Dodaj do ulubionych

nie moge sie pozbierać...

29.08.14, 11:45
Pisałam "moja historia ze zdradą w tle" ...teraz ciąg dalszy...
Są lepsze i gorsze dni.. dla mojego męża sex to priorytet i jeśli go nie ma ( z naturalnych powodów) to po prostu jest nie do zniesienia....:( ciągle wypomina mi tamto...dobija mnie...jestem kłębkiem nerwów....A teraz właśnie jest ten naturalny powód braku..Kilka dni temu odezwał sie romeo....że myśli..że mu mnie brakuje, naszych rozmów...że mu przykro i nie chciał mnie skrzywdzić....pytał jak jest w małżeństwie,powiedziałam że już sie pozbierałam aczkolwie w domu dobrze nie jest.. i możemy byc przyjaciółmi, od czasu do czasu napisac co u siebie...i dupa jestem totalnie rozwalona, beczę,ciagle wiszę na poczcie a wiadomości brak...kompletna ze mnie idiotka.
Obserwuj wątek
    • chyba.ze Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 12:02
      Napij się zimnej wody. Serio.
    • minasz Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 12:04
      co to znaczy ze nie ma seksu z naturalnych powodow?
      • zielonooka164 Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 12:07
        comiesięcznego :))
        • pomorzanka34 Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 12:13
          zielonooka164 napisała:

> comiesięcznego :))

dlaczego ?
          • zielonooka164 Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 12:15
            miesiączki, okresu itp.
            • chyba.ze Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 12:16
              zielonooka164 napisała:

> miesiączki, okresu itp.

Miesiączka czy okres?
            • minasz Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 12:20
              a czemu to taki fajny lubrykant:)
              • zielonooka164 Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 12:26
                hahaha zaraz mi sie humor poprawił :))))))))))))
    • lena36 Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 13:07
      Żartujesz sobie? Ty źle się czujesz bo masz okres a mąż ma z tego powodu focha bo nie ma seksu i jest "nie do zniesienia"? Przeciez to jakiś kretyn, no chyba że masz okres przez cały miesiąc.
      • zielonooka164 Re: nie moge sie pozbierać... 29.08.14, 13:28
        okres mam 5 dni :) no właśnie tak to wygląda ...tym że zainteresowałam sie innym doprowadziłam do tego że spadła mu samoocena, nie czuje sie 100% mężczyzną i w ogóle..kuźwa oszaleję....
    • wez_sie lodzika 29.08.14, 14:26
      a lodzika nie mozesz bo sie szanujesz?
      • grazkavita Szanuj się 30.08.14, 08:14
        Zaplanuj sobie na ten czas jakieś towarzyskie spotkania, coś co będzie rozrywka nie tylko dla Ciebie , ale i dla męża , jakieś przemeblowanie , zakupy, zmęcz go trochę i nigdy nie dopuszczaj nawet myśli do siebie , ze facet nie może tygodnia wytrzymać bez seksu! Taki to powinien się leczyć....Swoja internetową sympatię traktuj jako kolegę i nie myśl o nim w kategoriach seksu, bo to rzeczywiście pachnie zdradą....Zastanów się proszę w czym ta Twoja internetowa sympatia jest lepsza od męża?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka