kwik 05.04.02, 09:17 hura! nie ma zimy! miłego, ostatniego w tym tygodniu dnia tzw. pracy. czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik szeregowa Wasiu 05.04.02, 09:43 porządek w wojsku musi być. nie ma mowy o wcześniejszej przepustce. a dezercję to proszę wybić sobie z główki. do zadań bojowych przystąp! odmaszerować! dzisiaj jest do obrania 2000 kg ziemniaków. na obiad będą placki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia 0,5 wieczorem??? Co to jest za nagroda??? (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia No potatoes for me, oh no no no (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 12:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Łan pszenicy i koniec tych targów!!! (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:18 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia To zabieram uzi, ryż i pszenicę i uciekam:) (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:40 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Uzi *N*I*E* było przeterminowane!!! (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 14:34 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Kwik, jak beknę (sic!), to razem ze mną... (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 15:34 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Powiem sądowi, że szeregowych deprawujesz!!(n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 15:40 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Ja chciałam pozostac nieskalana :(((( (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 15:44 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Znajdziemy szczelne prawo i koniec z kwikiem (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 15:51 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Kwik zgnije w mamrze i koniec... (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 16:02 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Kwik nie gnije tylko kwitnie w mamrze :) (n/txt) 05.04.02, 16:04 Gość portalu: wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino wasia czemoz to chcesz kosic zyto z bukosiem? n/t 05.04.02, 14:51 Gość portalu: wasia napisał(a): > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Gutek, bo ty się do tego nie nadajesz... (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio jak milo. nie to nie - sam se cos skosze (n/txt) IP: 194.181.183.* 05.04.02, 15:33 Gość portalu: wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Myślałam, że abstynent, a trzeźwych nie zniosę(nt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 15:36 Gość portalu: gucio napisał(a): > Gość portalu: wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio no worries. gucias trzezwy jak bucias po 0,5(nt) IP: 194.181.183.* 05.04.02, 15:38 Gość portalu: wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia To odetchnęłam z ulgą... (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 15:42 Gość portalu: gucio napisał(a): > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio No to pozdrow ulge koniecznie (n/txt) IP: 194.181.183.* 05.04.02, 16:01 Gość portalu: wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Budowlana czy remontową??? (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 16:03 Gość portalu: gucio napisał(a): > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio przede wszystkim podatkowa (hip hip hura)(n/txt) IP: 194.181.183.* 05.04.02, 16:22 Gość portalu: wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: (b) ośmy dzień tygodnia IP: 195.117.18.* 05.04.02, 09:41 Drogi Kwiku! Zartowałeś chyba z tym, że nie ma zimy, bo u mnie dziś padał śnieg!!!!!!!!!! I musiałam aż wyciągnąc rękawiczki,które już schowałam pewna, że zimy nie będzie. A co do końca tygodnia to jeszcze tydzień temu bym się cieszył, ale dziś niestety nie cieszę się.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie jest tak zle. 05.04.02, 09:59 bo j ato do domu se pojde nie przymierzajacv o drugiej, znanej rowniez niektorym jako czternasta. se pojde i juz. chociaz mam w ksiazeczce wpisane: szeregowy bukowski. jak bykm mam to wpisane.. ale co kapral kwik moze mi zrobic??? wasia ja ci mowie... olej te ziemnaiki (uwaga: metafora) i chodz na piwo. likend jest likend. tak jak love jest love. a jako ze wraca zima to zimioki i tak zmarzna. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik w wojsku jak w domu 05.04.02, 10:01 kapral kwik dysponuje władzą wojskową, szeregowy bukowski. może przenieść do jednostki karnej. a tam się takie rzeczy dzieją, ze ho ho. ziemniaki przy tym to pryszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Papierowy Księżyc 05.04.02, 11:04 komisarz Włodzimierz Neona zapytuje w zgoła inszej sprawie czy meble z tektury są okej bo on by chciał żeby były okej bo je chce zakupić za pieniądze których jeszcze nie ma jednakowoż postanawia i tak zrobi ? okej Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Drogi Komisarzu / Kominiarzu 05.04.02, 11:06 > czy meble z tektury są okej > bo on by chciał żeby były okej > bo je chce zakupić za pieniądze których jeszcze nie > ma jednakowoż postanawia i tak zrobi meble z tektury są podobne do tekturowych butów. więc są okej. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Kwikomisarz 05.04.02, 11:18 kwik napisał(a): > meble z tektury > są podobne > do tekturowych butów. > więc są okej. to okej bo już myślałem że mogą nie być okej a wtedy nie wiem co bym zrobił koszule mi wychodzą z szafy guziki rwą się na wolność mankiety strajkują krawaty... wyszły i nie wróciły została tylko kominiarka sterta książek i stary indianin Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Zły Kwikporucznik 05.04.02, 11:23 > krawaty... wyszły i nie wróciły spotkałam wczoraj jeden był miał poetyckie 3 wcielenie ale guzików nie było samotny krawat na krawężniku neona, czy korona sekwoi przyjmuje dziś indiańskie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
neona Learning to fly 05.04.02, 11:39 > czy korona sekwoi > przyjmuje dziś > indiańskie dzieci ...lecimy z Kwikiem nad wszechobecną prerią skrzydła od horyzontu po horyzont wiatr głaszcze nam dzioby stalowe (mój stalowy, twój mszysty) co za wiodok a jaki powidok! a potem zabieramy indiańskie dzieci gile im jak frędzle wiszą u nosa a wieczorem zamieniamy się w ludzi (bo noc wokół sekwoi jest chłodna) i ... trzeba się przytulić by nie zamarznąć (tak, tak, orłom i ludzim zawsze jedno na myśli:):) znam takie miejsce w największym stanie na północy tam piją bogowie i lądują orły Odpowiedz Link Zgłoś
kwik orbitowanie z cukrem 05.04.02, 11:50 bo rzeczywistość pokąsała oślizgła jadowita ale już zamknęłam ją w piwnicy niech zbójnicy dadzą jej w kość lubię latać Odpowiedz Link Zgłoś
neona The Fly 05.04.02, 12:05 kwik napisał(a): > lubię latać latasz sama czy z kimś a może z czymś mi wystarcza wyobraźnia to i tak za wiele latam do sklepów jak kot z pęcherzem lubię latać bo nie mam skrzydeł Odpowiedz Link Zgłoś
kwik fly on the windscreen 05.04.02, 12:17 latam czasem z wielką torbą gdzie mieści się wszystko co do życia potrzebne dużo tam też miejsca na niepotrzebne rzeczy i myśli zrobie w niej porządek niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
neona keep it clean 05.04.02, 12:29 > zrobie w niej porządek > niedługo uprość swoje życie a polecisz gdzie zechcesz dzisiaj też sprzątam wczoraj ktoś by się zabił o butelki Odpowiedz Link Zgłoś
kwik clear or clever 05.04.02, 13:07 > uprość swoje życie bardziej już nie można czerwone buraki pomarańczowa marchew rybia ryba Odpowiedz Link Zgłoś
neona Straight story 05.04.02, 14:50 kwik napisał(a): > > uprość swoje życie > > bardziej już nie można stąd jak patrzę widzę że można ... coś bagno się rozlazło aise ma zmiany agick w łóżeczku Kwik ty chyba nie chorujesz jesteś z krwi i kości? podłączona czipem do sieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik existenZ 05.04.02, 15:01 > stąd jak patrzę > widzę że można pozwól, że pozostanę przy swojej wersji :) > Kwik > ty chyba nie chorujesz > jesteś z krwi i kości? > podłączona czipem do sieci był taki film eXistenZ mocno średni ludziki z gniazdami podłączeniowymi nad krzyżem w plecach nie mam tak i wcale nie żałuję :) brrrrrrrrrrrrrr dreszcze niespokojne Odpowiedz Link Zgłoś
neona Ereasehead 05.04.02, 15:10 kwik napisał(a): > był taki film eXistenZ > mocno średni znam cala tworczosc cronenberga bo jak bylem mlodszy.... wciagaly mnie niesamowite historie na szczescie przeszlo bo to zle robi na glowe a egzistens widziałem - kicha w ogóle wyszystko widziałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Człowiek Słoń z Neonem za pan brat 05.04.02, 15:13 > w ogóle wyszystko widziałem > ;) ja na szczęście nie :))))))))))) a piknik pod wiszącą skałą? pół jawa pół sen i pomarańcz bijąca po oczach Odpowiedz Link Zgłoś
neona Co gryzie Kwikberta Grape'a? 05.04.02, 15:31 kwik napisał(a): > a piknik pod wiszącą skałą? > pół jawa > pół sen > i pomarańcz bijąca po oczach widział i lubi :) a samochody które zjadły paryż? smaczny film z dziwnymi zdjęciami a nawet pamięta gallipolli z melem gib. kiedyś głównie oglądał i słuchał teraz... kto wie co robi teraz? jaki gilbert go gryzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Nikto nie je doma 05.04.02, 15:36 > kto wie co robi teraz? > jaki gilbert go gryzie? może gilbert chrrrrrupie winogrona z Muzzy'im w oparach Dymu tuż obok Manneken Pis a on ... kap kap :)) Odpowiedz Link Zgłoś
neona Alone... but not lonely 05.04.02, 15:49 kwik napisał(a): > > kto wie co robi teraz? > > jaki gilbert go gryzie? > > może gilbert chrrrrrupie > winogrona > z Muzzy'im > w oparach Dymu > tuż obok Manneken Pis > a on ... > kap kap > > :)) nie płacz Kwik bo mi dywan zmięknie i chusteczka nie pomoże nigdo nije doma sama jesteś? ale do zamka dosięgniesz jakby ktoś dzwonił? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Alone... but not lonely and not Lionel 05.04.02, 16:03 > nie płacz > Kwik też lubię :) zwłaszcza ze śmiechu > bo mi dywan zmięknie > i chusteczka nie pomoże dywan potraktujemy odkurzaczem wszystko zbierzemy co do kropli > ale do zamka dosięgniesz > jakby ktoś dzwonił? mam taki maly tabolecik psydaje siem ale cy domofon cynny Odpowiedz Link Zgłoś
neona Panienka się nie kłopocze, kawaler utuli 05.04.02, 16:16 kwik napisał(a): > dywan potraktujemy odkurzaczem > wszystko zbierzemy > co do kropli i do kubeczka potem odsprzedamy do Banku Łez by inni widzieli co się święci > mam taki maly tabolecik > psydaje siem > > ale cy domofon cynny czynny do odwołania no panienka już nie płacze kawaler się zajmie (ogniem) i jakoś to będzie niech zejdzie z taborka bo nóżki zmęczone i masować wypada nie ma się czego wstydzić panienka już pelnoletnia a taka wstydliwa zdejmujemy skarpetki nóżka na nóżkę i maso masu ps gdzie jest su? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik luli luli laj 05.04.02, 16:30 > czynny > do odwołania za wyjątkiem remanentów i inwentaryzacji > no > panienka już nie płacze > kawaler się zajmie (ogniem) > i jakoś to będzie pali się! pożar! iją iją iją już jadą 998 rety, wody zabrakło to, co z Wisły? > zdejmujemy skarpetki > nóżka na nóżkę > i maso masu gdzie są moje skarpetki? a tak w ogóle to gdzie ja jestem? > ps > gdzie jest su? umówiła się z Peggy Odpowiedz Link Zgłoś
neona Wodą nie wszystko ugasić da się 05.04.02, 16:41 kwik napisał(a): > pali się! pożar! > iją iją iją > już jadą 998 > rety, wody zabrakło > to, co z Wisły? z wisły do wisły warto i ze świdra wychłeptać > > zdejmujemy skarpetki > > nóżka na nóżkę > > i maso masu > > gdzie są moje skarpetki? > a tak w ogóle > to > gdzie ja jestem? jesteś u siebie a ja stoję pod drzwiami i namawiam byś otworzyła chociaż okienko na podwórze i uchyliła rąbek tej... żeby tylko nie posunąć się za daleko spódnicy > > ps > > gdzie jest su? > > umówiła się z Peggy ale Peggy poszła na przeszpiegi podkupić klienta Odpowiedz Link Zgłoś
kwik take me down to the water city 05.04.02, 16:48 > jesteś u siebie > a ja stoję pod drzwiami > i namawiam > byś otworzyła > chociaż okienko na podwórze przybyli ułani pod okienko? rety, cała kawaleria. > i uchyliła rąbek tej... żeby tylko nie posunąć się za daleko > > spódnicy uwaga podwijam lewą nogawkę pod kolano :) Odpowiedz Link Zgłoś
neona hello. is it me you looking for. 05.04.02, 17:00 kwik napisał(a): > przybyli ułani pod okienko? > rety, cała kawaleria. chłopaki spadajcie! ale już bo wam skórę wygarbuję! wracać do swoich kompani spocznij i wypocznij! > uwaga > podwijam lewą nogawkę > pod kolano :) huuuułaaaaaaaaa (jak al pacino w zapachu kobiety) zakrzyknął kawaler-zysta i aż obtarl sobie zbroję nagłym ruchem gałek ocznych a co go jeszcze bardziej zmechaciło to fakt iż zaraz miał wracać do domku bo przecież został akredytowany tylko do 17 a potem sprzątanie go czeka a tu promyczek światła jutrzenka rozkoszy w oknie kiwa Kwikowym serdecznym palcem zapraszając (bo chyba to nie jest palec środkowy......:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik are you sure or surrealizm? 05.04.02, 17:04 > huuuułaaaaaaaaa > (jak al pacino w zapachu kobiety) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > w oknie > kiwa Kwikowym serdecznym palcem > zapraszając > > (bo chyba to nie jest palec środkowy......:) no i okazało się, że Kwik to Baba Jaga w chatce na kurzej stopce kiwa kostuchowatym palcem --no chodź tu chłopcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
neona i am sure even when ajm surrealistic 05.04.02, 17:08 kwik napisał(a): > > w oknie > > kiwa Kwikowym serdecznym palcem > > zapraszając > > (bo chyba to nie jest palec środkowy......:) > > no i okazało się, że Kwik > to Baba Jaga > w chatce na kurzej stopce > kiwa kostuchowatym palcem > > --no chodź tu chłopcze :) ale pod starczą powłoką kryła się super laska połknięta przez Babę Jagę wyskoczył jeszcze listonosz myśliwy wilk mechanik rowerowy sztumbanfirer etke i czterech pancernych i kot Odpowiedz Link Zgłoś
kwik dali salvadorovi działkę na Salvadorze 05.04.02, 17:17 > ale pod starczą powłoką kryła się > super laska > połknięta przez Babę Jagę > wyskoczył jeszcze listonosz > myśliwy > wilk > mechanik rowerowy > sztumbanfirer etke > i czterech pancernych > i kot a neona się przestraszył tych wszystkich postaci i zwiał gdzie pieprz i sól rośnie :(( a kwik przycupnęła koło krzaka jagód i co teraz porabia? o tym drogie dzieci innym razem - proszę pani, proszę pani ale... Odpowiedz Link Zgłoś
neona i tak trudno się rozstać 05.04.02, 17:34 kwik napisał(a): > a neona się przestraszył > tych wszystkich postaci > i zwiał > gdzie pieprz i sól rośnie :(( neona niejednego pieca jadł razowiec i tak atwo go nie wezmą ale waśnie zaczytał się w historii bagiennej jak to się wszystko zaczęło kiedy on przyszedł i kiedy polubili go a kwik przycupnęła > koło krzaka jagód > i co teraz porabia? - ja ja proszem pani ja - wyrwał się jasiu - no co jasiu kwik robi? - sika - jasiu ty świntuchu, - ale przecież przycupnęła z jakiegoś powodu - zasugerował błyskotliwie - jasiu, jutro przyjdź z mamą - ale przecież pani jest moją mamą Tego się nie spodziewała zbladła i przycupnęła obok . Odpowiedz Link Zgłoś
kwik love, love will tears us apart again by dywizja 05.04.02, 17:41 > - ja ja proszem pani ja - wyrwał się jasiu > - no co jasiu kwik robi? > - sika > - jasiu ty świntuchu, > - ale przecież przycupnęła z jakiegoś powodu - zasugerował błyskotliwie - ale to nie był ten powód jasiu, kwik dostała skurczu, po prostu. - pani oszukuje - tak. - jest pani....jest pani u pani! - krzyknął jasiu. > Tego się nie spodziewała > zbladła > i przycupnęła obok > . w sam środek mrowiska czy to wiosna czy to zima Odpowiedz Link Zgłoś
neona weekend u berniego :) 05.04.02, 17:46 dir kwik >jest pani u pani... dobre bo bardzo polskie tu przerywam ten nasz hmmm kontakt i udaję się na weekend także pracowity baw się jak norka pa Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Bukoś... 05.04.02, 10:12 W ramach czynu społecznego chętnie udam się z tobą na alkohol, wyraźnie ci go ostatnio brakuje... Za piwem nie przepadam, ale już wódeczki nie odmówię... pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wasia 05.04.02, 11:17 wiesz jak jest... obowiazki.. obietnice... roznie bywa.. ale za kolanko sie posmyramy? co? ja sie tam przy piwie nienupieram... wczoraj rablem sobei przezd spaniem dwa zywce i mi sie w glowie zakrecilo. no wiecie co. wstyd. a tak wogole to fajnie wygladasz w tym obcislym sweterku. A KWIKIEM SI ENIE PRZEJMUJ. DOSTALA NOMINACJE NA KAPRALA, TO I PYSZCZY... a taka rowna babka byla... wspolne spiewy, wspolne weekendy, wspolne prysznice... a teraz? ziemnaiki i ziemnaiki... ja to chyba jej kiedys powiem: sama jestes ziemniak. a jako ze nie am wojny, to nie rozszczelaja nas jak se pojdziemy... na spacer i pochedozyc... co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wszyscy pokrywdzeni 05.04.02, 11:43 dziś kwik dostał rozdwojenia jaźni. ciemna strona osobowości wykurzyła fajnego kwika. bo zasadniczo ten prawdziwy kwik to fajna babka. mówię wam. ślubuję i daję słowo zucha, że pokonam złe moce i sprowadzę kwika na dobrą, bagienną drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius buk 05.04.02, 12:12 słuchaj, skrobnę do Ciebie w weekend na skrzynkie w sprawie wiadomej. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
neona zamów jedną więcej... 05.04.02, 12:33 ... jeśli chodzi o absynt a jeśli o coś innego to ja nic nie wiem nie widziałem mam alibaj jestem docent innocent neo Odpowiedz Link Zgłoś