Dodaj do ulubionych

Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .....

18.07.14, 11:47
Był mały flirt pomiedzy pewnym znajomym, który mi sie podobal. Niestety w pewnym momencie dostałam tzw "Kosza" bo facet powiedział,że ma kogoś , nie jest sam ale lubi porozmawiać, pożartować i poprzytulać piękną kobiete." I tutaj dodał takie zdanie " Ale gdybym był wolny to napewno coś by z tego było"

To był miły i sympatyczny chłopak. I mam pytanie do was. Czy jak mężczyzna pisze "gdybym byl wolny to coś by miedzy nami było" to jest to zwykłe kłamstwo powiedziane,zeby "odrzuconej" osobie nie było przykro? I tak naprawde nic nie znaczy?tzn nie podobam mu sie fizycznie?
Obserwuj wątek
    • wez_sie Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 11:51
      zastanow sie dlaczego jednak nie jestescie ze soba
      przeciez on moze ja rzucic, nie?
      no ale nie rzuci
      dlaczego? bo ona jes lepsza a ty gorsza
      dzieki dobranoc (u nas w nowym jorku jeszcze jest noc)
      • agnieszkanikt Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:05
        Ale jeśli jest zajęty to wiadomo,że ja już nic od niego nie chce.
        Byłam ciekawa tylko czy faceci kłamią mówiąc takie farmazony..Jakie jest wasze zdanie
        • gustavo.fring Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:11
          Przecież kolega już ci odpowiedział.
          • agnieszkanikt Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:12
            Czyli to było dla pocieszenia?:(
            • wez_sie Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:27
              zadne pocieszenie
              mowie jak jest
              • agnieszkanikt ale ani on ani ja nie mieliśmy zamiaru 18.07.14, 12:42
                by ze sobą być. Ja tylko wiem jak ma na imie:) Ale fakt...przystojny i fajny przyciąga i gdyby zaprosił mnie gdzieś (będąc wolnym) no poszłabym z nim .

Pocieszenie tzn mam na mysli ,że mężczyzna mówi "jesteś brzydka ale na pocieszenie powiem ci,żebym na chama nie wyszedł":
                Teraz rozumiesz??????????????
          • alkocholistka Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 21.07.14, 17:35
            gustavo.fring napisał:

Przecież kolega już ci odpowiedział.

Ale nie powiedział prawdy. Ona nie jest gorsza, tylko jemu nie podoba się na tyle, żeby rezygnować ze swojego dotychczasowego związku.
        • rotkaeppchen1 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 13:38
          Nie tylko faceci :D Ja ostatnio tak powiedzialam koledze z uczelni, ktory chcial mnie zaprosic na kawe (nie taka kawe kawe ale kawe na dobry poczatek ;-) ) I poniewaz wiedzialam, o co chodzi a chlopaka lubie, powiedzialam, ze nie, dziekuje ale ze gdybym nie byla w zwiazku z kims innym, na pewno dalabym sie zaprosic. Takie male klamstwo, zeby wyjsc z sytuacji bezstresowo.
          • agnieszkanikt czyli nawet gdybyś była wolna 18.07.14, 13:47
            nie miałby szans u ciebie ?
            Tak sie mówi takim osobom?
            • rotkaeppchen1 Re: czyli nawet gdybyś była wolna 18.07.14, 13:55
              No nie...
              No a co mozna powiedziec, spadaj na drzewo, nie krecisz mnie? Ja bym nie chciala czegos takiego uslyszec. Gdyby byl natretny, powiedzialabym mu wprost. Poza tym tu chodzilo o kawe (z podtekstem ale wiadmomo, kawa to kawa), wiec nie musialam sie zaglebiac w temat. On tez kulturalny, nie naciskal :-)
              • agnieszkanikt bo ja mysle, że tak mili faceci mówią brzydkim 18.07.14, 14:00
                kobietom, ktore są sympatyczne i chca je troche dowartościowac, tzn ci przystojniacy...
                Tak sie mówi?

A czy ktos mi powie co znaczy przytulić piekną kobiete ale bez zobowiązan>? Tu chodzi w przenośni o seks?????????????
    • piataziuta Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:19
      Taki facet to zwykły burak.
      Nie jest lojalny w stosunku do kobiety z którą jest i dowartościowuje się twoim kosztem.
      A nie ma sensu rozpatrywać, czy podobasz się burakowi czy nie, nie sadzisz?
      • agnieszkanikt Ziuta i leptosom, On nie jest burakiem 18.07.14, 12:39
        Zadne z nas nie pytało o życie prywatne,on był przystojny i flirt z takim to sama przyjemność.
        Ale jak mnie wkręciło bardziej to wiadomo,że sie wycofał. I teraz tak sobie myśle,że jaja sobie robił?
        Ma narzeczoną i dla mnie jest skreślony dalej flirt. Tylko te słowa na koniec...

Leptosom jakie łożko???
        • leptosom Re: Ziuta i leptosom, On nie jest burakiem 18.07.14, 15:07
          przecież mogłabyś wykorzystać imprę firmową i skoczyć mu bez zobowiązań.
        • ursyda Re: Ziuta i leptosom, On nie jest burakiem 19.07.14, 13:33
          Owszem jest burakiem. Jak każdy który mając kogoś mówi takie rzeczy.
          Nielojalnym burakiem - jak napisała ziuta.
          Swoją drogą taki tekst to chyba tylko domena facetów. Nie wyobrażam sobie, że rzucam takim tekstem do flirtującego ze mną gościa.
          "gdybym był wolny" - biedny uwięziony.
          • sl-14 Re: Ziuta i leptosom, On nie jest burakiem 31.07.14, 19:18
            > "gdybym był wolny" - biedny uwięziony.

Ja to odbieram raczej na zasadzie "z braku laku" - gdybym nie miała co robić, to poszłabym na spacer. Ale jako że mam co robić, to nie pójdę, w sumie żadna strata.
      • mariuszg2 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:46
        piataziuta napisała:

> Taki facet to zwykły burak.

Normalny facet... nie możesz oceniać człowieka swoją miarą nie znając go...sprawdzić czy nie ksiądz...

> Nie jest lojalny w stosunku do kobiety z którą jest i dowartościowuje się twoim
        > kosztem.

jakim kosztem? niska samoocena nie kosztuje zbyt dużo więc pultaj się

> A nie ma sensu rozpatrywać, czy podobasz się burakowi czy nie, nie sadzisz?

pewnie, że nie ma jak się jest narcystyczną małą dziewczynką
        • piataziuta Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 13:41
          Sam się pultaj.
          Narcyzem to tu jest facet.
          Najpierw wdaje się we flirt i nagle przypomina sobie, że jest zajęty, łaskawie oznajmiając: "ale gdyby nie to miałabyś szansę"?
          Kretyn.
          W kiblu bym takiego spuściła.
          • mariuszg2 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 13:46
            Sama się spuść
            przecież to ona się koło niego kręci i kusi, wabi i wogle zastawia sidła podstępnie....a on bidulek ewidentnie jest wporzo kolo, broni wierności, honoru i koleżanki czci broni....a do tego jaki pragmatyczny! Zostawia sobie wyjście awaryjne gdyby padl ofiarą pierwszej.... on o tym wie i po prostu szarmancko nie chce dać odczuć autorce, że jest wyjściem awaryjnym...choć ja tam mogłbym spokojnie być Twoim a Ty moim....
    • leptosom Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:21
      masz szansę, że nie wykopie Cię z wyrka.
    • mariuszg2 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:42
      agnieszkanikt napisała:

> Czy jak mężczyzna pisz
      > e "gdybym byl wolny to coś by miedzy nami było" to jest to zwykłe kłamstwo

Tak jest to kłamstwo ale niezwykłe...

powi
      > edziane,zeby "odrzuconej" osobie nie było przykro?

Nie. chodzi o przygarnięcie odrzuconej osoby i jej pocieszenie, otarcie łez, przytulenie, pocałunki, pieszczony, penetrację...słowem ulgę w cierpieniu

I tak naprawde nic nie znacz
      > y?tzn nie podobam mu sie fizycznie?

podobasz się... i znaczy, że cię kocha ...do czasu aż uzna, że jesteś dość pocieszona, podtrzymana na duchu i wogle zadowolona z życia...wtedy się oddaliw poczuciu dobrze spełnionego obowiązku do swojej stałej....
      • agnieszkanikt Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:44
        .............
    • a_nonima Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:48
      Pobawił się chwilę, poflirtował i odstawił...
      Na pocieszenie rzucił banałem.
      • mariuszg2 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 12:50
        było nie dawać tylko się cenić....faceci tacy są...nie ma co z tego robić tragedii...baby są gorsze
        • agnieszkanikt Jakie dawać?? 18.07.14, 13:04
          czy ja pisałam,że sie z nim przespałam? Pisałam,ze był flirt i pokazanie,że mi sie podoba. Nic wiecej. W którym momencie sie nie ceniłam?
          • mariuszg2 Re: Jakie dawać?? 18.07.14, 13:41
            a kto pisał, że dawałaś? dawaj mi tu buraka...
    • feel_good_inc To znaczy "posunąłbym cię na boku bez zobowiązań" 18.07.14, 12:56
      Jeszcze coś ci wytłumaczyć?
      • agnieszkanikt Powiedział,że lubi poprzytulać piękną kobiete ale 18.07.14, 13:07
        ...ale bez zobowiązań"

Koleś ma babe wiec niech spada. A ja chciałam tylko poznać wasze opinie co do jego słów.

Nie do konca rozumiem,czy chodzi mu o przytulanie czy seks bez zobowiązań???
        • feel_good_inc Re: Powiedział,że lubi poprzytulać piękną kobiete 18.07.14, 13:09
          agnieszkanikt napisała:
          > Nie do konca rozumiem,czy chodzi mu o przytulanie czy seks bez zobowiązań???

Ile ty masz lat? 12?
          • agnieszkanikt Re: Powiedział,że lubi poprzytulać piękną kobiete 18.07.14, 13:21
            Dużo
            Ale co znaczy "lubie przytulić piękną kobiete ale bez zobowiązań"
            To chodzi mu o seks? Czy przytulanki bo nie kapuje.
            • agnieszkanikt Re: Powiedział,że lubi poprzytulać piękną kobiete 18.07.14, 13:24
              chodzi o przytulanie bez zobowiązan czy seks bez zobowiązan?
              • mariuszg2 Re: Powiedział,że lubi poprzytulać piękną kobiete 18.07.14, 13:54
                agnieszkanikt napisała:

> chodzi o przytulanie bez zobowiązan czy seks bez zobowiązan?

za jedno i drugie się płaci...i wtedy to jest bez zobowiązań...

kwestia ceny...jeśli ma się ropierniczyć udany związek tolepiej nie prytuląc się lub uprawiać seks lub w ostateczności dokonać cesji należności np. poprzez faktoring
                ale jeśli chodzi o szybki numerek..to 200 - 300 zł załatwia sprawe
        • x.i.007 Re: Powiedział,że lubi poprzytulać piękną kobiete 18.07.14, 14:21
          agnieszkanikt napisała:

> ...ale bez zobowiązań"
          >
          > Koleś ma babe wiec niech spada. A ja chciałam tylko poznać wasze opinie co do j
          > ego słów.
          >
          > Nie do konca rozumiem,czy chodzi mu o przytulanie czy seks bez zobowiązań???

hahaha, "niech spada"?

"niech spada, ale dlaczego on tak powiedział? co sobie pomyślał? podobam mu się?"

Daj spokój, palcem by pstryknął i by cię miał. Tyle tylko że nie chciał.. A ty się szanuj i nie rozkminiaj faceta który cię rzekomo nie interesuje.
        • leptosom Re: Powiedział,że lubi poprzytulać piękną kobiete 18.07.14, 15:05
          Nie do konca rozumiem,czy chodzi mu o przytulanie czy seks bez zobowiązań???

to erotoman gawędziasz
    • paco_lopez Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 13:40
      on się jasno w zasdzie wyraził na temat ciebie, ale ty oczywiście musisz się jeszcze upewnić zaprzeczając. to się nazywa kokieteria. dobrze sprawdza się w farsie. także myśl sobie co chcesz i zaczesuj włosy nad uchem.
      • agnieszkanikt niejasno 18.07.14, 13:48
        bo jak tu piszą ludzie zakpił sob ie ze mnie pisząc takie slowa,że gdyby był wolny...
        • paco_lopez Re: niejasno 18.07.14, 16:54
          kobiety po prostu ofukują tego gościa , bo tobie powiedział to czy tamto, a nie im. ludzie przez całe życie mówią sobie na wzajem takie i podobne rzeczy. wczoraj żona jednego gościa nawiązywała ze mną kontakt pozawerbalny bez większych moich wysiłków. rzucała mi gorące spojrzenia. czego chciała ? żebym się z nią ożenił i żebyśmy żyli długo i szczęśliwie jak ona teraz z tym swoim mężem czy żebym ją porządnie zerżnął , ale tak żeby nikt się o tym nie dowiedział ? jak sądzisz ?
          • agnieszkanikt Re: niejasno 18.07.14, 19:08
            a co by znaczyło dla ciebie gdyby to kobieta POWIEDZIAŁA ci jasno " wiesz lubie poprzytulać fajnych panów ale bez zobowiązań"

Co ty na to?
            • paco_lopez Re: niejasno 21.07.14, 20:43
              pomyślałbym , że jest dowcipna. i wyszczerzyłbym się. za kazdym razem jakbysmy się spotkali byłoby conajmniej zabawnie.
              • agnieszkanikt czemu byś sie smial? 22.07.14, 07:59
                Co w tym zabawnego?
                • paco_lopez Re: czemu byś sie smial? 22.07.14, 12:27
                  bo ja się lubię śmiać. co miałbym się rozpłakać, wystraszyć, napuszyć . co proponujesz ?
        • sl-14 Re: niejasno 31.07.14, 19:21
          No ale co cię obchodzi, tak naprawdę? Skoro nie jesteś zainteresowana, on też nie, bo jest w związku? Jakie to ma znaczenie, co koleś miał na myśli?
      • mariuszg2 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 13:48
        no ale to fajne jest...takie ujmujące, rozmniękczające, powabne...ja bym udal, że się daję...znaczy ja daję ...nie ona...ona nie...kobiety nie dają....te porządne
    • alpepe Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 14:31
      gdybyś mu się nie podobała fizycznie, czytaj, twoje kratery pokryte grubą warstwą pyłu wulkanicznego by go odstraszały, to by nie było nawet tego, więc tu raczej chodzi o to, co ci napisał wezsie, że jesteś ok, nawet by cię przeleciał, ale nie jesteś warta, by rzucał obecną dziewczynę, żonę.
      Usatysfakcjonowana?
      • agnieszkanikt jejku:( 18.07.14, 14:49
        No dobra odpuszczam.
        to alpepe powiedz czy chodziło mu o seks bez zobowiązań?
        Bo jesli o seks to znaczy,zeby zdradził...a jak przytulenie tzn tylko przytulenie i szanuje swoją kobiete. Tak
        ?
        • leptosom Re: jejku:( 18.07.14, 14:54
          powiedz: czy były jakieś macanki?
          • agnieszkanikt .. 18.07.14, 14:58
            tak...ale nieszkodliwe i dotyk był np w talii , łaskotki
            • agnieszkanikt tak 18.07.14, 15:06
              a czemu pytasz?
              • leptosom Re: tak 18.07.14, 15:12
                w celu postawienia trafnej diagnozy. ten gostek to psychol.
                • agnieszkanikt bo.... 18.07.14, 15:15
                  bo...w pewnym momencie przytuliłam sie do jego ramienia mocno...i zamknełam oczy. Coż stało sie , troszke mi tego brakło (a było sie do czego przytulić) no i on pomyślal,że sie zaangażowalam i wtedy wyjechał mi z wiązanką ,że lubi ale bez zobowiązań...bla bla bla
                  ale nikt nie wie co i jaki jest
                  • agnieszkanikt I jeszcze mnie przeprosil 18.07.14, 15:21
                    za to,że odniosłam mylne wrażenie,on jest cytuje "otwartym człowiekiem" lubi zartować i przytulać....bla bla b la reszte znacie
                    czyli wyparł sie,że wogole ze mną flirtował:(
        • mariuszg2 Re: jejku:( 18.07.14, 14:56
          agnieszkanikt napisała:
          > Bo jesli o seks to znaczy,zeby zdradził...a jak przytulenie tzn tylko przytulen
          > ie i szanuje swoją kobiete. Tak
          > ?

Pismo mówi "zaprawdę zaprawdę powiadam Wam...ktokolwiek pożądliwie spojrzy na inną kobietę już dopuścił się cudzołóstwa.."

o odbyciu z nią stosunku nie ma mowy...także seks to nie zdrada a przytulanie tak.
          seks jest aktem prokracyjnym typowym dla cywilizacji życia...przytulanie jest nieczyste..... ochyda! brrrrr....kota lepiej przytulić niż kobietę
    • gocha033 "co on chcial prze to powiedziec, co powiedzial" ? 18.07.14, 14:51
      kolejna...

otoz moze oznaczac zarowno jedno,. jak i drugie.

cos pomoglam ?
    • leptosom Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 14:53
      myśli: pie...się.
      • mariuszg2 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 14:58
        jak pie....to nie myślę...najwięcej myślę przed jak tu zbajerzyć, jakie pułapki zastawić i żeby sam w nie nie wpaść... ale jak już mam co chcę to pozostaje dziki samczy instynkt zwierzaka...
        • leptosom Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 15:03
          :)) wobec każdej tak masz?
          • mariuszg2 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 15:10
            tylko wobec takich co potrafią wyłączyć moje myślenie a włączyć zwierzaka...
    • six_a Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 15:00
      >Niestety w pewnym momencie dostałam tzw "Kosza" bo facet powiedział,że ma kogoś
      może umar z nudów. ja bym umarła.
      • leptosom Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 15:04
        Siksa, jak Ty czasem coś powiesz, to można w butach umrzeć. :)))))
      • mariuszg2 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 15:07
        six_a napisała:

> >Niestety w pewnym momencie dostałam tzw "Kosza" bo facet powiedział,że ma
        > kogoś
        > może umar z nudów. ja bym umarła.

no nie...będąc na Twoim miejscu bym się wściekł jakbym dostał kosza tuż przed szczytowaniem....
        a co najmniej był rozkminiał temat forumowo do bólu, że może wspólnie osiągniemy ten stan...kobieta niespełniona na pozór jest nudna...w rzeczywistości wiruje niczym hedron w akceleratorze CERN i nigdy nie wiadomo czym to się skończy....z reguły niczym dobrym dla faceta...
        • leptosom Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 15:10
          z reguły niczym dobrym dla faceta...

z tym trzeba się zgodzić. kobieta wprowadza zamieszanie w ustalonym porządku.
          • agnieszkanikt Były macanki, a jakie opisałam wyżej 18.07.14, 15:13
            Prosze nie żartuj.
            gdybym ja napisała facetowi,że chce sie przytulić to by znaczyło przytulić. Ale jak mówi tak facet?? I dodaje "bez zobowiązań" to co miał na myśli?
            • leptosom Re: Były macanki, a jakie opisałam wyżej 18.07.14, 20:01
              Myślę, że facetowi chodziło o seks w poz. misjonarskiej ew. 69. Bez zobowiązań, czyli ma mieć pewność, że któregoś dnia nie powiesz mu: jestem z tobą w ciąży. Tak rozumiem to maskowanie.
              • agnieszkanikt Re: Były macanki, a jakie opisałam wyżej 18.07.14, 20:12
                Ale nie były to typowe macanki ,żadnego całowania itd

leptosom:) dawno sie tak nie uśmiałam:) Musisz być zabawnym facetem.
                Rypiemy sie? :)
                • leptosom Re: Były macanki, a jakie opisałam wyżej 18.07.14, 20:23
                  ale bez zobowiązań! ;)
            • sl-14 Re: Były macanki, a jakie opisałam wyżej 31.07.14, 19:24
              O rany, ale desperatka...
          • mariuszg2 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 15:30
            leptosom napisał:
            > z tym trzeba się zgodzić. kobieta wprowadza zamieszanie w ustalonym porządku.

właśnie...to zmusza do ciągłego wysiłku intelektualnego mężczyzn...to jak pogoń psa za własnym ogonem
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 19:23

six_a napisała:

> >Niestety w pewnym momencie dostałam tzw "Kosza" bo facet powiedział,że ma
        > kogoś
        > może umar z nudów. ja bym umarła.
        >

Sweet :)
    • czoklitka Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 15:23
      > To był miły i sympatyczny chłopak.

Ciekawe, czy swojego również uznałabyś za miłego i sympatycznego, gdybyś zobaczyła go flirtujacego z obcą kobietą...

>tzn nie podobam mu sie fizycznie?

Skoro był flirt, to znaczy, że podobasz mu się fizyczne. Po co miałby flirtować z pasztetką?

>Czy jak mężczyzna pisz
      > e "gdybym byl wolny to coś by miedzy nami było" to jest to zwykłe kłamstwo powi
      > edziane,zeby "odrzuconej" osobie nie było przykro?

Być może. Samo fizyczne podobanie się jest troszkę lichą podstawą do stworzenia poważniejszego związku.
      • agnieszkanikt A wg ciebie 18.07.14, 16:01
        gdyby tak tobie napisał zajęty amorosso,że "lubi przytulić piękną kobiete ale bez zobowiązań"
        to jak byś to zrozumiała? Ze gościowi chodziło o seks z atrakcyjnymi kobietami?? Czy dosłownie o przytulanie tylko?
        • czoklitka Re: A wg ciebie 18.07.14, 16:08
          > gdyby tak tobie napisał zajęty amorosso,że "lubi przytulić piękną kobiete ale b
          > ez zobowiązań"
          > to jak byś to zrozumiała?

miałabym to w nosie. ehh, zrozumiałabym to tak, że skąpiec szuka darmowej prostytutki
          • gocha033 dziewoja czepila sie incyndentu - jak tramwaju 18.07.14, 16:51
            czoklitka napisała:
            > miałabym to w nosie. ehh, zrozumiałabym to tak, że skąpiec szuka darmowej prostytutki

otoz to.
            dziewoja czepila sie incyndentu - jak tramwaju
            i walkuje te blaha historie do zameczenia forum.
            • alpepe Re: dziewoja czepila sie incyndentu - jak tramwaj 18.07.14, 17:01
              a ja ją rozumiem.
              • miau.weglowy Re: dziewoja czepila sie incyndentu - jak tramwaj 18.07.14, 18:40
                serio?
                czy tylko zachecasz do rozwiniecia tematu, bo ci sie nudzi? ;)
                • alpepe Re: dziewoja czepila sie incyndentu - jak tramwaj 18.07.14, 18:48
                  serio. Przecież ona chciałaby raz na zawsze uzyskać potwierdzenie, że tak, ktoś by ją chciał i ma szansę. Tylko to dopytywanie jest głupie, wskazuje na kompleksy i te kompleksy mogą sprawiać, że panowie wieją.
                  • agnieszkanikt dziewoja chciała wiedzieć 18.07.14, 19:06
                    co znaczy dla faceta "przytulić bez zobowiązań" i czy mam do czynienia z taki co chce zdradzić albo zdradzał. I tyle.
                    • alpepe Re: dziewoja chciała wiedzieć 18.07.14, 19:09
                      Aby się dowiedzieć, dziewoja musiałaby usiłować się z panem przespać, nie ma innej opcji.
                    • czoklitka Re: dziewoja chciała wiedzieć 18.07.14, 20:33
                      > co znaczy dla faceta "przytulić bez zobowiązań"

pieszczoty bez zobowiązań.

>i czy mam do czynienia z taki c
                      > o chce zdradzić albo zdradzał. I tyle.

a skąd my mamy wiedzieć, jak jego żona pojmuje zdradę?

> I tyle.

na pewno? ;)
                    • sl-14 Re: dziewoja chciała wiedzieć 31.07.14, 19:25
                      > co znaczy dla faceta "przytulić bez zobowiązań"

To niech zapyta tego konkretnego faceta.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 19:27
      Tekst kojarzy mi się z tym kolesiem co chciał się "poprzytulać od środka".

A co do faceta - wątpię aby było to kurtuazyjne kłamstwo - to raczej domena koszujących kobiet.
      Stawiam orzechy przeciwko talarom że gość miał na myśli numerek na boku, ale taki z twojej inicjatywy(i nic więcej). Aby sumienie miał czyste.
      Piłka po twojej stronie
      • agnieszkanikt Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 18.07.14, 20:38
        Nie wiem o kim mówisz ale masz info na privie
    • klawiatura_zablokowana Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 19.07.14, 00:50
      > Był mały flirt pomiedzy pewnym znajomym, który mi sie podobal. Niestety w pewny
      > m momencie dostałam tzw "Kosza" bo facet powiedział,że ma kogoś , nie jest sam
      > ale lubi porozmawiać, pożartować i poprzytulać piękną kobiete." I tutaj dodał t
      > akie zdanie " Ale gdybym był wolny to napewno coś by z tego było"

Gdyby chciał, toby coś na pewno z tego było.
      Czy kogoś ma czy nie.
      Tacy już są ludzie, tak w ogóle.

Zatem nie ma co się ekscytować.
      • agnieszkanikt ....no tAK 21.07.14, 08:18
        Na koniec zaproponował tylko przytulanie po przyjacielsku.
        Nie pytałam juz co to znaczy a nowego wątku co to znaczy jak mężczyzna zaznacza,ze przytulenie owszem ale przyjacielskie....to już nie założe.

NIby panowe wolą używać prostych sformułowań, ale ten dziwnie owija w bawełne
    • mm969696 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 19.07.14, 12:41
      ja pierniczę, jak można rozmyślać nad takimi głupotami. to znaczy dokładnie to co powiedział, ze gdyby był wolny to może byście sie spotkali i przespali ze sobą.
      • agnieszkanikt Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 21.07.14, 08:20
        Dla mnie miało. To był atrakcyjny bardzo mężczyzna..
        • nieznajacy_sie Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 21.07.14, 09:36
          Wreszcie załapałem.
          Najzwyczajniej żałujesz, że gość Cię nie przeleciał.
          Swoją drogą to Ty jakaś taka d..pa jesteś, skoro faceta przytulającego/macającego nie umiałaś skonsumować.
          • agnieszkanikt Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 21.07.14, 10:19
            Raczej żAłuje samego faktu,że nawet do tego nie dążył. Przyjacielskie przytulenie to raczej jak brat siostre?
            .......................................
            • leptosom Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 21.07.14, 16:38
              o kazirodztwie słyszałaś?
    • wez_sie a ladna jestes? 21.07.14, 11:10
      na ile bys sie ocenila w skali 1-10
      • agnieszkanikt Re: a ladna jestes? 21.07.14, 13:15
        to sam musisz ocenić, kobiete siebie raczej nie potrafi.You know what I mean,
        zobacz
        • wez_sie Re: a ladna jestes? 21.07.14, 13:49
          dlaczego wyslalas mi swoje zdjecia?
          oraz dlaczego nie jestes na nich nago?
          • feel_good_inc Re: a ladna jestes? 21.07.14, 13:52
            wez_sie napisał:
            > dlaczego wyslalas mi swoje zdjecia?
            > oraz dlaczego nie jestes na nich nago?

Bo to tylko przyjacielskie zdjęcia.
            • wez_sie Re: a ladna jestes? 21.07.14, 13:58
              po kumpelsku tez zawsze mozna (mam nadzieje)
              • leptosom Re: a ladna jestes? 21.07.14, 16:36
                dorysuj to, czego brakuje.
    • alkocholistka Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 21.07.14, 17:31
      Pewnie mu się podobasz fizycznie (przypuszczam, że jak wiele kobiet), ale nie chce dla ciebie (ani nikogo innego) rezygnować ze związku.
    • szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 21.07.14, 19:46
      Widzisz i nie grzmisz.

Typowe zachowanie zranionej kozicy.
      Panienka po prostu żałuje, że gość jej nie zaliczył. Wybrał inną (obecną), a Agniesie odstawił na drugi plan, więc Agniesi ego zostało zranione i teraz przeżywa rozpacz, bo on taki przystojny, miły i kulturalny, a mimo to nie chciał włożyć.
      "A jak myślicie co on chciał przez to powiedzieć?"
      "A czy to znaczy, że jestem trędowata?"
      "Cham, jak mógł nie chcieć skosztować mojego młodego i jędrnego ciała?"

Duma panienki została urażona i teraz działa mechanizm wyparcia, aby więcej się nie męczyć i wybić go sobie z głowy, ale z drugiej strony był kisiel w majtkach i pojawia się żal, że sytuacja nie została do końca wykorzystana (nie doszło do konsumpcji).

Pójdę dalej, bo to widać po sposobie pisania i tej całej sytuacji. Siedzi ci gość w głowie i chciałabyś czegoś więcej.

Jakie wy jesteście nieskomplikowane w swoich gierkach, gdy pojawiają się faceci, którzy potrafią wam zakręcić w głowach. W ogóle się nie dziwie facetom, którzy potrafią flirtować i w ten sposób wykorzystują kobiety. Przecież same się o to prosicie.
      • agnieszkanikt Nic złego o nim nie powiedziałam,żaden cham 21.07.14, 20:06
        On mi nic przykrego nie powiedział.
        I tak,masz racje,żałuje bo był wart tego.
    • agnieszkanikt Temat zamkniety. Proszę już nie pisać, dziekuje za 21.07.14, 19:47
      wpisy.
      • six_a Re: tratatata 21.07.14, 19:52
        ja dopiero wstałam i jestem gotowa pisać.
        tak że o.
        • miau.weglowy Re: tratatata 21.07.14, 19:58
          pisz szybko zanim ja pojde spac
      • wez_sie szkoda 22.07.14, 11:01
        szkoda bo wydaje misie ze temat dopiero powoli zaczyna sie rozkrecac
      • leptosom Dziękujemy, wrzuć coś jeszcze. 22.07.14, 11:19
    • light_in_august Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 22.07.14, 15:03
      Takie zdanie odbierałabym raczej jako rodzaj grzeczności niż prawdziwą deklarację. On po prostu dał Ci do zrozumienia, że nie jest na ten moment zainteresowany i tyle. Podobać się możesz, ale co to ma za znaczenie, skoro nie jest zainteresowany bliższą znajomością(niezależnie od powodu)?
      • kama265 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 31.07.14, 22:05
        czyli w skrócie: tera nie ale się dowiaduj? :D
    • baba.ryba Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 31.07.14, 11:03
      Niestety jakby chciał to by ją rzucił. Współczuje też tamtej kobiecie skoro tak mówi do Ciebie. Jakby był z Tobą to mógłby tak mówić kolejnej... lepiej go sobie daruj
    • sl-14 Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 31.07.14, 19:33
      Że też wcześniej nie odkryłam tego wątku - boski.:)
      Przypomina mi rozkminy w stylu - czemu on nie dzwoni, wysłałam mu 10 smsów, a on nic, pewnie nie dotarły, dzwonię, a on nic, pewnie jest bardzo zajęty, trzeci dzień nie oddzwania, może umarł?
      • best.yjka Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 31.07.14, 22:30

> czemu on nie dzwoni, wysłałam mu 10 smsów, a on nic, pewnie nie dotarły, dzwonię, a on
        > nic, pewnie jest bardzo zajęty, trzeci dzień nie oddzwania, może umarł?

Ależ skąd ;)
        Miał wypadek. Połamał wszystkie palce i przyciął sobie język. Jak się wykuruje, to napewno się odezwie.
      • ijonaa.tichy Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 01.08.14, 12:34
        Lol, trochę tak;)
        Ale też jak pan flirtuje, zaczepia inne, znaczy podświadomie szuka czegoś lepszego, bo ta z którą jest to jednak nie to, nie ta (ukochana) twarz, nie ten intelekt. No i potem okazuje się że on "kocha" w związku jeno na 70% - no i związek ten finalnie się kończy, bo okazał się falsyfikatem.
    • znana.jako.ggigus odczekaj i uderzaj znowu 01.08.14, 18:27
      za pare mies./tyg.
      Ten pan chyba powoli traci zainteresowanie obecną partnerką i się waha. Szybko wskoczysz na puste miejsce, zaklepiesz i rozejszysz sie dookoła z bojowym wyrazem twarzy.
      • dantpre Re: odczekaj i uderzaj znowu 01.08.14, 18:48
        Ubawiłam sie :-)))

