Gość: SLAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:20 gdzie taka prace dostac dajcie namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żabka Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:24 zobacz w Wyborczej, tam większośc ogłoszeń dotyczy przedstawicieli handlowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:29 Co potrafisz oprócz picia piwa.Napisz co robiłeś dotychczas,czego chcesz być przedstawicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWEK Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:42 moge byc przedstawicielem najlepiej slodyczy , alkoholu, art chemicznych, ogolnie kazdy rodzaj przedstawicielstwa by mnie interesowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:47 na każdym z nich się znasz? to masz chyba z 10 lat doświadczenia w tym zawodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWEK Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:50 czy ja powiedzialem ze sie znam. czytaj uwaznie a nie piszesz glupoty a czlowiek wszystkiego moze sie nauczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:08 > moge byc przedstawicielem najlepiej slodyczy , alkoholu, art chemicznych, skoro tak napisałeś to można wywnioskować, że się znasz licz się ze słowami, bo na razie to Ty piszesz głupoty każda branża ma swój specyficzny charakter jeśli napisałeś "MOGĘ BYĆ" przedstawicielem dowolnej z wymienionych, to musisz mieć duuuże doświadczenie > czlowiek wszystkiego moze sie nauczyc tak, ale to trwa, dlatego piszę o wieloletnim doświadczeniu a na początek NAUCZ SIĘ nie obrażać innych bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
kerax Re: przedstawiciel handlowy 25.09.06, 22:44 Jeśli odpowiadają Ci produkty dotyczące zdrowego odżywiania, to zapraszam na rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:23 herba... Odpowiedz Link Zgłoś