zamysleniee 16.04.13, 19:25 Macie już plan na długi weekend, czy bez szaleństw w domowych pieleszach? Niby najlepszy plan to brak planów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamysleniee Re: Plan 16.04.13, 19:50 ale masz fajny widok za oknem więc zrozumiano, że nie tęskno za łonem natury odmaszerowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Plan 16.04.13, 19:57 zamysleniee napisała: > ale masz fajny widok za oknem więc zrozumiano, że nie tęskno za łonem natury > odmaszerowac :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Plan 16.04.13, 19:55 mam 2 tygodnie urlopu!ha!ha!ha! mam zamiar w tym czasie używać wyłącznie palca wskazującego..ewentualnie środkowego gdyby komu przyszło na myśl mię odmówić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Plan 16.04.13, 20:49 Ty nawet nad mloda trawa nie masz litości...soczystość zieleni nawet Cie wzrusza.... można się polożyc kolo Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Plan 16.04.13, 21:21 mooooożna, chciałam tylko uprzedzić, że to będzie hardkorowy trening przed wąchaniem kwiatków od spodu. czyli należy przyjść w czerni. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Plan 16.04.13, 21:25 super! przyjdę bez niczego a rozne wdzianka będę miał w reklamówce z biedronki....trzeba byc gotowym na rozne ewentualności... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Plan 16.04.13, 22:17 aaaha, to wezmę suchy prowiant, przyda się na komisariacie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Plan 17.04.13, 09:28 trzeba było od razu tak....kajdanki, paralizatory, palki i inne gadżety też mogę przynieść na naszą łączkę.... od razu zapytam...jakieś zwierzątka też chcesz? (np. baranka) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Plan 16.04.13, 20:55 zamysleniee napisała: > Macie już plan na długi weekend, czy bez szaleństw w domowych pieleszach? Niestety Nie wyjeżdżam, idę do pracy. > Niby najlepszy plan to brak planów. Nie w ubiegłym roku rezerwowałam wyjazd w lutym, najlepsze miejsca były już zajęte No chyba, że do wyjedziesz do rodziny ... Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Plan 16.04.13, 21:19 rodzina za miastem się ucieszy za miastem czy spod miast powinno się pisać? by ze wsi nie napisać, bo to nieładnie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Plan 16.04.13, 21:25 gree.nka napisała: > rodzina za miastem się ucieszy > za miastem czy spod miast powinno się pisać? > by ze wsi nie napisać, bo to nieładnie wygląda :) no nie wiem czy się ucieszy ? to ma być majowy wypoczynek a tu zjazd .... Lepiej wyjechać nad morze ... rodzina zamiejska ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na no cos Ty :) 16.04.13, 21:25 > by ze wsi nie napisać, bo to nieładnie wygląda :) ja tam ze wsi na swojskim mleku chowana i nigdy się tego nie wstydziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: no cos Ty :) 16.04.13, 21:28 coffei.na napisała: > > > by ze wsi nie napisać, bo to nieładnie wygląda :) > > ja tam ze wsi na swojskim mleku chowana i nigdy się tego nie wstydziłam :) Ja natomiast jestem już jedną nogą na wsi :p będę śmieszkowiczanką Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: no cos Ty :) 16.04.13, 21:29 teraz na wsi więcej ludzi z miasta niż tych tubylców :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: no cos Ty :) 16.04.13, 21:34 gree.nka napisała: > teraz na wsi więcej ludzi z miasta niż tych tubylców :) u mnie na wybudowaniu ( od centrum wsi 2 km :p ) wszyscy z miasta i dookoła sami nauczyciele Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: no cos Ty :) 16.04.13, 21:42 > teraz na wsi więcej ludzi z miasta niż tych tubylców :) o no no no! ja w swojej wiosce mieszkam od 1982 roku...i kocham kocham kocham :P Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: no cos Ty :) 16.04.13, 21:45 coffei.na napisała: > > > > teraz na wsi więcej ludzi z miasta niż tych tubylców :) > > o no no no! ja w swojej wiosce mieszkam od 1982 roku...i kocham kocham kocham : > P taka miłość przez zasiedzenie :p Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Milli :) 16.04.13, 21:52 > taka miłość przez zasiedzenie :p ta miłość pochłonęła mnie do reszty...zbudziła moje serce do życia..co dzień mogę biec nad strumyczek przy lesie potaplać nogi i twarz...eee twarz i nogi w zimnej czystej wodzie...po czym obetrzeć je ręcznikiem z zielonej soczystej trawy... Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Milli :) 16.04.13, 21:53 coffei.na napisała: > > > taka miłość przez zasiedzenie :p > > ta miłość pochłonęła mnie do reszty...zbudziła moje serce do życia..co dzień mo > gę biec nad strumyczek przy lesie potaplać nogi i twarz...eee twarz i nogi w zi > mnej czystej wodzie...po czym obetrzeć je ręcznikiem z zielonej soczystej trawy > ... to już masochizm Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Cofciu :) 16.04.13, 21:56 coffei.na napisała: > > > taka miłość przez zasiedzenie :p > > ta miłość pochłonęła mnie do reszty...zbudziła moje serce do życia..co dzień mo > gę biec nad strumyczek przy lesie potaplać nogi i twarz...eee twarz i nogi w zi > mnej czystej wodzie...po czym obetrzeć je ręcznikiem z zielonej soczystej trawy Jesteś szczęściarą :p PS ja mam las niedaleko....będą grzyby ... Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Cofciu :) 16.04.13, 21:59 > Jesteś szczęściarą :p > PS ja mam las niedaleko....będą grzyby ... a ja mam las na własność :) zapraszam do mnie na grzybki :P ja przyniosę zagrychę a Ty bez Finlandii się nie pokazuj oki?? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 OK ....ale... 16.04.13, 22:05 coffei.na napisała: > > > Jesteś szczęściarą :p > > PS ja mam las niedaleko....będą grzyby ... > > a ja mam las na własność :) zapraszam do mnie na grzybki :P > ja przyniosę zagrychę a Ty bez Finlandii się nie pokazuj oki?? Dla Ciebie finlandia a dla mnie sok :p Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Mileczko! 16.04.13, 22:09 > Dla Ciebie finlandia a dla mnie sok :p niebiosa Ciebie sprowadziły...ale po wszystkim idziemy razem do strumyka?? wiesz,ze jest pewien dzień w roku kiedy to wszystkie paniczki biegną właśnie w to miejsce co daje im wieczną urodę i atrakcyjność??? stara....będziemy szprychy fest...:P :D Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Możemy ... :p 16.04.13, 22:14 coffei.na napisała: > > > Dla Ciebie finlandia a dla mnie sok :p > > niebiosa Ciebie sprowadziły...ale po wszystkim idziemy razem do strumyka?? wies > z,ze jest pewien dzień w roku kiedy to wszystkie paniczki biegną właśnie w to m > iejsce co daje im wieczną urodę i atrakcyjność??? stara....będziemy szprychy fe > st...:P :D ale ja zamoczę jeno stópki :p Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na nieeeee! 16.04.13, 22:18 > ale ja zamoczę jeno stópki :p bo Cie Pon Bocek pokaże jaką wielka girą...stópki?TYLKo stópki??ja tam idę na całość!wymoczę zatem kawałek doopuki się nie namyśle czego-nie powiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 To może...... 16.04.13, 22:23 coffei.na napisała: > > > ale ja zamoczę jeno stópki :p > > bo Cie Pon Bocek pokaże jaką wielka girą...stópki?TYLKo stópki??ja tam idę na c > ałość!wymoczę zatem kawałek doopuki się nie namyśle czego-nie powiem :P kolanka - to nieprzekraczalna granica :p Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Plan 16.04.13, 21:34 ja mieszczuch z dziada pradziada i dlatego jak ja zazdroszczę mieszkańcom wsi, o jaaa powietrze, cisza, spokój ech dobra wracajmy do tematu weekendu majowego no! Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Plan 16.04.13, 21:42 zamysleniee napisała: > ja mieszczuch z dziada pradziada i dlatego jak ja zazdroszczę mieszkańcom wsi, > o jaaa > powietrze, cisza, spokój > ech > dobra wracajmy do tematu weekendu majowego no! Ok możesz wyjechać nad morze, na wieś - gospodarstwo agroturystyczne, do rodziny, pozwiedzać okolicę, zostać w domu i leniuchować Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Plan 16.04.13, 21:42 zamysleniee napisała: > ja mieszczuch z dziada pradziada i dlatego jak ja zazdroszczę mieszkańcom wsi, > o jaaa > powietrze, cisza, spokój > ech > dobra wracajmy do tematu weekendu majowego no! no to jedź gdzieś na wieś Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Plan 16.04.13, 21:46 Mamy. Gospodarstwo w górach, banda świrów i dużo butelek absoluta. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Plan 16.04.13, 21:49 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Mamy. > Gospodarstwo w górach, banda świrów i dużo butelek absoluta. przy tym absolucie to nic nie widzicie- szkoda wyjazdy, naclać sie i w domu można Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Plan 16.04.13, 21:59 > przy tym absolucie to nic nie widzicie- szkoda wyjazdy, naclać sie i w domu moż > na Primo, nie w takich okolicznościach przyrody, duo, nie w takim towarzystwie. Poza tym to długi weekend jest :P Nowy aparat sobie zresztą kupiłem, będę miał zajęcie. Największy jaki można mieć na szyi :D Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Uważaj 16.04.13, 22:07 jeszcze sobie uszkodzisz szyję aparatem i będzie gorset ortopedyczny :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Uważaj 16.04.13, 22:10 mila2712 napisała: > jeszcze sobie uszkodzisz szyję aparatem i będzie gorset ortopedyczny :P Jeszcze mi dopisz żebym się zabezpieczał :P Dziękuję za troskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Właśnie ... 16.04.13, 22:17 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > mila2712 napisała: > > > jeszcze sobie uszkodzisz szyję aparatem i będzie gorset ortopedyczny :P > > Jeszcze mi dopisz żebym się zabezpieczał :P > Dziękuję za troskę :) Grafie Pamiętaj o zabezpieczeniu ..... Przed wyjazdem koniecznie odwiedź aptekę ..... ......i nie wykup całego zapasu.....zostaw coś dla kolegów :p Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 I to jest wypoczynek ? 16.04.13, 22:00 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Mamy. > Gospodarstwo w górach, banda świrów i dużo butelek absoluta. absolut-nie nie.... PS tylko nigdzie nie wychodź jak już ugasisz pragnienie bo będziesz w wieczornych wiadmomościach Odpowiedz Link Zgłoś
astrofan Re: Plan 16.04.13, 21:59 jak się uda skały w Mirowie i okolicach, inaczej wieś na swoim siedlisku Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Plan 16.04.13, 22:19 plan jest taki, zeby godnie i uroczyscie zakonczyc sezon narciarski 2012/2013 :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 czyli ..... 16.04.13, 22:25 soulshuntr napisał(a): > plan jest taki, zeby godnie i uroczyscie zakonczyc sezon narciarski 2012/2013 : > ) czyścimy narty i chowamy do piwnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: czyli ..... 16.04.13, 22:33 a, to po dlugim weekendzie. I nie do piwnicy, nie do piwnicy. Troszeczke szacunku dla sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 To jak ? 16.04.13, 22:37 soulshuntr napisał(a): > a, to po dlugim weekendzie. I nie do piwnicy, nie do piwnicy. Troszeczke szacun > ku dla sztuki. na półkę, do szafy czy na specjalnym mocowaniu na ścianie ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: To jak ? 16.04.13, 22:41 w godne ich miejsce psze Pani, w godne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 To proszę....podpowiedzieć 16.04.13, 22:45 soulshuntr napisał(a): > w godne ich miejsce psze Pani, w godne miejsce. Co to za godne miejsce ? Garaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: To proszę....podpowiedzieć 16.04.13, 22:55 nie psze Pani, gdyz takowego nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Poddaję się ... 16.04.13, 22:58 soulshuntr napisał(a): > nie psze Pani, gdyz takowego nie posiadam. wprawdzie został jeszcze strych....no ale ..... ....i teściowa a że późna pora to czas na odpoczynek dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Poddaję się ... 16.04.13, 23:05 bardzo subtelnie wpraszasz sie do mnie ale niech ci bedzie. Oprowadze cie po moich wlosciach i pokaze gdzie trzymam moje eksponaty. Mozemy nawet poogladac zdjecia. Chceszszszszsz? Odpowiedz Link Zgłoś