Gość: obierzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:03 kto pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
destiny01 Re: Fan Club Zawodowca 20.07.04, 15:06 Czy Ty nie masz lekkiej obsesji na jego punkcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Fan Club Zawodowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:20 Zaraz obsesja. Poprostu ma z niego breche;P Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Fan Club Zawodowca 20.07.04, 15:06 już nie wiadomo kto kogo podrabia, może to Ty, zawodowcu podszywasz się pod oberzynę? tak czy owak, wpisuję się, bo chyba islamistki też mogą, co? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec obierzyna ty masz swira na moim punkcie!!!!!!!!!!! 20.07.04, 15:18 jak nie pisze nic to sie podajesz za mnie aby napisał ze to nie ja. pozatym pozdrawiam panie ktore lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: Fan Club Zawodowca 20.07.04, 17:37 zawodowiec jest wielkim niedocenionym tego forum i naleza mu sie wzgledy wieksze niz np. panu X czy Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna albo panu Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:25 bo jesli wymieniasz panow X i Y to do kompletu wypada dodac pana Z. i to jest wlasnie nasz Zawodowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Fan Club Zawodowca 21.07.04, 11:23 O tak. Dzieki jego nieokielznanej glupocie wiele razy poplakalam sie ze smiechu :) Niech nam zyje Zawodowiec! Niech zyje nam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna chwileczke, czesc tego splendoru spada na mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:27 bo PODOBNO ja Zawodowca podrabiam. za to bardzo jestem ciekawa, kto podrabaia mnie? Odpowiedz Link Zgłoś