Dodaj do ulubionych

Dziwny układ

10.09.13, 14:06
Co myślicie o takim układzie. Facet 41 lat, kobieta 50 lat. Ona ma własne mieszkanie, nie ma pracy i z czego żyć. Ogólnie jak to się mówi z przeszłością. Synowie nie utrzymują z nią kontaktu, jej rodzice nie żyją. Lubi wypić, jest zaniedbana, twarz zniszczona, jednym słowem nieatrakcyjna kobieta. Co jakiś czas sprowadza nowych panów. Teraz mieszka u niej kolejny. On pracuje, też lubi sobie wypić. Niedawno zmarła mu matka, która go utrzymywała, gotowała, prała, sprzątała. Z ojcem nie ma dobrych stosunków więc mieszka u owej pani. Płaci za jedzenie, alkohol i papierosy, w zamian może u niej mieszkać.. Czy waszym zdaniem ten układ ma sens? Chyba jednak trąci to patologią?
Obserwuj wątek
    • krokodil123 Re: Dziwny układ 10.09.13, 14:13
      Dlaczego patologia?

Podaj proszę według ciebie jaki facet mógłby mieszkać z tą panią żeby było w porządku
      i jaka kobieta z tym panem tak aby ci pasowało i nie "raziło".
      • facettt Dziwne to te rozterki 10.09.13, 14:15
        Powinien chyba konkubinat zarejestrowac w Urzdzie Dzielnicowym, albo u wojta w gminie ?
    • facettt A co to cie obchodzi ? 10.09.13, 14:14
      To twoj wujek, ojciec,, czy brat ?

Jesli tak - to rozumiemy twoje rozterki...

A jesli nie - to sio mi od tych ludzi. Nie twoja to broszka i nie twoje zycie.
    • lenka.magdalenka Re: Dziwny układ 10.09.13, 14:52
      nie obchodzi mnie kółko różańcowe i życie innych i Tobie radzę to samo
    • horpyna4 Re: Dziwny układ 10.09.13, 15:22
      Jesteś tą kobietą, czy tym facetem? Bo jeżeli nikim z nich, to nie rozumiem, dlaczego zajmujesz się układem między dwojgiem innych dorosłych ludzi. To ich sprawa i zupełnie nie rozumiem parcia niektórych osób na ocenianie innych.
    • wez_sie Re: Dziwny układ 10.09.13, 15:32
      normalna sprawa
      ja mieszkam u babci za darmo
      ale musze byc grzeczny, przynosic dobre oceny i nie balaganic, a wieczorem... nieeee tego wam nie napisze :/
      • obrotowy no tak to jest, gdy sie leci na darmoche... 10.09.13, 15:37
        to wieczorem ronczki trza trzymac na koldrze.
    • akle2 Re: Dziwny układ 10.09.13, 15:43
      Napisz jeszcze że prawdopodobnie seks uprawiają, to dopiero będzie patologia!
      Jak dla mnie - zwykły sublokator. Płaci? Płaci, tyle że barterowo.
    • obrotowy alternatywa jednak istnieje. 10.09.13, 15:49
      moglby przecie mieszkac u o 10 lat mlodszej...
      wtedy (jak znam zycie) musialby co prawda w calosci ja utrzymywac,
      ale za to mialby poczucie klasyki.

a co najwazniejsze - nie trzepalby sumienia autorki wontku.
    • tonik777 Re: Dziwny układ 11.09.13, 10:02
      To, że patologia nie oznacza wcale, że nie ma sensu. Pani ma mieszkanie, ale nie ma środków do życia, a pan ma środki (może niewielkie), ale nie ma gdzie się podziać. Więc taka "współpraca" daje obu stronom korzyści. Na dłuższą metę raczej się nie sprawdzi.
    • mmagi Re: Dziwny układ 11.09.13, 12:40
      a co cie do diabła to obchodzi???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka