Dodaj do ulubionych

Mowa ciała 2

23.05.13, 18:08
A jak dorosły mężczyzna, na poważnym stanowisku, za każdym razem jak siedzi i się wypowiada, kładzie ręce na głowie (swojej na szczęście), to co to oznacza?

Myślicie, że jak go połaskoczę to przestanie? Mogę się raz poświęcić. Zaznaczam, że to nie jest najprzyjemniejszy widok zwłaszcza w lato, zwłaszcza jak ma krótką koszule, właściwie to zawsze.
Obserwuj wątek
    • gree.nka a kuca? 23.05.13, 18:23

• pomidorkoktajlowy Re: a kuca? 23.05.13, 18:33
        Nosz nie kuca...
    • pomorzanka34 Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 19:31
      no to jeszcze wszystko przed Tobą
      na bank będzie kucał :D
    • six_a Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 19:34
      to ten sam, co zimą smarkał w rękaw czy tam obgryzał paznokcie u stóp?
      kup sztucer.
      • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 20:05
        Tak!!!
        • gree.nka Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 20:08
          no to dobrze, że zima się skończyła, przynajmniej w rękaw nie smarka
          • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 20:10
            Sezon alergii za to się zaczął.

A swoją drogą, to mnie częściej latem łapią przeziębienia, które spowodowane są klimatyzacją.
            • gree.nka Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 20:20
              kiedyś pracowałam z chłopakiem, który miał alergię na koty a ja mam dwa koty, więc ubrania zawsze mają jakiś kłak. Kichał zawsze przy mnie :D
              • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 20:25
                Znam ten ból, tzn. kłaków, nabrałam nawyku "obierania się" zaraz po wejściu do pracy:)
                I podobno uczulenie nie ma się na sierść, ale na to, co zbiera się na sierści, więc nawet osoby z alergią mogą mieć kota, ale muszą go często prać.
                • maly.jasio kot nie pies - da sie lubic. 23.05.13, 20:30
                  Ty wiesz, co muvisz.

Tylko przypominam: kota , podobnie jak i pieniadze nie pierze sie w pralce
                  (boby zawrotu glowy dostal od tego wirowania) - a tylko w zmywarce do naczyn.
    • eat.clitoristwood Może za każdym razem 23.05.13, 20:38
      sobie uzmysławia, że posiada smartfona?
      • eat.clitoristwood Re: Może za każdym razem 23.05.13, 20:39
        Przepraszam, smartfonego, ewentualnie smartfąkę.
    • mila2712 Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 21:04
      jest zmęczony, zestresowany, taki już jest

to na niego nie patrz :p
      • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 21:08
        Staram się, ale siedzi ze mną twarzą w twarz.
        • mila2712 Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 21:10
          oj to mamy kłopot

a mozesz go zapytać dlaczego tak robi
          albo rób tak jak on a jak zapyta o co chodzi to powiedz że zaraziłaś się od pewnego faceta ( wiesz tak z humorem )
          • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 21:26
            No i tak z humorem mnie może zwolnić;)
            • mila2712 Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 21:28
              to lepiej nic nie robić
        • gree.nka Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 21:16
          to skoro jest taki bezpośredni, to może wyjmij z torebki tampony albo podpaski i może zacznij sporawdzać tak dość wymownie, czy ta używana się nie przesuneła, ?
          • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 21:28
            Wiesz, czasem używam bibułek matujących i wydaje mi się, że to już za dużo:) Kiedyś mi wkładka, taka pojedynczo pakowana wyleciała z kieszeni i miły chłopak mi ją podniósł, to były pierwsze dni mojej pracy, nie pamiętam kto to był, ale pamiętam, że najadłam się dużo wstydu.
            • gree.nka Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 21:43
              myślisz, że ten chłopak nie miał pojęcia o okresie i co się w czasie niego robi?
              • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 08:27
                Nie wiem, czy ma, czy nie ma, dla mnie to było krępujące i wolę raczej nie rzucać wkładkami po zakładzie.
                • gree.nka Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 08:56
                  swoją drogą to ciekawe. krępujące są wkładki lub tampony ale nie jest krępujący papier toaletowy czy chusteczki higieniczne
                  • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 12:19
                    Chusteczki nie, ale jako młoda dziewczyna miałam problem z kupieniem papieru toaletowego, właściwie to zrobiłam to po raz pierwszy w wieku 20 lat, jak się wyprowadziłam z domu.
                    • to.niemozliwe Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 12:32
                      To czego używaliście w domu zamiast papieru toaletowego? :D
                      • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 12:38
                        No pewnie liści albo gazet, bo nikt poza mną, czyli dzieckiem, nie znał drogi do sklepu. Bardzo lubię sarkazm i docinki, ale proszę postaraj się bardziej.
                        • to.niemozliwe Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 13:17
                          Dobrze, zgoda, żart nie był wyszukany.
                          Szczególnie, dla osoby wrażliwej. :-)
                          • fuzja.jadrowa Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 13:46
                            > Szczególnie, dla osoby wrażliwej. :-)

Raczej przewrazliwionej. Patrz sasiedni watek - na widok kabaretek w sandalach, zbiera jej sie na wymioty. To musi byc straszne. Z takim stopniem wrazliwosci, ciagle chodzilabym obrzygana.
                            • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 14:23
                              Z takim stopniem wrazliwosci, ciagle chodzilabym obrzygana.

Haha no na szczęście w innych kwestiach jestem zupełnie niewrażliwa, więc jakaś równowaga jest i udało mi się jeszcze nigdy nie obrzygać. Ale owszem, właściwie codziennie ludzie wystawiają moją cierpliwość na próbę.
                            • to.niemozliwe Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 15:26
                              > Z takim stopniem wrazliwosci,
                              > ciagle chodzilabym obrzygana.
                              A tak, dzięki niskiej wrażliwości możesz chodzić obrzygana, i nic. :D
    • to.niemozliwe Re: Mowa ciała 2 23.05.13, 22:28
      Poczucie bezpieczenstwa, swoboda, pewnosc siebie.
      To jest odmiana zamknietej pozycji skrzyzowanych rak na piersiach, tylko nie defensywna, a ofensywna.
      Acha, jak nosi koszule z krotkim rekawem do pracy, to nie jest na powaznym stanowisku. Nawet latem.
      • marguy Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 03:13
        to.niemozliwe napisał:
        > Acha, jak nosi koszule z krotkim rekawem do pracy, to nie jest na powaznym stan
        > owisku. Nawet latem.

Guzik prawda! Jeden z wlascicieli jednej z najwiekszych sieci handlowych w Europie, obecnej takze w Polsce, najchetniej chodzil w starych jeansach i t-shircie.
        Za to jego szofer gotowal sie w garniturze :)
        • to.niemozliwe Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 11:45
          Nie napisałem, że nie brak oryginałów w jeansach i T-shircie. Twój post nie podważa tego, co napisałem. Są wybitni ludzie, których stać na wszystko (w ubiorze) i których ekstrawagancja nie musi być niczym krępowana:
          https://static.topnewstoday.org:8080/i5/9/64/11/img_5911649_340.jpg

Ale już tu Mark Zuckerbeg, słynący z szarego podkoszulka ubrał się staranniej:
          https://m.natemat.pl/71b1e9c8e34fedb8e7b10e28deb73c63,641,0,0,0.jpg
          Twierdzę, że koszula bez rękawów, świecenie włochatymi łapskami w biurze, i jeszcze do tego okazjonalne oznaczanie terenu zapachem gruczołów spod pachy, nie świadczy o powadze tego pana. :D
          Strój musi być zgodny z osobowością, przynależnością i rolą. :-)
      • pomidorkoktajlowy Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 08:26
        No wiesz to.niemożliwe my nosimy fartuchy w pracy, a poza tym mamy dużą swobodę jeżeli chodzi o strój, do tego stopnia, że panowie noszą odkryte buty, blee.
        • to.niemozliwe Re: Mowa ciała 2 24.05.13, 11:47
          Ważne, bylebyście ręce myli przed szorowaniem garów....:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka