au_lait 12.06.13, 23:42 kogo kochacie? i za co? ja kocham moją ukochaną. choćby za to, że ciągle chce zaczynać od nowa. i że mnie kocha. i że to jest szczere. jasny gwint... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseiek Re: kocham!... 12.06.13, 23:46 Wypij jeszcze jednego drinka/banie i znajdziejsz sie pod stolem smacznie spiac.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: kocham!... 12.06.13, 23:57 ale co chce zaczynac od nowa? rzucasz ja i wracasz a ona chce zaczynac? biedna kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: kocham!... 13.06.13, 00:51 Wcale nie rzucam. :) Do tego jestem nałogowym abstynentem... Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: kocham!... 13.06.13, 02:23 > kocham moją ukochaną Poniekąd logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: kocham!... 13.06.13, 07:08 krytyk-systemu-edukacji napisał: > > Poniekąd logiczne. akurat z logika to kochanie nie ma nic wspolnego. > Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: kocham!... 13.06.13, 08:29 > akurat z logika to kochanie nie ma nic wspolnego. Ależ kochanie, oczywiście, że ma. Język ma bardzo wiele wspólnego z logiką (choć czasem jest z nią na bakier, i są to bardzo zajmujące przypadki). :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: kocham!... 13.06.13, 11:47 Jej chodziło o czynność - "kochanie" :P Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: kocham!... 13.06.13, 14:03 jeriomina napisała: > Jej chodziło o czynność - "kochanie" :P i to jest niezwykle zajmujacy przyklad uzycia jezyka; powiedz i sie wykrec ze nie powiedzialas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: kocham!... 13.06.13, 07:50 jeriomina napisała: > Nie kocha się "za coś". Idź się doucz. za nic kocha dziecko swoich rodziców, no może z przyzwyczajenie jeszcze rodzeństwo ale kogoś zupełnie obcego, wyhaczonego na środku ulicy - za nic sięnie da kochać. Coś musi być Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: kocham!... 14.06.13, 18:38 Już drugi raz w ostatnim czasie się z tobą zgadzam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: kocham!... 13.06.13, 07:59 jeriomina napisała: > Nie kocha się "za coś". Idź się doucz. Oczywiście że kocha się "za coś". Przecież nie kochasz losowej osoby, tylko konkretną. A kochasz ją za to co ją odróżnia od innych. A tak w istocie - kochasz ją za to co ta osoba ci daje, i vice versa. I w temacie. Poluzjanci - Za Darmo [;HQ]; Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: kocham!... 13.06.13, 08:35 Bierzcie przyklad z Grafa chlopaki:) .To jest mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: kocham!... 13.06.13, 10:31 no to poczatek juz macie za soba:) teraz alkohol techno i dyman-sko :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: kocham!... 13.06.13, 12:40 minasz napisał: > no to poczatek juz macie za soba:) teraz alkohol techno i dyman-sko :) A to techno to obowiązkowe jest? :D Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: kocham!... 13.06.13, 17:18 jak chcesz zeby rzniecie było profesjonalne to tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano kocha to sie - Siebie. 13.06.13, 12:49 (w relacjach damsko-meskich) A partnera /partnerke to tylko posrednio - za to , ze spelnia nasze oczekiwania (no, powiedzmy, 90 % z nich). Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: kocham!... 13.06.13, 08:24 > Nie kocha się "za coś". Idź się doucz. Żarty się Ciebie trzymają od samego rana, widzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: kocham!... 13.06.13, 11:49 Nie jęczałam w nocy, to w dzień warczę :D Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: kocham!... 13.06.13, 08:41 Gdyby nie kochało się za coś, kochałabyś wszystkich wokół, nieprawdaż?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: kocham!... 13.06.13, 10:29 alez ja kocham wszystkie kobiety dookoła dopoki ich nie poznam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: kocham!... 13.06.13, 11:06 au_lait napisał: > Gdyby nie kochało się za coś, kochałabyś wszystkich wokół, nieprawdaż?... > :) > niech sie wiec przynajmniej 'za darmo' kocha:) ale do tego to juz trzeba wychowywac.. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: kocham!... 13.06.13, 09:02 mojego niemeża, moją córeczkę, moich rodziców i rodzeństwo. I wszystkie koty jakie są na tym świecie. Moje serducho jest pojemne, bo i na miłość do mnie też jest tam miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: kocham!... 13.06.13, 10:41 ja ostatnio bardzo fajna dziewczyne poznałem przez serwis aukcyjny :) kurcze umowiłem sie tylko na odbior nie powinismy w ogole rozmawiac bo zrobiło sie tak sympatycznie jakbysmy sie znali z 10lat :) i pozniej znow sie spotkalismy przypadkiem i było chemicznie :) ale zwiałem bo .... tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: kocham!... 13.06.13, 17:20 mam nadzieje ze nikogo jako narcyz lubie czytac sam siebie i podziwiac moja inteligencje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorkoktajlowy Re: kocham!... 13.06.13, 15:09 Mojego kota, bo jest śliczny i mięciutki. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: kocham!... 13.06.13, 16:13 jasny gwint...... ogłoś to jescze na FB kochamy burzowe noce i słoneczne poranki Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: kocham!... 13.06.13, 16:23 kocham wylizywać :D talerz po truskawkach z makaronem Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: kocham!... 13.06.13, 21:51 ja, to kocham lody. I czekolade z orzechami, snieg w odpowiednim miejscu i czasie. I jeszcze San Francisco. Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: kocham!... 14.06.13, 18:42 Kocham dobre jedzenie, Morze Śródziemne, perfumy, jazdę na rowerze, wiosnę i lato, zimne drinki, nie musieć wstawać rano i łazić bez celu w pięknych okolicznościach przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: kocham!... 27.06.13, 15:16 swoja Rodzine (do bolu), ranne wstawanie, gotowanie smacznych posilkow, dzieci, prace, jazde na rowerze, madre teksty, muzyke, cisze, morska bryze, zapach mego Meza, ciekawe rozmowy z madrymi ludzmi. I kocham cos co przyszlo mi z wiekiem. Bedziecie sie pewnie smiac coraz bardziej odpowiada mi pokora. DLugo sie tego uczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na ja też 28.06.13, 13:33 kocham :) Aktualnie Chorwatów... Jak można mieć takie piękne ciemne włosy...głębokie spojrzenie...i taki niezły podryw :) Odpowiedz Link Zgłoś