Dodaj do ulubionych

Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734

29.11.13, 12:55
Dziewczyny (i chlopaki), prosze pomozcie, bo ja powoli trace rozeznanie co jest w porzadku a co jest przegieciem. Bede bardzo wdzieczna za wszelkie opinie oraz kubly zimnej wody na leb jesli trzeba.

Moj chlopak ma bardzo bliska przyjaciolke. Dowiedzialam sie o niej przypadkiem, bo nigdy nas nie przedstawil (kiedys podobno chcial, ale jakos tego nie zrobil; teraz juz nie chce, bo ja “wariuje”). Wiem tyle, ze ona mieszka w innym miescie, jest singielka, on na nia mowi “Lara” (od Lary Croft – podobno podobna), ona czesto potrzebuje “meskiego ramienia”/emocjonalnego wsparcia (np. rano budzil nas sms od niej “dzien dobry….spisz?:)”), a teraz moj chlopak i ona zakladaja razem jakis biznes internetowy, wiec coraz wiecej powodow do czestych kontaktow. Na przyklad, wolny dzien, siedzimy w kawiarni, a on tylko zerka na telefon i smsuje do niej “bo ona potrzebuje porady”.

Problem zaczal sie, gdy pewnego razu poprosilam go, zeby pokazal mi te smsy. Pokazal. I opadla mi szczeka. Rozmowa w stylu, “jestem zmeczony moja dziewczyna, kochanie kiedy cie zobacze? Nie moge sie doczekac. Calusy”. On twierdzi, ze “kochanie” to tylko taki zwrot, jakiego uzywa do siostry czy dobrej przyjaciolki, “zmeczony” bo mielismy kilka slabszych dni (to prawda), ale ze to naturalne ze chce sie spotkac i mowi “nie moge sie doczekac” itd, bo to tez taki zwrot, ktory nic glebszego nie znaczy. Ze oni znaja sie od tak dawna, ze dla nich to normalne. Ze jakby chcial byc z nia, to by byl, bo znali sie “przede mna”. Chcialam z nim zerwac, ale po kilku dniach wrocilismy do siebie. Bylo to 2 tygodnie temu.

Od tego czasu kilka razy bez pozwolenia sama zajrzalam do jego telefonu (wiem co myslicie, tez sie soba brzydze za to:\\\). I ich rozmowa: on chcial do niej przyjechac na weekend, ale “poczekajmy, zobacze jak sie sytuacja rozwinie, bo nie chce zeby to wygladalo, ze od razu wpadam w twoje ramiona”. Pare dni pozniej: “zaluje ze nie przyjechalem…xxx”.

On nie wie, ze to czytalam. Ida razem na jej firmowy bal swiateczny, bo ona nie ma partnera (i ona placi za niego “to moj prezencik dla ciebie”). On ukrywa wszelkie spotkania z nia (bo ja “wariuje”), do tego stopnia, ze chyba klamie (spotkal sie z nia na lunch “bo zadzwonila w ostatniej chwili”, mnie powiedzial ze nigdzie nie byl, ale jak go zapytalam wprost, to stwierdzil ze “zapomnial o tym lunchu, bo to taki detal”).

Ja wiem, ze to wszystko brzmi jak przedszkole, “on powiedzial”, “ona powiedziala”, sprawdzanie telefonu itd. Tylko ze dla mnie ta ich zazylosc to wiecej niz przyjazn czy wspolny projekt. Trace zaufanie do niego, do jego slow, a bez tego zwiazek nie ma sensu. Wiem, ze moje zachowanie teraz jest ponizej krytyki – tylko ze naprawde czuje, jak mi sie grunt spod nog usuwa i boli mnie to wszystko jak cholera.

Powiedzcie prosze, czy takie czulosci miedzy “tylko przyjaciolmi” to normalka? Czy zwroty typu “kochanie” to naprawde nic i nie powinnam w tym za duzo sie doczytywac? Czy mam sie nie przejmowac, jesli on faktycznie “w sekrecie” pojedzie do niej na weekend? Przeciez nie bede sprawdzac co weekend, czy jest w domu. Oraz, co mam zrobic, zeby przestac “wariowac”?

:(((((
Dzieki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • stephanie.plum Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 13:17
      "kochanie, jestem zmęczony moją dziewczyną"

masakra.

ja bym dała człowiekowi odpocząć. zdecydowanie.
      • zupa_w_sam_raz Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 13:20
        czego ty jeszcze, biedactwo, potrzebujesz, żeby posłać go do diabła? naszego błogosławieństwa? masz je.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 13:22
        :D :D
    • gyubal_wahazar Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 13:19
      Twój zuch dmucha Cię w rogi, aż weki w piwnicy pękają.

> wiem co myslicie, tez sie soba brzydze za to:\\\

Chyba żartujesz ? On zagrywa niżej wacka, a Ty masz być świętą Faustyną ? Typ Cię zdradził, więc samowar-wiwry warto zachować, dla kogoś kto na nie zasługuje. Pokaż że masz jajniki i wywal śmiecia na zbity pysk
    • soulshuntr Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 13:20
      > bo ja powoli trace rozeznanie co jest w porzadku a co jest przegieciem.

Generalnie wszystko wyglada OK, tylko postawilas zle pytanie. Prawidlowe pytanie powinno brzmiec:
      - "Kiedy mam dupka wystawic za drzwi?"
      Odpowiedz:
      - Natychmiast.
    • light_in_august Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 13:27
      Jeśli do kolegów i przyjaciół płci męskiej też pisze "kochanie", to wszystko w porządku ;)
      A tak poważnie, to facet jest totalnie nielojalny wobec Ciebie, ewidentnie działa na 2 fronty. Nie poniżaj się więcej i wystaw typowi walizki za drzwi (albo zabierz swoje).
    • a_nonima Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 13:44
      Nielojalny dupek, lecący na dwa fronty.
      Pogoń go zanim zwariujesz.
    • nie.mam.20 odwroc role - niech bedzie jej facetem 29.11.13, 13:51
      a z Toba bedzie sie bzykac, gdy mu sms wyslesz.
      Jak masz pomysl, to mozecie interes internetowy zalozyc.
    • triss_merigold6 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 13:52
      Puka ją.

Dziękuję za uwagę.
      • alpepe Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 14:08
        Poprawka, chciałby ją pukać, a z braku laku puka swoją dziewczynę.

W sumie można by było zrobić teatrzyk z pacynką o jego imieniu sterowaną przez rękę o imieniu przyjaciółki, ale po co? Wykopać z przytupem i pozamiatane.
        • ponis1990 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 14:13
          Out.
        • miau.weglowy Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 14:30
          racja racja, chcialby, ale panna lara go trzyma sobie w rezerwie, wiec biedak 'meczy sie' z wlasna dziewczyna
          bo to malo takich?
          wykopac na mroz i sniezyce!
    • justynabal Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 14:52
      Zaśmiałam się- przepraszam, bo to wcale nie jest śmieszne! Wszyscy powyżej mają rację- leci na dwa fronty! W sumie spotykałam się już wielokrotnie z takimi sytuacjami- jest przyjaciółka i jest przyjaciel- niby nie chcą i chcą być razem( nigdy nie rozumiem- dlaczego nie chcą, jeśli chcą???). Z tych smsów jasno wynika, że chyba im już bliżej do "chcieć" niż do "nie chcieć" i to zupełnie oficjalnie, bo nieoficjalnie to oni na pewno... No takie tam.
    • no_easy_way_out Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 15:08
      Fakt sam w sobie, ze ma przyjaciolke nie jest niczym bardzo podejrzanym.
      Nawet to, ze w niektorych kontekstach padlby zwrot "kochanie" moglby byc serio niewinny (wiem po sobie). Ale nie, nie w tym, w jakim to napisalas.

Ale po opisie caloksztaltu troche dziwie sie, ze sie zastanawiasz nad czymkolwiek.
      Olej go.
      Pamietaj, ze nie musisz mu sie z tego tlumaczyc. Jesli chcesz, mozesz powiedziec krotko "Bezpowrotnie stracilam zaufanie, nie wierze Ci. Z tego powodu, nie jestesmy juz razem" i wyjsc / odwrocic sie i pojsc / nic wiecej nie mowic, ze przegladalas mu telefon i co znalazlas. Nie ma prawnego uregulowania, ktore wymaga przedstawienia jury niezbitego dowodu, by moc legalnie rozejsc sie.
      • irys848 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 15:31
        Kochani, odpowiadam tutaj ale do Was wszystkich.

Przede wszystkim dziękuje za odpowiedzi. Kurcze. Nawet sie nie spodziewałam ze będzie tak jednomyślnie. Pranie mózgu zwane miłością trochę zaślepia obraz.

Chyba najbardziej boli mnie ta nielojalnosc, czyli gra na dwa fronty. Nie wiem czy spali czy nie (jeszcze), ale w sumie nie o to chodzi. Boli ze on nie "trzyma sztamy" ze mną, ale gra na dwa fronty. Ja to tak czuje, mimo ze on twierdzi inaczej.

Dzieki jeszcze raz. Będzie ciężko, ale lepiej przemeczyc sie teraz niz znowu płakać pózniej.
        Dzieki raz jeszcze.
    • system.tzw.edukacji Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 15:43
      > ze to naturalne ze chce sie spotkac i mowi “nie moge sie
      > doczekac” itd, bo to tez taki zwrot, ktory nic glebszego nie znaczy. Ze
      > oni znaja sie od tak dawna, ze dla nich to normalne. Ze jakby chcial byc z nia
      > , to by byl, bo znali sie “przede mna”.

Długo masz zamiar wysłuchiwać tych pokrętnych tłumaczeń? Oceniaj po zachowaniu, nie po słowach; powiedzieć można wszystko.
    • za.don Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 15:48
      irys848 napisała:

> Dziewczyny (i chlopaki), prosze pomozcie, bo ja powoli trace rozeznanie co jest
      > w porzadku a co jest przegieciem. Bede bardzo wdzieczna za wszelkie opinie ora
      > z kubly zimnej wody na leb jesli trzeba.
      >
      > Moj chlopak ma bardzo bliska przyjaciolke. Dowiedzialam sie o niej przypadkiem
      > , bo nigdy nas nie przedstawil (kiedys podobno chcial, ale jakos tego nie zrobi
      > l; teraz juz nie chce, bo ja “wariuje”). Wiem tyle, ze ona mieszka
      > w innym miescie, jest singielka, on na nia mowi “Lara” (od Lary Cr
      > oft – podobno podobna),

Mnie tam Lara kojarzy się z [url=http://www.youtube.com/watch?v=ai5oFu1BlN8]Fabian[/url] :)

>ona czesto potrzebuje “meskiego ramienia
      > 221;/emocjonalnego wsparcia (np. rano budzil nas sms od niej “dzien dobry
      > ….spisz?:)”), a teraz moj chlopak i ona zakladaja razem jakis bizne
      > s internetowy, wiec coraz wiecej powodow do czestych kontaktow. Na przyklad, wo
      > lny dzien, siedzimy w kawiarni, a on tylko zerka na telefon i smsuje do niej &#
      > 8220;bo ona potrzebuje porady”.
      >
      > Problem zaczal sie, gdy pewnego razu poprosilam go, zeby pokazal mi te smsy. Po
      ...
      > Od tego czasu kilka razy bez pozwolenia sama zajrzalam do jego telefonu (wiem c
      > o myslicie, tez sie soba brzydze za to:\\\).

Zupełnie niepotrzebnie :)

> I ich rozmowa: on chcial do niej p
      > rzyjechac na weekend,

...

> Powiedzcie prosze, czy takie czulosci miedzy “tylko przyjaciolmi” t
      > o normalka? Czy zwroty typu “kochanie” to naprawde nic i nie powinn
      > am w tym za duzo sie doczytywac? Czy mam sie nie przejmowac, jesli on faktyczni
      > e “w sekrecie” pojedzie do niej na weekend? Przeciez nie bede spraw
      > dzac co weekend, czy jest w domu. Oraz, co mam zrobic, zeby przestac “war
      > iowac”?

Olać go i to jak najprędzej.
      Wiem, że to nie jest takie proste, ale on ją kocha bardziej od ciebie.
      Chyba, ze jest muzulmaninem, to może warto spróbować :)

> :(((((
      > Dzieki za pomoc!

Ja tak zrobiłem mniej więcej, czyli dałem dziewczynie spokój, kiedy zobaczyłem,
      że kocha innego, a teraz wariuję, od czterech lat. :o/
      Wiem, ze to nie jest łatwe, ale...
      Chyba, ze potrafisz go dzielić z inną -`@'-
      ja bym chyba mógł dzielić swoją dziewczynę z innym,
      gdyby nas dwóch kochała...
      Oczywiście nie w tym samym czasie antenowym :)
      • puszka_pandory1 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 17:02
        Wyjatkowo okrutna odmiana masochizmu. I kosztowna, bo wymagająca w dalszej perspektywie ustalenia ojcostwa.
        • za.don Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 17:37
          puszka_pandory1 napisała:

> Wyjatkowo okrutna odmiana masochizmu. I kosztowna, bo wymagająca w dalszej pers
          > pektywie ustalenia ojcostwa.

Jeśli o to Ci chodzi, skoro mężczyzna może kochać więcej niż jedną kobietę,
          to chyba w odwrotną stronę też to idzie, tak ?
          Mówię szczerze, bo znam siebie jak mało kto.
          To jest możliwe i to wcale nie musi być masochizm.

Kocham ją, a nie jej dzieci przede wszystkim.
          I jej dzieci mogę wychować, choć jestem kiepskim ojcem.
          To nie jest żadna przeszkoda.

Zapytaj go wprost, czy kocha was dwie i dlaczego jedną,
          a dlaczego drugą. Może się pięknie uzupełnicie i go uszczęśliwicie,
          a on wam wtedy odda wszystko, co ma najcenniejszego w sercu.
      • rybka.11 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 20:51
        za.don napisał:

> ja bym chyba mógł dzielić swoją dziewczynę z innym,
        > gdyby nas dwóch kochała...
        > Oczywiście nie w tym samym czasie antenowym :)
        >_______________________________-
        Bardzo "szlachetny" jesteś ;)
        U mnie taki podział nie byłby mozliwy - co moje to moje - i tyle! ;)
        • za.don Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 01.12.13, 09:57
          rybka.11 napisała:

> za.don napisał:
          >
          >
          > > ja bym chyba mógł dzielić swoją dziewczynę z innym,
          > > gdyby nas dwóch kochała...
          > > Oczywiście nie w tym samym czasie antenowym :)
          > >_______________________________-
          > Bardzo "szlachetny" jesteś ;)
          > U mnie taki podział nie byłby mozliwy - co moje to moje - i tyle! ;)

Widać jeszcze naprawdę nie kochałaś mężczyzny, tak mi się zdaje.
          A w każdym razie nie potrafisz zrozumieć muzułmanki :)
          Oczywiście mieć księcia na wyłączność nie jest niczym nagannym.

Ale w takim układzie już nie jest Twój, tak to niestety widzę.
          • spokojnawoda Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 06.12.13, 12:50
            Ale w takim układzie już nie jest Twój, tak to niestety widzę.

W zadnym ukladzie nie jest ''twoj''. Co to w ogole znaczy?!
            >
            • za.don Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 08.12.13, 00:07
              spokojnawoda napisała:

> Ale w takim układzie już nie jest Twój, tak to niestety widzę.
              >
              > W zadnym ukladzie nie jest ''twoj''. Co to w ogole znaczy?!

Jeśli nie potrafisz dzielić go z inną, to nie jest Twój, bo ją bardziej kocha,
              przecież to oczywiste. Nie widzisz tego ? :o/
              Wiesz, ja wiem, że łatwo się mądralować na odległość...
              Może spotkamy się na kawie i pogadamy ? :o/
              :)
              Żartowałem, ale Cię szczerze polubiłem, Siostra.
              Bo mam podobny w sumie problem.
              -`@'-
    • kasianarozdrozach Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 19:00
      Wyjatkowo bezczelny typ, zaloze sie, ze jeszcze miesiac i bzyknie ja na Twoich oczach, a Tobie i tak wmowi, ze tak to sie teraz robi.
      • majuszka77 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 19:19
        ty naprawdę masz jakieś wątpliwości facet ją bzyka a ciebie okłamuje .......życie nic nowego nie wykombinował
        • irys848 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 19:55
          Dzieki za wsparcie! Ja naprawdę myślałam ze to już ze mną cos nie tak, ale jednak trzeba wierzyć instynktowi. Dzieki raz jeszcze!
          • soulshuntr Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 20:06
            A nie ma za co. Nalezy sie po 5 zl kazdemu, kto sie udzialal w tym watku do teraz.
            • gyubal_wahazar Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 29.11.13, 20:10
              + vat
          • jan7911 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 08.12.13, 02:32
            Oczywiście że z Tobą cos nie tak. Zyjesz w trójkacie. Lada moment Cię rzuci . Pobzykał sobie i juz mu się opatrzyłaś. Może tamta ma ciasniejszą ??
      • zuzanna5.0 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 02.12.13, 13:08
        On jest tchórzem,boi sie sam zerwac i czeka aż sie wpienisz i go wywalisz za drzwi,ale Ty masz dużą wytrzymałaość ...:O
        • spokojnawoda Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 06.12.13, 12:52
          > On jest tchórzem,boi sie sam zerwac i czeka aż sie wpienisz i go wywalisz za dr
          > zwi,ale Ty masz dużą wytrzymałaość ...:O

Cala prawda o tej sytuacji. Facet ma juz dosc, ale nie ma odwagi zerwac.
    • zajonc.o.poranku Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 30.11.13, 13:22
      Nie rozumiem czego nie rozumiesz. Jaśniej już można.

(podpowiadam, bo jestem dobrym człowiekiem - znajdź sobie innego faceta)
    • paulina7171 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 30.11.13, 14:04
      jestem zmeczony moja dziewczyna, kochanie kiedy cie zobacze? Nie moge sie doczekac. Calusy”

O w mordę jeża.

I po takim dictum Ty dalej twierdzisz, że to Twój chłopak?
    • brak.polskich.liter Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 30.11.13, 15:41
      irys848 napisała:

> Chcialam z nim zerwac, ale
      > po kilku dniach wrocilismy do siebie. Bylo to 2 tygodnie temu.

Niech zgadne... Pan po paru dniach przerwy dostal cisnienia na trabke, a Lara mu nie dala, wiec z braku laku puknal Ciebie.

Ty nie masz chlopaka.
      Ty robisz za pogotowie seksualne dla kogos, kto siedzi na lawce rezerwowych innej pani. I wciska Ci najtanszy kit, ktory nawet srednio rozgarniety przedszkolak by przejrzal na wylot. No, ale skoro Ty to kupujesz, to w sumie trudno mu sie dziwic.

Oraz, co mam zrobic, zeby przestac “war
      > iowac”?

Wygrzebac resztki szacunku do samej siebie, ktore moze Ci jeszcze zostaly i pana kopnac.
      Ewentualnie pogodzic sie z rola, ktora w tym trojkacie pelnisz i przestac marudzic.
    • akle2 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 01.12.13, 16:14
      Następnym razem odpisz przyjaciółce z jego telefonu i w jego imieniu - "odezwę się później, teraz odsypiam cudowny seks".

A potem obmyśl, co dalej, bo mnie się wydaje, że chleba z tej mąki nie będzie.
    • kseniainc Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 02.12.13, 13:24
      daj spokój sobie z takim piotruniem-nie zwariujesz,jesli nadal będziesz w tym chorym układzie najprawdopodobnie stracisz poczucie własnej wartosci.A facet nadal będzie sobą;-p
    • anastezja22 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 02.12.13, 15:44
      podobna do lary ? no to niezła du...czka. i to ma być tylko przyjaciółka ? Biedny Irysek-tak boleśnie naiwny. Co jest przegięciem ? Absolutnie wszystko co on robi. Uciekaj kobieto uciekaj. Znajdź sobie kogoś kto nie będzie Cie zdradzał na legalu.
    • majaa Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 02.12.13, 17:23
      Irys, tak szczerze, to nie wiem, na co Ty czekasz i po co tak się katujesz. Musisz nakryć ich w łóżku, żeby wreszcie przyjąć do wiadomości, że facet kręci na dwa fronty i pora dać sobie z nim spokój?
    • wiarusik Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 02.12.13, 20:00
      głupia i młoda trollica, albo z nizin społecznych.
      ciekawe czy pojawi się tutaj coś naprawdę dobrego. zamawiam historię z dreszczykiem lub ociekającą perwersyjnym seksem. może być też coś romantycznego, ale błagam-na 5 gwiazdek.
    • lonely.stoner Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 03.12.13, 00:05
      tak czytam ta historie i mi przychodzi jedynie na mysl to: Lara-Obciagara, a un oczywiscie niewinny i tylko sie z nia przyjazni, a ze bylo ciemno, akurat sie przewrocil i tak przypadkiem wpadl na nia, a ona akurat bez majtek byla....
      • ponis1990 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 03.12.13, 12:58
        facet nawet niespecjalnie się wysila na pociskanie kitów. pewno czeka aż tamta mu w końcu da, albo ty go kopniesz i będzie wolny. Nie ma co go żałować ani rozpatrywać w kwestii ,,straty''. ;-)
        • wanillia21 Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 04.12.13, 09:37
          a może poproś go żebyście się razem spotkali, zacznij go przytulać i całować i zobaczysz jak lara zareaguje
    • magimedm Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 05.12.13, 15:37
      No tak, sama wiem, ze to nie łatwe :-( i boli jak cholera.
      Ale bedzie boleć i tak , to nieuniknione.
      Dobrze, że się już dowiedziałaś i NAPEWNO, nawet jesli jakims cudem zerwałby z lara i został z Tobą to i tak w końcu Cie zostawi. Taki typ, niedojrzały.
      Czeka az Lara mu da, to go kreci, ona może jest mądrzejsza niż Ty i potrzebuje adoratora, żeby sie lepiej czuć, ale widzi, że z niego żaden partner.
      Natomiast Ty miej godność - najpierw do niej napisz z jego telefonu i w jego imieniu (zemsta zawsze ulzy ;-) ;potem mu powiedz bez tłumaczenia - straciłam zaufanie, nie jestesmy już razem, do widzenia; - trzy wyprowadzs ie/wystaw jego. I cztery zajmij się czymś fajnym, ciekawym , pozytecznym, łatwiej ukoisz ból . Siły życzę.
    • minasz Re: Chlopak i jego przyjaciolka - odc.153734 06.12.13, 08:56
      ale masz fajnie ze nie masz dzieci
    • anna_sla jak chcesz przestać wariować odejdź od niego 06.12.13, 09:28
      bo on prędzej czy później odejdzie i tak od Ciebie. On zaczyna mieć sekrety, okłamywać Cię. Zostaw to i miej święty spokój.

P.S. U mnie było podobnie. Odeszłam.

P.S. 2. nie przejmuj się sprawdzaniem telefonów itp. bo w takiej sytuacji jak Twoja to co najmniej 80% kobiet zachowuje się tak samo, tylko tu na forum wszyscy sie wybielają jacy to oni "idealni" i taktowni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka