lukrecja8 16.08.04, 09:20 witam wszystkich!! wróciłam z urlopu, było przebosko!!! :)) co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 09:23 lukrecja8 napisała: > witam wszystkich!! > wróciłam z urlopu, było przebosko!!! :)) > co słychać? fajnie, ze wypoczelas:) co slychac? przejzyj watki... najbardziej jest wyczesany "poslubie dziewice" czy jakos tak.... jesli nie masz meza i nie jestes dziewica to sie nie zalamuj;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 09:28 właśnie się rzucam do czytania męża mam, błony nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 09:40 witaj lukrecjo, już tęskniłam odrobinę, blanchet też nie było, zmieniłam nicka:)), a raczej dodałam sobie drugiego:)) undyna Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 09:43 cześć undyno!! nick bardzo apetyczny, od razu zwrócił moją uwagę, tym bardziej się cieszę, że kryjesz się za nim ty. Ja czytam obecnie Hotel New Hampshire i tam jest niedźwiedzica (choć tak naprawdę samica rodzaju ludzkiego)i z nią mi sie twój nick kojarzy! pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 09:57 cze Kopov, stary brachu!!! :))) jak ci sie podobało w Kiekrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:00 nie wiem, bo wszedłem tylko do ośrodka załatwiłem sprawę i wróciłem z powrotem na urlop:)))))))))) ale widziałem kawałek jeziora:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:05 mam nadzieję, że to miejsce w ośrodku, do którego wszedłeś "załatwić sprawę", to była toaleta :)) ja byłam na Ukrainie - wrażeń bez liku! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:09 :)))))))) też, najbardziej rozbawiła mnie kartka że toaleta płatna a klucz w recepcji, wszedłem bo było otwarte ale sikałem z duszą na ramieniu, że zaraz mnie ktoś zamknie:) widziałaś czernobyl?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:12 widziałaś czernobyl?:) NIE, a cóż to????? (bo rozumiem że chodzi o jakiś element Kiekrza?) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:18 :))))))))) dobre, ale ponieważ nie ma mordki to odpowiem powaznie, elektrownia atomowa na ukrainie:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:29 ha ha ha ha :)) więc ty pytasz o ten prawdziwy :)) ja myśłam że to może jakiś wyjątkowo śmierdzący kibel w Kiekrzu ma taką roboczą nazwę :))) ja byłam na południu Ukrainy. widziałam mnóstwo niesamowitych rzeczy, ale elektrowni nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:34 przyznaj się, że sprawdziłaś w wyszukiwarce :)) to moze chociaz kuczmę widziałaś :) a co dziś na obiad? barszcz ukraiński?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:36 no więc barszcz na ukrainie to po prostu nasz kapuśniak :)))) było zajebiście, naprawdę!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:38 wierzę wierzę, kozacy to specjaliści od zajebistości:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:47 nie byłem na nigdzie wschodzie i jakoś mnie nie ciagnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 10:54 ja też byłam pierwszy raz. i mimo, że podobało mi się, to raczej wrażenia wystarczą mi na parę ładnych lat. nie zamierzam tam wracać zbyt szybko. no chyba że moskwa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: AJM BEK!! :)) 16.08.04, 11:00 ja dla samych wrażeń bym nie pojechał:) mam na codzień sporą dawkę:), podobno mołdawia jest teraz trendy mozna tanio kupić albo stracić organy (wewn.) to musi wrażenie obudzić się bez nerki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: AJM BEK!! :)) 17.08.04, 00:43 Ukraina:))), uwielbiam wschód, ostatnio się wypuściłam nad Bajkał, marzę o tym, kiedy znowu zobaczę te cuda natury:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzaczek WOW!!!! 17.08.04, 09:04 napisz parę słów o tej wyprawie!!! czym jechałaś, gdzie spałaś, jak długo byłaś, ile kosztowało itd. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: WOW!!!! 17.08.04, 14:19 marzaczek napisała: > napisz parę słów o tej wyprawie!!! czym jechałaś - pociągiem 6 dni(do Brześcia, potem krótkobieg przez granicę, tak taniej, potem do Moskwy, z Moskwy koleją transsyberyjską do Sewerobajkalska (miasteczko na północy Bajkału)), powrót wodolotem przez cały Bajkał 11h do Irkucka, stamtąd do Moskwy 6h samolotem i dwa dni pociągiem do Warszawy, gdzie spałaś - u kobiety poznanej w pociągu, w szkole turystyki (takie prowizoryczne schronisko, ciepła woda była), w namiocie na dziko:nad jeziorem w tajdze, w tajdze wzdłóż rzeki, po drodze w góry, w górach nad jeziorem a'la Morskie Oko, na lodowcu!!!:))), jeszcze na kempingu raz,jak długo > byłaś - miesiąc do kupy, ile kosztowało 2 tys. z dojazdami na głowę, niczego sobie nie żałowałam i jeszcze mi zostało chyba ze 3 stówki z tych 2tys.:))itd. Odpowiedz Link Zgłoś