potworski 21.10.14, 15:44 ...leżąc w wannie?=bo ja ostatnio zastanawiałem się dlaczego w piramidach egipskich nie ma okien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: O czym myślicie... 21.10.14, 16:03 Jeśli tak to po cholerę tam tyle tych komnat dali, jedzenia i innych gadżetów? Jeśli zakładali, że to wszystko przyda się Faraonowi, to przecież mogli mu chociaż jakiś uchylny lufcik zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: O czym myślicie... 21.10.14, 16:07 aby miał co jeść w zaświatach?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: O czym myślicie... 21.10.14, 16:08 No to wyjaśnij mi jak miałby zabrać to całe jedzenie w zaświaty, skoro nie miałby go jak z piramidy wyciągnąć, bo przecież nie było okien. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: O czym myślicie... 21.10.14, 16:13 on po prostu stamtąd nie wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: O czym myślicie... 21.10.14, 16:21 =tzn ci budowniczowie zbudowali w piramidzie także zaświaty? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: O czym myślicie... 21.10.14, 16:24 piramida jest bramą łączącą różne wymiary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: O czym myślicie... 21.10.14, 16:08 a wracając do pytania.. leżąc w wannie mam nogi na ścianie :D, bo moja wanna ma tylko 140cm, i jak tak widzę swoje nogi to myślę sobie "kurcze coraz fajniejsze te nogi mam" :D Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: O czym myślicie... 21.10.14, 16:23 na szklanej tafli nad wanną rozpisuję takimi wodozmywalnymi pisakami kolejną strategię marketingową albo kosztorys jakiegoś projektu... a potem spłukuję, wychodzę z wanny i wdrażam :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: O czym myślicie... 21.10.14, 20:13 O, to, to, takiej tafli mi potrzeba. A propos natchnień, które mnie w wannie dopadają. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: O czym myślicie... 22.10.14, 10:09 Ale wycierasz się najpierw ręcznikiem i ubierasz, czy idziesz od razu wdrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: O czym myślicie... 22.10.14, 13:34 od razu idę oszczędzam ręcznik (ochrona środowiska, mniej prania) i czas ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: O czym myślicie... 21.10.14, 20:02 zastanawiam sie jak to jest jak sie ma wanne, bo ja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: O czym myślicie... 22.10.14, 14:02 słabo za dużo się w niej traci czasu prysznic lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: O czym myślicie... 21.10.14, 20:06 nie mam wanny, a jak jestem pod prysznicem to mysle, jak mi bedzie zimno, jak spod niego wyjde :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: O czym myślicie... 21.10.14, 20:10 nie myslalas stojac pod tym prysznicem, zeby nad nim zrobic antresole a na niej lozko? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: O czym myślicie... 21.10.14, 20:12 Ja mam w wannie najlepsze pomysły związane z pracą. Czasami myślę, że w biurze zamiast biurka powinnam mieć wannę. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii ja to o Niczem... 21.10.14, 21:38 ale panienki - to o Tobie - Potworciu... w czems pomoglem ? Odpowiedz Link Zgłoś
rajska_wyspa Re: O czym myślicie... 22.10.14, 01:54 ale dlaczego niby mialyby tam byc? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: O czym myślicie... 22.10.14, 10:07 rajska_wyspa napisał(a): > ale dlaczego niby mialyby tam byc? Jak to po co? Przecież truchło faraona będzie się rozkładać=to sprzątaczka musi wywietrzyć przynajmniej raz na tydzień. Poza tym można w oknie powiesić zdjęcie papieża w Boże Ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: O czym myślicie... 22.10.14, 10:54 W wannie to nie. Nie chce mi się kordły z sypialni dźwigać. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: O czym myślicie... 22.10.14, 14:00 jak wchodzę do wanny to: "jesu, codziennie to samo: mycie i mycie, kto to ku... wymyślił" gdy leżę, wychodzą wszystkie zapierdziałe odmęty mojego umysłu, po prostu samo czyste gó... a jak wychodzę, myślę, że nie mam siły i strasznie mnie zmęczyło to mycie Odpowiedz Link Zgłoś