Dodaj do ulubionych

Poślubię dziewicę

• pankracea Re: Poślubię dziewicę 17.08.04, 02:13
      a moze ktoras rzuci posta 'poslubie prawiczka' ;)

ja sie na cos takiego nie pisze ;) wole doswiadczonego partnera, ktory swoje
      wie ;)
      • Gość: tete Re: Poślubię dziewicę IP: w3cache.* / *.2-0.pl 17.08.04, 07:24
        Prawiczka nie ale najzwizmy to księcia z bajki
        • Gość: lill Re: Poślubię dziewicę IP: *.238.89.140.adsl.inetia.pl 03.10.04, 21:33
          faktycznie hipokryzja..
    • superspec Gratuluje 17.08.04, 20:24
      I pozdrów Mirke ode mnie.
      • Gość: Krisza Re: Gratuluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:53
        Dziwi mnie, że taki post wywołał takie poruszenie. Koleś chwali sie że będzie
        miał żonę dziewice.. no i super że na taką trafił, bo jest to prawda że faceci
        na żony wolą dziewice albo te co uprawiały sex ze stałymi partnerami.
        Myśle że żaden facet nie chce takiej która lubiła szybkie numerki po sobotnich
        dyskotekach...takie to oni zaliczają a nie poślubiają.
    • bez_loginu4 Re: Poślubię dziewicę 17.08.04, 22:39
      bezdenny napisał:

> Poślubię dziewicę i cieszę się z tego, że podaruje mi ona swój najcenniejszy
      > skarb.

musi byc bardzo biedna LOL

>Naprawdę warto poczekać, bo miłość jest ważniejsza niż zaspokajanie
      > chwilowych pobudek ciała. Dziwię się dziewczynom, które tak bezmyślnie
      > szafują swoją cnotą. Czy nie wiedzą, że faceci najbardziej kochają czyste
      > dziewczyny. Warto o tym pomyśleć, zanim zrobi się coś głupiego.
    • Gość: Annika Re: Poślubię dziewicę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.04, 20:35
      a ty jesteś dziewicą?
    • panidanka Re: Poślubię dziewicę-bezdenny do wzięcia 21.08.04, 20:44
      ta bezdenność to z urodzenia czy przyro....nia czy kasa bez dna :)))

i mam pytanko jedno-
      a jak wyczuwasz "bezdenność" dziewicy?
      w jej gardle?
      czy na języku?

trochę nieelegancji ten post, ale pisać o dziewictwie nie_maryi to chyba nie
      bardzo katolikom -polakom wypada
      chyba ze....
      szukają polskiego dublikatu :)))
      • Gość: tete Re: Poślubię dziewicę-bezdenny do wzięcia IP: w3cache.* / *.2-0.pl 21.08.04, 21:32
        Gość: Krisza napisał:
        Dziwi mnie, że taki post wywołał takie poruszenie. Koleś chwali sie że będzie
        miał żonę dziewice.. no i super że na taką trafił, bo jest to prawda że faceci
        na żony wolą dziewice albo te co uprawiały sex ze stałymi partnerami.
        Myśle że żaden facet nie chce takiej która lubiła szybkie numerki po sobotnich
        dyskotekach...takie to oni zaliczają a nie poślubiają.

Bardzo trafnie. Może dziewictwo nie jest czymś najważniejszym ale to bardzo
        przyjemne być tym pierwszym. Liczy się też tzw efekt wdrukowania. A może sex
        nie jest najważniejszy dla założyciela tego wątku? Tu akurat w dłuższej
        perspektywie facet się nie myli.
    • uubawiona Re: Poślubię dziewicę 21.08.04, 21:49
      bezdenny napisał:

> skarb. Naprawdę warto poczekać, bo miłość jest ważniejsza niż zaspokajanie

Przeczytalam wszystkie Twoje posty, malo ich napisales. Za malo :-(
      Nie udalo mi sie dociec, czy Ty juz wiesz, ktora dziewice poslubisz, to znaczy,
      czy Ty ja juz znasz? Czy dopiero szukasz?
      Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie :-)
    • senne_marzenie Re: Poślubię dziewicę 22.08.04, 17:06
      a ja sie dziwie facetom, ktorzy 'wkladaja' we wszystko co sie rusza.

ale ty jestes prawiczkiem, prawda? to piekne, ze twoja narzeczona i ty
      przezyjecie pierwszy raz razem - w noc poslubna:)
      • panidanka Re: Poślubię dziewicę 22.08.04, 17:28
        senne_marzenie napisała:

> a ja sie dziwie facetom, ktorzy 'wkladaja' we wszystko co sie rusza.
        >
        > ale ty jestes prawiczkiem, prawda? to piekne, ze twoja narzeczona i ty
        > przezyjecie pierwszy raz razem - w noc poslubna:)
        >

i TYM aktem są sobie poślubieni przed Bogiem, jeśli są oboje wierzący

danka na poważnie
        • Gość: uubawiona Re: Poślubię dziewicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 19:25
          Amen!
    • Gość: wiruska Re: Poślubię dziewicę IP: *.futuro.pl 23.08.04, 09:25
      Właśnie zauważyłam że faceci lubią być pierwszymi. Niby lubią jak kobieta jest
      doświadczona ale z drugiej strony sami chca ją wprowadzac w świat zmysłów.
      Dziwna dwoistość. Wszyscy tacy są.
    • astrit Re: Poślubię dziewicę 23.08.04, 10:36
      Drogi bezdenny.
      Po przemyśleniu sprawy muszę stwierdzić, ze masz rację. Jednak forma
      przedstawienia twoich poglądów bardzo negatywnie wpłyneła na odbiór ich treści.
      Również ważne jest, czy chodzi ci o to, zeby ta kobieta nie miała przed tobą
      nikogo - dla twojej własnej satysfakcji, czy może z jej dziewictwem mają wiązać
      się takie cechy jak dojrzałosć, szacunek dla samej siebie i odpowiedzialność. I
      jak ty sam podchodzisz w takiej sytuacji do kwestii małżeństwa - czy moze
      zostawiasz sobie furtkę, bo jako facet "musisz się wyszumieć", czy decydując
      się na małżeństwo przyjmujesz, że jest to związek na całkowitą wyłaczność, na
      dobre i złe i gdy pojawią się jakieś trudnosci to będziesz próbował je
      przezwyciezyć razem ze swoją żoną, czy też - jak to na forum często jest
      opisywane - będziesz usprawiedliwiał skoki w bok " bo żona nie daje"...?
      • Gość: Asia Re: Poślubię dziewicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:31
        Bezdenny, masz rację. A dlaczego te wszystkie panienki Cię zaatakowały? A
        dlatego, ze bardzo wzieły te słowa do siebie. "Uderz w stół a nozyce sie
        odezwą.." Być moze jak przerzuciło sie kilkunastu czy kilkudziesięciu
        partnerów seksualnych, nadchodzi refleksja i poczucie ze jest sie juz lekko
        zjechanym.... Oczywiscie zaraz zaczna zaprzeczac, ale to nic dziwnego - trudno
        sie przyznać do błedów.
    • nenoofar Re: Poślubię dziewicę 24.08.04, 22:01
      Bezdenny!Czy również ty uwieńczysz oblubienicę swą cnotą? Ty się chyba
      z "Etosu" urwałeś.Nie mówię, że dziewictwo jest złe, ale jego pojmowanie trochę
      się zmieniło od dziewiętnastego wieku i czasów wiktoriańskich. Co nie znaczy,
      że popieram ciupcianie się ot tak, bez zastanowienia.
      • sita_atlantis Do (Bez)dennego i Znawcy! 25.08.04, 12:54
        Przeczytałam całą tą dyskusję, i nadal nie widze odpowiedzi na kilkakrotnie już
        zadane pytanie: skoro wymagacie od kobiety "czystości", to czy sami jej
        dochowujecie? Proszę o konkretną odpowiedź.
    • Gość: Karola 18 Re: Poślubię dziewicę IP: 80.51.247.* 27.08.04, 17:14
      Mam 18 lat, jestem dziewica i dobrze sie z tym czuje.Jak na razie nie zamierzam
      tez tego zmieniac.Jednak nie wiem, czy ten "pierwszy raz" bedzie mial miejsce
      juz po slubie...zgadzam sie , ze nie ma sensu kochac sie z byle kim i byle
      tylko juz to miec za soba, ze koniecznie trzeba znalezc odpowiednia osobe,
      ktora bedzie miala swoje stale a nie tylko chwilowe miejsce w naszym zyciu.
      Ale nie do konca Cie rozumiem...bo gdybys spotkal ta wlasciwa osobe,
      zaangazowal sie i nagle okazaloby sie, ze ona juz nie jest dziewica to bez
      wahania bys ja rzucil? Nie wierze...to bylaby kompletna glupota. Przeciez nie
      kazda dziewczyne, ktora pierwszy seks ma juz za soba mozna nazwac "latawica",
      to juz by byla stanowczo przesada... PozDrO
    • monka79 Re: Poślubię dziewicę 03.10.04, 11:04
      Ja tam jestem czysta - myję się 2 razy dziennie...
    • monka79 Re: Poślubię dziewicę 03.10.04, 11:08
      bezdenny napisał:

> skarb. Naprawdę warto poczekać, bo miłość jest ważniejsza niż zaspokajanie
      Skoro ważniejsza jest miłość, to czemu ci tak zalezy na dziewictwie???
      Proponuję ogólny celibat, bo przecież, jak ona Ci ofiaruje ten "najcenniejszy
      skarb", to już dziewicą nie będzie. A przecież Ty, taki święty nie będziesz
      zaspokajał grzesznych pobudek ciała, no nie?
      • Gość: Grzech to nie tylko IP: *.aster.pl 03.10.04, 13:10
        Kazdy chce miec swoja kobiete na wylacznosc. Jesli to sie odnosi rowniez do
        przeszlosci, to jest nieracjonalne, ale psychologicznie calkiem naturalne.
        Poza dochodzi ambicja i walka o pierwszenstwo. Kobiety tego nie maja, wiec
        trudno im zrozumiec.
        To sa naturalne instynkty i moim zdaniem nie nalezy szukac dla nich poparcia w
        religii, bo to naduzycie. Z miloscia tez ma to niewiele wspolnego.

Z drugiej strony rozsadna kobieta powinna brac pod uwage dobro przyszlego meza.
        Mezczyzna pamieta, kto walczyl zawsze po jego stronie.
    • Gość: lill Re: Poślubię dziewicę IP: *.238.95.14.adsl.inetia.pl 03.10.04, 13:46
      ziew........ mam pytanie dlaczego seks z ukochaną osobą jest czymś głupim???
      Czy trzeba mieć papierek od księdza, czy z USC na mądrość związku???

nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.. :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka