Dodaj do ulubionych

przedstawiciel handlowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:20
gdzie taka prace dostac dajcie namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: żabka Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:24
      zobacz w Wyborczej, tam większośc ogłoszeń dotyczy przedstawicieli handlowych
      • Gość: zzzz Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:29
        Co potrafisz oprócz picia piwa.Napisz co robiłeś dotychczas,czego chcesz być
        przedstawicielem.
        • Gość: SLAWEK Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:42
          moge byc przedstawicielem najlepiej slodyczy , alkoholu, art chemicznych,
          ogolnie kazdy rodzaj przedstawicielstwa by mnie interesowal
          • Gość: nd Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:47
            na każdym z nich się znasz?
            to masz chyba z 10 lat doświadczenia w tym zawodzie
            • Gość: SLAWEK Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:50
              czy ja powiedzialem ze sie znam. czytaj uwaznie a nie piszesz glupoty a
              czlowiek wszystkiego moze sie nauczyc
              • Gość: nd Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:08
                > moge byc przedstawicielem najlepiej slodyczy , alkoholu, art chemicznych,

skoro tak napisałeś to można wywnioskować, że się znasz

licz się ze słowami, bo na razie to Ty piszesz głupoty
                każda branża ma swój specyficzny charakter
                jeśli napisałeś "MOGĘ BYĆ" przedstawicielem dowolnej z wymienionych,
                to musisz mieć duuuże doświadczenie

> czlowiek wszystkiego moze sie nauczyc

tak, ale to trwa, dlatego piszę o wieloletnim doświadczeniu

a na początek NAUCZ SIĘ nie obrażać innych bez powodu
          • kerax Re: przedstawiciel handlowy 25.09.06, 22:44
            Jeśli odpowiadają Ci produkty dotyczące zdrowego odżywiania, to zapraszam na
            rozmowę.
            • Gość: malwing Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:23
              herba...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka