Dodaj do ulubionych

The best way to get over someone is to get under..

14.06.13, 15:00
somene else. Czyli że nic tak nie leczy złamanego serduszka jak teges z kimś innym. Prawda czy fałsz?
Obserwuj wątek
    • jeriomina Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:12
      Chcesz nam o tym opowiedzieć? :)
      • eat.clitoristwood Ja obstawiam, że 14.06.13, 15:15
        użytkownik touttiki chciał się pochwalić znajomością zagranicznego języka.
        • touttiki Re: Ja obstawiam, że 14.06.13, 15:27
          Myślałam że nikomu nie można już zaimponować znajomością angielskiego a tu taka niespodzianka.
          • eat.clitoristwood Re: Ja obstawiam, że 14.06.13, 15:35
            touttiki napisał(a):
            > Myślałam że nikomu nie można już zaimponować znajomością angielskiego a tu taka
            > niespodzianka.

Fakt, Ojciec Święty znał ponad czterdzieści języków zagranicznych.
            • touttiki Re: Ja obstawiam, że 14.06.13, 16:04
              Bez kitu, nie wierzę.
              • eat.clitoristwood Re: Ja obstawiam, że 14.06.13, 19:37
                touttiki napisał(a):
                > Bez kitu, nie wierzę.

Bluźnisz, kobieto?!
                Poddajesz w wątpliwość geniusz lingwistyczny Jana Pawła Wielkiego?!
      • touttiki Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:28
        Wręcz przeciwnie, chcę posłuchać : )
      • ipsetta Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 16:24
        dobre!!!
    • gree.nka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:39
      zdefiniuj teges
    • sumire Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:42
      spróbuj, to zobaczysz.
      • jeriomina Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:50
        To obietnica, czy groźba w kierunku użytkownika-założyciela-niniejszego-wątku? :)
        • gree.nka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 16:02
          propozycja?
        • sumire Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:33
          nie, to po prostu sugestia.
          bo akurat to stwierdzenie może być albo prawdziwe, albo fałszywe - zależy od człowieka. nie ma uniwersalnej prawdy pt. 'na złamane serce zawsze najlepiej działa klin'. to jak z sushi, każdy musi sam spróbować, czy lubi :P
    • kalllka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 16:02
      Sosta vietata
    • mila2712 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 16:53
      a co to jest teges z kimś innym ?
      romans ?
      gdzie tak mówią ?
      • touttiki Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:07
        Mówią tak w anglosaskim Internecie, a teges z kimś innym to niezobowiązujące flirty, randkowanie, sypianie ze sobą, w zależności od indywidualnych upodobań i kalibru rozstania.
        • mila2712 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:26
          o anglosaski internet .......ale warunki polskie

to nie jest dobry pomysł
          trzeba pocierpieć, wyleczyć się z zakończonego związku i wtedy oddać się całkowicie nowej, drugiej osobie i budować szczęśliwy zwiazek
      • gree.nka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 20:29
        mila2712 napisała:

> a co to jest teges z kimś innym ?
        > romans ?
        > gdzie tak mówią ?

według mnie to przyłożyć komuś w twarz
        • mila2712 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 21:22
          a mnie to zaczyna kojarzyć się z takim cwaniakiem w dresie
    • duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:09
      E tam, nic tak nie leczy złamanego serduszka jak teges na forum.
      • ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:20
        A eFKa to już wszelkie złamania leczy.
        • duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:21
          Nawet te otwarte z wybroczynami.
          • duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:24
            * lub
            • ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:32
              Piękny temat na oddzielny wątek.
              - Z czego was wyleczyło eFKa?
              Jaka byłaby najczęstsza odpowiedź?

• duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:42
                Inny nie mniej wdzięczny to: Czego nabawłaś/eś się na forum? ;)
                • ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:08
                  Ja paranoidalnych myśli.
                  Tak przynajmniej twierdzą źli ludzie. No ale przecież oni są źli i chcą jak najgorzej dla mnie i w ogóle cały świat jest przeciwko mnie i panuje jeden wielki spisek więc to się nie liczy.
                  A poza tym wszyscy zdrowi.
                  A jak tam u Ciebie?
                  • duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:22
                    Hmmm... ja nabawiłem się kompleksu boga, sympleksu Bozemana, i paru innych.
                    Czy moczenie się w nocy od czasu do czasu, przekreśla kogoś jako mężczyznę? ;P
                    • ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:34
                      To co Cię spotkało bardziej mi się podoba.
    • piataziuta Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:34
      Fałsz.
      Total 100%.
      • piataziuta Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:36
        + żal za dupę ściska, że nie potrafisz napisać tego samego po polsku.
        • ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:05
          No przeszszsz napisała: "teges";))
        • touttiki Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:14
          Ale gdzie leży Twój problem? To takie porzekadło, nieprzetłumaczalna gra słów. Mogę napisać że najlepiej się o kimś zapomina wchodząc pod kogoś innego ale to brzmi do d.py. Tym bardziej, że 'get under someone else' w moim rozumieniu oznacza całe spektrum zachowań, jakieś flirty, randki albo i sypianie z kimś, żeby sobie czymś zająć głowę, no naprawdę, muszę takie rzeczy tłumaczyć?
          • ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:16
            Problem w tym, że mamy takie wyrażenia w języku polskim. Na przykład "klin klinem" słyszała kumo?
            • touttiki Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:21
              Słyszała, ale zbyt alkoholowe jej się wydało. Poza tym czy klin klinem nie zakłada leczenia jednej miłości inną? Bo tutaj to się bynajmniej nie miłością złamane serce leczy.
            • gree.nka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 20:30
              ale tu chodzi o kaca
    • wersja_robocza Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:46
      touttiki napisał(a):

> somene else. Czyli że nic tak nie leczy złamanego serduszka jak teges z kimś in
      > nym. Prawda czy fałsz?

To lekarstwo z rodzaju: jak cię boli głowa to uderz się w nogę, a zapomnisz o głowie?:P
      • sl13 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:47
        Nie, raczej: jak cię boli głowa, to zajmij się czymś, a samo przejdzie.:)
        • wersja_robocza Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:53
          Jak boli głowa to już nie ma mowy, żeby zająć się czymkolwiek. Boli zawsze najsłabszy organ.:>
    • a_nonima Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 21:43
      Prawda.
      Ostatnio u mnie zadziałało.
    • quien Re: The best way to get over someone is to get un 15.06.13, 13:37
      prawda, jesli zastepstwo jest co najmniej tak samo pociagajace.
    • bialeem Re: The best way to get over someone is to get un 18.06.13, 17:17
      Prawda, ale mi się przy okazji tak jakby "przeniosło" na nowego i skończyło raczej tragicznie. Po polskiemu to się klin klinem nazywa;)
    • stephanie.plum Re: The best way to get over someone is to get un 18.06.13, 17:27
      czy prawda to nie wiem, pewnie zależy jak poważne złamanie,
      ale gra słów ładna w swej prostocie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka