mandragora.69 03.10.13, 10:08 Dziewczyny, jakie warunki/prace musi spełnić facet, byście go uznały za swojego księcia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 10:40 wez_sie napisał: > musi miec konia Jak to konia ? :o/ A co poza tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:31 gree.nka napisała: > i hełm Dobra, zielonego konia i hełm. A co poza tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:34 mandragora.69 napisał: > gree.nka napisała: > > > i hełm > > Dobra, zielonego konia i hełm. > A co poza tym ? > > to zupuełnie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:46 gree.nka napisała: > mandragora.69 napisał: > > > gree.nka napisała: > > > > > i hełm > > > > Dobra, zielonego konia i hełm. > > A co poza tym ? > > > > to zupuełnie wystarczy Hmm... Ok., dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:48 mandragora.69 napisał: > gree.nka napisała: > > > mandragora.69 napisał: > > > > > gree.nka napisała: > > > > > > > i hełm > > > > > > Dobra, zielonego konia i hełm. > > > A co poza tym ? > > > > > > to zupuełnie wystarczy > > Hmm... > Ok., dzięki. > > ....hmmm jeszcze dłuuugą kopię Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 12:13 anus-hka napisała: > mandragora.69 napisał: > > > gree.nka napisała: > > > > > mandragora.69 napisał: > > > > > > > gree.nka napisała: > > > > > > > > > i hełm > > > > > > > > Dobra, zielonego konia i hełm. > > > > A co poza tym ? > > > > > > > > to zupuełnie wystarczy > > > > Hmm... > > Ok., dzięki. > > > > > ....hmmm jeszcze dłuuugą kopię Dobra. Tak więc zielonego konia, hełm i dłuugą kopię. Coś jeszcze, czy to wystarczy, żeby podbić serce księżniczki ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Książę z bajki 03.10.13, 14:36 > Coś jeszcze, czy to wystarczy, żeby podbić serce księżniczki ? jeszcze tylko to Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 14:40 soulshuntr napisał(a): > > Coś jeszcze, czy to wystarczy, żeby podbić serce księżniczki ? > > jeszcze tylko to > :) A czy to nie ten zielony koń ? Tak czy tak, aż się oczy same uśmiechają do siebie... Oczywiście to podstawa udanego związku, też tak mi się zdaje. No może nie aż tyle, ale jednak trzeba z czegoś żyć, a bez jedzenia, picia, ubrania i mieszkania raczej się nie da. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:22 soulshuntr napisał(a): > zielonego konia No, no... Tak coś czułem, ze się ani trochę nie znam na kobietach... :o/ Dobra, zielonego konia. A co poza tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Książę z bajki 03.10.13, 10:49 Charakterystyczny loczek na czole. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:32 ciastko_z_kota napisała: > Charakterystyczny loczek na czole. Jak to "loczek" ? Taki fryzur, czy można sobie domalować flamastrem ? A co poza tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:39 flamastrem to można sobie wąsy domalować takie ala emanuell wąsy Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:59 gree.nka napisała: > flamastrem to można sobie wąsy domalować takie ala emanuell Dzięki. Wiesz, kiedyś domalowałem wąsy takiej jednej dziewczynie, kiedy spała :) ma się rozumieć. Rano przeciągnęła się jak to robią koty..., coś zamruczała sama do siebie i znowu sobie ze mnie zażartowała, jakby jej było jeszcze mało tego, czym zakpiła sobie z rycerza dnia poprzedniego... i poszła do łazienki. Słyszę różne takie typowe dźwięki, aż w końcu usłyszałem dźwięk tłuczonego szkła :o/ Widać nie lubiła wąsów :) Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: Książę z bajki 03.10.13, 10:56 Powinien być w Almanachu Gotajskim mandragora.69 napisał: > Dziewczyny, jakie warunki/prace musi spełnić > facet, byście go uznały za swojego księcia ? > > [img]https://echokobiety.pl/ukg/wp-content/2013/10/navbits_finallink_ltr.gif[/im > g] Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:38 chienne_mechante_1 napisała: > Powinien być w Almanachu Gotajskim "Almanach Gotajski (Almanach de Gotha) – rocznik genealogiczny wydawany przez wydawnictwo "Justus Perthes" w językach niemieckim i francuskim w niemieckim mieście Gotha w latach 1763 – 1944. Od 1956 wydawany jest (tylko w języku niemieckim) przez SA Starke Verlag w Limburgu a.d.Lahn pod nową nazwą Genealogisches Handbuch des Adels, (GHdA) i obejmuje rodziny, których godność szlachecka została niegdyś uznana/nadana przez panujących w państwach języka niemieckiego, podzielone na "A" – prastara szlachta (niem Uradel), i "B" – szlachectwo z nadania (Briefadel)." No ale tam tylko książęta niemieccy zdaje się... :o/ A Słowianie to już nie mogą być ? Ok., tak mi się coś zdawało, że niemieckiego trzeba się nauczyć najprędzej, najlepiej już w przedszkolu. Wyobraź sobie, że moja Ania jest Austriaczką... żydowskiego pochodzenia, ale biegle posługuje się niemieckim. Tylko jak się dopisać do tego całego ich almanachu, oto jest pytanie ! :) No dobra, coś jeszcze, czy to w sumie wystarczy ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Książę z bajki 03.10.13, 11:50 musi miec giermka...na wypadek gdyby nie mógł...np wsiąść w tej zbroi na tego konia zielonego Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 19:16 anus-hka napisała: > musi miec giermka...na wypadek gdyby nie mógł...np wsiąść w tej zbroi na tego k > onia zielonego Ok., choć to misię wydaje nieco dziwne, ale to Ty jesteś tu moim nauczycielem. Tak więc + giermek. Coś jeszcze należy dodać, czy to już wszystko, co najważniejsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Książę z bajki 03.10.13, 21:56 mandragora.69 napisał: > anus-hka napisała: > > > musi miec giermka...na wypadek gdyby nie mógł...np wsiąść w tej zbroi na > tego k > > onia zielonego > > Ok., choć to misię wydaje nieco dziwne, ale to Ty jesteś > tu moim nauczycielem. > Tak więc + giermek. > > Coś jeszcze należy dodać, czy to już wszystko, > co najważniejsze ? > > jak jest rycerz to musi miec ród z którego sie wywodzi ród ten musi gdzies mieszkac a wiec jakąś siedzibę...oczywiście godną rodu rycerskiego chociaż taka zapuszczone zamczyska robią ostatnio furorę koniecznie musi miec tez kilka smoków na koncie ... no takich siedmiogłowych najlepiej bo one robią największe wrażenie na księżniczkach - oczywiście rycerz musi miec obiekt do wzdychania( kolory jej nosi wpięte zdajesię we zbroję czy jakoś tak )...no nie koniecznie musi byc nim owa księżniczka ale zawsze jest jakiś obiekt bo jak nie ma to nie ma po co sie zawracac głowę smokami i całym tym lookiem rycerskim logiczne cos jeszcze chcesz wiedziec? ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 23:43 anus-hka napisała: > mandragora.69 napisał: > > > anus-hka napisała: > > > > > musi miec giermka...na wypadek gdyby nie mógł...np wsiąść w tej zbr > oi na > > tego k > > > onia zielonego > > > > Ok., choć to misię wydaje nieco dziwne, ale to Ty jesteś > > tu moim nauczycielem. > > Tak więc + giermek. > > > > Coś jeszcze należy dodać, czy to już wszystko, > > co najważniejsze ? > > > > jak jest rycerz to musi miec ród z którego sie wywodzi ród ten musi gdzie > s mieszkac a wiec jakąś siedzibę...oczywiście godną rodu rycerskiego chociaż ta > ka zapuszczone zamczyska robią ostatnio furorę A Szewczyk Dratewka może być ? > koniecznie musi miec tez kilka smoków na koncie ... no takich siedmiogłowych na > jlepiej bo one robią największe wrażenie na księżniczkach Ok., to da się zrobić :) > - oczywiście rycerz musi miec obiekt do wzdychania( kolory jej nosi wpięte zdaj > esię we zbroję czy jakoś tak ) A jakie Ty nosisz kolory ? :o/ > ...no nie koniecznie musi byc nim owa księżniczka > ale zawsze jest jakiś obiekt bo jak nie ma to nie ma po co sie zawracac głowę > smokami i całym tym lookiem rycerskim > logiczne Tak jakby. Dzięki. > cos jeszcze chcesz wiedziec? ;-) Tak, czy to już na pewno wszystko ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Książę z bajki 03.10.13, 23:54 > A Szewczyk Dratewka może być ? no tak za to miał jaja znaczy spryt a to też ważne no wiesz smoki na ogół są wieksze od rycerzy...;-) > > koniecznie musi miec tez kilka smoków na koncie ... no takich siedmiogłow > ych na > > jlepiej bo one robią największe wrażenie na księżniczkach > > Ok., to da się zrobić :) > > > - oczywiście rycerz musi miec obiekt do wzdychania( kolory jej nosi wpięt > e zdaj > > esię we zbroję czy jakoś tak ) > > A jakie Ty nosisz kolory ? :o/ chcesz do mnie wzdychac? > > ...no nie koniecznie musi byc nim owa księżniczka > > ale zawsze jest jakiś obiekt bo jak nie ma to nie ma po co sie zawracac > głowę > > smokami i całym tym lookiem rycerskim > > logiczne > > Tak jakby. Dzięki. > > > cos jeszcze chcesz wiedziec? ;-) > > Tak, czy to już na pewno wszystko ? > :o/ rycerz musi sie wydawac wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 00:05 anus-hka napisała: > > > A Szewczyk Dratewka może być ? > > no tak za to miał jaja znaczy spryt a to też ważne no wiesz smoki na ogół są wi > eksze od rycerzy...;-) Czyli może być. To pocieszające, dzięki. > > > koniecznie musi miec tez kilka smoków na koncie ... no takich siedm > iogłow > > ych na > > > jlepiej bo one robią największe wrażenie na księżniczkach > > > > Ok., to da się zrobić :) > > > > > - oczywiście rycerz musi miec obiekt do wzdychania( kolory jej nosi > wpięt > > e zdaj > > > esię we zbroję czy jakoś tak ) > > > > A jakie Ty nosisz kolory ? :o/ > > chcesz do mnie wzdychac? Niezupełnie, ale gdyby mi się jednak nie udało z tym smokiem, to wtedy bym sobie mógł przypomnieć tę nasza rozmowę i by mi było lżej umierać, chyba..., tak sobie kombinuję. > > > ...no nie koniecznie musi byc nim owa księżniczka > > > ale zawsze jest jakiś obiekt bo jak nie ma to nie ma po co sie zaw > racac > > głowę > > > smokami i całym tym lookiem rycerskim > > > logiczne > > > > Tak jakby. Dzięki. > > > > > cos jeszcze chcesz wiedziec? ;-) > > > > Tak, czy to już na pewno wszystko ? > > :o/ > > rycerz musi sie wydawac wysoki Sobie czy innym ? I od ilu cm rycerz jest wysoki Twoim zdaniem ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Książę z bajki 04.10.13, 00:20 > > > A jakie Ty nosisz kolory ? :o/ > > > > chcesz do mnie wzdychac? > > Niezupełnie, ale gdyby mi się jednak nie udało z tym smokiem, > to wtedy bym sobie mógł przypomnieć tę nasza rozmowę > i by mi było lżej umierać, chyba..., tak sobie kombinuję. > > rycerz musi sie wydawac wysoki > > Sobie czy innym ? > I od ilu cm rycerz jest wysoki Twoim zdaniem ? > :o/ no sobie skoro uważa sie za rycerza - 190 w górę ...myśle ze wystraczy Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 00:37 anus-hka napisała: > > > > > A jakie Ty nosisz kolory ? :o/ > > > > > > chcesz do mnie wzdychac? > > > > Niezupełnie, ale gdyby mi się jednak nie udało z tym smokiem, > > to wtedy bym sobie mógł przypomnieć tę nasza rozmowę > > i by mi było lżej umierać, chyba..., tak sobie kombinuję. > > > > > rycerz musi sie wydawac wysoki > > > > Sobie czy innym ? > > I od ilu cm rycerz jest wysoki Twoim zdaniem ? > > :o/ > > > no sobie skoro uważa sie za rycerza - 190 w górę ...myśle ze wystraczy Ok., dzięki. Trochę mi brakuje, ale to przecież nie o mnie chodzi, lecz o potencjalnego rycerza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chienne_mechante_1 Re: Książę z bajki 03.10.13, 14:23 szlachta europejska www.almanachdegotha.org/ > No ale tam tylko książęta niemieccy zdaje się... :o/ > A Słowianie to już nie mogą być ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 19:40 chienne_mechante_1 napisała: > szlachta europejska www.almanachdegotha.org/ > > No ale tam tylko książęta niemieccy zdaje się... :o/ > > A Słowianie to już nie mogą być ? Ok., doczytałem nieco i faktycznie, jest tam sporo Słowian, choć tylko w grupie B :o/ Tak czy tak, nie ma choćby książąt perskich, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Książę z bajki 03.10.13, 12:13 "A choćby się znalazł królewicz czy książę, ja nigdy na pewno z nim życia nie zwiążę, chyba, że oprócz tytułu by miał gitarę i na niej grał." Karin Stanek Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 12:28 gulcia77 napisała: > "A choćby się znalazł królewicz czy książę, ja nigdy na pewno z nim życia nie z > wiążę, chyba, że oprócz tytułu by miał gitarę i na niej grał." > Karin Stanek Ok., widocznie takiego księcia szukała, bez tytułu, bez konia, hełmu, kopii czy giermka. Tak więc gitara i żeby na niej grał... "chyba, że oprócz tytułu by miał gitarę i na niej grał" A więc jednak tytuł jest niezbędny, czy niekoniecznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Książę z bajki 03.10.13, 12:33 Mój ma gitarę, nie ma tytułu :D Pasuje idealnie :D 19 października minie 13 lat tego pasowania :D Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 12:42 gulcia77 napisała: > Mój ma gitarę, nie ma tytułu :D Pasuje idealnie :D 19 października minie 13 lat > tego pasowania :D Piękna sprawa i data ciekawa... Życzę co najmniej 4x tyle w zdrowiu i wszelkiej pomyślności :) I proszę, pozdrów ode mnie swojego Księcia. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Książę z bajki 03.10.13, 12:49 Ślicznie dziękuję, przekażę pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 12:59 gulcia77 napisała: > Ślicznie dziękuję, przekażę pozdrowienia :) I ja Tobie serdecznie dziękuję -`@'- za spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Książę z bajki 03.10.13, 12:38 mandragora.69 napisał: > gulcia77 napisała: > > > "A choćby się znalazł królewicz czy książę, ja nigdy na pewno z nim życia > nie z > > wiążę, chyba, że oprócz tytułu by miał gitarę i na niej grał." > > Karin Stanek > > Ok., widocznie takiego księcia szukała, bez tytułu, > bez konia, hełmu, kopii czy giermka. > Tak więc gitara i żeby na niej grał... > > "chyba, że oprócz tytułu by miał gitarę i na niej grał" > > A więc jednak tytuł jest niezbędny, czy niekoniecznie ? bo to o taki tytuł chodzi :)Hrabiowski przecież tytuł mam, Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 09:26 gulcia77 napisała: > BINGO :D Czyli bin.go ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 12:49 gree.nka napisała: > > "chyba, że oprócz tytułu by miał gitarę i na niej grał" > > > > A więc jednak tytuł jest niezbędny, czy niekoniecznie ? > bo to o taki tytuł chodzi :)H > rabiowski przecież tytuł mam, Ok., dzięki. Tak więc swój stan społeczny można podnieść przez jedną noc... Czyli wystarczy, że na ten przykład dziewczyna jest księżniczką i już facet nie musi być księciem, żeby nim za chwilę zostać ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Książę z bajki 03.10.13, 13:01 ja myślę, że to działa tylko odwrotnie:) chociaż nawiązując do klasyki literatury polskiej, można odnaleźć bohaterów jednej nocy. Weźmy takiego Wokulskiego. Postać tajemnicza, mroczna i groźna. Swoim majątkiem wszystkich zaciekawia , intryguje, onieśmiela i powala a jednocześnie wzgardzany. Dlaczegóż? Otóż zapewne uważny czytelnik nie przeoczył faktu, iż za młodu Wokulski klepał biedę, będąc ogólnym pośmiewiskiem współtowarzyszy wieku młodzieńczego. Ależ jego wyjście z piwnicy jest uznawane jako symbol ciągłego parcia na przód, zdobywania szczytów i samotnego wspinania się na nie( ten fragment powinien być dedykowany polskim himalaistom). Wracając do tematu, Wokulski nabył majątek w wyniku ciemnych bardziej lub mniej interesów w czasie wojny, ale pierwsze pieniądze pojawiły się w wyniku ożenku ze starą wdową (zapomniałam po kim ta wdowa, po kowalu?). Wokulski był młody, a wdowa starawa, więc właściwie to przez jedną noc zmienił swój stan posiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus no nie 03.10.13, 21:44 moja polonistka świetnie znała Lalkę, życiorysy postaci i my też musieliśmy. Wokulski wrócił jako handlarz już nie taki biedny. Ożenił się z Minclową i podwoił szybko majątek rodziny, ale nie był to ożenek biednego chłopaka z bogatą mieszczką. Mało tego jego interesy nie były ciemne, handlował żywnością w czasie wojny i żołnerze mówili - to jest dobry chleb, musi być od Wokulskiego. Wyszedł z piwnicy, bo chciał się uczyć, ale wylądował bodajże na zesłaniu. Wokulski był pogardzany przez szlachtę i wzbudzał ciekawość i podziw panien na wydaniu. Kurde, nie mogę poprzeć cytatami, bo kolega nie oddaje mi Lalki. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 05.10.13, 11:29 gree.nka napisała: > mandragora.69 napisał: > > > gulcia77 napisała: > > > > > "A choćby się znalazł królewicz czy książę, ja nigdy na pewno z nim > życia > > nie z > > > wiążę, chyba, że oprócz tytułu by miał gitarę i na niej grał." > > > Karin Stanek > > > > Ok., widocznie takiego księcia szukała, bez tytułu, > > bez konia, hełmu, kopii czy giermka. > > Tak więc gitara i żeby na niej grał... > > > > "chyba, że oprócz tytułu by miał gitarę i na niej grał" > > > > A więc jednak tytuł jest niezbędny, czy niekoniecznie ? > bo to o taki tytuł chodzi :)H > rabiowski przecież tytuł mam, Czyli hrabiowski starczy ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Książę z fajka 05.10.13, 12:27 'starczy' uwiad bys wzial urzad.. ps pisarz- lysiak piotr, w swoich powiesciach adaptowal niejeden historyczny kit (czy hiszpanska muche) by pobudzic litylko, rynek wydawniczy. jednak dla utrzymania wlasciwego poziomu ( frykcji narodowej) lysiakowski mit, o wielkim- malym napoleonie, jest niezwykle przydatny; chocby z tego powodu, ze zdziecinnialym "lwom salonowym" przypomina sztuke- ars amandi zas pobudzajac starowiczowska wyobraznie, laczy korzen mandragory i 'blekitna krew' srodkiem stylistycznym - we wspolny cel:-Pl Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z fajka 05.10.13, 13:01 kalllka napisała: > 'starczy' uwiad bys wzial urzad.. > > ps > pisarz- lysiak piotr, w swoich powiesciach adaptowal niejeden historyczny kit > (czy hiszpanska muche) by pobudzic litylko, rynek wydawniczy. No cóż, każdy orze, jak może... > jednak dla utrzymania wlasciwego poziomu ( frykcji narodowej) lysiakowski m > it, o wielkim- malym napoleonie, jest niezwykle przydatny; > chocby z tego powodu, ze zdziecinnialym "lwom salonowym" przypomina sztuke- a > rs amandi > zas pobudzajac starowiczowska wyobraznie, laczy korzen mandragory i 'bleki > tna krew' srodkiem stylistycznym - we wspolny cel:-Pl Jaki konkretnie ? Piszesz bardzo ciekawie, pobudzasz moją wyobraźnię... Nie zechciała byś napisać czegoś od serca na mojego bloga ? echokobiety.pl Brakuje mi dobrych pomysłów, a zwłaszcza dobrych tekstów... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Książę z kajka 05.10.13, 13:16 wiesz co mandragorze, mysle, ze- 'morze' sie nie orze | piszac wprost bardzo masakrujesz wyobraznie.. supozycjami (wspolpracy) bo, 'orka na.. agorze' powinien zajac ktos, kto ma olbrzymie doswiadczenie w pracy dziennikarskiej, reporterskiej, pracy z ludzmi , a przede wszystkim dla ludzi. (blagowanie stanowczo niewskazane) Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z kajka 05.10.13, 13:34 kalllka napisała: > wiesz co mandragorze, mysle, ze- 'morze' sie nie orze To pozorny błąd..., tak mi się wydaje. >| piszac wprost > bardzo masakrujesz wyobraznie.. supozycjami (wspolpracy) Jak chcesz, przecież zmusić nikogo nie mogę i ani mi to w głowie, zwłaszcza w stosunku do kobiet. > bo, 'orka na.. agorze' powinien zajac ktos, kto ma olbrzymie doswiadczenie w p > racy dziennikarskiej, reporterskiej, pracy z ludzmi , a przede wszystkim dla > ludzi. Skąd pewność, że nie mam doświadczenia ? :o/ > (blagowanie stanowczo niewskazane) A jednak... nie posiadam innego ościenia. Chcesz mnie zniechęcić do pracy u podstaw ? W ten sposób raczej mnie zachęcasz... Kiedyś Jurek Pilch mi powiedział, że nie napiszę już niczego lepszego od tych kilku zdań, które jakimś cudem udało mi się sklecić. I wiesz co się wtedy we mnie stało ? Potrafisz to sobie wyobrazić ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Książę z kajka 05.10.13, 14:31 mysle, ze jerzy pilch rozmawiajac z toba, pokazywal ci siebie, troche prawdy.. o sobie. pewnie wiesz, ze cale lata paral sie,, z wlasnym nabudowanym nalogiem - ego/ i dopiero pozbywajac sie go- otrzymal nagrode, literalnie nagrode od zycia- wolnosc ) ps, z twoich postow wynika, zes poszukiwaczem zagionej arki; mitycznego narzedzia zaspokajania pragnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z kajka 06.10.13, 01:20 kalllka napisała: > mysle, ze jerzy pilch rozmawiajac z toba, pokazywal ci siebie, troche prawdy.. > o sobie. > pewnie wiesz, ze cale lata paral sie,, z wlasnym nabudowanym nalogiem - ego > / > i dopiero pozbywajac sie go- otrzymal nagrode, literalnie nagrode od zycia- > wolnosc ) > > ps, z twoich postow wynika, zes poszukiwaczem zagionej arki; mitycznego narze > dzia zaspokajania pragnienia... Dałem odp. i to nawet dość długą, chyba nawet dość ciekawą, ale mnie wycięła ta ruda wiewiórka łasica :o/ Sorry. Jak chcesz pogadać, wejdź na bloga. Tam jest adres do pogadania. -`@'- Dzięki za te wszystkie słowa, które do mnie posłałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:28 Wiedziałam, że to będzie! :) Ale nic nie poradzę, że nie lubię karych koni. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 21:02 jowita771 napisał: > Wiedziałam, że to będzie! :) > Ale nic nie poradzę, że nie lubię karych koni. Kto wie, może masz nosa... Ap 19:14 14. A wojska, które są w niebie, towarzyszyły Mu na białych koniach - wszyscy odziani w biały, czysty bisior. (BT) Wierzysz w Bga ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Książę z bajki 03.10.13, 14:51 Mnie taki książę z bajki kojarzy się z Kenem, tym od Barbie. www.artique.pl/prawdziwe-zycie-barbie-i-kena/ Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:00 berta-death napisała: > Mnie taki książę z bajki kojarzy się z Kenem, tym od Barbie. > www.artique.pl/prawdziwe-zycie-barbie-i-kena/ Czy jakakolwiek Księżna na tej planecie miała na imię Barbie ? Tak czy tak, żeby nie wiem jak była brzydka i głupia, to wolę właśnie taką, bajową, lecz żywą. Ty też wolisz księcia z krwi i ciała niż z plastiku albo dmuchanego z gumy, tak ? :) Czyli pełna zgoda. Dzięki za poruszenie ważnego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:26 Myślisz, że nie było nigdy żadnej księżnej Barbary, do której znajomi zwracali się Barbie? Obawiam się, że ci wszyscy ładniejsi książęta są plastikowi, ci bez skazy na charakterze też. Reszta to masakra jakaś, przynajmniej jeśli wierzyć tabloidom i zamieszczanym tam fotkom i plotkom z europejskich i światowych dworów królewskich i książęcych. Podręczniki do historii też nie stawiają arystokratów w najlepszym świetle. Nie wiem czy chciałabym głupiego księcia. Brzydki jeszcze by uszedł, ale głupi. Chociaż jakby wyglądał jak wyfotoszopowany Hugh Plummer, to bym się zastanowiła. Czasem fajnie jest mieć na kim oko zawiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:37 berta-death napisała: > Myślisz, że nie było nigdy żadnej księżnej Barbary, do której znajomi zwracali > się Barbie? Obawiam się, że ci wszyscy ładniejsi książęta są plastikowi, Ok., to możliwe, ale kto mówi jedynie o ładnych książętach ? :o/ > ci bez > skazy na charakterze też. Reszta to masakra jakaś, przynajmniej jeśli wierzyć > tabloidom i zamieszczanym tam fotkom i plotkom z europejskich i światowych dwor > ów królewskich i książęcych. Podręczniki do historii też nie stawiają arystokra > tów w najlepszym świetle. Głupota nie wybiera, atakuje wszystkich w sumie bez względu na płeć, wiek, stan konta, a nawet ilość tytułów naukowych. Najlepszym przykładem Maria Curie-Skłodowska, która by dla mnie mogła nawet zostać Królową Polski... > Nie wiem czy chciałabym głupiego księcia. Brzydki jeszcze by uszedł, ale głupi. Zawsze lepszy jak z gumy czy plastiku. Choć oczywiście można wybrać wtedy samotność. ja chyba tak właśnie zrobię. > Chociaż jakby wyglądał jak wyfotoszopowany Hugh Plummer, to bym się zastanowił > a. Czasem fajnie jest mieć na kim oko zawiesić. Sama widzisz, jak wisi na ścianie, to głupoty nie widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:50 A co z Marią Curie jest nie tak? No i zgadzam się, że jak wisi na ścianie, to głupoty nie widać, ale ile można tak na obrazek czy nawet rzeźbę patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 16:03 berta-death napisała: > A co z Marią Curie jest nie tak? Podobno, tak gdzieś słyszałem, choć miała dwa noble i ileś tam doktoratów, nie lubiła miłości francuskiej :o/ Jej mężowie byli zmuszeni szlajać się po mieście w poszukiwaniu tej radości życia :) > No i zgadzam się, że jak wisi na ścianie, to głupoty nie widać, ale ile można t > ak na obrazek czy nawet rzeźbę patrzeć. Zgoda, ile można... Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Książę z bajki 03.10.13, 14:54 musi być "czarnym koniem ";) Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:10 lenka.magdalenka napisała: > musi być "czarnym koniem ";) W jakim sensie ? Bo tak się zastanawiam, ma mieć zielonego lub białego konia, pikę najlepiej dluugą, być może nawet jakiegoś giermka. Ale że sam ma być "czarnym koniem" jeszcze nie słyszałem :o/ Tak czy tak, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:15 > W jakim sensie ? w takim ,że musi być zwycięzcą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:19 lenka.magdalenka napisała: > > W jakim sensie ? > > w takim ,że musi być zwycięzcą ;) Ach o to chodzi, zwycięzcą który zwycięża z zaskoczenia, tj. zupełnie niespodziewanie, tak ? Czy starczy zwykły zwycięzca ? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Książę z bajki 03.10.13, 16:29 wydaje mi się że z tym czarnym koniem wchodzimy już na dość śliski grunt. Zostawmy kolory - nie bądźmy rasistami. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 17:09 gree.nka napisała: > wydaje mi się że z tym czarnym koniem wchodzimy już na dość śliski grunt. > Zostawmy kolory - nie bądźmy rasistami. Tak właśnie. Dobra, czyli trzeba mieć zielonego konia, ewentualnie białego, hełm, pikę słusznej długości i samemu być jak ten czarny koń najlepiej z rodowym tytułem, tak ? Jakaś księżniczka wspomniała coś jeszcze o giermku, gdyby książę miał zasłabnąć czy coś. Może być jeszcze chłopiec z gitarą, byle umiał grać, wtedy można nawet tytuł darować. Czy to aby na pewno wszystko ? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Książę z bajki 04.10.13, 10:23 > wydaje mi się że z tym czarnym koniem wchodzimy już na dość śliski grunt. > Zostawmy kolory - nie bądźmy rasistami. wolisz życiowych nieudaczników ? śliski grunt ? nie wcale tak nie uważam Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 10:39 lenka.magdalenka napisała: > > wydaje mi się że z tym czarnym koniem wchodzimy już na dość śliski grunt. > > Zostawmy kolory - nie bądźmy rasistami. > > wolisz życiowych nieudaczników ? > śliski grunt ? nie wcale tak nie uważam Ok., nie mam nic przeciw czarnym koniom, w sumie podziwiam. Ale co ma zrobić życiowy nieudacznik ? Żadnych szans na prawdziwą miłość ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Książę z bajki 04.10.13, 17:03 >Ale co ma zrobić życiowy nieudacznik ? > Żadnych szans na prawdziwą miłość ? :o/ tego nie wiem .. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 17:15 lenka.magdalenka napisała: > >Ale co ma zrobić życiowy nieudacznik ? > > Żadnych szans na prawdziwą miłość ? :o/ > > tego nie wiem .. A jednak... :o/ Fatalna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:28 a to tutaj mowa o takim księciu i księżniczce ? ;))) //<a href="www.youtube.com/watch?v=WrAvujGaNzs[/video]" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=WrAvujGaNzs Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Książę z bajki 03.10.13, 15:29 musi pisać bajki :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 21:30 pomorzanka34 napisała: > musi pisać bajki :)))))))))))))))))) Książę ? Czyli taka męska Szeherezada ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Książę z bajki 08.10.13, 18:49 heheh :D dziś moim księciem z bajki byłby facet który spowodowałby ,ze wiecznie bym się śmiałą :)))) no i ze specjalną dedykacją dla ....:))))) Wally Lopez - You Can't Stop the Beat ft. Jamie Scott Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Książę z bajki 08.10.13, 18:50 miało być wiecznie bym się śmiała :D Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 06.10.13, 12:11 pomorzanka34 napisała: Nawet nie wiesz, co dla mnie zrobiłaś... Czy mogę się jakoś odwdzięczyć ? Pomyśl dwa życzenia, a spełnię je, o ile to jest tylko w mojej mocy. Dzięki. -`@'- Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 03.10.13, 16:08 pomorzanka34 napisała: > a to tutaj mowa o takim księciu i księżniczce ? ;))) > > " target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=WrAvujGaNzs[/video]</a Dzięki, to prawdziwa, mądra, wrażliwa i na dodatek śpiewająca Księżniczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Prince klęka przede mną, 03.10.13, 21:37 a ja normalnie wymiękam. Najlepiej ten z lat 80, taki seksowny wariat. Musi tylko być, np. na koncercie się przebrać się z białych korkonowych majteczek w czarną pelerynkę, poskakać po scenie na obcasach, pojęczeć i popiszczeć. Jeszcze tylko solo gitarowe 2 minuty, Purple Rain w wersji 18 minut (koncert z 1983) i już jestem zadowolona. I jeszcze musi mieć takie fajne, półnagie dziewczyny na scenie i półnagich facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Prince klęka przede mną, 03.10.13, 21:44 znana.jako.ggigus napisała: > a ja normalnie wymiękam. Najlepiej ten z lat 80, taki seksowny wariat. :o/ > Musi tylko być, np. na koncercie się przebrać się z białych korkonowych majtecz > ek w czarną pelerynkę, poskakać po scenie na obcasach, pojęczeć i popiszczeć. J > eszcze tylko solo gitarowe 2 minuty, Purple Rain w wersji 18 minut (koncert z 1 > 983) i już jestem zadowolona. I jeszcze musi mieć takie fajne, półnagie dziewcz > yny na scenie i półnagich facetów. www.youtube.com/watch?v=gZ_kez7WVUU Uwielbiam to. Ok., ale to na scenie, czyli aktorka gra. A tak na szczerze, w domu, na plaży ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus w domu: Prince 03.10.13, 21:48 raz powiedział, że bez makijażu wychodzi po bułki i że mieszka w Minneapolis, bo NY jest za drogi. Czyli jest praktyczny. A także ma zainteresowania - jest śwadkiem Jehowy, chodzi i nawraca, sieć kontaktów socjalnych itepe. Weganin i nie nosi rzeczy ze skóry. Idealny książe. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: w domu: Prince 07.10.13, 09:13 znana.jako.ggigus napisała: > raz powiedział, że bez makijażu wychodzi po bułki i że mieszka w Minneapolis, > bo NY jest za drogi. Czyli jest praktyczny. A także ma zainteresowania - jest ś > wadkiem Jehowy, Czyli jest nawet bardzo praktyczny :) >chodzi i nawraca, sieć kontaktów socjalnych itepe. Weganin i ni > e nosi rzeczy ze skóry. > Idealny książe. Możesz go zapytać o to, co jest nie tak z tą krwią ? No wiesz, podobno jest zakaz przetaczania, nawet dziecku, które uległo wypadkowi i nawet krwi matki. Bym był bardzo wdzięczny. Dzięki za post. -`@'- Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus podałe link do Deep 03.10.13, 21:49 Purple, a zreszt i tak nie mogę obejrzeć, bo piszę spoza granic kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: znaczy fOrum:) 05.10.13, 08:30 mmagi napisała: www.youtube.com/watch?v=4vpeFC_6KIg Właśnie przelatywałem przez Żabkę, patrzę, a tam "Strongi" w promocji, no to zakupiłem 8 +1 na wszelki wyp.adek. Pomyślałem, sprawdzę, co ten Muniek Staszczyk wygaduje. No i sprawdziłem, po prostu nie dałem rady..., ale jaka radość mnie rano ogarnęła, kiedy się okazało, że została mi jeszcze jedna prawie pełna butelka -`@'- :) Twoje zdrówko ! Ps. Wiewiórko Rudasko, na liścik odpisałem wcześniej, ale mi moja ulubienica go wycięła, sorry. :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 12:17 mmagi napisała: > a ty nie pomyliłaś frum?? To słowo do mnie, na niedzielę ? Ciekawe, co ksiądz na to... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 13:16 coffei.na napisała: > nieugięta szabla! :o/ Czyli Wołodyjowski odpada ? No dobra, czyli co, bo prostej szabli jeszcze nie widziałem, jak żyję. Nieugięta, znaczy niepokonana lub nie do pokonania, tak ? A jak mimo odwagi, dzielności i wszelkiej techniki jednak odniesie śmiertelne rany, to co wtedy ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Książę z bajki 04.10.13, 13:31 dostanie medal po śmierci i wszyscy beda po nim płakac...jak po Panu Wołodyjowskim pomimo iż był nikczemnego wzrostu jak na rycerza Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 14:34 anus-hka napisała: > dostanie medal po śmierci i wszyscy beda po nim płakac...jak po Panu Wołodyjows > kim pomimo iż był nikczemnego wzrostu jak na rycerza Chyba tylko to po nim mam... :o/ Ale nie upadam na duchu, mimo wszystko. Dobra, tak czy tak, warto zaryzykować... dla Księżniczki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy dzietnosc przed dzielnoscia. 04.10.13, 13:44 mandragora.69 napisał: > A jak mimo odwagi, dzielności i wszelkiej techniki jednak odniesie > śmiertelne rany, to co wtedy ? - to wpierwej powinien przed dzielnoscia postawic dzietnosc. i wtedy potem normalna kolej rzeczy. syn go pomsci. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Książę z bajki 04.10.13, 15:19 > :o/ > Czyli Wołodyjowski odpada ? > No dobra, czyli co, bo prostej szabli jeszcze nie widziałem, > jak żyję. Nieugięta, znaczy niepokonana lub nie do pokonania, tak ? > A jak mimo odwagi, dzielności i wszelkiej techniki jednak odniesie > śmiertelne rany, to co wtedy ? > :o/ nieugiętość szabli jego może być alegorią do niezłomności charakteru, do rycerskości samej w sobie...wiesz ciężko to nakreślić paroma zdaniami...to się ma albo nie!!i możesz mieć 1,20 w kapeluszu a taką charyzmę,że żadna nie przejdzie obojętna... a tak ogólnie to liczy się technika a nie przekrzywiona szabla :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 15:25 coffei.na napisała: > > > :o/ > > Czyli Wołodyjowski odpada ? > > No dobra, czyli co, bo prostej szabli jeszcze nie widziałem, > > jak żyję. Nieugięta, znaczy niepokonana lub nie do pokonania, tak ? > > A jak mimo odwagi, dzielności i wszelkiej techniki jednak odniesie > > śmiertelne rany, to co wtedy ? > > :o/ > > nieugiętość szabli jego może być alegorią do niezłomności charakteru, do rycers > kości samej w sobie...wiesz ciężko to nakreślić paroma zdaniami...to się ma alb > o nie!!i możesz mieć 1,20 w kapeluszu a taką charyzmę,że żadna nie przejdzie ob > ojętna... Dzięki za podniesienie na duchu ! > a tak ogólnie to liczy się technika a nie przekrzywiona szabla :P No, bez szabli to i technika chyba na nic się zda, tak ? A wystarczy scyzoryk ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Książę z bajki 04.10.13, 15:29 > Dzięki za podniesienie na duchu ! > [img]https://echokobiety.pl/ukg/wp-content/2013/10/navbits_finallink_ltr.gif[/im > g] mój ulubiony kolor :)dziękuję również > No, bez szabli to i technika chyba na nic się zda, tak ? > A wystarczy scyzoryk ? :o/ myślę,że i bez szabli można ubarwić codzienność w sposób wysublimowany.. jak szwajcarski to a i owszem :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 15:37 coffei.na napisała: > > > Dzięki za podniesienie na duchu ! > > [img]https://echokobiety.pl/ukg/wp-content/2013/10/navbits_finallink_ltr.g > if[/im > > g] > > mój ulubiony kolor :)dziękuję również > > > > No, bez szabli to i technika chyba na nic się zda, tak ? > > A wystarczy scyzoryk ? :o/ > > myślę,że i bez szabli można ubarwić codzienność w sposób wysublimowany.. > jak szwajcarski to a i owszem :P Taki z dziurkami, jak te ich sery ? Tak czy tak, ciężko ze scyzorykiem iść na smoka i to jeszcze siedmiogłowego :o/ A podobno takich rycerzy uwielbiają księżniczki, którzy nie poprzestają na jednej głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Książę z bajki 04.10.13, 15:52 > Taki z dziurkami, jak te ich sery ? > Tak czy tak, ciężko ze scyzorykiem iść na smoka > i to jeszcze siedmiogłowego :o/ > A podobno takich rycerzy uwielbiają księżniczki, > którzy nie poprzestają na jednej głowie. wiesz co....ja Ci radzę : nie zaprzątaj sobie głowy księżniczkami...bo ani to na czasie ani dochodowe..lokowanie uczuć w dziewczynach tego pokroju jest co najmniej mało przyszłościowe... Miej serce i patrzaj w serce.... Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 17:40 coffei.na napisała: > > > Taki z dziurkami, jak te ich sery ? > > Tak czy tak, ciężko ze scyzorykiem iść na smoka > > i to jeszcze siedmiogłowego :o/ > > A podobno takich rycerzy uwielbiają księżniczki, > > którzy nie poprzestają na jednej głowie. > > wiesz co....ja Ci radzę : nie zaprzątaj sobie głowy księżniczkami... :o/ > bo ani to n > a czasie ja w sumie lubię retro, a Ty ? > ani dochodowe.. To oczywiste, dochody najsampierw trzeba mieć, no choćby po to, żeby zakupić szablę, tak ? Tak, księżniczki na pewno niem są "dochodowe", choć bywa, że popełnią jakiś mezalians i wtedy, rób co chcesz, połowa królestwa jest moja, tak ? :) >lokowanie uczuć w dziewczynach tego pokroju jest co naj > mniej mało przyszłościowe... > Miej serce i patrzaj w serce.... Tego właśnie najbardziej poszukuję w księżniczkach... A co myślisz o tej Annie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 18:10 nerika napisała: > ma duszę, intelekt, nie tylko organ Księżniczka ? Ok., a więc księżniczka ma: 1) duszę 2) intelekt 3) organ Za dobrą duszę chętnie oddam życie, to i to wieczne, ch. z życiem Intelekt jest niebezpieczny, chyba że mnie pokocha, bo jeśli znienawidzi, to pomiłuj Panie Boże, już wolę zginąć w Afganistanie. Co do organu, to działa na mnie tak, że od razu jakaś chemia w mózgu się zaczyna wydzielać i przelewać w mięśnie. Problem w tym, że moja księżniczka... No sam już nie wiem... Mam nadzieję, że to fotomontaż. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Książę z bajki 04.10.13, 18:46 Facet jako książe z bajki? Wybacz kolego ale książe i księżniczka to w bajkach dla dziewczynek a nie w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 18:59 mila2712 napisała: > Facet jako książe z bajki? > Wybacz kolego ale książe i księżniczka to w bajkach dla dziewczynek a nie w życ > iu. Ech, żyzń... Szkoda, jeśli to prawda. A co to jest prawda ? Tak kiedyś zapytał Żyd Żyda: Jn 18:38 38. Rzekł do Niego Piłat: Cóż to jest prawda ? To powiedziawszy wyszedł powtórnie do Żydów i rzekł do nich: Ja nie znajduję w Nim żadnej winy. (BT) A co o tej dziewczynce sądzisz ? www.youtube.com/watch?v=WrAvujGaNzs Gdyby ona to do mnie zaśpiewała, chyba bym umarł ze szczęścia, nawet gdyby tylko tak sobie zażartowała... Dziwne figle serce płata rozumowi... :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Książę z bajki 04.10.13, 20:32 Co mogę powiedzieć ? Hmm....zbytnia ekscytacja szkodzi sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 20:48 mila2712 napisała: > Co mogę powiedzieć ? > Hmm....zbytnia ekscytacja szkodzi sercu. Zdaje się nie znasz nawet własnego serca... ja swoje znam na pamięć. Bronisz mi dostępu do swojego. I słusznie czynisz, bo ja, kiedy już wejdę do serca kobiety. Robię z nią, co tylko mi się spodoba. echokobiety.pl/ukg/wp-content/2013/10/navbits_finallink_ltr.gif Jeszcze żadna nie żałowała. Ale, może jesteś wyjątkiem od reguły. Tym bardziej mnie zaciekawiasz... swoimi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Książę z bajki 04.10.13, 23:13 Książę z bajki.. hmm, ostatnio rozgrywany mecz Manchester City - Bayern Munchen przypomniał mi o istnieniu pewnego bramkarza - Oliviera Kahna. Więc książę z bajki musi być jak Kahn. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 06.10.13, 11:22 ipsetta napisała: > >Oliviera > > Olivera "Oliver Rolf Kahn (ur. 15 czerwca 1969 w Karlsruhe) – były niemiecki piłkarz, występujący na pozycji bramkarza. Od 1995 do 2006 był zawodnikiem reprezentacji Niemiec." www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.pilkarze.yum.pl/zdjecia/oliver_kahn.jpg&imgrefurl=http://www.pilkarze.yum.pl/oliver_kahn.html&h=349&w=465&sz=22&tbnid=du6-1i0j8k4WVM:&tbnh=93&tbnw=124&zoom=1&usg=__1ZcYRfgwqCBEYM9T9nJlNFw0gsE=&docid=JmL4ZJUmiMLC4M&sa=X&ei=VytRUomMNsKetAbouYCQCQ&ved=0CIQBEP4dMAs Wiek nie przeszkadza ? Trochę już niemłody... :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Książę z bajki 07.10.13, 17:34 > Wiek nie przeszkadza ? Trochę już niemłody... > :o Eh, jakie przyziemne pytanie. Nie, nie przeszkadza. Facet nadal prezentuje się super. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 08.10.13, 05:23 ipsetta napisała: > > Wiek nie przeszkadza ? Trochę już niemłody... > > :o > > Eh, jakie przyziemne pytanie. > Nie, nie przeszkadza. Facet nadal prezentuje się super. Jak jakiś germański wojownik ! Czyli rycerz na koniu... Ok., dzięki za podpowiedź. -`@'- Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 04.10.13, 23:22 ipsetta napisała: > Książę z bajki.. hmm, ostatnio rozgrywany mecz Manchester City - Bayern Munchen > przypomniał mi o istnieniu pewnego bramkarza - Oliviera Kahna. Więc książę z b > ajki musi być jak Kahn. Ok., musi umieć bronić własnej bramki, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Książę z bajki 05.10.13, 15:23 wiesz, tak sobie myślę, że to musi być po prostu Kahn. No ja sama nie wiem... ale gdy tak na niego spoglądam, to zaczynam cała płonąć i to tak trwa od ponad dziesięciu lat. na widok nikogo innego nigdy tak gwałtownie nie reagowałam, więc on musi być księciem z mojej bajki. pewnie ujrzenie gościa na żywo wywoła eksplozję ipsetty. :) i co więcej, dla takiego księcia sama poszłabym zamknąć się w wieży. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 05.10.13, 15:33 ipsetta napisała: > wiesz, tak sobie myślę, że to musi być po prostu Kahn. No ja sama nie wiem... Pokaż mi go, choć na obrazku, choć bym wolał jakieś choć kilka słów... Tak lepiej widzę twarz... > a > le gdy tak na niego spoglądam, to zaczynam cała płonąć i to tak trwa od ponad d > ziesięciu lat. na widok nikogo innego nigdy tak gwałtownie nie reagowałam, więc > on musi być księciem z mojej bajki. Pewnie tak, nawet na pewno to on. > pewnie ujrzenie gościa na żywo wywoła eksplozję ipsetty. :) > > i co więcej, dla takiego księcia sama poszłabym zamknąć się w wieży. ;) To w sumie bez sensu. Powiedz, ale tak szczerze, naprawdę go kochasz ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Książę z bajki 05.10.13, 15:55 > Pokaż mi go, choć na obrazku, choć bym wolał jakieś choć kilka słów... > Tak lepiej widzę twarz... prosiłeś o cechy księcia z bajki - byłam aż nadgorliwa w odrobieniu zadania, gdyż podałam ci mojego księcia na tacy. swoją drogą naprawdę zawsze podobali mi się tacy mężczyźni - sporych gabarytów, wyglądający groźnie, oraz widok których budzi respekt :) taki gust mam od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
galuccia47 Re: Książę z bajki 05.10.13, 13:37 Jakie prace? pytasz czy z zawodu ma byc dyrektorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Książę z bajki 05.10.13, 13:42 galuccia47 napisał: > Jakie prace? pytasz czy z zawodu ma być dyrektorem ? Tego właśnie nie wiem, kto wie... pl.wikipedia.org/wiki/Dwana%C5%9Bcie_prac_Heraklesa Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Warunki to chyba musi MIEC... ? 06.10.13, 16:10 mandragora.69 napisał: > Dziewczyny, jakie warunki/prace musi spełnić > facet, byście go uznały za swojego księcia ? Warunki to chyba musi MIEC... ? i miec tez dobra prace.... - i wtedy nic juz nie musi spelniac. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora.69 Re: Warunki to chyba musi MIEC... ? 06.10.13, 22:35 obrotowy napisał: > mandragora.69 napisał: > > Dziewczyny, jakie warunki/prace musi spełnić > > facet, byście go uznały za swojego księcia ? > > > Warunki to chyba musi MIEC... ? Jakie konkretnie warunki ? > i miec tez dobra prace.... > > - i wtedy nic juz nie musi spelniac. Dzięki -`@'- Jesteś kobietą ? To ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Warunki to chyba musi MIEC... ? 09.10.13, 15:27 mandragora.69 napisał: > Jakie konkretnie warunki ? - no tak gdzies 185/20 - chociaz... > Jesteś kobietą ? > To ważne. wiem, ze bycie kobieta jest wazne... niestety, Stworca mi tej waznosci poskapil... eehh... Odpowiedz Link Zgłoś