prawie.blondynka 06.11.13, 09:43 Moj facet (chyba moj) nie caluje mnie przed, w czasie i po stosunku. Zaczyna mi to przeszkadzac. Wstyd mi przed kolezankami w pracy i przed kolezankami poza praca. Nie wiem co powiedziec rodzinie. Czy macie podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miau.weglowy Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 09:47 o pewnej grupie zawodowej (hue hue) mowi sie, ze ma takie zasady, wiec moze on nalezy do zwiazkow Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 09:57 UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU nie wstyd Ci? ;-{) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 10:39 zaryzykuje :-{* nie wiem, czy sie przez wasy przedarlo? Odpowiedz Link Zgłoś
g4l Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 09:50 A o tym, na ile sposobów 'to' robicie, też twoi znajomi wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 09:55 g4l napisała: > A o tym, na ile sposobów 'to' robicie, też twoi znajomi wiedzą? Oni to w ich obecności robią. No i facet się po prostu wstydzi całować. Chyba naturalne? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 09:54 opowiadasz wokol, w jaki sposob sie gzicie? Slyszalem o pewnym panu, ktory taki byl. Nie calowal wcale. Napisz ile ma wzrostu, a ile ty? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 10:10 Polecam: forum.gazeta.pl/forum/f,11113,Erotica_Nova.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 10:41 nie dziala, trzeba miec czlonka w srodku Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 10:12 Niektórzy faceci brzydzą się kobiet, które miały ich penisa w ustach, stąd brak pocałunków. Czy to logiczne czy nie, nie mnie oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 10:27 nie no...skoro tych koleżanek też nie całuje przed w trakcie i po...to faktycznie.. powód do wstydu niemały... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 10:29 porozmawiaj ze swoją babcią albo najlepiej zrób pokaz całej rodzinie będzie jak w cyrku tylko widownia kameralna :-D - myślę, że oni już ci coś podpowiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 10:37 omiń te pocałunki i opowiadaj o reszcie. może się nikt nie zorientuje. rodzina będzie zadowolona. ja bym była. Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf_ge Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 10:54 Praktycznie identyczny post widziałem na którymś forum dla ludzi obawiających się zakażenia HIV! Gość pisał że dziewczyna nie chce się z nim całować bo boi się HIV. Odpowiedzią było zdziwienie że boi się całować a nie boi się seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 11:04 A jak spojrzeć w oczy księdzu po kolędzie, kanarowi w autobusie i kryśce z gazowni ? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 11:19 może to trzeba poruszyć na forum kółka parafialnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie.blondynka + & - 06.11.13, 11:33 Przytlaczajaca mnie reszta jest ok. Nawet bardziej niz ok. I to mnie jeszcze przy nim trzyma. Brak pocalunkow jednak zaczyna mi przeszkadzac. Niechby calowal gdziekolwiek i kiedykolwiek. A on nie caluje nigdzie i nigdy. U mnie w biurze ksiegowa ma podobnie. I, podobno, sprzedawczyni w warzywniaku po drugiej stronie ulicy - tak powiedziala pani Ziuta z reklamy. Ziute facet caluje. Nie wiem co robic? Moze dac mu jeszcze miesiac? A moze do konca roku? Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: + & - 06.11.13, 14:00 > U mnie w biurze ksiegowa ma podobnie. Jeśli i księgowa nie całuje cię podczas stosunku, to może ci - excuse moi mon francais - wali ci z paszczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: + & - 06.11.13, 21:14 Przytlaczajaca mnie reszta jest ok Skoro cię przytłacza, to jakim cudem jest OK? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: + & - 07.11.13, 15:01 maitresse.d.un.francais napisała: > > Przytlaczajaca mnie reszta jest ok > > Skoro cię przytłacza, to jakim cudem jest OK? Zapewne chodziło jej o seks w pozycji na misjonarza. Odpowiedz Link Zgłoś
m_agnnes Re: + & - 07.11.13, 20:29 a "magister" z apteki, listonosz i sąsiadka co na to? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Wstydliwy problem 06.11.13, 12:03 Byc moze podlozem problemu jest brak komunikacji pomiedzy wami? Nastepnym razem, kiedy nie bedzie cie chcial pocalowac, mozesz mu kategorycznie oswiadczyc, ze skoro nie chce cie pocalowac, to niech cie pocaluje w dupe. Moze to zadziala? Odpowiedz Link Zgłoś
basiastel Re: Wstydliwy problem 07.11.13, 08:02 A co Twoje koleżanki i rodzina mają do tej sytuacji? Referujesz im wszystko ? Poczucie wstydu wobec otoczenia jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe. Coś za bardzo liczysz się z otoczeniem. Problem musisz omówić z facetem. A czy w innych sytuacjach całuje? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie.blondynka Re: Wstydliwy problem 07.11.13, 15:01 Sytuacja bez zmian. Bez calowania. Byl aktywny przez pol nocy z poprzednim skutkiem. W biurze i pralni opinie sa podzielone co do kierunku postepowania. Przespie sie z problem przez weekend i zadecyduje, byc moze, we wtorek. Za ewentualne sugestie bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Wstydliwy problem 07.11.13, 17:31 To ja mam sugestię, jeśli można, by to nie był wtorek, bo we wtorki mam roraty, a nie chciałbym przegapić dalszego ciągu Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wstydliwy problem 07.11.13, 20:18 może się zepsuł? a jeszcze na gwarancji? Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Wstydliwy problem 07.11.13, 20:24 W biurze i pralni opinie sa podzielone W biurze ? W pralni ?? Na jakim ty świecie żyjesz ? Z kwestiami tej wagi, chodzi się wyłącznie do rzeźnika. I to tylko w ten dzień, gdy rzucają rozbratel i podgardlaną Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Re: Wstydliwy problem 08.11.13, 23:22 gyubal_wahazar napisał: > podgardlaną< Jak jesz tak piszesz. Wyjdz z podrobow i glowizny. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Wstydliwy problem 07.11.13, 15:07 prawie.blondynka napisała: > Moj facet (chyba moj) nie caluje mnie przed, w czasie i po stosunku. A minetę chociaż rozbi? > Czy macie podobnie? Stosuje zamiast powyższego skrót: WTTM? To skaraca czas produkowania takich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Wstydliwy problem 07.11.13, 16:03 wymyśl coś innego i napisz to w miarę po polsku:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lady_t Re: Wstydliwy problem 07.11.13, 17:35 Mam prawie identycznie. Nigdy przed, podczas ani po stosunku nie byłam całowana przez Twojego faceta. A to "prawie" to dlatego, że ten fakt mi akurat nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Wstydliwy problem 09.11.13, 08:47 Moze ma kłopot z zębami albo z trawieniem, wania mu z paszczy i dlatego cię nie całuje. Kup mu pastę do zębów, co to chroni przed bakteriami 24h i będzie zawsze świeżutki jak po użyciu antyperspiranta pod pachami. I to po treningu! A rodzinie powiedz, że całuje jak Valentino. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Wstydliwy problem 09.11.13, 09:22 całuje jak Valentino... aktor czy krawiec? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Wstydliwy problem 09.11.13, 09:41 Aktor. Aktor. On z zamkniętą paszczą całował i obezwładniał swoje ekranowe niewolnice. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś