Dodaj do ulubionych

płaczący piłkarze

05.07.14, 23:42
Hej dziewczyny!
Co sądzicie o płaczących piłkarzach na MŚ w Brazylii? Strzeli gola i płacze, upadnie - płacze, odpadnie z turnieju - płacze. Im wiksza gwiazda - płacze. Nie płakalili Algirczycy, Irańczycy... Prawdziwi faceci?
Obserwuj wątek
    • sushi69 Re: płaczący piłkarze 05.07.14, 23:44
      kręcą was takie typki?
      • czoklitka Re: płaczący piłkarze 06.07.14, 01:45
        mnie tam kręcą bycze jajca.
        • eat.clitoristwood Re: płaczący piłkarze 06.07.14, 02:28
          bycz albo nie bycz,
          oto jest pytanie,
          zwykłe to kręcenie,
          czy też jajo dla niej
          • czoklitka Re: płaczący piłkarze 06.07.14, 03:27
            :-D :-D :-D
            Eat, doprowadziłeś mnie do łez. :)
          • czoklitka Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 21:08
            Dla mnie jajo zwykłe
            gdyż to niezwykłe
            na komodzie stoi
            i jest nienaruszalne
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: płaczący piłkarze 06.07.14, 17:16
        Mnie piłkarze nie kręcą, ale nie mam nic do płaczących mężczyzn. A Tobie się nie zdarza ryczeć?
    • sl-14 Re: płaczący piłkarze 06.07.14, 12:37
      > Strzeli gola i płacze

Przesada

> upadnie - płacze

Przesada

> odpadnie z turnieju - płacze

A tutaj mi żal, jeśli do tego ładny i zdejmie koszulkę, to bardzo żal.
    • mm1206 Re: płaczący piłkarze 06.07.14, 13:28
      Prawdziwi mężczyźni płaczą. Oczywiście nie w takim natężeniu jak pan C. Ronaldo bądź Neymar Jr. Ale odpadnięcie z turnieju jest według mnie powodem do takiej reakcji. Inna sprawa, że od zawsze mam słabość do piłkarzy, taki np. James Rodriguez płaczący czy nie jest przeuroczy.
      • sl-14 Re: płaczący piłkarze 06.07.14, 18:43
        Popieram. Mnie żal było bramkarza Meksyku po przegranym meczu, chociaż on akurat chyba nie płakał...
    • light_in_august Re: płaczący piłkarze 06.07.14, 13:51
      Jakoś nie zauważyłam, żeby na mundialu ktoś płakał po strzeleniu bramki. No chyba że w euforii, ale nie nazwałabym tego płaczem czy mazaniem się. Natomiast po porażce/odpadnięciu z turnieju - zupełnie zrozumiałe, męskości nie odejmuje ani trochę. To są wielkie emocje, wielka presja, wielka mobilizacja, a potem okazuje się, że nic z tego. A facetów, którzy przez 1,5 godziny albo i dłużej kopią piłkę w upale, zderzając się i faulując się czasem dość poważnie, trudno nazwać mazgajami.
    • kino.mockba Re: płaczący piłkarze 06.07.14, 14:16
      sushi69 napisał:

> Hej dziewczyny!
      > Co sądzicie o płaczących piłkarzach na MŚ w Brazylii? Strzeli gola i płacze, up
      > adnie - płacze, odpadnie z turnieju - płacze. Im wiksza gwiazda - płacze. Nie
      > płakalili Algirczycy, Irańczycy... Prawdziwi faceci?

Wieść gminna niesie, że chłopcy grają w piłkę, a mężczyźni trenują judo.
      • leptosom Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 10:17
        Wieść gminna niesie, że chłopcy grają w piłkę, a mężczyźni trenują judo.

A kto trenuje boks?
    • maitresse.d.un.francais Wisi nam to 06.07.14, 17:22
      i nie zajmujemy się obsesyjnym kwalifikowaniem do "prawdziwych" czy "nieprawdziwych".
    • kitek_maly Re: płaczący piłkarze 07.07.14, 23:42
      Myślę, że to słodkie.
      Przytuliłabym takiego do piersi. :P

W zamian mogłabym się przytulić do jego rachunku bankowego. :P
      • sl-14 Re: płaczący piłkarze 08.07.14, 18:43
        :)
    • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 08.07.14, 18:46
      Mnie nie kręcą piłkarze. Płaczący, niepłaczący, płaczący nie wiadomo czym. Żadni.
      • mrsnice Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 20:05
        a mnie kręcą. Jak ja bym popłakała z takim Sergio Ramosem albo Robinem Van Persie ;)
        • sl-14 Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 20:09
          A ja wczoraj z Davidem Luizem, mimo że zasłużył i dobrze mu tak.:)
        • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 20:48
          Mogłabym sobie z Torresem popłakać, ale pod warunkiem, że wróciłby do poprzedniego imidżu. Teraz stracił chłopięcy urok. A kiedyś to mi się podobał Emmanuel Petit z Francji.
          • maitresse.d.un.francais Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 20:59
            liisa.valo napisała:

> Mogłabym sobie z Torresem popłakać, ale pod warunkiem, że wróciłby do poprzedni
            > ego imidżu. Teraz stracił chłopięcy urok. A kiedyś to mi się podobał Emmanuel P
            > etit z Francji.

jak miał krótkie kłaki?
            • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 21:11
              Generalnie jak młodszy był, bo bardzo brzydko się starzeje. Rzeczywiście jednak wolałam krótsze kłaki.
              • czoklitka Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 21:15
                Torres w czuprynie i bez wygląda tak samo - jak mały chłopiec. E tam. Zresztą Petit tak samo.
                • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 21:24
                  Petit już nie :) No, ja lubię albo takich chłopięcych, albo takich Mikiciuków, jeśli to cokolwiek wyjaśnia.

W Torresie fajny jest ten chłopięcy urok i wolę go z blond czuprynką i czerwonymi polikami niż takiego teraz. O takiego:
                  https://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20100609/Fernando-Torres-REX-200614_L.jpg
                  Chyba, że jest Robinem bez Batmana
                  https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5_CeO17Ri2PZwtrM0SzAl8jvitUhzX7_E-TWzYrjddh0MDFZ9fQ
                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 21:51
                    Ja gustuję w mężczyznach "brzydkich" typu Shrek. :-)
                    Więc Torresy i wszelcy Beckhamy oraz Ronalda nie robią na mnie wrażenia.
                    • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 21:55
                      O, nie, nie, nie... Jak możesz Torresa w jednej linii z Krystyną postawić. Proszę Cię, nie rób mi tego,
                      • czoklitka Re: płaczący piłkarze 09.07.14, 22:04
                        Nie wiem, ale wg mnie niewiele się od siebie różnią. Jacyś tacy są bez charakteru.
                        • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 10:11
                          Torres z tymi krótkimi włosami niemal cały swój urok stracił
                          • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 16:03
                            No, właśnie! Obciachał włosy i stał się jednym z wielu. Pewnie mu partnerka tak podpowiedziała egoistycznie.
                            • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 17:12
                              Fakt, Torresowi krótkie włosy nie służą.

>Pewnie mu partnerka tak podpowiedziała egoistycznie.

Może sam zechciał nieco wydorośleć... ;-)

• liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 17:23
                                No, może... Może już nie chciał być słodziuchny, w końcu trzydziecha na karku. Tylko, że teraz jest nijaki ;)
                                • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 21:35
                                  Trudno. Na pewno nastanie kiedyś kolejny taki piłkarz. :-)
                                  • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 21:40
                                    ale jakoś mi się nic nowego na tych mistrzostwach nie objawiło :/
                                    • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 21:45
                                      Oni objawiają się znienacka ;), niespodziewanie ;).
                                      • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 21:47
                                        ... znienacka, niespodziewanie... ciach, a ty już ośliniona :)
                                        • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 21:55
                                          No pewnie! ;) A tak w ogóle, to miałam kiedyś chłopaka wyglądem przypominającego Torresa.
                                          • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 21:58
                                            Co to znaczy: miałam? I gdzie on jest teraz?
                                            Oraz: poproszę numer telefonu.
                                            • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:00
                                              > Co to znaczy: miałam? I gdzie on jest teraz?
                                              > Oraz: poproszę numer telefonu.

Mialam w liceum. :) A teraz jest w Wielkiej Brytanii. Ale spoko, na dniach zakładam z powrotem fejsa, więc spytam się tygryska, czy nie byłby zainteresowany. ;)
                                              A tak w ogóle, jak patrzę na tego długowłosego Torresa, to widzę w sporej mierze samą siebie.
                                              • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:03
                                                Ej, ale to trzeba wymyślić jakąś inną przyczynę, żeby nie pomyślał, że jestem taką pustą panną, co jej wystarczy, żeby facet był ładny... ;)
                                                • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:13
                                                  spoko, zapytam się po prosty, jak tam mu się żyje i - jeśli jest wolny - czy może nie miałby ochoty spotkaś się z koleżanką. ;)Tylko, że koleżanka w jakim wieku jest, jeśli mogę spytać? ;)

• liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:16
                                                    Rok młodsza od Torresa - w sam raz ;) I ponoć wyglądam młodziej, hłe hłe...
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:28
                                                    Lisa! Masz aktywny profil! ;)

>I ponoć wyglądam młodziej, hłe hłe...

Kurczę, wiesz, ze ja mam prawie trzydziestkę, a dwie godziny temu, kupując papierosy i winko, pani ekspedientka zechciała ode mnie dowodu osobistego.
                                                  • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:32
                                                    Rzeczywiście ;) Ale on odmładza o rok, bo czeka aż w sobotę będę miała urodziny. Zasadniczo to dobrze nawet.

Dowodu to ode mnie nie chcą, aż tak dobrze nie ma, ale na PKP zawsze mi drukują bilet studencki, jak zapomnę powiedzieć, że chodzi o normalny.
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:53
                                                    :D może też tak kiedyś spróbuję...
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:30
                                                    Dobra, dam mu znać co i jak. ;-)
                                                    Ale nic nie obiecuję - ostatnio rozmawialiśmy jakieś dwa lata temu.
                                            • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:01
                                              no właśnie, co znaczy że miałaś? i tak go puściłaś? czy sam się puścił ? co ?
                                              • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:15
                                                Moja droga rozeszła się lekko z jego drogą - przyzwoicie ujmując.
                                          • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 21:58
                                            już Ci zazdroszczę he he :)
                                            • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:02
                                              E tam. Jakoś zwykle trafiałam na długowłosych.
                                              • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:37
                                                A wiesz, że ja też? Najkrócej obstrzyżony z moich miłości miał taką sprężynkową szopę. Nie wiem czemu, mojego tatę zawsze denerwowali wszyscy, najbardziej taki z włosami do pasa (który swoją drogą teraz jest łysy).
                                                • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:40
                                                  a mnie jakoś kudłaci nie kręcą (w sensie loków)
                                                  a i gęba żeby ogolona była, bo dziś to widzę jakaś moda na niegolenie nastała
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:47
                                                    Jako posiadaczka prostych jak druty, wręcz azjatyckich włosów, zawsze z podziwem patrzyłam na zadbane loki, u obu płci.:)
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 23:10
                                                    > Jako posiadaczka prostych jak druty, wręcz azjatyckich włosów, zawsze z podziwe
                                                    > m patrzyłam na zadbane loki, u obu płci.:)

Ja również. :) Swojego czasy robiłam sobie trwałą, a nawet teraz czasem zastanawiam się, czy aby nie podciąć włosów i nie zrobić sobie loczków. W dodatku, ponieważ jestem ciemną blondynką, tak mnie kusi coś od jakiego czasu, aby przefarbować włosy na ciemny brąz.
                                                  • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 19:27
                                                    Pacz, a ja zawsze chciałam być blondynką. Tylko się boję próbować, bo co prawda mam dość jasną karnację, ale mam czarne oczy i ciemną oprawę, więc boję się, że w blondzie wyglądałabym jak cudak.
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 19:32
                                                    Mnie się zmienia - raz chciałabym być Latynoską ze śniadą karnacją i ciemnymi włosami, innym razem skandynawska blondynką z niebieskimi oczami lub bladolicym rudzielcem. Generalnie chyba do tej Skandynawii mi najdalej.:)
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 20:42
                                                    > Mnie się zmienia - raz chciałabym być Latynoską ze śniadą karnacją i ciemnymi w
                                                    > łosami,

Ja też. Taką seksowną.
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:03
                                                    No ba, Jennifer Lopez, Eva Mendes i Natalia Oreiro w jednym.:)
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 20:36
                                                    >Tylko się boję próbować, bo co prawda
                                                    > mam dość jasną karnację, ale mam czarne oczy i ciemną oprawę, więc boję się, ż
                                                    > e w blondzie wyglądałabym jak cudak.

Liisa, jeśli chcesz, to próbuj, ale tylko i wyłącznie pod okiem fryzjera, aby nie wyszło Ci
                                                    "słoneczko" na głowie.
                                                    Też mam ciemne oczy i jasną karnację i denerwuje mnie to, że nie mogę sobie położyć dowolnych kolorów na twarzy.
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 20:39
                                                    fiore2 napisała:

> a mnie jakoś kudłaci nie kręcą (w sensie loków)
                                                    > a i gęba żeby ogolona była, bo dziś to widzę jakaś moda na niegolenie nastała

mnie kręcą tylko nieogolone gęby, z kolei kudłaci też nie, aczkolwiek na takich akurat trafiałam - nadrabiali osobowością. ;)
                                                • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 23:03
                                                  > mojego tatę zawsze denerwowali wszyscy, najbardziej tak
                                                  > i z włosami do pasa (który swoją drogą teraz jest łysy).

:D, mnie również wkurzali, ale co z tego, skoro są tacy słodcy?
                                                  Mój obecny ma też sprężyny, tylko sięgające karku.
                                      • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 21:48
                                        jak byłam małolatą to kompletnie straciłam głowę dla Maldiniego, moja miłość trwała całe lata:)
                                        • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:04
                                          Aż wstydzę się przyznać, dla którego piłkarza ja straciłam głowę. ;-D
                                          Piłkarze są ok, tacy umięśnieni, niejednokrotnie o przystępnych fizjonomiach. Fajni są tak w ogóle, nie powiem, że nie.
                                          • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:07
                                            eeee noooo, powiedz, nie bądź taka, nie będziemy się smiać :)
                                            • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:22
                                              Oliver Kahn. Dobrze, że obecnie, będąc na piłkarskiej emeryturze, komentuje mecze. Pomimo tego, że spodobał mi się z dobre dziesięć lat temu, do dzisiaj jego widok zapiera mi dech w piersiach.
                                              • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:31
                                                Eee tam, mojej koleżance podobał się Cassano.:)
                                                Z kolei ja nie mogłam zrozumieć, co swojego czasu kobiety widziały w Vierim i Tottim, powszechnie uważanym za bożyszcza kobiet.:)
                                              • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:33
                                                O, mojej współlokatorce się kiedyś podobał. Twierdziła, że to taki archetyp faceta ;)
                                                • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:44
                                                  :) Wg mnie powinni go zakonserwować, po czym umieścić w gablocie w muzeum; moim skromnym zdaniem Oliver stanowi idealny okaz mężczyzny.
                                                  • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:45
                                                    mnie tam sie nie widzi
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:46
                                                    Mnie też nie bardzo.:)
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 23:18
                                                    fiore2, sl-14 - każda kobieta ma swój typ. :) Kurczę, za dużo winka się napiłam. ;-D
                                                  • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 23:23
                                                    A pij, co se będziesz żałować:) ja dziś o suchym pysku
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 23:37
                                                    :D czy powinnam współczuć?
                                                    Wypiłam prawie całą butelkę porto i mam dość. Idę lulu. Pa.
                                          • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:09
                                            No, powiedz, nikomu nie powiemy :)
                                          • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:17
                                            Właśnie, powiedz!:)
                                            • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:31
                                              Oliver Kahn. I tylko on. Szkoda, że w rzeczywistości nigdy nie spotkałam takiego Shreka jak Kahn... ;(
                                        • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:10
                                          Ja dla Del Piero.:)
                                          • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:15
                                            a poza tym to niezmiennie staruszek Buffon no i jeszcze Ramos do kolekcji - ale w wersji ogolona gęba
                                            • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:18
                                              Buffon to mi się wydaje, że gra od zawsze. Ja wolałam Toldo.:)
                                    • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:09
                                      A przecież jest ogólne objawienie Jamesem Rodriguezem.:) Ja jeszcze odkryłam Ochoe (coś ostatnio mam słabość do kudłaczy) i zbiorowo Grecję. Tzn. utwierdziłam się w przekonaniu, że w tym kraju są piękni mężczyźni.:) Aha, koleżanka podpowiada, że Rojo i Niko Kovac.:P
                                      • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:33
                                        Jakoś żaden z nich mi nie podszedł, a wyguglowałam każdego z osobna.
                                        • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:35
                                          No, mnie też niespecjalnie. Ale ważne, że sl-14 ma frajdę. :)
                                          • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:45
                                            Jak wam się nawet Kovac nie podoba, to nie potrafię pomóc.:)
                                            • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:47
                                              Kovac to faktycznie nie., ale Casillas to i owszem
                                              • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:50
                                                A dla mnie Casillas jest przeciętny.:) Z Hiszpanów to chyba Fabregas, Ramos, ewentualnie Mata i Albiol.
                                                • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:51
                                                  Ale ma takie spojrzenie rozmarzone :)
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:54
                                                    Skoro tak twierdzisz.:)
                                            • czoklitka Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:48
                                              Kovac? A czy on ma jakieś mongolskie korzenie, czy co? ;) Niestety nieee. Nie mój typ.
                                              • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:53
                                                Nie wiem, ale rzeczywiście ma jakiś egzotyczny rys. W ogóle koleś wygląda tak, że powinien grać przeciwnika Bonda czy kogoś takiego.:)
                                            • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:49
                                              Jak się uśmiecha to jest nawet, nawet... Musiałabym na żywo zobaczyć.
                                              • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:50
                                                Na żywo... Marzycielka :-)
                                                • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:51
                                                  Wymyśliła, no nie?:)
                                                  • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 22:52
                                                    :D:D:D
                                                    no, mam swoje wymagania ;)
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 20:57
                                                    sl-14 napisała:
                                                    > Wymyśliła, no nie?:)

A co? :) Źle? W końcu nie wszyscy są fotogeniczni, niektórzy dużo lepiej prezentują się w realu.
                                            • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 21:34
                                              Jest jeszcze inny Niko. Niko Kranjčar. Niedogolony i niechlujnie nieuczesany.
                                              • fiore2 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 21:45
                                                Nie kojarzę, ale jak nieogolony i potargany to go nawet nie gogluje bo pewnie nie mój typ
                                                • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 21:49
                                                  Ja bym sobie z nim poleżała na tejże trawce:
                                                  https://38.media.tumblr.com/tumblr_m5ujr9eInl1qgy4djo1_500.gif
                                                • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 21:51
                                                  A ja jstem na tak, ale tylko w wersji z zarostem.
                                                  • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 21:54
                                                    Zdecydowanie z zarostem :) Kurcze, ustawiłam go sobie na tapetę w komputerze i się prezentuje dobrze.
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 21:59
                                                    Zarost i taka fryzura (bo jeśli nie loki, to tak fryzura:)

https://4.bp.blogspot.com/-r4TRKA0uKuA/UDWarY-pk8I/AAAAAAAA7u4/YYak_25zzGo/s640/60409637.jpg
                                                  • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:05
                                                    Na tym zdjęciu on mi przypomina takiego francuskiego siatkarza. Antonin Rouzier się nazywa. Lubię taki typ urody.
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:13
                                                    Całkiem fajny, acz jeśli chodzi o francuskich sportowców, to moja odpowiedz brzmi Brian Joubert.
                                                  • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:14
                                                    Fajowy. Tylko szkoda, że łyżwiarz... to taki sport do niczego zupełnie. Jeszcze figurowy - żeby chociaż panczeny...
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:15
                                                    Żebyś zobaczyła Briana w akcji, to byś zmieniła zdanie.:)
                                                  • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:16
                                                    Aż sobie kiedyś obejrzę, normalnie ;)
                                                  • fiore2 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:21
                                                    O nie, faceci w tych gaciach obcislych bleee
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:24
                                                    No ja wiem, że w tej dyscyplinie stroje bywają specyficzne, ale akurat Brian jeździ męsko i zdecydowanie i nie jest jak ta lelija, więc można wybaczyć.
                                                  • fiore2 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:18
                                                    Nie znam.
                                                    A jutro będę za Brazylia, Holandie znienawidziłam za te 5:1 z Hiszpania
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:19
                                                    > Holandie znienawidziłam za te 5:1 z Hiszpania

To tak jak ja. No i żal mi kudłatego.:)
                                                  • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:20
                                                    Ej, właśnie, przecież za Hiszpanię tej Holandii trzeba nienawidzić :) Dobrze, żeś mi przypomniała.
                                                  • fuzja_jadrowa Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 23:09
                                                    > acz jeśli chodzi o francuskich sportowców, to moja odpowiedz brz
                                                    > mi Brian Joubert.

Z francuskich sportowców pierwszy na myśl przychodzi mi zawsze Christophe Lemaitre. Wygląda tak... normalnie.

Joubert ma w sobie coś z Messiego. :p
                                                  • czoklitka Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 02:58
                                                    > Z francuskich sportowców pierwszy na myśl przychodzi mi zawsze Christophe Lemai
                                                    > tre. Wygląda tak... normalnie.

W sumie, to tak,
                                                    A co myślicie o Rooneyu? Też chyba taki normalny

https://redlog.pl/wp-content/uploads/2007/squad/Wayne-Rooney.jpg
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 09:36
                                                    Runi brzydal.
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 09:39
                                                    Rzeczywiście, chociaż też niebrzydki facet.

Ja podobieństwa miedzy Joubertem a Messim nie widzę, ale może to by coś wyjaśniało w moim przypadku.:)
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 15.08.14, 09:31
                                                    > Z francuskich sportowców pierwszy na myśl przychodzi mi zawsze Christophe
                                                    > Lemaitre. Wygląda tak... normalnie.

Podnoszę, bo wczoraj oglądałam go jak biegał i rzeczywiście, fajny koleś. Chociaż uroda taka trochę słowiańsko-francuska.:)
                                                  • fuzja_jadrowa Re: płaczący piłkarze 15.08.14, 13:14
                                                    > Podnoszę, bo wczoraj oglądałam go jak biegał i rzeczywiście, fajny koleś. Choci
                                                    > aż uroda taka trochę słowiańsko-francuska.:)

Typowo francuska na pewno nie. :)

I dobrze biega (jak na białego na tych dystansach). Widziałam go na żywca podczas ME w Barcelonie w 2010. Tak śmiesznie jedną ręką zamiata w czasie biegu.
                                                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 15.08.14, 17:36
                                                    Zazdraszczam Barcelony, chociaż sama byłam dwukrotnie, no ale to miasto, którego nigdy dosyć.:)
                                                    Typowo francuska uroda kojarzy mi się bardziej właśnie z Joubertem czy Casselem - wyraźnie zarysowane kości policzkowe, smukła sylwetka, włosy w kolorze ciemny blond. Mój typ.:)
                  • sl-14 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 18:21
                    Mnie Torres nigdy szczególnie nie porywał, ale przyznaję - z dłuższymi włosami blond zdecydowanie lepiej. Image na australijskiego surfera zazwyczaj daje dobre efekty.:)
                    • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 18:23
                      sl-14 napisała:

> Image na australijskiego surfera

O, to, to :) Tego określenia mi brakowało właśnie.
                      • fiore2 Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 18:29
                        A ja tam zawsze zasliniona przed tv siedziałam he he
          • leptosom Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 17:46
            Mogłabym sobie z Torresem popłakać,... Teraz stracił chłopięcy urok.

Zobacz Jakoba Fuglsganga (w tym momencie 2. w Tour de France). Niezwykle miła buźka, uśmiech z dołeczkami, 182/68, chyba nie płacze. :)
            • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 19:26
              leptosom napisał:

> Zobacz Jakoba Fuglsganga (w tym momencie 2. w Tour de France). Niezwykle miła b
              > uźka, uśmiech z dołeczkami, 182/68, chyba nie płacze. :)

Jakoś też nie.
              • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 19:28
                Wyguglałam - ujdzie, chociaż nie zemdlałam z wrażenia. Ale nie zbaczajmy z dyscypliny będącej tematem wątku!
            • czoklitka Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 20:55
              > Zobacz Jakoba Fuglsganga (w tym momencie 2. w Tour de France). Niezwykle miła b
              > uźka, uśmiech z dołeczkami, 182/68, chyba nie płacze. :)

Nieeeeeeeeee.
    • krakoma Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 10:13
      ja to sie bardziej dziwie, ze kibice placza...?
    • liisa.valo Dobra, to ja się przyznam 10.07.14, 16:14
      Tyle, że nie o piłkarzy tu chodzi...

Był rok 2005. Polscy siatkarze grali z Serbami o awans na igrzyska olimpijskie bodajże. W 3 secie prowadzili 23:17, pamiętam, jak dziś. Przegrali tego seta, cały mecz 2:3 (w tie braku do 8) i przegrali te igrzyska. Po meczu Marcin Prus siedział na parkiecie i płakał - na drugi dzień zdjęcie tej sceny wykorzystały wszystkie duże polskie dzienniki. A ja wtedy zaczęłam interesować się siatkówką, bo pomyślałam, że sport, który sprawia, że prawdziwy facet płacze, musi być wspaniały. Cóż, jakkolwiek górnolotnie to nie zabrzmi, gdyby nie to, moje życie nie wyglądałoby tak jak wygląda, więc wiele potrafią zmienić ciche męskie łzy.
    • piataziuta Re: płaczący piłkarze 10.07.14, 18:17
      może być piłkarz
      może być płaczący
      ale tylko nie facet
    • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 17:48
      W ramach obowiązków wynikających z tytułu wątku napomknę, że ponoć Neymar płakał na niedawnej konferencji prasowej. Mam nadzieję, że Robbenowi i spółce naprawdę nie będzie chciało się jutro grać, bo jeśli cała Brazylia znowu będzie ryczała, to to już będzie przesada. Znaczy się w natężeniu zjawiska.
      • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 19:23
        Poza tym Fred, najulubieńszy ulubieniec Brazylijczyków, jest niczego sobie.:)
      • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 19:54
        Ja chyba wolę Holandię. A w finale oczywiście nie Niemcy ;)
        • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 21:53
          Ja będę kibicowała Argentynie, pozostając w temacie wątku - chcę zobaczyć plączącego ze wzruszenia (a nie z nieszczęścia) Lionela.:)
      • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 19:55
        Ach, on beczy, że nie dostał 2 cm wyżej jak go faulowali.
      • czoklitka Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 20:51
        >bo jeśli cała Brazylia znowu będzie rycza
        > ła, to to już będzie przesada. Znaczy się w natężeniu zjawiska.

:-D :-D :-D
        • mrsnice Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 21:26
          no przeszłam przez te wasze wspomnienia... mnie niemalże stoi, jakom żem kobieta, jak myślę o moim piłkarzu... Ruud van Nistelrooy. Jak ja wzdychalam... Odkąd go w tych Niderlandach nie ma to i im nie kibicuję. Teraz daję 0:0 na ten sobotni mecz. A niech nie wygrają.
          • czoklitka Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 23:01
            >Ruud van Nistelrooy

Nawet przystępny! ;)
            • sl-14 Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 08:12
              Oj nie, z takich męskich, ciemnowłosych typów wolę Michaela Ballacka.:)
              • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 11:04
                Biedny Ballack, jemu się tak fatalnie porobiło w życiu... Ech
    • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 21:32
      Czy ktoś widział jak Mats Hummels płacze? Serio pytam.
      • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:28
        > Czy ktoś widział jak Mats Hummels płacze? Serio pytam.

Gugiel na hasło "Mats Hummels crying" nie reaguje.
        • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:33
          Szkoda, to by mi pomogło ustalić, komu kibicować w finale.
    • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:01
      Skoro już wrzucamy foty, to żeby było w temacie wątku, biedny kudłaty

https://1.bp.blogspot.com/-mVfUysrI89g/U70B4zOmbiI/AAAAAAAARLw/eqIno_MGJlE/s1600/david-luiz-cries.JPG
      • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:06
        Jeju, ja mam ochotę mu tylko nos obetrzeć i szarlotki nałożyć. Gdyż nadzieja jest, póki jest ciasto. Ciasto jest zawsze.
        • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:13
          Ja tam bym przytuliła. Wiesz, te kręcone włosy.:)
          • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:19
            To ty tul, a ja nos poobcieram w międzyczasie...

Ale tak serio: jak widzę mężczyznę, który jest atrakcyjny i beczy, to mi się jakiś instynkt włącza i tryb turbo uruchamia. Kiedyś jechałam tramwajem i obok mnie siedział facet, dość atrakcyjny, i tak bardzo się starał nie płakać, i tylko międlił bluzę w rękach, oczęta przeszklone wlepiając w ziemię... Nie wiem, co mu się stało w życiu, ale miałam ochotę go przytulić i bardzo musiałam ze sobą walczyć, żeby tego nie robić.
            • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:21
              Ja aż tak nie mam, bo miałam kiedyś styczność, trwającą jakiś czas, z beksą totalną. Od tej pory mam uraz i wychodzę z założenia, ze publicznie płaczemy tylko wtedy, jak jest naprawdę ciężko. Tyczy się obu płci.
              • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:28
                tamta sytuacja akurat wyglądała dramatycznie :) Ja po prostu jestem twardzielka z miękkim brzuszkiem
                • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:29
                  Rozumiem, czasami tak bywa.:)
          • czoklitka Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 03:07
            Jeśli już, to ja bym mu szybciej zdarła skalp.
            • sl-14 Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 09:38
              :D
              Ja bym mu w sumie odzywkę kupiła, bo coś te loki w średniej kondycji. Powinien iść po poradę do bramkarza Meksyku, ten chyba lepiej wie, jak dbać o włosy.:)
      • fuzja_jadrowa Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:55
        Nieeeeeeee, tylko nie kudłaty! Matko, jak on mi działa na nerwy. Prawie, jak Neymar.
        • sl-14 Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 09:37
          Mnie Neymar też, ale do kudłatego mam słabość.:)
    • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:32
      Ej, a podoba wam się wytrzeszcz, w sensie Özil? bo ponoć są kręgi w których uchodzi za atrakcyjnego. Mnie się nie podoba, ale to taki typ, który wzbudza we mnie opiekuńcze uczucia. Wygląda jak zagubione pijane dziecko we mgle.
      • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:35
        sl-14 napisała:

> Wygląda jak zagubione pijane dziecko we mgle.

Jedno z lepszych określeń, jakie słyszałam :D
        W ogóle mi się nie podoba. Jakiś taki... bo ja wiem, maskotka taka, pluszak. Przypomina mi Sida z Epoki Lodowcowej.
        • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:37
          Do Sida to Vincent Cassell jest trochę podobny.:)
      • fuzja_jadrowa Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:59
        Özil to nie. Ale mnie się Müller całkiem podoba. ;)

• fiore2 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 23:06
          a mnie z Niemcow to Gomez Mario
          • sl-14 Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 09:41
            Ja bym postawiła na Neuera i na nieobecnego Mario Gomeza - niby nie do końca mój typ, ale seksowny facet.
            • fiore2 Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 09:49
              W sumie, że Gomez pewnie mi się podoba wymyślił kiedyś mój mąż. Moja pierwsza reakcja była: nieee, no co Ty:) ale później faktycznie coś zaskoczyło:)
              Jeszcze Goetze, taka trochę urocza kluseczka :)
              • sl-14 Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 09:52
                Niby ładna buźka, ale za bardzo pyzaty. Znaczy Goetze.
    • sl-14 Re: płaczący piłkarze 11.07.14, 22:42
      Jeszcze Mauricio Pinilla z Chile jest przystojny, tylko ZDECYDOWANIE przesadza z tatuażami. I Alexis Sanchez, gdyby był przynajmniej 10 cm wyższy.
    • mrsnice Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 18:58
      och... Zlatan Ibrahimovic, boski, taki macho
      • sl-14 Re: płaczący piłkarze 12.07.14, 21:46
        Mnie się Zlatan nie podoba.:)
    • sl-14 Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 10:30
      Na pocieszenie dla Brazylijczyków - jeszcze Oscar jest fajny i Paulinho nie najgorszy.
    • sl-14 Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 20:24
      Ciekawe, kto dzisiaj uroni łzę.:) W sumie zostały raczej niepłaczliwe drużyny, szczególnie Niemcy.
      • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 20:30
        W nawiązaniu do jednej z wypowiedzi wyżej, chcę zobaczyć jak Mats Hummels płacze :)
        • sl-14 Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 20:35
          Z radości, czy wręcz przeciwnie? Bo ja bym chciała Messiego plączącego z radości.:)
          • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 20:38
            Hummels? Dlatego, że spieprzy mecz ma beczeć :)
            • sl-14 Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 20:40
              Piona!:)
              • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 20:53
                Ooooo, tam w Argentynie jest ktoś ładny. Przed chwilę za Messim mi mignął.
      • fuzja_jadrowa Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 20:33
        > W sumie zostały raczej niepłaczliwe drużyny,
        > szczególnie Niemcy.

Ich trener parę razy miał świeczki w oczach.
        • sl-14 Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 20:36
          Löw? A wygląda na takiego zasadniczego.:)
        • six_a Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 22:19
          świeczki by miał, jak by mu ktoś przygrzał w łeb.
          ktoś to ogląda może i czy już się rozstrzygnęło?
          • liisa.valo Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 22:22
            Ja oglądam, jest 0:0. Jedni i drudzy się starają bardzo, faulują. Słońce już zaszło, a komentator zadaje pytanie, komu będzie sprzyjać Chrystus.
            • six_a Re: płaczący piłkarze 13.07.14, 22:24
              aha, no skoro się starają, to zaraz się karnego doczekają, idę to obejrzę.
          • fuzja_jadrowa Re: płaczący piłkarze 14.07.14, 17:01
            > świeczki by miał, jak by mu ktoś przygrzał w łeb.

Zauważyłam, śmiałam się wczoraj z tego. Chociaż w sumie tak właśnie wyglądał - jak po strzale piłką w łeb. :))
    • sl-14 Re: płaczący piłkarze 14.07.14, 16:32
      Nie wiem, czy Lionel płakał, bo po gwizdku sędziego zrozpaczona wyłączyłam telewizor, ignorując wręczanie trofeów.
      • fiore2 Re: płaczący piłkarze 14.07.14, 16:50
        Nie płakał
      • fuzja_jadrowa Re: płaczący piłkarze 14.07.14, 17:03
        > Nie wiem, czy Lionel płakał,

Nie widziałam, żeby płakał. Za to zachowywał się, jak buc pierwsza klasa.
        • sl-14 Re: płaczący piłkarze 14.07.14, 17:19
          A dlaczego? Czytałam tylko tyle, że chodził smutny.
          • fuzja_jadrowa Re: płaczący piłkarze 14.07.14, 17:29
            > A dlaczego? Czytałam tylko tyle, że chodził smutny.

Być może trochę wyolbrzymiam. Rozumiem smutek, ale z drugiej strony - zabrakło mi w jego zachowaniu profesjonalizmu.
            • sl-14 Re: płaczący piłkarze 14.07.14, 18:10
              Nie wiem, może gdzieś znajdę i obejrzę przez łzy.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka