ursyda 11.10.14, 18:22 A Edzia powiedziała, że Kora to marna wokalistka co Mann w trójce skomentował, że Kora to rozumie co śpiewa w przeciwieństwie do Edzi. Edzia to wie jak sobie w szołbizie wrogów narobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: A ona powiedziała 11.10.14, 18:25 O Edzi to już od pierwszego dnia, jak się w tv pokazała, to wszyscy wszem i wobec głosili, że najwybitniejsza z wybitnych i drugiej takiej w całym świecie nie ma. No to uwierzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: A ona powiedziała 11.10.14, 18:47 Też bym uwierzyła ale mnie tak nikt nie mówił kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A ona powiedziała 11.10.14, 18:44 No nie zawsze chyba. "Jest już późno, piszę bzdury, koz zapędził mysz do dziury" - co i tak jest niczym wobec bełkotu "Elektro Spiro kontra Zanzara." :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: A ona powiedziała 11.10.14, 18:48 No otwarcie się przyznaje, że bzdury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: A ona powiedziała 11.10.14, 19:56 No tak, chyba dawno nic kontrowersyjnego nie powiedziała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: A ona powiedziała 11.10.14, 20:05 bo wszystkie kontrowersje zapewnił wokół jej osoby były mąż, coś czuję że jest nawet zadowolona z takiego obrotu sprawy, bo teraz wszyscy kiwają głowami jak biedna Edzia z takim bydlakiem tyle lat mogła się użerać Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: A ona powiedziała 11.10.14, 20:55 No coz, obie sa nie zle artystki. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Edzia jest ładna i ładnie śpiewa 11.10.14, 23:46 fatalne piosenki. No nie ma dziewczyna szczęścia do repertuaru. A Kora? A co tu pisać? Wystarczy obejrzeć na yt, wsłuchać się w słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Edzia jest ładna i ładnie śpiewa 12.10.14, 08:25 ładna ??? to moze kiedyś była teraz ani ładna ani ładnie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Edzia jest ładna i ładnie śpiewa 12.10.14, 08:56 A w ogóle coś śpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Edzia jest ładna i ładnie śpiewa 12.10.14, 10:21 tyle śpiewa co doda. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus tez prawda - Edzia jest reklama 12.10.14, 11:43 swego chirurga i demiurga pseudoprzemyslu muzycznego w Pl. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Edzia jest ładna i ładnie śpiewa 12.10.14, 12:19 Nie śpiewa, teraz się WYPOWIADA! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Edzia jest ładna i ładnie śpiewa 12.10.14, 13:24 Niestety wypowiadała się chyba zawsze, ale kiedyś do tego jeszcze śpiewała.:) Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Edzia jest ładna i ładnie śpiewa 12.10.14, 15:51 A ja sie zgadzam z Edzia i Mannem :D Kora JEST kiepska wokalistka, ale nie na wybitnym wokalu polega jej image. A Edzia czasem nietylko nie wie , co spiewa, ale czasem i co mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Edzia jest ładna i ładnie śpiewa 12.10.14, 18:21 Przede wszystkim to ostatnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 ale co ona przez to wlasciwie chciala powiedziec ? 12.10.14, 15:58 - nie moge wyjsc z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: A ona powiedziała 12.10.14, 18:36 A ona śpiewała coś poza "To nie ja byłam konewką"? Odpowiedz Link Zgłoś
hajbar18 Re: A ona powiedziała 17.10.14, 14:13 widzę że śledzisz życie samych światowych ludzi, teraz będzie zagadka!!!! dopasuj osobę do historyjki: 1 osoba była oburzona jak ją ktoś podsłuchał i dowiedział się że pierd***i się w ich domu gdy on jest w pracy 2 osoba wmawiała partnerowi że jego nie jego dziecko jest jego i bóg ją pokarał, mam nadzieję 3 osoba dymała małolatów z centralnego gratuluję idoli Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A ona powiedziała 17.10.14, 17:13 ja tych państwa nie znam, ale gratuluję rodziny czy tam przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: A ona powiedziała 17.10.14, 21:22 szczelam: twoja siostra, matka? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: A ona powiedziała 19.10.14, 00:25 Chyba zacznę plotka i pudelka czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_przecietna Re: A ona powiedziała 18.10.14, 23:38 Edyta powiedziala prawde, mann tez powiedzial prawde, kora chyba nie komentowala, nie slyszalam... No coz, kora ma osobowosc, a edzia technike wokalna. Razem to by byla petarda, a tak mamy to co mamy... Mann mogl sonie darowac wylowiedz, bo to ze nie wchodzi sie w polemike z osobami oderwanymi od rzeczywistości wie cbyba kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: A ona powiedziała 19.10.14, 14:41 Przeciez to sa zupelnie inne estetyki wokalne, co tu w ogole porownywac. Odpowiedz Link Zgłoś