Dodaj do ulubionych

wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana:)nt

09.09.04, 10:29

Obserwuj wątek
    • Gość: Asik Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 09.09.04, 10:31
      To teraz jest za dużo, czy w normie?:-)))))))))
      • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:33
        :)))) idealnie
        • Gość: Asik Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 09.09.04, 10:34
          Idealnie do czego? To różnie liczy się i patrzy:-))))))))
          • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:38
            do wzrostu:)
            • Gość: Asik Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 09.09.04, 10:40
              Aha:-)A, może przez noc skórczyłeś się trochę?:-)
              • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:51
                człowiek po nocy to raczej sie wydłuża:)))
                • Gość: Asik Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 09.09.04, 13:19
                  Ale, z wiekiem kurczy się:-)))
                  • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:37
                    no ale rano sie rozciaga nie?:)))))))
                    • Gość: Asik Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 09.09.04, 13:43
                      Jak się dobrze wyciąąąągnie:-))))))))))
                      A, słoneczko na dworze świeci i cieplej zrobiło się:-)))))
                      Dowiedziałam się, że zima ma być krótka i łagodna. Kicha dla Ciebie Kopov, bo
                      wiosna szybko przyjdzie, a potem szybko lato i będzie znowu upalnie:-))))))))
                      I znowu w upale zrzucisz kilka kilo:-))))))
                      • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:46
                        nie kręgi sie rozchodza od samego leżenia:))))))))))))))
                        a skąd czerpiesz informacje pogodowe na zimę?:))
                        • Gość: Asik Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 09.09.04, 13:55
                          >nie kręgi sie rozchodza od samego leżenia:))))))))))))))

Ale, z wiekiem już nie rozchodzą się tak:-)

Tu i ówdzie, gdzieś można takie usłyszeć:-))))))
                          A, w końcu podobno klimat ociepla się i z czasem u nas będzie, jak nad Morzem
                          Sródziemnym. A, to słyszałam od jakieś polskiej klimatolog pracującej w
                          Europie:-)
                          • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 14:47
                            mnie sie rozchodzą:)))))
                            a polska tez jest w europie:)
                            • Gość: Asik Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 09.09.04, 14:54
                              Masz rację. Boże nie zauważyłam tego:-)))))))Gdzie ja żyję:-)))))
                              Chciałam zaznaczyć, że nie w Polsce, ale gdzieś indziej w Europie:-))))))

Tobie rozchodzą się, bo jeszcze rośniesz:-)))))Masz przecież dopiero 12 lat, a
                              w tym wieku chłopcy dopiero zaczynają dojrzewać i szybciej rosną:-)
                              • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:01
                                europa rozciaga sie od uralu po porugalię:)
                                skądwiesz o dojrzewaniu chłopców?
                                • Gość: Asik Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 09.09.04, 15:18
                                  > europa rozciaga sie od uralu po porugalię:)

A, środek Europy jest w miejscowości Sucha Wola w Polsce.

Gdzieś, kiedyś coś takiego ptaki śpiewały:-)
                                  Muszę już iść. Miłego dnia i słoneczka odrobinkę Ci życzę:-)I tak jest w naszej
                                  szerokości geograficznej jego za mało.
                                  • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:24
                                    moż enawet środek świata?:)))))))
                                    cześć dzieki wzajemnie:)
            • niedzwiedzica_sousie a w ogóle, Kopov, to ty zdecydowanie.... 09.09.04, 11:11
              ... jesz za dużo drożdży.
              jak na 12 latka to jesteś straszny bysior
              • kopov Re: a w ogóle, Kopov, to ty zdecydowanie.... 09.09.04, 12:42
                drożdże to tylko te z piwa:)))))
                • niedzwiedzica_sousie Re: a w ogóle, Kopov, to ty zdecydowanie.... 09.09.04, 13:00
                  i w ten sposób dobrnęliśmy do sedna problemu....
                  • kopov Re: a w ogóle, Kopov, to ty zdecydowanie.... 09.09.04, 13:03
                    ale od alkoholu to raczej jest odwrotnie?:)
    • maretina Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:32
      e tam kopov, kitujesz.... pewnie boisz sie od nas pae kilogramow dostac;)
      • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:33
        jak b. kocham:)
        • maretina Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:35
          kopov napisała:

> jak b. kocham:)

mam Cie! a miales sie nie zakochac!:PPP;)
          • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:36
            to jest m platoniczna, nie liczy się:)
    • nat.ka Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:35
      mówiłam, że to odwodnienie...wypiłeś 2 litry wody i waga wróciła do normy:)
      • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:37
        musiałbym wypić 4:) ale fakt wypiłem 2 wysi kałem 3
        • nat.ka Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:38
          masz miarkę w WC?? może menzurkę?:)
          • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:41
            nie mam nocnik pod łózkiem (poj 1l):)))))
            • nat.ka Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:48
              ...to dwa litry się wylały...łomatko, kto to posprzątał? bo nie wierzę, że
              opróżniałeś w nocy:)
              • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 10:50
                faceci ja sikaja to mają zdolnośc zatrzymania tej czynnosći w dowolnym
                momencie:)) wylałem za okno 3 nocniki, stąd te dane:)))))
                • nat.ka Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 11:09
                  a potem dziwota, że w Warszawie uryną śmierdzi!
                  • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 12:41
                    ja mam pod oknem kanał, rąbneli zeliwna osłonę to wszystko tam wpada:) nic sie
                    nie rozchlapuje mam cela:)
    • niedzwiedzica_sousie ale masz z gorem, Kopov :) n/t 09.09.04, 10:41
      • kopov a kto jest gor? nt 09.09.04, 10:42

• niedzwiedzica_sousie Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 10:46
          tego można się dowiedzieć tylko na miejscu - w Poznianiu (nie chodzi o Ala
          Gore'a)
          • kopov Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 10:48
            to co mam zrobić?
            • niedzwiedzica_sousie Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 10:50
              jesteś już dość dużym chłopcem - sam musisz wiedzieć (ewentualnie zapytaj
              rodziców)
              • kopov Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 10:52
                tez nic nie wiedzą o gorze:(
                • niedzwiedzica_sousie Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 11:02
                  przykro mi. pozostaje ci podróż na zachód.
                  • kopov Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 11:04
                    właśnie jadę, ale chyba drugi raz do kiekrza nie dam rady:)
                    • niedzwiedzica_sousie Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 11:06
                      a dokąd tym razem?
                      i co masz do kiekrza, co??
                      • kopov Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 12:39
                        musiałem z urlopu zapier alać 200km:) zeby powiedzieć coś przez 20 min:))
                        • niedzwiedzica_sousie Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 12:41
                          wideofonu nie masz??????
                          • kopov Re: a kto jest gor? nt 09.09.04, 12:53
                            to sie nazywa wideokonferencja, a tam gdzie byłem, nie ma łaczy cyfrowych (bo
                            takie sa potrzebne:) tak właśnie chciałem zrobić gdybym byl w warszawie:))
      • nat.ka a ja mam pytanie... 09.09.04, 10:51
        czy jesteś TĄ niedźwiedzicą susie? i czy to sie pisze sousie czy susie?:)
        • niedzwiedzica_sousie Re: a ja mam pytanie... 09.09.04, 11:05
          kochana nat.ko!
          TĄ? to znaczy którą?
          mnie się pisze "sousie". czy to dobrze? kto to wie...
          • nat.ka Re: a ja mam pytanie... 09.09.04, 11:08
            no TĄ od mojego ukochanego Irvinga...?z "Hotelu New Hampshire" . Bo tamtą
            pisało się susie:)
            • niedzwiedzica_sousie Re: a ja mam pytanie... 09.09.04, 11:13
              tak, ja jestem niedźwiedzicą od MOJEGO ukochanego Irvinga :))
              sprawdzę w domu, może mam zeza, ale wydawało mi się że pisze się jak w moim
              nicku. jeśli nie, to trudno, srał pies, będę podróbą :(
              • nat.ka Re: a ja mam pytanie... 09.09.04, 11:18
                zawsze możesz powiedzieć, że nick niedźwiedzica_susie był już zajęty:)))) może
                to zależy od tłumaczenia? tak czy owak, żeby się nie spierać, Irving jest nasz
                ukochany:)))))
                • niedzwiedzica_sousie Re: a ja mam pytanie... 09.09.04, 11:37
                  ok, nasz :))
                  w "Hotelu" to ja się po prostu szaleńczo zakochałam!!!!! jest boski!!!!!!
                  chyba nazwę moje dziecko jajo :))))))))
                  żarł!!!
    • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:02
      bedziesz sluzyl jako wzorzec 50 kg w Sevre pod Paryzem? :)
      • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:04
        :)))))) a znasz Sevre pod Koziegłowami?:)
        • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:06
          Kozieglowy sa pod Czestochowa :)
          • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:16
            a Sevre pod Paryżem:)
            • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:21
              a Kazimierz nad Wisla :)
              • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:29
                wiem wiem, przeczytałem:)
                ale po ch. piszesz sevre pod paryżem:))))))
                w koziegłowach robia sztuczne choinki najwięcej w Polsce ha?:))))
                • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 14:12
                  jak chodzilem do szkoly to tak sie pisalo.
                  Nie wiem co robia w kozieglowach, ale podejrzewam ze jak wszedzie- bzykaja
                  sie :)
                  • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 14:14
                    :) na sztucznych choinkach jak wiewiórki:))
                    • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 14:55
                      nie wiem jak to robia wiewiorki,
                      ale kozieglowy kojarza mi sie z rogacizna, wiec ze zdradzonymi mezami, stad ta
                      wzmianka o bzykaniu :)
                      • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:03
                        a z kim te baby mogą ich zdradzać jak tam pewnie wiedzą kto aktualnie pierdzi?
                        chyba ze na katowicka wyjdą?:)))))
                        • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:12
                          daleko nie maja :)
                          w Swietym Miescie tez moga dorobic :)
                          • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:17
                            :)))) a piegrzymki to ida przez koziegłowy czy katowickom? bojak przez k.g. to
                            wiele wyjaśnia
                            • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:23
                              jesli ida ze Slaska, to przez Piekary i Kozieglowy...:)
                              Teraz juz wszystko wiesz?

P.S. Obok jest miejscowosc Kozieglowki. Tam nocuja ministranci i dzieci
                              Maryji :)
        • niedzwiedzica_sousie Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:06
          ty się ale czepiasz tej wielkopolski!!!!
          • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:13
            Swietnie, ze jestes takim dobrym geografem. Ginekologiem tez jestes tak
            dobrym? :)
            • niedzwiedzica_sousie Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:17
              Koziegłowy są 10 km od Poznania. Bywam tam co najmniej raz w miesiącu.
              Nie jednemu psu burek.
              fajnie że jesteś taki uprzejmy, naprawdę mi to imponuje...
              • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:19
                Sorki- bylem przekonany ze odpowiadam Kopovowi. Przepraszam za pomylke :)
                • niedzwiedzica_sousie Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:21
                  a, to spoko, dla Kopova możesz być chamski :))))))))
                  • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:22
                    Nie staram sie byc chamski. Tym bardziej w stosunku do Kopova :)
                    • niedzwiedzica_sousie Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:52
                      spoko, mario, ja żartuję...:)
                      • mario2 Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 14:10
                        no i cale Twoje szczescie :)
          • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 13:17
            tez macie koziegłowy? a moze koziebrody?:)))))
            • miawalles Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 14:56
              moja koleżanka miała kozią brodę i wypalała ją nad świeczką;) mama jej
              powiedziała, że to najskuteczniejsza metoda. potem naszczęście dorosła i
              wybrała się do kosmetyczki
              • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:05
                mnie kozia broda u kobiet kojarzy się z takim włosem, który sie nazywa
                okapnik:) czy zatem o tych samych brodach myslimy?:))))))))))))))))
                • miawalles Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:09
                  uhmm, chyba nie;( bo ja nie czytałam poprzednich wypowiedzi, tylko tą i tak mi
                  się skojarzyło z tą moją kumpelą. chociaż z tego co pamiętam, to włosy, o
                  których mówisz też próbowała sobie świeczką wypalać;)) fanatyczka jakaś;)
                  • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:16
                    moze myslała o wsoku tylko w formie zapalonej świeczki?:)))))
                    albo jak msza stanistyczna - kozioł, swiece i dziewica?:)))))) wszystko sie
                    zgadza:)
                    • miawalles Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:20
                      może niedoczytała na czym woskowanie polega:))
                      co do mszy satanistycznej, to nie - ona jest wierząca
                      ps. opowiadała wtedy, że sobie kota popaliła:)))
                      • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:26
                        :))))) sataniści tez są wierzący:)
                        biedne stworzenie, a co na to animals?:)
                        • miawalles Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:28
                          próbowało ratować kota:)
                          okłady z lodu, maści na poparzenia;))
                          potem raz jeszcze się kocurowi dostało, jak koleżanka na niego wylała gorący
                          kubek herbaty, siedząc po turecku!!! nawet na pogotowiu był ten kot, ale nie
                          chciał się pokazać doktorowi;)
                          • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 15:32
                            :))))) czyli kot latał jak poparzony a doktor nie mógł go zbadać?
                            a ta koleżanka to nie moja rówieśnica?:)
    • Gość: marta uparta Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: 217.153.168.* 09.09.04, 17:14
      wszyscy odetchnelismy z ulga:))))
      • Gość: marta uparta Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: 217.153.168.* 09.09.04, 17:23
        bo moze trzeba by bylo Cie dopompowac:)
        • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 17:26
          a chcesz ?:)))))
          • Gość: marta uparta Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: 217.153.168.* 09.09.04, 17:32
            jasne:))) mam taka pomke, nozna:)))
            ( a Ty jeszcze w szkolnej pracowni internetowej)
            • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 17:35
              pompka to jest dobra ale do dupy:P
              dlaczego Ty jesteś jak ja muszę wyjść? trzeba to bedzie dopracować
              pzdr :)
              • Gość: marta uparta Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: 217.153.168.* 09.09.04, 17:38
                Jutro bede od rana, obiecuje... A dzisiaj niech Ci wystarcza juz tylko fantazje
                z pompka w tle:)))
                • kopov Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana 09.09.04, 17:39
                  czekam:) ale chyba ....w tyle:)
                  cześć:)
                  • Gość: marta uparta Re: wiecie co jest ok, waga była nie wyregulowana IP: 217.153.168.* 09.09.04, 17:42
                    buzia*******

(mówisz tak, jakby czlowiek (facet) posiadal tylko jeden otwór do pompowania:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka