Dodaj do ulubionych

Ktore forum randkowe jest najlepsze

26.06.14, 20:55
pochwalcie sie gdzie chodzicie i tez tak chce.
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Ja poznałam 26.06.14, 22:37
      mojego mężczyznę na www.oaza-i-gitara-i-duch.pl
      • wersja_robocza Re: Ja poznałam 26.06.14, 22:48
        :D :D
    • man_sapiens Re: Ktore forum randkowe jest najlepsze 27.06.14, 01:20
      Tiffany's w Nowym Jorku. Naprawdę świetni faceci tam bywają.
    • gustavo.fring Re: Ktore forum randkowe jest najlepsze 27.06.14, 08:40
      Tutaj żadna kobieta ci się nie przyzna że nawet kiedykolwiek pomyślała o skorzystaniu, bo to jest takie nieromantyczne, a tam na tych portalach to przecież same zboki i palanty siedzą.
      • triismegistos Re: Ktore forum randkowe jest najlepsze 27.06.14, 11:14
        No jasne, że zboki tam siedzą, własnie po to bywam :D
    • wez_sie Re: Ktore forum randkowe jest najlepsze 27.06.14, 09:19
      ja bym polecil forum kobieta na gazeta pl
      poznalem tu mnostwo fajnych wartosciowych i przede wszystkiem hot laseczek chetnych na figielki juz na pierszych randkach
      z tego forum wywodzi sie rowniez sporo forumowych par ale tez i nieudanych zwiazkow :/
    • nativeau Re: Ktore forum randkowe jest najlepsze 27.06.14, 15:37
      dziekuje za (p)odpowiedzi. Moze sie nie wyrazilem dokladnie, nie zalezy mi na 'figielkach', chlopcach i "fspanialych meszczyznach", a Nowy York to ja mam tak naprawde bardzo gleboko w doopie. Co mnie interesuje to poznac jakas fajna kobiete z miasta (min do trzeciego pokolenia wstecz+). Reszta walorow jest do polubownego uzgodnienia. Czyli reasumujac politycznie niepowprawnie:
      1. Nie ze wsi i to 3 pokolenia wstecz+ (liminuje 70% trzepaczek)
      2. Bezdzietna (eliminuje dalsze 25% chetnych na wlezienie komus na plecy za ten tutaj tak bardzo opiewany - "nieziemski seks".
      3.Niemlode ale mlode duchem, po 50+, moze byc nawet duzo ale uwaga: bez przesady, moje tolerancje maja pewne granice.
      4. Bez wnukow. Nie znosze sluchac o tym ze wnuczek sie ze$ral pierwszy raz w wozeczku.
      5. Z powyzszych ograniczen wynika ze moze uzbieralaby sie jedna, gora dwie osoby. Moze nawet byc mezatka w tolerancyjnym zwiazku.
      Dziekuje za cierpliwosc w czytaniu i analizowaniu mojej skromnej nikowosci. Czytajac powyzsze sami widzicie jak sp-doliliscie swoje zycie.
      • six_a Re: Ktore forum randkowe jest najlepsze 27.06.14, 15:45
        weź się lepiej za budowanie wałów, bo nie wytrzymasz tych tłumów walących drzwiami i oknami.
        • nativeau Re: Ktore forum randkowe jest najlepsze 27.06.14, 15:57
          wbrew pozorom ograniczenia sa bardzo powazne wiec budowa walow troche jeszcze poczekam.
      • obrotowy nie bondz zyla 27.06.14, 15:57
        nativeau napisał:
        > 3.Niemlode ale mlode duchem, po 50+,

nie bondz zyla. jak je odsiejesz to mi je podeslij.
        biore.
        - ale tez tylko takie BEZ wnukow.
        • nativeau pozdro 27.06.14, 16:03
          nie ma sprawy, ale sam widzisz ze juz jestes na liscie subskrybentow, bo przeciez one juz ciebie tez zauwazyly. Co do podsylania tych z wnukami to nie zrobilbym tego najgorszemu wrogowi. Ech, milo czytac ze sa jednak normalni ludzie na swiecie. Bedac w swietnym humorze, dopisuje zeby sie nikt nie smial zglosic w wieku 38-44!!!!! To sa te najglupsze trzepaczki z mozliwych.Moze nie napisalem wyraznie, 50+ to chyba nie to samo co 55+? Eee, pewnie lepiej.
      • triismegistos Re: Ktore forum randkowe jest najlepsze 27.06.14, 16:11
        Oj, a co za problem? Wpisujesz w wyszukiwarkę "portal randkowy", zakladasz sobie konto na pierwszych siedemnastu, które wyskoczą w wynikach, przedstawiasz swoją liete wymagań i czekasz.
        Jak cie bardzo przypili możesz wysłac do każdego kobiecego profilu swój numer telefonu, jakieś kreatywne zaganie w stylu "piekna jesteś, poznajmy sie, nie interesuje mnie sponsoring".
        Do dzieła stary :D
        • obrotowy rzesz Ty to rozumiesz mezczyzn... 27.06.14, 16:24
          triismegistos napisała:
          jakieś kreatywne zaganie w stylu: "piekna jesteś, poznajmy sie, nie interesuje mnie sponsoring".

rzesz Ty to rozumiesz mezczyzn...
          - sam bym trego krocej i tresciwiej nie ujal...

kupuje.
          co chcesz w rewanzu ?
    • headvig Re: Ktore forum randkowe jest najlepsze 29.06.14, 22:22
      randki gazeta. mąż mnie stamtąd zwinął. fajne były jeszcze randki.o2, ale teraz już tego chyba nie ma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka