Dodaj do ulubionych

BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!!

IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.07.04, 23:50
czesc:) znacie moze jakies metody na "cos takiego" tzn wyjeżdzam na wakacje i
bardzo bym chciała żeby okres opóźnił mi sie o 4-5 dni. tylko żeby to nie
było cos na recepte albo porada w stylu "idź do gin."... z góry bardzo ale to
bradzo dziękuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: marta uparta Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! IP: 217.153.168.* 26.07.04, 16:24
      Mozna opóznic okres, ale gdy stosuje sie pigulke antykoncepcyjna. Po prostu
      trzeba przyjmowac je tydzien dluzej i okres sie pojawi tydzien pózniej. Jezeli
      nie stosujesz pigulki, i nie chcesz isc do ginekologa to, bo ja wiem? moze do
      babki zielarki:))))
      • kopov Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! 26.07.04, 16:27
        a moze brazylijska?:)
        • Gość: marta uparta Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! IP: 217.153.168.* 26.07.04, 16:33
          Wybacz Kopov, neurony mi dzis slabo stykaja i nie jarze o co chodzi. Natomiast
          brazylijska (jesli o te sfery chodzi) kojarzy mi sie wylacznie z rodzajem
          depilacji owlosienia lonowego. Tylko nie wiem, w czym to dziewczynce pomoze:)))
          • kopov Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! 26.07.04, 16:37
            nie Tobie jednej:) zawsze jak to pisze nikt (prawie nikt) nie chwyta, że chodzi
            o reklame szamponu do włosów? tekst jest tak głupi ,ze przez to super
            uniwersalny:)
            • Gość: marta uparta Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! IP: 217.153.168.* 26.07.04, 16:39
              Wobec tego wybacz, ale z OPÓZNIENIEM wybuchne smiechem:D A tak poza tym, co
              slychac? Kiedy wpadniesz na pierogi?
              • kopov Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! 26.07.04, 16:41
                no qrD sam nie wiem bo mnie dopadł urlop od tumoroła, nie ma Cie i nie ma to
                juz sobie odpusciłem te pierogi:)
                • Gość: marta uparta Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! IP: 217.153.168.* 26.07.04, 16:47
                  To ja tez sie urlopuje od miesiaca, ale teraz jade do Bialej Podlaskiej, to
                  moze spotkamy sie na scianie wschodniej? Na nieskazonym cywilizacja lonie
                  natury?:))))(zwroc uwage ze staram sie uzasadnic obecnosc nasza na tym wlasnie
                  watku, stad uzycie slowa "lono":)))
                  Sory ale mi alt wysiadl:)))
                  • kopov Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! 26.07.04, 16:51
                    to polecam serek z pod laski, że odpowiem tą sama konwencją:)))
                    a ja właśnie na zachód kaszeby:)
                    • Gość: marta uparta Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! IP: 217.153.168.* 26.07.04, 16:54
                      Do Wejerowa?
                      • kopov Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! 26.07.04, 16:56
                        ok. Człuchowa
                        • Gość: marta uparta Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! IP: 217.153.168.* 26.07.04, 16:58
                          Rzuce w cholere te Biala i bede na Ciebie czatowac w ok. Czluchowa:) Pa, ide
                          sie pakowac (lornetka, plaszcz przeciwdeszczowy i te sprawy:)!
                          • kopov Re: BY OPÓŹNIĆ OKRES!!!!!!!! 26.07.04, 17:00
                            Pa, w Białej jest do dupy, byłem kiedys na ob. sportowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka