martinsam1 Re: Stażystka podrywa mężów 31.01.14, 21:31 Bo dla faceta kobieta to przede wszystkim mlode cialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Stażystka podrywa mężów 01.02.14, 01:40 Zatrudnijcie szybko drugą stażystkę, tylko musi mieć jeszcze dłuższe nogi, jeszcze krótszą spódniczkę i lepiej robić dziubek. I komplementujcie ją przy każdej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Stażystka podrywa mężów 01.02.14, 10:48 Przeczytałam Twój post, potem posty innych i aż mi dziwnie się zrobiło... ludzie, wy w ogóle macie jakiś kręgosłup moralny? Dla niewtajemniczonych-to takie coś, co nam pozwala zachować się jak człowiek, pomimo iż inni zachowują się wobec nas jak świnie. Możesz jej wprost powiedzieć, że ma się trzymać z daleka od twojego męża. Możecie wszystkie jej to powiedzieć. Więcej,możecie to zrobić nie przebierając w słowach... macie do tego święte prawo. Ale odbierać komuś z przyczyn prywatnych szanse na zarobienie na chleb , to już inna sprawa.. tym bardziej w dzisiejszych czasach, gdzie o pracę ciężko. To jest podłość, i tyle. I żeby było jasne.. nie bronię tej siksy... należy jej się parę słów prawdy, co do sprawy z mężami. Uważam tez ze musi być trochę głupawa, skoro tak się naraża osobom, które mają jej wystawić opinię... Ale opinia ma być wystawiona za jej pracę w firmie, i tyle. Jeśli jest sumiennym pracownikiem i cennym nabytkiem dla firmy, co wtedy? Ma wylecieć na zbity pysk, bo tobie się nie podoba coś, co robi prywatnie? To może bądź zupełnie szczera , i w opinii napisz : Pani X pracuje dobrze i sumiennie, ale leci na mojego męża, więc fora ze dwora ... odważysz się? Nie, nie odważysz, bo sama byś miała problemy... Bo jeśli chcesz być w porządku, wystawisz jej opinię tylko i wyłącznie na podstawie jej pracy. A po babsku to jej możesz powiedzieć, żeby się odstosunkowała od Twojego męża i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
thesloth Re: Stażystka podrywa mężów 01.02.14, 11:13 > Przeczytałam Twój post, potem posty innych i aż mi dziwnie się zrobiło... ludzie, wy > w ogóle macie jakiś kręgosłup moralny? Dla niewtajemniczonych-to takie coś, co nam > pozwala zachować się jak człowiek, pomimo iż inni zachowują się wobec nas jak świnie. > Możesz jej wprost powiedzieć, że ma się trzymać z daleka od twojego męża. Możecie > wszystkie jej to powiedzieć. Więcej,możecie to zrobić nie przebierając w słowach... > macie do tego święte prawo. > Ale odbierać komuś z przyczyn prywatnych szanse na zarobienie na chleb , to już inna > sprawa.. tym bardziej w dzisiejszych czasach, gdzie o pracę ciężko. To jest podłość, i tyle. > To może bądź zupełnie szczera , i w opinii napisz : Pani X pracuje dobrze i sumiennie, > ale leci na mojego męża, więc fora ze dwora ... odważysz się? Nie, nie odważysz, bo > sama byś miała problemy... 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Stażystka podrywa mężów 01.02.14, 15:03 bezczelna łajza, chyba jej się wydaje, że nie wiadomo kim jest. ale wiedz, że faceci właśnie takie panienki lubią. saune zaproponowala, wspólne bieganie i to w twojej obecności. kometując jeszcze wiek, jest odważna naprawde! kobiety, które usiłuja odbić zajętego faceta mają ogromne kompleksy i próbują sobie (poprzez wyrwanie trudnego do zdobycia kolesia) podreperować poczucie wartości. wolni ją nie interesują, bo wyrwać wolnego to żadna filozofia, zwlaszcza jak się w miarę znośnie wygląda. chcesz jej utrzeć nosa, to ją zostaw w firmie, a potem solidnie rozliczaj z pracy. ustal targety np. swoją drogą bardziej obserwowałabym zachowanie partnera, np czy mu się podoba to co panienka robi, niż czepiała się jej. dobry sprawdzian wierności. pamiętaj, że jak ktoś ma zdradzić, to zdradzić chocby go zamknąć w złotej klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa wywalić 01.02.14, 16:54 ktoś, kto jest nie fair w jakiejkolwiek sprawie nie jest godzien zaufania, będą problemy Odpowiedz Link Zgłoś