11.05.13, 10:05
że dzisiaj jest sobota w oparach skwierczenia na pogodę. zarówno w języku polskim jak i niemieckim. jesli spadnie deszcz popsuje setki imienin i urodzin. co tu zrobić, żeby pogoda była dokładnie w weekendy a żeby deszcz był w środę. trzeba wymienić cesarza.
Obserwuj wątek
    • gree.nka Re: czuję 11.05.13, 10:10
      u mnie pada od samego rana. Nic to jednak, sadzonki pomidorów, papryki i lawendy zostały właśnie rano wysadzone i będą zachwycone tym deszczem. Ja częściowo też.
      • minasz Re: czuję 11.05.13, 10:18
        mi to rybka ja raptem spałem 3h to musze odespac tym bardziej ze dzis znów noc zawalona a jutro rano jeszcze podroz
        • gree.nka Re: czuję 11.05.13, 10:20
          też nie mogłam spać, usnełam nad ranem a tu rano wstać trzeba było :(
          • maly.jasio nie uwierzę 11.05.13, 13:08
            gree.nka napisała:
            też nie mogłam spać, usnełam nad ranem a tu rano wstać trzeba było :(

nie uwierzę

normalnie: Matka-Polka.

• mila2712 Re: czuję 11.05.13, 12:06
        gree.nka napisała:

> u mnie pada od samego rana. Nic to jednak, sadzonki pomidorów, papryki i lawend
        > y zostały właśnie rano wysadzone i będą zachwycone tym deszczem. Ja częściowo t
        > eż.
        Pracuś :)
    • bgz0702 Re: czuję 11.05.13, 10:17
      paco_lopez napisał:

> że dzisiaj jest sobota w oparach skwierczenia na pogodę. zarówno w języku polsk
      > im jak i niemieckim. jesli spadnie deszcz popsuje setki imienin i urodzin. co t
      > u zrobić, żeby pogoda była dokładnie w weekendy a żeby deszcz był w środę. trze
      > ba wymienić cesarza.

Trzeba poprosić o pomoc armię rosyjską oni potrafia spełniac takie życzenia
    • headvig Re: czuję 11.05.13, 10:40
      > trze
      > ba wymienić cesarza.

albo Tuska i jego rząd
      • bgz0702 Re: czuję 11.05.13, 10:44
        headvig napisała:

> > trze
        > > ba wymienić cesarza.
        >
        > albo Tuska i jego rząd

Na Putina i jego dume
    • aka667 Re: czuję 11.05.13, 11:12
      a ja uwielbiam taką pogodę, skwierczę (dosłownie i w przenośni) kiedy żar leje się z nieba a w pobliżu nie ma jakiegoś oceanu, albo chociaż morza śródziemnego.
    • mila2712 Re: czuję 11.05.13, 12:06
      paco_lopez napisał:

> że dzisiaj jest sobota w oparach skwierczenia na pogodę. zarówno w języku polsk
      > im jak i niemieckim. jesli spadnie deszcz popsuje setki imienin i urodzin. co t
      > u zrobić, żeby pogoda była dokładnie w weekendy a żeby deszcz był w środę. trze
      > ba wymienić cesarza.
      Nie
      trzeba pójść odmówić 3 zdrowaśki i głęboko wierzyć że modlitwa będzie wysłuchana ( oczywiście żartobliwie w ramach sobotniego przedpołudnia )
      Nie ma żaru jest przyjemna pogoda :p
      • minasz Re: czuję 11.05.13, 12:13
        ja zamiast modlitwy zrobiłem jedna masturbacje i warszawie sie przejasniło:)
        • bgz0702 sposób na słoneczny weekend 11.05.13, 12:15
          minasz napisał:

> ja zamiast modlitwy zrobiłem jedna masturbacje i warszawie sie przejasniło:)

;))
      • gree.nka Re: czuję 11.05.13, 16:21
        wiesz, że w kościele deszcz jest błogosławieństwem?:)
        jest takie święto, Boże Ciało, ludzie w kościele i w czasie procesji modlą się o deszcz i ja już któryś rok zauważyłam, że w tym dniu wieczorem deszcz pada:)
        zauważyłam, bo kiedyś chodziłam na te msze :) i raz się wsłuchałam w modlitwę- stąd wiem :)
        • mila2712 Re: czuję 11.05.13, 16:29
          gree.nka napisała:

> wiesz, że w kościele deszcz jest błogosławieństwem?:)
          > jest takie święto, Boże Ciało, ludzie w kościele i w czasie procesji modlą się
          > o deszcz i ja już któryś rok zauważyłam, że w tym dniu wieczorem deszcz pada:)

no to w tym roku sprawdzę :p
          > zauważyłam, bo kiedyś chodziłam na te msze :) i raz się wsłuchałam w modlitwę-
          > stąd wiem :)
          nie lubię tych procesji i politycznie zabarwionych kazań
          • paco_lopez Re: czuję 12.05.13, 00:24
            odczep rzepa. u mnie nie ma tematu zielonych świątek już od dawna. zaczynam żyć nową pełnia życia. zobaczyłem je z innej perspektywy. za długo byłem płotem.teraz w płotach mogę być nawet w trzeciej lidze. przez kilka sezonów.
          • maly.jasio czuj, czuwaj. 12.05.13, 00:32
            mila2712 napisała:
            > nie lubię tych procesji i politycznie zabarwionych kazań

kazania ze swej natury musza byc politycznie zabarwione.
            nie lubisz - to nie sluchaj.
    • ortolann Re: czuję 11.05.13, 14:09
      Moja rada: skrócić łykend, niech zostanie sam łyk.
      Niektórym przynosi ulgę, a skutki i tak nie przerastają przykrości spowodowanych nadzieją na katastrofy nadchodzącego tygodnia.
    • paco_lopez Re: czuję 13.05.13, 20:28
      wycięto mi wątek przypadkowo czy na serio czy tez ja nie widze tego wątku ?
    • eat.clitoristwood Czuje pani coś? 13.05.13, 20:41
      Jo, jak be so guma peleła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka