paco_lopez 18.12.14, 10:43 wymieńcie 2 najnudniejsze rzeczy na świecie : Moje typy to: masza w kościele i zebranie w szkole Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paco_lopez Re: najnudniejsze 18.12.14, 10:44 oczywiście chodzio mi o msze, bo masza może być w kościele całkiem nie nudna Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: najnudniejsze 18.12.14, 10:49 gwarantuję, że z moimi komentarzami z offu byś się nie nudził ani tu ani tu. Grunt to dobre towarzystwo, wszędzie można znaleźć komiczne momenty. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: najnudniejsze 18.12.14, 10:56 co to są komentarze z offu ? chiodzisz na msze ze smartfonem ?? ja dawno nie byłem, ale nie sądzę żeby tam ktoś coś komentował. \tam nadal bez dyskusji i bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: najnudniejsze 18.12.14, 14:31 z offu, to znaczy, że ty siedzisz/stoisz na mszy, a ja ci szepczę do ucha moje komentarze i powstrzymujesz śmiech. Szczególnie podczas paradnych kazań. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: najnudniejsze 18.12.14, 16:15 wystarczy, że będziesz w mini. nie musisz dużo mówić.;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: najnudniejsze 18.12.14, 11:29 Coś ty, przecież to są grube jaja. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17149930,Zamieszanie_w_Sejmie__Pawlowicz_je__Kaczynski_slyszy_.html#BoxSlotI3img Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: najnudniejsze 18.12.14, 11:08 Transmisje darta albo snookera (na drugim miejscu po wigilii). Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: najnudniejsze 23.12.14, 21:35 Kiedyś maniakalnie oglądałam snookera :D Jak oni się pochylali eksponując tyłeczki.. słodkie to było. Najnudniejsze: oglądanie okapów, czy innych wiertarek w markecie. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: najnudniejsze 23.12.14, 21:46 kanna napisała: > Najnudniejsze: oglądanie okapów, czy innych wiertarek w markecie. Ponoć pewien mój dawny znajomy za najnudniejszy sklep uznał pasmanterię. Rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: najnudniejsze 23.12.14, 21:48 Mnie, oprócz tego że nudzą, do xujozy psychiatrycznych rozmiarów doprowadzają sklepy z ozdobami mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: najnudniejsze 23.12.14, 21:51 ja to rozumiem i szanujem...sam mieszkam w jaskini...i jest mi dobrze.... nie dość, że nie ma ozdób to jeszcze przyjemnie śmierdzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: najnudniejsze 18.12.14, 11:18 mycie zębów i poranny prysznic codziennie to samo! jak w dniu świstaka i w dniu świra Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: najnudniejsze 18.12.14, 23:16 piataziuta napisała: > mycie zębów i poranny prysznic IMHO 5 minut to troche za malo, zeby sie naprawde znudzic.. > codziennie to samo! jak w dniu świstaka i w dniu świra Seks pewnie tez jest nudny? W koncu codziennie to samo.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: najnudniejsze 19.12.14, 10:17 Ale nikt ci seksu nie każe uprawiać codziennie, wiesz? I przede wszystkim nie trzeba go uprawiać bardzo rano, od razu po wstaniu, kiedy świat jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: najnudniejsze 19.12.14, 22:27 piataziuta napisała: > Ale nikt ci seksu nie każe uprawiać codziennie, wiesz? Bez tego facet nie zasnie.. > I przede wszystkim nie trzeba go uprawiać bardzo rano, od razu po wstaniu, kiedy świat jest zły. Ja wole wczesnie. Pozniej (>20) sie czlowiek napije piwa, wodki, drinki, a po alkoholu trudno uprawiac seks. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt codzienne rozmowy "mamuski" 18.12.14, 11:49 (znaczy sie tesciowej) z jej sasiadka, gdy kazda stoi na (swoim) balkonie. Potrafia tak godzine dziennie, ale nigdy nie udalo mi sie wychwycic o czym te rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
love_hand_made Re: najnudniejsze 18.12.14, 13:44 najnudniejsze dla mnie jest jak mi się kończą zadania do wykonania na dany dzień w pracy i resztę dnia muszę bardzo mocno kombinować, żeby nie było widać, że sie nudzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to siadasz do Netu... 18.12.14, 13:55 jak wielu tutaj, tylko trzeba tak kombinowac z ustawioeniem biurka, by nikt nie mogl zajrzec Ci w ekran :) Odpowiedz Link Zgłoś
love_hand_made Re: to siadasz do Netu... 18.12.14, 13:57 to też wlasnie robię, gorzej jak już przeczytam całe internety ;) ale powiem, że od kiedy odkryłam to forum tak szybko się nie kończą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: najnudniejsze 18.12.14, 13:55 Wszelkie zebrania oraz przemowy, "dwa slowa", jesli mowca jest nieumiejetny, a najczesciej niestety jest. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ale... 18.12.14, 14:29 aqua48 napisała: > Najnudniejsze są flaki z olejem. ale juz te przyprawione chili - sa super :) www.prymat.pl/pl/strefa-przepisow/flaki-z-imbirem-majerankiem-wegierska-pasta-chili-i-aromatycznym-chlebem-wiejskim Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: ale... 18.12.14, 21:30 facettt napisał: > aqua48 napisała: > > Najnudniejsze są flaki z olejem. > > ale juz te przyprawione chili - sa super :) Ja zasmakowałam ostatnio we flakach po rzymsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: ale... 18.12.14, 21:41 aqua48 napisała: > Ja zasmakowałam ostatnio we flakach po rzymsku :) W sandałach? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: najnudniejsze 18.12.14, 15:57 Mecz piłki nożnej. Chyba wole się gapić na białą ścianę. Poza tym jak się człowiek nudzi, to może sobie usiąść i coś powyobrażać (wersja nowoczesna, to gra w telefonie) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: najnudniejsze 18.12.14, 19:06 Z meczami sie zgadzam. W ogole w zyciu obejzalem w calosci moze ze 2 lub 5 meczy. Na 100% nie wiecej jak 5. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: najnudniejsze 19.12.14, 09:49 a które to były te 2 ? Polska - Niemcy z września też był nudny ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: najnudniejsze 19.12.14, 15:26 Nie ważne KTO gra. Nie emocjonuje się cudzymi zwycięstwami. Gra w której w czasie 90 minut zdobywa się maksymalnie kilka punktów JEST nudna. Większość z tych 90 minut to loty piłki po wielkim boisku. Na prawdę nie wiem jakim cudem tylu ludzi się tym fascynuje. Warcaby są ciekawsze (nie wspominając o szachach) NBA to co innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: najnudniejsze 20.12.14, 10:37 Zadne cuda. Ty sie nudzisz, a reszta sie emocjonuje. Mnie nudzi jak wpada dziesiatki drobnych punktow, a polowa jest wkladana reka do dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: najnudniejsze 19.12.14, 22:57 jeden to byl Sandecja-Gornik Zabrze (live na stadionie) a drugiego nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: najnudniejsze 18.12.14, 20:17 seksu Ci brak moim zdaniem i chłopa z ikra Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: najnudniejsze 18.12.14, 20:22 berta-death napisała: > Życie jest nudne. Fakt Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: najnudniejsze 18.12.14, 17:57 dżdżysta jesień-gdyż to właśnie ona przynosi nam nie chlubne dary : zmarznięte stopy,smary pod nosem i depresję... Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: najnudniejsze 18.12.14, 18:56 Obiad świąteczny z rodziną małżonka Zużel Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: najnudniejsze 18.12.14, 19:03 Czy te byle rzeczy tez sie licza? Jesli tak to najnudniejsze na swiecie byly transmisje w tv z posiedzen plenarnych nieboszczki KC PZPR. Co do obecnych to program radiowy (jesli w ogole mozna to tak nazwac) RMF FM oraz "przepytywanie" politykow przez Olejnik i Michniewicz. Obie tendencyjne do urzygu. Dorzucilbym jeszcze seriale w polskiej tv (m jak marmelada, barwy szczescia itp) Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: najnudniejsze 23.12.14, 17:31 soulshuntr napisał(a): > Czy te byle rzeczy tez sie licza? Jesli tak to najnudniejsze na swiecie byly tr > ansmisje w tv z posiedzen plenarnych nieboszczki KC PZPR. Myślałam, że jesteś młody, zdolny, atrakcyjny, a pewnie się już sypiesz:/ Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: najnudniejsze 29.12.14, 23:13 Clopie, ja pamietam jeszcze przemowienia Lenina Live. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: najnudniejsze 18.12.14, 20:17 Słuchanie kogoś, kto mówi baaaaardzoooooo woooooolnoooooooo oraz leżenie plackiem na leżaku od rana do wieczora, przez tydzień lub dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: najnudniejsze 18.12.14, 20:20 1.rata kredytu hipotecznego 2.wierna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: najnudniejsze 18.12.14, 22:45 alpepe napisała: > Językoznawstwo jest nudne? > LOL Też bym zalolał. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: najnudniejsze 18.12.14, 22:49 to mój typ, zwlaszzca cos takiego jak językoznawstwo diachroniczne i językoznawstwo teoretyczne. Przynajmniej lubie wkuwac języki - nawet od jutra zabieram się na poważnie za włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: najnudniejsze 19.12.14, 10:01 > nawet od jutra zabieram się na poważnie za włoski. Un fuoco di paglia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: najnudniejsze 19.12.14, 10:10 znasz włoski? :-) że słomiany zapał? mam nadzieje, że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: najnudniejsze 19.12.14, 10:59 > znasz włoski? :-) Nie posunęłabym się tak daleko. :) Uczyłam się. Dlaczego akurat włoski? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: najnudniejsze 19.12.14, 11:55 Bo jest piękny, melodyjny, jest w nim coś charyzmatycznego. Zaraz obok francuskiego i arabskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: najnudniejsze 20.12.14, 03:30 قضيت شهرا في بلد عربي يستخدم باعتبارها اللغة الأم . ومع ذلك، لا أعتقد أن هذه اللغة هي جميلة. أود أن اختيار الألمانية قبل التقاط العربية . لا أحد يهتم اللغة العربية بعد الآن. فقط الإسلاميين غبي. اختيار لغة أخرى للدراسة Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: najnudniejsze 20.12.14, 16:46 nie uczę się arabskiego, choć kiedyś umiałam czytać takie wężyki. Tylko po co mieszać islamistów z pięknym brzmieniem tego języka... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: najnudniejsze 18.12.14, 22:36 Przyszla mi do glowy jeszcze polska muzyka rozrywkowa po roku 2004. Dno i dwa kilometry mulu. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: najnudniejsze 18.12.14, 22:43 paco_lopez napisał: > Przyszla mi do glowy jeszcze polska muzyka rozrywkowa po roku 2004. Dno i dwa k > ilometry mulu. Prawie wszystko z lat 80-tych, szczególnie njuromantyk. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: najnudniejsze 18.12.14, 23:15 Msza i zebrania w pracy, kiedy robią się off topy i stare dziady zaczynają wspominać archiwalne historie. Odpowiedz Link Zgłoś
blvalmonds Re: najnudniejsze 18.12.14, 23:16 stanie w korku, zebranie w szkole, wszelkie spędy i wielkie przemowy. chociaż ja się prawie nigdy nie nudzę, jak coś to na telefonie zawsze mam co robić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: najnudniejsze 19.12.14, 10:06 > chociaż ja się prawie nigdy nie nudzę, jak coś to na telefonie zawsze mam co robić ;) Czyli gdyby nie telefon, to bys sie nudzila. ;) Ja potrafie nie nudzic sie w korku czy na zebraniu, wlasne mysli mnie zajmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
blvalmonds Re: najnudniejsze 19.12.14, 22:18 nie - napisałam "jak coś" - czyli w ostateczności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nues Re: najnudniejsze 18.12.14, 23:19 Mogą być trzy? Telewizja, nudny facet i jeszcze bardziej nudny seks. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: najnudniejsze 18.12.14, 23:47 boks i wyścigi na torach. raz oglądałam. jeździli tak ze dwie godziny. znaczy więcej, ale po dwóch zasnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: najnudniejsze 23.12.14, 17:42 Ha ha!, to mnie to nie nudzi, bo zawsze omijam. Ale snooker i dart w tv też nie są szczytem rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: najnudniejsze 19.12.14, 00:05 wykłady i facet wiecznie gadający o pracy Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: najnudniejsze 19.12.14, 10:31 Trajkoczące fryzjerki i rozmowy przez telefon "o niczym". Po 5 minutach przebieram nogami. Odpowiedz Link Zgłoś