Posłuchajcie: znacząca część moich kłopotów ze społeczeństwem bierze się stąd, że uważam kobiety chodzące na tzw. szpilkach za wyjątkowo aseksualne (także nie lubię obcisłych sukienek jednoczęściowych, brr!). Nigdy bym np. nie zaakceptował tego rodzaju obuwia u swojej partnerki, jeśliby nawet jakaś się znalazła. Często bywam w związku z tymi poglądami obiektem drwin, szyderstw, docinków i natrząsań, a nawet towarzyskiego ostracyzmu.
Jakoś to do tej pory znosiłem, ponieważ tzw. społeczeństwo zdołało mnie już przez te 28 lat mojej, jak to się mówi, ziemskiej wędrówki przyzwyczaić do różnych nieprzyjemności, ale ostatnio zostałem niestety posądzony o homoseksualizm. Tak mnie to złamało, że postanowiłem oglądać załączony filmik tak długo, aż się przekonam. (Jak słusznie zauważyła prof. Pawłowicz, Ministerstwo Eduk… tego, zdrowia oczywiście, Ministerstwo Zdrowia robi bardzo niewiele w sprawie leczenia homoseksualistów, dlatego muszą tacy homoseksualiści stosować metody domowe, jak ja teraz). Osobiście oglądam aż trzy razy dziennie po pięć powtórzeń, ale ja sporo ważę, w dodatku wykazuję również i inne objawy homoseksualizmu (np. nigdy się nie biłem, nie mam samochodu, nie oglądam meczów itd.).
PS Czy homoseksualizmu nie można by leczyć homeopatią?