akle2 Re: Idealna na plaży 05.08.13, 17:51 No to taka "zadbana" laska musi super wyglądać z tym płynącym po szyi makijażem. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta e 06.08.13, 14:45 Najwyraźniej lubią. Bez względu na to, że wymienione 95% nie czuje takiej potrzeby. Czyżby ci to przeszkadzało? Bo mi bardzo przeszkadza żądza zunifikowania jednostek w imię argumentu "bo większość robi inaczej". Świadczy o strasznym prymitywizmie osoby żądającej. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Idealna na plaży 06.08.13, 15:20 W ogóle się nad tym nie zastanawiam w przypadku obcych bab. Za to mój chłop tak ma i trochę się z niego podśmiechuję. Odpowiedz Link Zgłoś
natka1100 Re: Idealna na plaży 06.08.13, 20:52 Moim zdaniem szukaja jelenia albo maja zboczenie na punkcie bycia idealna. Mojej pani od historii kolega z klasy nie poznal na Mazurach, bo codziennie miala tone makijazu i 12 cm szpile, nad jeziorem ginela w tlumie ze swoim wzrostem 145 cm. Ja sie nawet nie sile, bo nie mam warunkow: pomijam gabaryty ( rozmiarek 44) , brzuch sfatygowany bliznami, maly biust, to moim glownym problmem jest swinkowo-rozowy kolor, ktory na sloncu przechodzi w raka. W tym roku sie opalam bez ramiaczek do koecki slibnej, wiec latam za synem 4 ltnim, trzymajac gore od kostiumu bo miski zjezdzaja na plaskim cycku, w czapce z daszkiem jak poltora debila, zeby sie nie zjarac wiecej niz potrzeba..... No i elegancje szlag trafia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: Idealna na plaży 07.08.13, 17:25 leokadiaxx napisała: > Co myślicie o kobietach które na wakacjach, podczas gdy jakieś 95 % ludzi wybie > ra luz i wygode i nie dba jakoś specjalnie o wygląd, prezentują sie idealnie i > nienagannie. Zamiast dać na luz te dbają o wygląd i koncentruja sie na tym ab > y dobrze wygladac nawet na kocu nad jeziorem. Na plaży leżą w makijażu ( delika > tny ale jest)mają ułożone włosy, wypielegnowane ciało, oczywiście idealny mani > i pedi,stroj dopasowany do klapek i spinki we włosach itd. Jestem przeszczesliwa, jesli wlasnie takie osoby zajely miejsce obok mnie. Przynamniej nie musze sie brzydzic, bo te 95% lezy gdzies z dala ode mnie i nie musze ogladac ich stop z przydlugimi paznokciami w rozlazlych klapkach oraz ich spranych "tiszertow". Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Idealna na plaży 07.08.13, 19:16 idealnie zrobiona czy idealna z natury bo to dwie rozne rzeczy ,farbowane solary kapiace od mejkapu ,to nie dzieki,nie zazdraszczam. jak z siebie zdrapia to cale goowno to idzie sie zalamac. mani i pedi to norma caly rok mysle,nie tylko jak slonce zaswieci i klapki sie ubiera,mi na plazy zwisa lans,bikini ,kapelusz,ray bany i zegnam,reszta mnie nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Idealna na plaży 07.08.13, 19:59 Słuszna uwaga ;) Na plaży o wiele bardziej niż przesadne "zadbanie" razi mnie totalne zabiedbanie (grzybicze paznokcie, pięty z centymetrową żółtą warstwą, za małe gaciochy u panów z wielkim brzuchem itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
sandrad2 Re: Idealna na plaży 10.08.13, 11:57 > zastanawiam się co nimi kieruje ze tak sie koncentrują na tym jak wy > glądają i co daje im taki dopracowany wygląd na wakacjach może nie widzą powodu, żeby w wakacje zachowywać się nienaturalnie dla siebie. jest coraz więcej osób (na szczęście) które o siebie dbają na co dzień, nie chodzą z odpryśniętym lakierem na połamanych paznokciach w imię "dawania na luz", nie machają komuś przed oczami popękanymi piętami w rozkłapanych sandałkach "by było naturalnie", są wydepilowane gdzie trzeba, nie zakładają spódniczki w paski do bluzki w ciapki -by kogoś nie kłuć po oczach "zbytnim ideałem" , nie mają 30 kg nadwagi w przyciasnych majtkach, strój mają dopasowany do sylwetki. I jest to dla nich naturalne. Co więcej- one się wcale na tym nie muszą koncentrować, one zwyczajnie zawsze tak mają, że odruchowo o siebie dbają i nie muszą się wysilać specjalnie i przestawiać na inne tory myślenia by zadbaną być. Odpowiedz Link Zgłoś
margarytka.margarytka Re: Idealna na plaży 10.08.13, 12:59 w solarium opalenizna będzie szybsza niż leżenie całymi godzinami na plaży bllleee;/ nie lubię plaży Odpowiedz Link Zgłoś