Dodaj do ulubionych

Dziewczyna kumpla

14.03.13, 13:54
Od miesiąca mój kumpel spotyka się z dziewczyną. Ona pracuje u nas w osiedlowym sklepie, zaczął do niej przychodzić, rozmawiali i tak jakoś zaczęli się spotykać. Były spacery, całusy, rozmowy i wszystko byłoby ok gdyby nie taka rzecz. Ona nic od niego nie chce przyjąć. Byli w barze, ona uparła się że zapłaci za siebie. Było kilka takich sytuacji gdzie ona pod żadnym pozorem od niego nic nie przyjęła. Wczoraj kupił cole, nie przyjęła od niego. Nie wiem co mu doradzić bo jak dla mnie dziewczyna wydaje się dziwna. On mówi, że nie wie co dalej będzie z tego związku, jest pogubiony. Nie wiem co mu poradzić.
Obserwuj wątek
    • wielkafuria Re: Dziewczyna kumpla 14.03.13, 13:55
      moze sie boi ze jej czegos dosypie :P
    • rudenko Re: Dziewczyna kumpla 14.03.13, 14:03
      ło rany to dopiero problem no i oczywista, że powód do końca związku

Ile macie lat po siedem?
    • jeriomina Re: Dziewczyna kumpla 14.03.13, 14:16
      Naprawdę on nie widzi przyszłości związku z tego powodu że dziewczyna za siebie płaci?
      Niejeden by się z nim chętnie zamienił ;-)
    • gr.eenka Re: Dziewczyna kumpla 14.03.13, 14:17
      jak twój kolega koniecznie chce komuś coś kupić to mi może mieszkanie kupić
    • gyubal_wahazar Re: Dziewczyna kumpla 14.03.13, 14:23
      Może jakiś pajac wypomniał jej kiedyś, że najsamwprzód wyjadła mu pół kilo dropsów, a potem nie chciała dać tzw szczęścia
    • rekreativa Re: Dziewczyna kumpla 14.03.13, 14:50
      I dogódź tu facetowi.
      Jak przyjmujesz prezenty i dajesz za siebie płacić, to jesteś wstrętny pasożyt, co se znalazł frajera.
      Jak chcesz płacić za siebie, to jesteś "dziwna"...
    • lenka.magdalenka Re: Dziewczyna kumpla 14.03.13, 20:01
      niech da na mszę to moze jej przejdzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka