jan_hus_na_stosie2 28.06.13, 02:10 inny u kobiet, inny u mężczyzn kobietom podoba się taka Ewa Chodakowska, natomiast mężczyźni stwierdzą, że za chuda i zbyt koścista... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 02:26 ta pani jest przede wszystkim bardzo sympatyczna, dlatego się kobietom podoba Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 12:52 Iiii tam, z takiem jednym mamy wspólny ideał kobiecej urody :) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 13:20 no i nie wiadomo, bo Hus przez sen to pisał :) o 3 to ja wstaję a nie się kładę spać Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 13:33 Doszukujesz się głębi tam gdzie jej nie ma :D. Po prostu wypił piwo i mu zaszumiało i poczuł, ze chce się z przyjaciółmi z forum podzielić :D Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 15:39 do trzeciej rano pił piwo - to chyba nie jedno :), dobrze, że Hus autobusu nie prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 15:40 no i baby mu tylko w głowie :D ech Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 17:24 Na szczęście ma szybki internet :D Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 20:39 henrykvlll napisał: > Na szczęście ma szybki internet :D może i szybki, ale to i tak tylko internet :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 13:35 moim ideałem jest Monica Bellucci...i Hugh Jackman...cóż by to było za połączenie! Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 13:37 coffei.na napisała: > moim ideałem jest Monica Bellucci...i Hugh Jackman...cóż by to było za połączen > ie! pewnie jakiś przystojny ladyboy Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 13:47 > pewnie jakiś przystojny ladyboy > Hugh to mężczyzna a nie boy! Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 15:17 > ale wygląda jak chłopiec pffffffffff... serio?to łocz dis: ibnlive.in.com/news/85th-academy-awards-will-hugh-jackman-win-the-best-actor-award/315034-8-67.html !!! Odpowiedz Link Zgłoś
henrykvlll Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 17:28 A ten... to sorry zwracam honor pomieszało mi się z jakim innym. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 14:07 Macie rację, panie Janie. Ilekroć jakiś forumowicz zamieści linka z tekstem: "och, ach, ale przepiękna ta kobieta", to robię zdziwione "eeee?" Z kolei kiedy ja mojemu mężowi pokazuję zdjęcie jakiejś pani i mówię, jaka ona przepiekna, to on robi "eee?" Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 14:14 > Z kolei kiedy ja mojemu mężowi pokazuję zdjęcie jakiejś pani i mówię, jaka ona > przepiekna, to on robi "eee?" Mądry facet, wie, czego się od niego oczekuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 15:44 skad wiesz,ze kobietom podoba sie kobieta z twarzą konia??? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 17:15 proszę bardzo : Juliette Binoche :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 20:44 Aż se wygóglałem tę Chodakowską. Toć kobieta musi być durna, jak but, spędzając pół życia na gimnastyce. No chyba świcząc te wszystkie brzuszki, napinki i rozciągi, co najwyżej można w uszach Prydza mnieć. A uroda siłaczki też mnie jakoś średnio konweniuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 21:50 A Ty myślisz, że ona tak za darmo ćwiczy? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 21:56 rekreativa napisała: > A Ty myślisz, że ona tak za darmo ćwiczy? I to ma mnie przekonać o czym? O jej inteligencji, że robi to dla pieniędzy, czy o urodzie? Ładna jest ale mnie się podobają mniej muskularne. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 22:29 To ma Cię przekonać o tym, że nie taka durna, jak piszesz. A muskularna to jest ta pani: bentotstrongwoman.blogspot.com/2011/11/strong-woman-lenda-murray-champion.html Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 22:34 rekreativa napisała: (...) Fakt, do betonstrongłumena jej daleko. Ale to, co łaskawa byłaś zalinkować, już tylko strukturą DNA (prawdopodobnie) udaje człowieka. To są w rzeczywistości kosmici. Odpowiedz Link Zgłoś
wolverine_14 Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 22:51 > kobietom podoba się taka Ewa Chodakowska, natomiast mężczyźni stwierdzą, że za > chuda i zbyt koścista... Rozumiem, że ty robisz za tych wszystkich mężczyzn? A dokładniej chciałbyś... Ja znam sporo, którym taka sylwetka się podoba, poza tym ona nie jest chuda i koścista tylko szczupła i ma podkreślone mięśnie brzucha (w każdym razie na tych zdjęciach co widziałem). No ale rozumiem, że u niektórych może to wywoływać niezdrowe emocje, to że jakaś kobieta (albo mężczyzna) zamiast ciążowego brzucha (tak jak oni) ma brzuch płaski i lekko umięśniony. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 22:56 wolverine_14 napisał: "lekko umięśniony" To są postronki, muły prawie, nie jakieś "lekkie umięśnienie". Oczywiście rzecz gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
wolverine_14 Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 23:14 Muły, to ma ta: bentotstrongwoman.blogspot.com/2011/11/strong-woman-lenda-murray-champion.html Na prawdę nie wiem gdzie na przykład na tym zdjęciu są rzeczone, wielkie muły: O nią zdaje się chodzi, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 23:24 wolverine_14 napisał: > Na prawdę nie wiem gdzie na przykład na tym zdjęciu są rzeczone, wielkie muły: Na brzuchu. Masz optykę porównywalną do tej, którą poszkodowane są anorektyczki, widzące w lustrze grubaskę zamiast szkieletu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolverine_14 Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 23:32 > Na brzuchu. Ledwo je widać. > Masz optykę porównywalną do tej, którą poszkodowane są anorektyczki, widzące w > lustrze grubaskę zamiast szkieletu. Optykę zapewne mam inną od Ciebie (lat nasz CHYBA też nieco dzieli), jednak na jakie podstawie uważasz, że to ja mam optykę zbliżoną do grupy "pokrzywdzonej" (tym czy tamtym), a nie Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 23:48 wolverine_14 napisał: > Optykę zapewne mam inną od Ciebie (lat nasz CHYBA też nieco dzieli), jednak na > jakie podstawie uważasz, że to ja mam optykę zbliżoną do grupy "pokrzywdzonej" > (tym czy tamtym), a nie Ty? www.ncelebrity.com/sophie-marceau-nude/ imagesbee.com/monica-mal/view/folgende-2-benutzer-sagen-danke-zu-tschakkie-fur-den-nutzlichen/ Odpowiedz Link Zgłoś
wolverine_14 Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 23:57 No i co w związku z tymi zdjęciami? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 00:03 wolverine_14 napisał: > No i co w związku z tymi zdjęciami? Panie posiadają seksowne opakowania wnętrzności, nieskażone muskulaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 08:29 no ale to tylko z twojego punktu widzenia ;P punkt wolverine nie jest niczym dziwnym. cwiczylam judo niegdys, wiem cos o tym ;) jedni maja tak jak ty, inni tak jak on. i nie ejst to wcale wypaczone spojrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wolverine_14 Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 17:43 Czy ja gdzieś napisałem, że seksowną kobieta może być tylko gdy ma sześciopak na brzuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 10:35 BTW ewa wygląda po prostu zdrowo i sportowo. To nie jest kulturystka, a jedynie laska prowadząca zdrowy tryb życia. I bez przesady ma ładny, płaski brzuszek który jest wyćwiczony, a nie nie wiadomo jak umieśniony. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 23:03 Jan Husowi raczej szlo o to, ze ideal kobiecej sylwetki dla facetow ma wyrazna talie, biodra, lagodne rysy, kragle piersi. Wiekszosc mezczyzn taka kobiete okresla jako "atrakcyjna", o ile ma ona okreslone proporcje obwodu brzucha do obwodu bioder. Zbyt szczuple lub chude, przetrenowane lub napakowane nie budza az tak pozytywnych skojarzen u facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
wolverine_14 Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 23:22 > Jan Husowi raczej szlo o to, ze ideal kobiecej sylwetki dla facetow ma wyrazna > talie, biodra, lagodne rysy, kragle piersi. Zacznijmy od tego, że dla NIEKTÓRYCH jest taki ideał. > Wiekszosc mezczyzn taka kobiete okresla jako "atrakcyjna", o ile ma ona okreslo > ne proporcje obwodu brzucha do obwodu bioder. Ogólnie przyjęło się u kobiet za ideał wymiary 90-60-90 (u różnych mężczyzn z pewnymi odchyłami w jedną lub drugą stronę), nie sądzę by wyżej zalinkowana przeze mnie kobieta jakoś znacznie odbiegała od tego "ideału". > Zbyt szczuple lub chude, przetrenowane lub napakowane nie budza az tak pozytywn > ych skojarzen u facetow. Tak, Marit Bjoergen jest nieatrakcyjna, Serena Williams także, większość kulturystek także, ale od w/w kobiet tą dzieli przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś
wolverine_14 Re: ideał piękna kobiety 28.06.13, 23:24 > (u różnych mężczyzn z > pewnymi odchyłami w jedną lub drugą stronę) miało być:dla różnych mężczyzn, a nie "u". Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes 10/10 30.06.13, 10:30 wolverine_14 napisał: > > kobietom podoba się taka Ewa Chodakowska, natomiast mężczyźni stwierdzą, > że za > > chuda i zbyt koścista... > > Rozumiem, że ty robisz za tych wszystkich mężczyzn? A dokładniej chciałbyś... > Ja znam sporo, którym taka sylwetka się podoba, poza tym ona nie jest chuda i k > oścista tylko szczupła i ma podkreślone mięśnie brzucha (w każdym razie na tych > zdjęciach co widziałem). No ale rozumiem, że u niektórych może to wywoływać ni > ezdrowe emocje, to że jakaś kobieta (albo mężczyzna) zamiast ciążowego brzucha > (tak jak oni) ma brzuch płaski i lekko umięśniony. > bingo! Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Błąd 29.06.13, 08:30 nie wszystkim zapomniałeś dodać niektórym moim zdaniem żadna tam rewelacja fakt szczupła ale biust ma tyci tyci no ale niektórzy gustują w takich małych rozmiarach . W sensie czysto erotycznym Monica Bellucci jest bardzo zmysłowa, i pełna seksapilu ideał piękna kobiecego ciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: Błąd 29.06.13, 14:59 Ma paskudną twarz i aaa sylwetke ktora naprawde mi sie s reka na sercu nie podoba,dodatkowo niestety miala pecha i ma obrzydliwą powyrostkową bliznę łe Ładne ciało ma wodzianka od wojewódzkiego a nie jakas chodakowska, fajnie ze cwiczy i propaguje zdrowy styl zycia jest miła ale wizualnie jest straszna taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: Błąd 29.06.13, 15:02 dominikawodzianka.blogspot.com/ to jest ładne kobiece ciało Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: Błąd 29.06.13, 15:03 Nie mysle oczywiscie okładkach i rozkladowkach bo tam jest jeszzce bardziej idealne ale o fotosach z programow . Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 17:03 To ja chyba jestem mezczyzna, bo mi te zylaste tez sie nie podobaja. Nawet zylasci faceci mnie nie pociagaja. Lubie jak czlowiek wyglada normalnie. Moze i takie umiesnione cialo nie jest zle, ale jak sobie uzmyslowie ile trzbea setek godzin poswiecic na jego wytrenowanie, to juz mi sie to ani naturalne ani normalne nie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kleo15243 Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 17:26 kazdy ma swoj gust, to chyba oczywiste, mi sie podobają i chude i puszyste, bardziej chyba patrze na twarz, musi miec to cos,. no i oczywiscie piersi is the real power ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: ideał piękna kobiety 01.07.13, 17:13 A moj maz na ten przyklad to mowi, ze licza sie tylko nogi, ze jest "fetyszysta nog". E, jakby nie patrzec kobieta zawsze laka do oceniania bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 18:15 szkoda ze piekna dusza (juz mniejsza o umysl:) nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.walczak Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 18:40 jan_hus_na_stosie2 napisał: > natomiast mężczyźni stwierdzą, że za > chuda i zbyt koścista... ale którzy mężczyźni? ty i twój sąsiad? do tej pory nie wiedziałem, kto zacz ta pani, ale od czego jest google, z której strony ona jest koścista? Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 18:50 A z ktorej strony ona jest ładna ? Ciało zbite wypracowane ok trzeba docenić że pani wklada duzo wysiłku samo sie takie nie zrobi ale mimo to nie jest zgrabna,cos z tym brzuchem jest nie halo mimo ze umiesniony bo wciecie jakies małe w talii taka sie urodzila nic z tym nie zrobi, z twarza tez niewiele bo ma konska urodę. Owszep photoshop mejkap doczepiane rzęsy i zadbane wlosy na okladkach = dobry efekt ale wyggoglujcie foto z jakiegos aquaparku, baba straszy! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.walczak Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 19:03 tezee napisał: > A z ktorej strony ona jest ładna ? gdzie napisałem, że jest ładna? mam podobne odczucia do twoich, co nie zmienia faktu, że autor wątku pisze bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: ideał piękna kobiety 01.07.13, 17:16 Ladna jest tylko sie tragicznie czesze. Grzywka i juz nikt by zadnej konskosci u niej nie zauwazyl. Ma ladne oczy, usta i owal twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wolverine_14 Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 19:04 Twarz Wodzianki (to tak w nawiązaniu do zachwytów na jej urodą wcześniej w tym temacie) bez odpowiedniego make-up'u też szału nie robi... >to nie jest zgrabna Nie jest zgrabna :O? CO w takim razie znaczy według ciebie słowo "zgrabna" :o? Rozumiem, że Wodzianka jest, tak? Zdjęcie poglądowe: > cos z tym brzuchem jest nie halo m > imo ze umiesniony bo wciecie jakies małe w talii Nie wiem czy wiesz, ale jak się NABIERA mięśni, to obwód nie maleje. A "wcięcie" w zupełności wystarczające. Co do twarzy... z tym straszeniem także przesadzasz, choć fakt, piękna to ona nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 19:08 Zgadza się Wodzianka twarzy pieknej nie ma ale tez nie ma konskiej urody, to jest inny typ, oczywiscie z mejkapem i swoim pięknym ciałem robi wrazenie. A Chodakowska nie ma nic poza wypracowanym zbitym ciałem o wdzięku, nie jest nawet zgrabna a co dopiero ładna. Nawet jak stoi przy Siwiec to ta pierwsza choc nie zasuwa tyle cwiczac wypada estetycznie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 19:15 Czemu nie jest zgrabna ?bo nie ma ładnych kształtów cóz niestety takie geny, zeby kobieta byla zgrabna to musi grac tj pasowac do siebie wszystko cycki brzuch wciecie uda -nogi , W wygladzie Chodakowskiej można jedynie ladnie wypracowane zbite ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 19:24 jak to mówią pokaż swoją fotę. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 19:28 a co ma moj wygląd do tego wątku, nie badz smieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 19:35 Czy ta Chodakowska coś ci zrobiła? Bo tak żeś się jej przypięła... Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 21:30 Nie, jak jest, tylko jak Ty to widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 21:39 laska zawsze wypowiada się na temat urody lub jej braku innych ludzi ,takie hobby ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 22:17 co ty bredzisz? nie, nie zajmuję się celebrytami na forum, nie jestem tez specjalistką w wąskiej dziedzinie, piszę na rozne tematy i zawsze to co myślę, bez owijania. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: ideał piękna kobiety 29.06.13, 22:49 nie wiem dlaczego ale bije od ciebie zła aura.Wredny czlowiek po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 10:40 No nie? Mam identyczne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 11:44 No tak bo żyjemy w czasach hipokryzji pozorów i konwenansów i dzis nawet w necie gdy napiszesz komus prawdę jestes złym człowiekiem natomiast jak sie nie odzywasz, badz dyplomatycznie klamiesz masz dla ogółu dobrą aurę. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 12:11 Parę osób w tym wątku napisało prawdę, czyli że IM się nie podoba typ urody i sylwetki prezentowany przez p. Chodakowską. I w porządku. Ty natomiast po kobiecie jedziesz w paru postach (jakby jeden nie wystarczył, by podkreślić, jak bardzo Ci się ona nie podoba) i jeszcze polemizujesz z tymi, którym się podoba zadając nonsensowne pytania typu: "A z której strony ona ładna?" Jakby Cię osobiście dotykało, że ta pani jednak się komuś może podobać. Ogólnie zostawiasz wrażenie, że się czepiasz kobiety, a nie wyrażasz swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 12:50 rekreativa napisała: > Ogólnie zostawiasz wrażenie, że się czepiasz kobiety, a nie wyrażasz swoje zdanie. Internetowa nowomowa nazywa to hejterstwem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood A w ogóle posiadasz potomstwo? 30.06.13, 12:52 Wtedy bardziej pasującą byłaby ksywka prokreativa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: A w ogóle posiadasz potomstwo? 30.06.13, 13:51 Nie posiadam, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A w ogóle posiadasz potomstwo? 30.06.13, 14:02 rekreativa napisała: > Nie posiadam, niestety. Dlaczego niestety, masz więcej czasu na rekreację. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: A w ogóle posiadasz potomstwo? 30.06.13, 14:19 Niestety, bo to nie z wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 12:53 zyjemy w takich czasach,,,, w jakich zyjemy. czas jest pojeciem dualnym. mozemy go jedynie traktowac np- przekonstruowac siebie ,, np 'plynac pod prad' utartym zwyczajom,,,badz zrelatywizowac ( tak jak uczynilas) litylko ocena. bowiem, jesli postrzegasz hipokryzje w konwenansie (manierach) u innych, prawdopodobnie nigdys niedoswiadczyla istoty konwenansu. w taki sposob nabywana 'emocjonalnosc' jest niechetnie autofiltrowana, analizowana i przebudowywana. z wiekiem coraz bardziej kostyczna pozycjonuje poczucie bezpieczenstwa w schronach wlasnych nawykow i niecheci. presja takich silnych ( upartych) osobowosci, zamknietych w swoich kryteriach postrzegania rzeczywistosci, najczesciej degraduje srodowisko wokol oraz poczucie wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.biala Ta cała Chodakiewicz 30.06.13, 07:27 zdecydowanie za małe wcięcie w talii ma zresztą ona ma typowo "chłopięcą" sylwetkę jak dla mnie zero w niej kobiecości Odpowiedz Link Zgłoś
figa.biala a Wodzianka 30.06.13, 07:39 Wodzianka w przeciwieństwie do Chodakiewicz ma idealne ciało długie nogi i piękne wcięcie w talii i z twarzy jest śliczna. Czepiacie się ,ze bez makijażu wygląda tak sobie, normalnie czyli bez zachwytu ale najpierw same co niektóre z was powinny spojrzeć dosyć krytycznym okiem we własne odbicie w lustrze Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: Ta cała Chodakiewicz 30.06.13, 10:50 Ok, ale jeśli ktoś ma taką sylwetkę, to się nie zastrzeli ani nie sprawi, że chłopięca figura zamieni się w figurę Marilyn Monroe. To nie jest takie "proste" jak schudnąć 10 kg. A takie chłopięce sylwetki lepiej wyglądają w wersji szczupłej i wysportowanej, bo ewentualne dodatkowe kilogramy raczej nie pójdą w tyłek i cycki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 10:46 Siwiec bez makijażu - w życiu bym nie poznała, że to ona. Odpowiedz Link Zgłoś
miakyee Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 19:28 Mnie się podoba bez makijażu. Uważam, że wygląda bardzo słodko. ;) Tylko nos wydaje się duży jak się uśmiecha. Ale i tak moim zdaniem jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 09:00 Ewa Chodakowska ma świetnie wyćwiczone ciało, ale to nie mój typ sylwetki. Podobnie jak Doda - ciało jędrne i zadbane, ale bez talii, bioder, tyłka. Niejaka Wodzianka ma przaśną urodę z twarzą nieskażoną myślą, a Siwiec jest bardzo ładna, ale sztuczna, a te kule zamiast cycków wołają o pomstę do nieba. Tak naprawdę z tego wątku to tylko do Bellucci i Marceau mogłabym wzdychać.:) Aha, co do tej różnicy w tym, jak patrzą na kobiety mężczyźni, a jak kobiety, to: a) facetom zazwyczaj atrakcyjniejsza wyda się sylwetka nieco grubsza niż kobietom, tak jak napisano - ze sporym biustem i wcięciem w talii, b) facetom zazwyczaj atrakcyjna wyda się kobieta może niekoniecznie piękna i superzgrabna, ale wystylizowana na seksowną, ubrana wyzywająco, w ich mniemaniu wysyłająca sygnał, że może być chętna. Czy Pamela Anderson jest/była jakoś szczególnie piękna? Nie, a symbol seksu lat 90. Doda teraz wygląda lepiej niż wyglądała kilka lat temu (chirurgia plastyczna czyni cuda), ale najbardziej śliniono się do niej, kiedy robiła za tępawą, różową blondi. Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: ideał piękna kobiety 30.06.13, 10:45 I jeszcze mój ideał kobiecej sylwetki, mniam: cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/02/lopez-oscars/jennifer-lopez-2012-oscars-01.jpg www.limitedscene.com/urban/photos/800_gallery-enlarged-amber-rose-south-beach-walk-photos-beach-564065957.jpg Odpowiedz Link Zgłoś