Po mojemu facet jest zwyczajnie leniwy, ale chce wyjść na takiego z klasą... Samiec alfa (i omega). Co by to nie było, gdyby był wolny.
        Na szczęście wolny nie jest i można go sobie odpuścić :-) Takie dzecko, nie dorośnie. Żeby nie zranić, należy mu na pożegnaie z uśmiechem powiedzieć: pa!
        Albo olać totalnie. Olałabym.
        • znana.jako.ggigus w sumie to moze znaczyc wszystko i nic 01.08.14, 19:01
          moze on chcal, zeby ona okazala inicjatywe? a moze kocha swaoja dziewczyne? a moze palnal ot tak, bo nie wiedzial jak wybrnac z przyjacielskich przytulanek.
          Milo mi, ze rozbawilam moimi wizjami.
          :))
          • dantpre Re: w sumie to moze znaczyc wszystko i nic 01.08.14, 20:00
            Bez urazy :-)
            Ubawił mnie wątek i wizja tego faceta.
            Takie teksty rozśmieszają do łez, jaki facet wypowiada to serio???
            Mam ochotę zapytać... WTF????
            • agnieszkanikt Spoko 01.08.14, 20:15
              On już sie mną nie interesuje , nie flirtuje ale od czasu do czasu jak sie widzimy to podchodzi , żartuje, "oj no co tam już sie nie widujemy ", "nie patrzysz sie na mnie"
              Takie tam. Pierdoły. Ja niestety coż począć zauroczyłam sie i wolałabym ,żeby nie żartował tak z tego tylko dał mi święty spokój to prędzej zapomne.

Serio tak powiedział i nie wiem czy ty sie ze mnie śmiejsze czy z niego,że kretyn? :)
              • dantpre Re: Spoko 01.08.14, 20:21
                No nie będę Cię kopać, odurocz się i zapamiętaj. I następnym razem wyrecytuj to WTF...
                • agnieszkanikt możesz 01.08.14, 20:24
                  kopać.
                  czyli ze mnie sie śmiejesz. mam w takie pierdoły nigdy nie wierzyć?
                  • dantpre Re: możesz 01.08.14, 20:27
                    o ile masz więcej niż 10 lat
                    jak nie, to ostatecznie wierz...
                    • agnieszkanikt Re: możesz 01.08.14, 20:29
                      No ok..
                      czyli to jest tzw kpina z kobiety i nawet gdyby był wolny to nie zainteresowałby sie nią?

• dantpre Re: możesz 01.08.14, 20:33
                        Facet kpi sam z siebie, nie ma sensu tego rozważać.
                        Game over.
                        • nstemi Re: możesz 11.08.14, 21:42
                          Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu :-)
                          A w tym przypadku: ot gość sobie pożartował.

dantpre napisała:

> Facet kpi sam z siebie, nie ma sensu tego rozważać.
                          > Game over.
            • znana.jako.ggigus nie obrazlam sie, wrecz przeciwnie 01.08.14, 22:19
              pisząc to, miałam wizję autorki, która mości się z zadowoleniem u boku tego przystojnego pana.
              A kiedy czuje, że ma mocną pozycję, to odstrasza potencjalne obiekty zagrożenia.
              Jak to na imprezie bywa, keidy zagada się trzy zdania, a tu zaraz sfruwa pani tego pana. Chociaż nie było flirtu, ani ee napięcia.
              • ponis1990 Re: nie obrazlam sie, wrecz przeciwnie 02.08.14, 11:30
                Moje pytanie - byłaś kiedyś w poważnym związku? Albo, ile jesteś teraz sama? Bo ten jego tekst to po mojemu: a) na pocieszenie, bo jakby chciał to zostawiłby przecież tamtą, b) facet totalny flirciarz i patrzy coby tu przelecieć na boku albo ma taki styl bycia a jego stałą panienka się niezbyt przejmuje,c) może chciał zamoczyć ale bez zobowiązań, i był ciekawy co ty na to.
                Tak czy siak, palant.
    • shmu Re: Gdy mężczyzna mówi: "Gdybym był wolny to .... 13.08.14, 15:09
      Sa dwie opcje:
      1. malo prawdopodobna to, ze rzeczywiscie chcial Cie pocieszyc, chociaz watpie. Po cholere by flirtowal na poczatku znajomosci...
      2. Podobasz mu sie, dlaczego nie. Fizycznie moze sie podobac wiecej osob niz jedna (wlasna) kobieta. Skoro przyznaje, ze lubi sie poprzytulac, to by sie poprzytulal i wiecej, ale nie jest zdecydowany porzucic swojej kobiety. Wiec jak chcesz sie "poprzytulac", to bardzo chetnie, a jak chcesz zwiazku, to nie.
      PS. Gdyby nie dodal tego "poprzytulac" to bym zdecydowanie lepiej o nim myslala...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka