wrocek_moon 08.08.04, 23:01 z jednej strony nienawidzimy babsztyli. z drugiej strony nie potrafimy bez nich zyc. Natura pokarala nas okrutnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Dylemat mezczyzn 08.08.04, 23:03 wrocek_moon napisał: > z jednej strony nienawidzimy babsztyli > z drugiej strony nie potrafimy bez nich zyc. > Natura pokarala nas okrutnie Wszystko fajnie, tylko liczbe powinienes zmienic na pojedyncza. Ale Ci jakas panna zalazla za skore. Wspolczucie. Ale pamietaj, nic nie jest tragedia po siedmiu latach :) Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Dylemat mezczyzn 08.08.04, 23:04 Prawda stara jak świat. Chyba się nic już nie da z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Dylemat mezczyzn IP: *.magma / *.magma-net.pl 09.08.04, 10:21 hmm a kto to dla ciebie babsztyl???jak mi powiesz co to dla ciebie jest, to juz sie odpowiedno wypowiem. Bo jeśli tak piszesz o kobietach, to żal mi ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanny Re: Dylemat mezczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:02 drogi zrozpaczony wydaje nam sie ze masz problem gdyz nie potrafisz okreslic swojwj orientacji sexualnej.po twoich zwierzeniu latwo mozna wywnioskowac ze nie nawidzisz kobiet co jest jednoznaczne z tym ze podswidomie pragniesz mezczyzny!!!!!!nie przejmuj sie jednak tym tak bardzo gdyz jest to naturalnym zboczeniem i spotyka wielu facetow.na poczatku moze byc ci ciezko sie do tego przyzwyczaic ale z czasem bedzie lepiej.my mozemy ci tylko zyczyc powodzenia w poszukiwaniu partnera godnego twoich ambicji.WIERZYMY W CIEBIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
italika Re: Dylemat mezczyzn 09.08.04, 14:27 na szczęście kobieta sama sobie upierze ,ugotuję , potrafi posługiwać się wibratore, wbije gwóźdź, zrobi użytek ze swojej ręki ... więc po co jej facet?? no właśnie?? dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek_moon Re: Dylemat mezczyzn 09.08.04, 15:56 italika napisała: > na szczęście kobieta sama sobie upierze ,ugotuję , potrafi posługiwać się > wibratore, wbije gwóźdź, zrobi użytek ze swojej ręki ... więc po co jej facet?? > no właśnie?? dziewczyny? ---------------------- No dobra zgadza sie. Ale powiem mi zlotko kto jej komin wyczysci ? Odpowiedz Link Zgłoś