nues 26.12.14, 19:20 W ramach wspomnień, odważyłam się na nie zerknąć. U mnie katastrofa, te zdjęcia to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akle2 Re: Zdjęcia dyplomowe 26.12.14, 19:27 Ja zmieniałam dowód niedawno. Ach, jaka szkoda, że panie urzędniczki nie chciały mi przyjąć jeszcze raz tamtego zdjęcia :( Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Zdjęcia dyplomowe 26.12.14, 20:47 dyplomowe było straszne, bo i mój dyplom to było przeżycie bardzo nieprzyjemne.Tak z półprofilu, a ja mam solidny nos. Ostatnie zdjęcie do dowodu robiłam w dniu pogrzebu mojego ojca, a do paszportu jest okropne. Jestem niefotogeniczna, ale to zdjęcie biometryczne potęguje wszystkie moje wady i nie daje szans ani jednej zalecie. Dałabym na profil fb, ale nie mam aż na tyle poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ucz sie ucz & think pink :) 26.12.14, 22:27 - te POdyplomowe beda z pewnoscia ladniejsze :) - to ostatnio trendy, a osobiscie masz dodatkowa osobista motywacje. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdjęcia dyplomowe 27.12.14, 10:03 U mnie to było niedawno i jedyne, co mnie zastanawia, to jak ja mogłam przez tyle lat mieć grzywkę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Zdjęcia dyplomowe 01.01.15, 20:45 "tyż" kiedyś tak myślałam. obecnie myślę o nich nawet dobrze. :-) za to moje ostatnie podyplomowe to katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
migotliwamakatka Re: Zdjęcia dyplomowe 03.01.15, 14:59 A ja mam takie ładne :) W cale nie przypomina listu gończego jakim było pierwsze zdjęcie w dowodzie, albo w paszporcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Zdjęcia dyplomowe 03.01.15, 15:06 na podyplomowym nie mam zdjęcia. Jak patrze na dyplom mgr to chciałabym obciąć trochę włosy i byłoby ok. Odpowiedz Link Zgłoś