potworski 21.10.14, 15:47 Czy jak np cały dzień chodzicie w tych wysokich kaloszach to potem mocno śmierdzą wam stopy?=bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varia1 Re: Pytanie obuwnicze 21.10.14, 16:27 nie przy śniadaniu, potworski! bleeeeeee nie noszę kaloszy, nienawidzę ich i nikt mnie nie przekona żeby je założyć Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Pytanie obuwnicze 21.10.14, 16:30 Ja też nie wiem, bo nie chodzę. Jakieś kalosze miałam w dzieciństwie i używałam ich tylko na najgorsze błoto, ale potem już nigdy nie kupowałam - nie znoszę, jak mi się nogi pocą. Dlatego też nie lubię obuwia skóropodobnego, zdecydowanie wolę skórzane. A najlepiej chodzi mi się w obuwiu tekstylnym. Ale wiem, że pocenie się jest w znaczniej mierze sprawą indywidualną. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Pytanie obuwnicze 21.10.14, 20:00 NIe, bo se w nich zrobilem dziurkaczem biurowym otwory wentylacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Pytanie obuwnicze 21.10.14, 21:12 Kobietom stopy nie śmierdzą tak jak tobie czy mnie. Mniej testosteronu w organizmie to mniej potu i łoju wydzielanego przez skórę stóp, poza tym testosteron w pocie powoduje obrzydliwy smród gdy pot lekko skiśnie (gdy mocno skiśnie to śmierdzi i tak). Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Pytanie obuwnicze 22.10.14, 00:07 widziałem dzisiaj w tesco gumowfilce. nie miałem pojęcia, że takie obuwie sprzedają w hipermarkecie spożywczym raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_lodzka Re: Pytanie obuwnicze 22.10.14, 10:33 A bo kalosze to niby na bose stopy się nosi, tak? Nigdy nie używałam ich do chodzenia po ulicy. Nie rozumiem tej mody. W kaloszach to ja chodzę tylko ogródka, ale wtedy zakładam skarpetki, więc nie, nie śmierdzą mi stopy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: Pytanie obuwnicze 22.10.14, 12:04 z pewną nieśmiałością pozwolę sobie, jeśli komuś śmierdzą stopy po chodzeniu w kaloszach to raczej winy szukałabym w grzybicy stóp, a nie w samych kaloszach. Jeśli leje to noszę cały dzień, ale ja na wsi mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś