Dodaj do ulubionych

Idealna na plaży

• akle2 Re: Idealna na plaży 05.08.13, 17:51
      No to taka "zadbana" laska musi super wyglądać z tym płynącym po szyi makijażem.
    • piataziuta e 06.08.13, 14:45
      Najwyraźniej lubią.
      Bez względu na to, że wymienione 95% nie czuje takiej potrzeby.

Czyżby ci to przeszkadzało?

Bo mi bardzo przeszkadza żądza zunifikowania jednostek w imię argumentu "bo większość robi inaczej".
      Świadczy o strasznym prymitywizmie osoby żądającej.
    • triismegistos Re: Idealna na plaży 06.08.13, 15:20
      W ogóle się nad tym nie zastanawiam w przypadku obcych bab. Za to mój chłop tak ma i trochę się z niego podśmiechuję.
    • natka1100 Re: Idealna na plaży 06.08.13, 20:52
      Moim zdaniem szukaja jelenia albo maja zboczenie na punkcie bycia idealna.
      Mojej pani od historii kolega z klasy nie poznal na Mazurach, bo codziennie miala tone makijazu i 12 cm szpile, nad jeziorem ginela w tlumie ze swoim wzrostem 145 cm.
      Ja sie nawet nie sile, bo nie mam warunkow: pomijam gabaryty ( rozmiarek 44) , brzuch sfatygowany bliznami, maly biust, to moim glownym problmem jest swinkowo-rozowy kolor, ktory na sloncu przechodzi w raka. W tym roku sie opalam bez ramiaczek do koecki slibnej, wiec latam za synem 4 ltnim, trzymajac gore od kostiumu bo miski zjezdzaja na plaskim cycku, w czapce z daszkiem jak poltora debila, zeby sie nie zjarac wiecej niz potrzeba..... No i elegancje szlag trafia :)
    • gina_rossi Re: Idealna na plaży 07.08.13, 17:25
      leokadiaxx napisała:

> Co myślicie o kobietach które na wakacjach, podczas gdy jakieś 95 % ludzi wybie
      > ra luz i wygode i nie dba jakoś specjalnie o wygląd, prezentują sie idealnie i
      > nienagannie. Zamiast dać na luz te dbają o wygląd i koncentruja sie na tym ab
      > y dobrze wygladac nawet na kocu nad jeziorem. Na plaży leżą w makijażu ( delika
      > tny ale jest)mają ułożone włosy, wypielegnowane ciało, oczywiście idealny mani
      > i pedi,stroj dopasowany do klapek i spinki we włosach itd.

Jestem przeszczesliwa, jesli wlasnie takie osoby zajely miejsce obok mnie.
      Przynamniej nie musze sie brzydzic, bo te 95% lezy gdzies z dala ode mnie i nie musze ogladac ich stop z przydlugimi paznokciami w rozlazlych klapkach oraz ich spranych "tiszertow".

• rhysmeyers22 Re: Idealna na plaży 07.08.13, 19:16
        idealnie zrobiona czy idealna z natury bo to dwie rozne rzeczy ,farbowane solary kapiace od mejkapu ,to nie dzieki,nie zazdraszczam.
        jak z siebie zdrapia to cale goowno to idzie sie zalamac.
        mani i pedi to norma caly rok mysle,nie tylko jak slonce zaswieci i klapki sie ubiera,mi na plazy zwisa lans,bikini ,kapelusz,ray bany i zegnam,reszta mnie nie obchodzi.
      • light_in_august Re: Idealna na plaży 07.08.13, 19:59
        Słuszna uwaga ;) Na plaży o wiele bardziej niż przesadne "zadbanie" razi mnie totalne zabiedbanie (grzybicze paznokcie, pięty z centymetrową żółtą warstwą, za małe gaciochy u panów z wielkim brzuchem itp.).
    • sandrad2 Re: Idealna na plaży 10.08.13, 11:57
      > zastanawiam się co nimi kieruje ze tak sie koncentrują na tym jak wy
      > glądają i co daje im taki dopracowany wygląd na wakacjach

może nie widzą powodu, żeby w wakacje zachowywać się nienaturalnie dla siebie.
      jest coraz więcej osób (na szczęście) które o siebie dbają na co dzień, nie chodzą z odpryśniętym lakierem na połamanych paznokciach w imię "dawania na luz", nie machają komuś przed oczami popękanymi piętami w rozkłapanych sandałkach "by było naturalnie", są wydepilowane gdzie trzeba, nie zakładają spódniczki w paski do bluzki w ciapki -by kogoś nie kłuć po oczach "zbytnim ideałem" , nie mają 30 kg nadwagi w przyciasnych majtkach, strój mają dopasowany do sylwetki. I jest to dla nich naturalne.
      Co więcej- one się wcale na tym nie muszą koncentrować, one zwyczajnie zawsze tak mają, że odruchowo o siebie dbają i nie muszą się wysilać specjalnie i przestawiać na inne tory myślenia by zadbaną być.
    • margarytka.margarytka Re: Idealna na plaży 10.08.13, 12:59
      w solarium opalenizna będzie szybsza niż leżenie całymi godzinami na plaży
      bllleee;/ nie lubię plaży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka