Dodaj do ulubionych

Kim Kardashian

07.01.15, 15:46
urbanislandz.com/2014/11/12/kim-kardashian-breaking-the-internet-paper-mag-photo/
Czy umiecie tak nalewac szampana?

Obserwuj wątek
    • soulshuntr Re: Kim Kardashian 07.01.15, 21:08
      Jasne. To co ona prezentuje to jest w ogole level preschool tak BTW. Ja to jak nalewam to mi wychodza kola olimpijskie po drodze i serduszko przed samym wlaniem sie do kieliszka.
    • six_a Re: Kim Kardashian 07.01.15, 21:22
      lordoza z fotoszopa, tego jeszcze nie było.

ale przynajmniej nalałam se "szampana" z inspiracji, że tak to ujmę.
    • tymon99 Re: Kim Kardashian 08.01.15, 13:21
      grace jones umiała.
    • taki-sobie-nick Re: Kim Kardashian 08.01.15, 20:20
      andreas3233 napisał:

> urbanislandz.com/2014/11/12/kim-kardashian-breaking-the-internet-paper-mag-photo/
      > Czy umiecie tak nalewac szampana?

Nie, bo nie mamy takiego zdolnego grafika. Ani takiego monstrualnego dupska.

A ty umiesz?

>
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
    • fuzja_jadrowa Re: Kim Kardashian 09.01.15, 09:59
      Przecież ta jej dupa nadaje się do cyrku jako zniekształcenie stulecia. Nie ma czym się chwalić.
      • czoklitka Re: Kim Kardashian 10.01.15, 20:08
        Saartjie Baartman trafiła do cyrku.

https://thegrio.files.wordpress.com/2014/11/saartjie-baartman.jpg?w=115&h=296

Może na jej tyłku też nalewano szampana...
        Jery, co za idiotyzm z tym szampanem na dupce.
    • czoklitka Re: Kim Kardashian 09.01.15, 14:13
      nie, nie umiem.
      ale wstrętny tyłek. takiego czegoś nie powinno się w ogóle rozpowszechniać.
      • expir Re: Kim Kardashian 10.01.15, 16:50
        W zdjeciu kwestia wizualna jest nieistotna, fota jest kontrowersyjna i ma głębszy sens, poczytaj o Jones i dalej i potem zastanów się nad przesłaniem Kim, aczkolwiek nie sądzę aby była niedoinformowana, ma od tego zapewne sztab ludzi.
        • czoklitka Re: Kim Kardashian 10.01.15, 17:05
          po obejrzeniu tej cudacznej dupeczki nie chce mi się myśleć nad ukrytymi sensami tego zdjęcia, choćby miało takich z dziesięć i bardzu mundrych.
          • czoklitka Re: Kim Kardashian 10.01.15, 20:12
            tej cudacznej dupeczki z tym cudacznym szampanem, ma się rozumieć
            • mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 20:21
              A mnie się dupa podoba. Tzn. ogólnie kształty. Reszta mi się nie podoba, tzn. nie lubię kobiet zarabiających w mediach dupą i li tylko z dupy słynących.
              Wszystko jedno czy to Kardaszian czy Siwiec. To dość obrzydliwe: "Patrzcie na mnie, mam wielką dupę, cycki, piękną twarz itd., więc zrobię na tym karierę". Rozumiem pomagać sobie ciałem (jak Doda), ale kompletny pustak, który nic poza ciałem nie ma? Nie no, to jest zwyrodniałe.
              • czoklitka Re: Kim Kardashian 11.01.15, 20:33
                Wiesz, mam w nosie to, kto czym tam sobie zarabia, bo szołbiznesem się nie interesuję i nie śledzę. Natomiast dla mnie totalna głupotą jest położenie sobie kieliszka na dupsko i mówienie, że ma to mieć jakiś głębszy sens i wszyscy maja podziwiać (ten sens).
                • zbyfauch Re: Kim Kardashian 11.01.15, 20:55
                  Sens jest pojęciem względnym a prawdziwa sztuka bezużyteczna. Jaki sens ma na przykład emitowanie dźwięków za pomocą basetli? Ani tego nie zjesz ani nie wypijesz ...
                  • czoklitka Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:18
                    >Jaki sens ma na przykład emitowanie dźwięków za pomocą basetli?

daje muzykę, czyli coś co człowiek raczej lubi, jest miłe dla ucha, daje człowiekowi radość;
                    a ten kieliszek i zniekształcona pupa nie są miłe dla moich oczu (a dla twoich, że tak z ciekawości spytam, są?). co do sensu - expir napisała, że ma mieć to jakiś głębszy sens, więc poczekajmy na jej wywód.
                    jak dla mnie kieliszek na tyłku nie jest żadną sztuką, a pomyłką.
                    • stokrotka_a Re: Kim Kardashian 12.01.15, 08:40
                      czoklitka napisała:

> a ten kieliszek i zniekształcona pupa nie są miłe dla moich oczu (a dla twoich,
                      > że tak z ciekawości spytam, są?).

Dla ciebie nie są miłe, tak jak nie każda muzyka jest miła dla twoich uszu. Na pewno są tacy, dla których widk tej d...y jest miły.
                      • czoklitka Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:37
                        nie ma chyba muzyki niemilej dla moich uszu. nawet disco polo lub skrzypce po muzycznym detoksie będą mi się podobać.

>Na pewno są tacy, dla których widk tej d...y jest miły.

powątpiewam.
                        • stokrotka_a Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:45
                          czoklitka napisała:

> nie ma chyba muzyki niemilej dla moich uszu. nawet disco polo lub skrzypce po m
                          > uzycznym detoksie będą mi się podobać.

No niech będzie, choć wątpię, ale ja i miliony innych ludzi wręcz nie cierpią pewnych rodzajów muzyki.

> >Na pewno są tacy, dla których widk tej d...y jest miły.
                          >
                          > powątpiewam.

Ja nie powątpiewam - sama znam dwóch takich, którzy są miłośnikami tego typu tyłków, a lektura internetu dotarcza dowodów na istnienie wielu innych.
                          • czoklitka Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:51
                            >Ja nie powątpiewam - sama znam dwóch takich, którzy są miłośnikami tego typu tyłków, a >lektura internetu dotarcza dowodów na istnienie wielu innych.

ciekawe czy są oni fanami stawiania też durnostojek na zadkach.
                            • stokrotka_a Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:58
                              czoklitka napisała:

> ciekawe czy są oni fanami stawiania też durnostojek na zadkach.

Raczej nie. Z tego co wiem wynika, że wolą przyklejanie się do takich zadków w celach niekoniecznie prokreacyjnych.
                • mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 20:57
                  A mnie z kolei kieliszek nie robi. Choć wolałabym, żeby się kolejką owinęła i puściła wagonik. Cóż, może w kolejnym odcinku.
                  • czoklitka Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:29
                    >Choć wolałabym, żeby się kolejką owinęła i puściła wagonik. Cóż, może w kolejnym odcinku.

żeby była jeszcze większa i szersza? a niech się owija. w końcu z czegoś trzeba żyć.
                    • mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:31
                      A na końcu wagonik wjeżdża do tunelu! Ha, to by była okładka... Szampan jest dla dzieci.
                      • czoklitka Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:32
                        :D
                        • mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:45
                          A widzisz. Od razu jest inna rozmowa, nie?
                          • czoklitka Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:51
                            no. tak mi zagrałaś na wyobraźni, że zaczęłam myśleć o wagonikach nie mogących zdecydować się, w którą stronę jechać.
                            • mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 22:06
                              Zdezorientowane wagoniki znaczy? Wagoniki o odmiennej orientacji? Czy może tylko poszukujące? Ciekawe, ciekawe.
                              • czoklitka Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:44
                                dokładnie tak. I dużo tych wagoników i duża lokomotywa.
        • taki-sobie-nick Jakie jest przesłanie tego d...ska? 11.01.15, 20:08
          Bo mi się nie chce czytać.
    • molly_wither Re: Kim Kardashian 09.01.15, 18:39
      Nie mam na czym postawic kieliszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka