touttiki 14.06.13, 15:00 somene else. Czyli że nic tak nie leczy złamanego serduszka jak teges z kimś innym. Prawda czy fałsz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeriomina Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:12 Chcesz nam o tym opowiedzieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Ja obstawiam, że 14.06.13, 15:15 użytkownik touttiki chciał się pochwalić znajomością zagranicznego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
touttiki Re: Ja obstawiam, że 14.06.13, 15:27 Myślałam że nikomu nie można już zaimponować znajomością angielskiego a tu taka niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ja obstawiam, że 14.06.13, 15:35 touttiki napisał(a): > Myślałam że nikomu nie można już zaimponować znajomością angielskiego a tu taka > niespodzianka. Fakt, Ojciec Święty znał ponad czterdzieści języków zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ja obstawiam, że 14.06.13, 19:37 touttiki napisał(a): > Bez kitu, nie wierzę. Bluźnisz, kobieto?! Poddajesz w wątpliwość geniusz lingwistyczny Jana Pawła Wielkiego?! Odpowiedz Link Zgłoś
touttiki Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:28 Wręcz przeciwnie, chcę posłuchać : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 16:24 dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:39 zdefiniuj teges Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:42 spróbuj, to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 15:50 To obietnica, czy groźba w kierunku użytkownika-założyciela-niniejszego-wątku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 16:02 propozycja? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:33 nie, to po prostu sugestia. bo akurat to stwierdzenie może być albo prawdziwe, albo fałszywe - zależy od człowieka. nie ma uniwersalnej prawdy pt. 'na złamane serce zawsze najlepiej działa klin'. to jak z sushi, każdy musi sam spróbować, czy lubi :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 16:02 Sosta vietata Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 16:53 a co to jest teges z kimś innym ? romans ? gdzie tak mówią ? Odpowiedz Link Zgłoś
touttiki Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:07 Mówią tak w anglosaskim Internecie, a teges z kimś innym to niezobowiązujące flirty, randkowanie, sypianie ze sobą, w zależności od indywidualnych upodobań i kalibru rozstania. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:26 o anglosaski internet .......ale warunki polskie to nie jest dobry pomysł trzeba pocierpieć, wyleczyć się z zakończonego związku i wtedy oddać się całkowicie nowej, drugiej osobie i budować szczęśliwy zwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 20:29 mila2712 napisała: > a co to jest teges z kimś innym ? > romans ? > gdzie tak mówią ? według mnie to przyłożyć komuś w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 21:22 a mnie to zaczyna kojarzyć się z takim cwaniakiem w dresie Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:09 E tam, nic tak nie leczy złamanego serduszka jak teges na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:20 A eFKa to już wszelkie złamania leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:21 Nawet te otwarte z wybroczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:24 * lub Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:32 Piękny temat na oddzielny wątek. - Z czego was wyleczyło eFKa? Jaka byłaby najczęstsza odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:42 Inny nie mniej wdzięczny to: Czego nabawłaś/eś się na forum? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:08 Ja paranoidalnych myśli. Tak przynajmniej twierdzą źli ludzie. No ale przecież oni są źli i chcą jak najgorzej dla mnie i w ogóle cały świat jest przeciwko mnie i panuje jeden wielki spisek więc to się nie liczy. A poza tym wszyscy zdrowi. A jak tam u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:22 Hmmm... ja nabawiłem się kompleksu boga, sympleksu Bozemana, i paru innych. Czy moczenie się w nocy od czasu do czasu, przekreśla kogoś jako mężczyznę? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:34 To co Cię spotkało bardziej mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:34 Fałsz. Total 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 17:36 + żal za dupę ściska, że nie potrafisz napisać tego samego po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:05 No przeszszsz napisała: "teges";)) Odpowiedz Link Zgłoś
touttiki Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:14 Ale gdzie leży Twój problem? To takie porzekadło, nieprzetłumaczalna gra słów. Mogę napisać że najlepiej się o kimś zapomina wchodząc pod kogoś innego ale to brzmi do d.py. Tym bardziej, że 'get under someone else' w moim rozumieniu oznacza całe spektrum zachowań, jakieś flirty, randki albo i sypianie z kimś, żeby sobie czymś zająć głowę, no naprawdę, muszę takie rzeczy tłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:16 Problem w tym, że mamy takie wyrażenia w języku polskim. Na przykład "klin klinem" słyszała kumo? Odpowiedz Link Zgłoś
touttiki Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:21 Słyszała, ale zbyt alkoholowe jej się wydało. Poza tym czy klin klinem nie zakłada leczenia jednej miłości inną? Bo tutaj to się bynajmniej nie miłością złamane serce leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 20:30 ale tu chodzi o kaca Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:46 touttiki napisał(a): > somene else. Czyli że nic tak nie leczy złamanego serduszka jak teges z kimś in > nym. Prawda czy fałsz? To lekarstwo z rodzaju: jak cię boli głowa to uderz się w nogę, a zapomnisz o głowie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:47 Nie, raczej: jak cię boli głowa, to zajmij się czymś, a samo przejdzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 18:53 Jak boli głowa to już nie ma mowy, żeby zająć się czymkolwiek. Boli zawsze najsłabszy organ.:> Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: The best way to get over someone is to get un 14.06.13, 21:43 Prawda. Ostatnio u mnie zadziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
quien Re: The best way to get over someone is to get un 15.06.13, 13:37 prawda, jesli zastepstwo jest co najmniej tak samo pociagajace. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: The best way to get over someone is to get un 18.06.13, 17:17 Prawda, ale mi się przy okazji tak jakby "przeniosło" na nowego i skończyło raczej tragicznie. Po polskiemu to się klin klinem nazywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: The best way to get over someone is to get un 18.06.13, 17:27 czy prawda to nie wiem, pewnie zależy jak poważne złamanie, ale gra słów ładna w swej prostocie. Odpowiedz Link Zgłoś