć raka piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Panowie ładni 28.01.13, 21:35 tanebo napisał: > Dlaczego groteskowi? To nie wiesz że mężczyzna też może mieć raka piersi? A, nie wiedziałam. Ale paluchem na mnie nie musi kiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 21:41 eeeem, za bardzo metroseksualni, niby fajni a te fryzurki na żel i 'kocie' ruchy jakieś nie takie. Ale pomysł fajny, pokaże moim kolegom gejom im na pewno lepiej się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 21:50 anthony najfajniejszy super przystojniacha :-) no i jak patrze po wpisach internautek na YouTube, to sobie dziewczyny nie żałują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 22:17 tanebo napisał: > To ja idę pompki robić. Tak uczyńcie, obywatelu! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 22:21 Do zobaczenia za jakieś dwieście, dwieście pięćdziesiąt lat. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 22:21 Metressa - wrzuć harrleyowca tutaj. Co do reklamy - panowie są zbyt idealni aby traktować ich jak prawdziwych. Tak samo jak z supermodelkami (choć niekoniecznei tymi z wybiegu) - nie potrafię zobaczyć w nich kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 22:26 no cóż, ja z tym głównym panem nie miałabym takiego problemu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Ach, ci straszni wygoleni metrosie! 28.01.13, 22:29 To kto wam się podoba? Taki pan? Tak, tak, Graf, sama o tym myślałam. Znaczy o wrzuceniu go tutaj, nie o tym panu. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Ach, ci straszni wygoleni metrosie! 28.01.13, 22:32 No chyba właśnie taki według niektórych powinien on być, ten facet: zarośnięty, zapuszczony, broń boże bez kaloryfera i bujnej czupryny. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ach, ci straszni wygoleni metrosie! 28.01.13, 22:37 rekreativa napisała: > No chyba właśnie taki według niektórych powinien on być, ten facet: zarośnięty, > zapuszczony, broń boże bez kaloryfera i bujnej czupryny. No, taki na bank WYGLĄDA na bardziej męskiego od tych z reklamy. Nieważne jacy są, ale tamci prężą się jak jakieś maskotki, jak produkt do kupienia... Ale to moje skojarzenia a ja nie kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Oj, te maskotki, ten produkt do kupienia... 28.01.13, 22:41 To tylko kobiety mają tak się prężyć? Bardzo atrakcyjnie się prężą. Mają wbijać ręce w kieszenie, łypać spode łba i pluć na podłogę? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Oj, te maskotki, ten produkt do kupienia... 28.01.13, 22:43 maitresse.d.un.francais napisała: > To tylko kobiety mają tak się prężyć? Tak. Mężczyźni od zawsze prezentowali swoją fizyczność w odmienny sposób. Najczęściej w sposób funkcjonalny, a nie czysto wizualno-estetyczny. Od początku ludzkości chłopcy i mężczyźni podrywali kobiety pokazując CO POTRAFI ich ciało a nie jak wygląda. Dlatego panowie z reklamy mi nie pasują. Co nie zmienia faktu że wyglądają idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Oj, te maskotki, ten produkt do kupienia... 28.01.13, 22:46 No ale to chyba nie Ty decydujesz, co się ma podobać "pci" przeciwnej? Sporo kobitek lubi patrzeć na takich facetów jak w tej reklamie i życzyłoby sobie więcej seksi chłopa w TV. No i co zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Oj, te maskotki, ten produkt do kupienia... 28.01.13, 22:49 rekreativa napisała: > No ale to chyba nie Ty decydujesz, co się ma podobać "pci" przeciwnej? > Sporo kobitek lubi patrzeć na takich facetów jak w tej reklamie i życzyłoby sob > ie więcej seksi chłopa w TV. No i co zrobisz? Nie mówię o płci przeciwnej, tylko o własnej. Możliwe, choć nie chce mi się w to wierzyć, że kobiety patrzą na mężczyzn wizualnie a inni mężczyźni z naciskiem na sprawność ich ciał. Ale wątpię. Myślę że to naciski dzisiejszej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: Oj, te maskotki, ten produkt do kupienia... 28.01.13, 22:47 hehe, cóż, tu próbka co sadza internautki o tych 'nierealnych' panach - Aż mi się gorąco zrobiło. Ale bym ich klepała po tych tyłeczkach :D - Holy shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - Whatever you say baby *.* - *.* Im in heaven ! obawiam się, ze w tej dyskusji nie wygrasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais e tam 28.01.13, 22:49 "co potrafi oraz jak przy tym wygląda" Francuzi ładnie chodzą. Też im zakaż, bo to wizualne. :-P Powinni leźć kolebiąc się na boki, jak rodacy. :-PPP A kobity wiejskie imponowały siłą i wytrzymałością w codziennych pracach, więc nie chrzańcie, obywatelu grafie. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: e tam 28.01.13, 22:51 > A kobity wiejskie imponowały siłą i wytrzymałością w codziennych pracach, więc > nie chrzańcie, obywatelu grafie. Słonko, kobiety na wsi to się brało zanim się od codziennej pracy zmęczyły. Bo nie oszukujmy się - jak kobieta wygląda zdrowo i zgrabnie to zapewne i dzieci wychowa i wykarmi - jesli idziemy w taki "wiejski prymitywizm". I chłopaki nigdy się za tą co krowę wydoi najszybciej nie uganiali, tylko za tą co najładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Owszem, owszem 28.01.13, 22:55 > Słonko, kobiety na wsi to się brało zanim się od codziennej pracy zmęczyły. Bo > nie oszukujmy się - jak kobieta wygląda zdrowo i zgrabnie to zapewne i dzieci w > ychowa i wykarmi - jesli idziemy w taki "wiejski prymitywizm". Nie idziemy w wiejski prymitywizm, SŁONKO, i nie leć z kolei w sielskie wizje matek pochylających się nad kołyskami. Kobiety wiejskie pracowały RAZEM ze swoimi chłopami i musiały mieć siłę. :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owszem, owszem 28.01.13, 22:59 > Nie idziemy w wiejski prymitywizm, SŁONKO, i nie leć z kolei w sielskie wizje m > atek pochylających się nad kołyskami. Kobiety wiejskie pracowały RAZEM ze swoi > mi chłopami i musiały mieć siłę. :-PPP Pisałem o wykarmieniu - miałem na myśli wspólną pracę w gospodarstwie. I twierdzę że do tego zdrowie wystarczy. A jak zdrowa, to wygląda zdrowo i czerstwo. A jak jeszcze ładna to taką chłopcy gonić będą. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Owszem, owszem 28.01.13, 23:01 > Pisałem o wykarmieniu - miałem na myśli wspólną pracę w gospodarstwie. > I twierdzę że do tego zdrowie wystarczy. A jak zdrowa, to wygląda zdrowo i czer > stwo. > A jak jeszcze ładna to taką chłopcy gonić będą. > Ładnego chłopca też będą gonić. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owszem, owszem 28.01.13, 23:02 > Ładnego chłopca też będą gonić. :-P To na tej nowoczesnej, europejskiej wsi. Na starej "chłopiec za ładny" na księdza by poszedł i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Owszem, owszem 28.01.13, 23:04 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > > Ładnego chłopca też będą gonić. :-P > > To na tej nowoczesnej, europejskiej wsi. > Na starej "chłopiec za ładny" na księdza by poszedł i tyle :) Nieee, na księdza to taki słabszy, a za to książek szukający. Sugerujesz, że księża na "starej" wsi byli wybitnie przystojni? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owszem, owszem 28.01.13, 23:06 > > Sugerujesz, że księża na "starej" wsi byli wybitnie przystojni? Nie, ale chyba źle zrozumiałem twoje "Ładnego chłopca też będą gonić. :-P" Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Owszem, owszem 28.01.13, 23:18 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > > > > Sugerujesz, że księża na "starej" wsi byli wybitnie przystojni? > > Nie, ale chyba źle zrozumiałem twoje "Ładnego chłopca też będą gonić. :-P" > A gdyby taki chłopiec jak w reklamie złapał na owej wsi sierp i zaczął kosić, toby na niego nie poleciały kobity, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owszem, owszem 28.01.13, 23:45 > A gdyby taki chłopiec jak w reklamie złapał na owej wsi sierp i zaczął kosić, t > oby na niego nie poleciały kobity, hę? Ah, teraz rozumiem. wcześniej myślałem że chodzi o to że to chłopcy by go zaczęli gonić. Oczywiście że kobiety by się patrzyły i goniły. I to jest ta forma prezentacji męskiej urody która mi pasuje. Niech koszulę zdejmie i drwa rąbie, kosą robi, itp itd. A nie się wije i uśmiecha. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Owszem, owszem 29.01.13, 17:07 > > Oczywiście że kobiety by się patrzyły i goniły. > I to jest ta forma prezentacji męskiej urody która mi pasuje. Niech koszulę zde > jmie i drwa rąbie, kosą robi, itp itd. A nie się wije i uśmiecha. :) Jedno drugiemu nie przeszkadza. W przerwie rąbania można się wić. :-P A ty co umiesz? Drwa rąbać? Kosą robić? Inne? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owszem, owszem 29.01.13, 18:03 > A ty co umiesz? Drwa rąbać? Kosą robić? Inne? Jestem mężczyzną. Z założenia UMIEM WSZYSTKO. Tylko nie wszystko się udaje :) Rąbać umiem, kosę na kombajn zamieniłem, z rżnięciem tez sobie radzę :P Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Ach, ci straszni wygoleni metrosie! 28.01.13, 22:43 Rozumiem, że tylko żeńskie towary mogą się prężyć w reklamach? Mnie się tam owo prężenie podoba :) Oby więcej takich. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ach, ci straszni wygoleni metrosie! 28.01.13, 22:51 rekreativa napisała: > Rozumiem, że tylko żeńskie towary mogą się prężyć w reklamach? > Mnie się tam owo prężenie podoba :) Oby więcej takich. Kolega graf się sfrustrował. He, he. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ach, ci straszni wygoleni metrosie! 28.01.13, 22:52 > Kolega graf się sfrustrował. He, he. :-P No niestety, w takim prężeniu szans nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ach, ci straszni wygoleni metrosie! 28.01.13, 22:55 I dlatego trzeba robić pompeczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 22:30 " panowie są zbyt idealni aby traktować ich jak prawdziwych. " To takie samopocieszenie chyba? Ja takich kilku znam osobiście, więc jak najbardziej w przyrodzie występują. A według Ciebie byłoby bardziej prawdziwie, gdyby mieli kłaczory na całym torsie, na łbie zakola, a miast kaloryferka sadełko? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 22:35 rekreativa napisała: > " panowie są zbyt idealni aby traktować ich jak prawdziwych. " > To takie samopocieszenie chyba? Oczywiście że tak :D Podobnie jak z tymi modelkami. Też nie miałbym szans, więc z góry odpuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 22:48 Może :) ale i tak fajnie się patrzy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 23:10 > A może to photoshop? Dobra scena. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 22:54 Ja bym wolała, żeby ten pan mnie nie namawiał do wykonania badania, tylko je sam wykonał :P Zdecydowanie ten blondyn, który najwięcej gada, z tymi karteczkami, to mój faworyt. Jak widzę taką klatkę to mam problem z zachowaniem powagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 23:05 o pardonsik, ja go pierwsza zobaczyłam : -) haha, ale spoko, przecież się możemy podzielić ; -) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 23:06 Nie martw się, on mi się podoba, bo mi kogoś przypomina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Potwora? Tymi pompkami? ;-) 28.01.13, 23:24 Nie należało przesadzać, kolego! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Potwora? Tymi pompkami? ;-) 28.01.13, 23:28 Miałem na myśli kobiece libido. Kobiety zazwyczaj zachowują się grzecznie. A tu się okazało że będą nas jeszcze pejczami lać... Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Potwora? Tymi pompkami? ;-) 28.01.13, 23:45 No proszę, ja myślałam, że Ty taki grzeczny, a tymczasem pejcze Ci się marzą? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Grzecznie? Zazwyczaj? 29.01.13, 17:06 Masz na myśli zachowanie w miejscach publicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: Aż ślinka cieknie 28.01.13, 23:57 te wpisy to jedna wielka ściema, nie wierz im! przecież wiadomo ze kobiety lecą tylko na wnętrze i intelekt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: Aż ślinka cieknie 29.01.13, 00:44 tanebo napisał: > Poszłybyście na badanie? ale do tego gabinetu, gdzie oni są? jeżeli otwarty 24h, to ja już jestem jedną nogą w windzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Codziennie rano sobie oglądam tę reklamę :D 03.02.13, 11:23 Do śniadania. I od razu mam dobry humor na cały dzień :D Odpowiedz Link Zgłoś