Gość: ewa zaśpiewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:15 baradzo baardzo bardzo... Życie bym za niego oddała. Kto jeszcze tak ma? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: de de Re: bardzo kocham mojego męża :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.08.04, 11:18 ja tesh ja tesh, trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna u mnie jest na odwrot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:23 to dla kobiety lepszy uklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de de Re: u mnie jest na odwrot IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.08.04, 11:26 wspólczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna sobie wspolczuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:36 jesli facet kocha mocniej niz kobieta jest mniejsze prawdopodobienstwo, ze zakocha sie w innej. malo wiesz jeszcze o zyciu albo zwyczajnie mi zazdroscisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa zaśpiewa Re: u mnie jest na odwrot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:27 miłość to nie układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: u mnie jest na odwrot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:39 cos podobnego! a wiesz, ja juz to wiedzialam, zanim sie urodzilam, ze milosc to jest uczucie , a nie uklad. tylko , ze w milosci jest jeszcze cos takiego, ze zawsze ktos kocha bardziej. i ja mam to szczescie (w przeciwienstwie do was), ze maz mnie bardziej kocha niz ja jego i on to akceptuje. tez bardzo go kocham, ale on uwaza , ze on mnie bardziej. to co sie bede z nim licytowac? Odpowiedz Link Zgłoś
stuprocentowa.woman Re: bardzo kocham mojego męża :) 30.08.04, 11:25 i ja,choć to nie mój "nie mąż" Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: bardzo kocham mojego męża :) 30.08.04, 11:52 nie wiem, czy życie bym oddała. myślę że nikt nie wie, jak zachowałby się w tak ekstremalnej sytuacji... ale kocham bardzo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: bardzo kocham mojego męża :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:22 Ja też baaardzo bardzo kocham mojego męża i wiem i czuję że On mnie też. Jesteśmy bardzo szczęśliwi już dziewięć lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampion3 ja tak mam IP: 195.187.67.* 30.08.04, 12:29 ma na imię Tadeusz, jest oficerem moi drugim męzem ja jego pierwszą żoną mamy po 34 lata nic bez niego mi nie smakuje ani lody, ani wódka Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: bardzo kocham mojego męża :) 30.08.04, 12:31 Gość portalu: ewa zaśpiewa napisał(a): > baradzo baardzo bardzo... Życie bym za niego oddała. > Kto jeszcze tak ma? :) to ładnie a nawet pięknie kochacie się nawzajem, ale...poza sobą wzajem jeszcze starcza miejsca na miłość bliźniego? dla bliźniego nie męża też zycie oddasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa zaśpiewa Re: bardzo kocham mojego męża :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:51 czy oddam życie za bliźniego niemęża? nie, nie sądzę. Życie to dla mnie zbyt cenna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna a zycie to rzecz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:21 od kiedy? chyba dawna mnie tu nie było.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa zaśpiewa Re: a zycie to rzecz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:26 Niczyja to rzecz, czy życie to rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś